Welke draadloze slagmoersleutel heeft het meeste draaimoment?


De draadloze slagmoersleutel heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen hun werk kunnen doen. Als u in de auto-industrie werkt, aan assemblagelijnen, in de winkel, of gewoon in eender welk soort werk dat de neiging heeft om vaak gebruik te maken van bouten en moeren, dan weet u wat voor een pijn het kan zijn om te proberen ze in te draaien en er weer uit te halen. Het is vermoeiend en vermoeiend werk dat gedaan moet worden – maar dankzij de snoerloze slagmoersleutel hoeft het niet al te moeilijk te zijn.

Noten en bouten vast- en losdraaien

Met draadloze slagsleutels kunnen mensen moeren en bouten sneller aandraaien en losdraaien dan men oorspronkelijk dacht dat het mogelijk was. Het stelt werknemers in staat om in te stappen, uit te stappen en terug naar huis te gaan, zodat ze kunnen ontspannen en uitrusten voordat ze de volgende dag weer aan het werk gaan. Draadloze slagmoersleutels zijn een geweldig hulpmiddel en maken het leven zeker een stuk gemakkelijker als je in een industrie zit waar je moet proberen om hardnekkige bouten en moeren te verwijderen voor de kost.

Echter, omdat snoerloze slagmoersleutels soms kostbaar zijn, wilt u niet alleen uw geld steken in de eerste slagmoersleutel die u op de markt ziet. Uw geld is waardevol – en uw tijd ook. Als u een investering gaat doen, wilt u er zeker van zijn dat het een investering is die u in staat stelt om het meeste uit uw tijd, geld en moeite te halen. Dus om dit te doen, wilt u een paar belangrijke vragen stellen – en een van de beste vragen die u kunt stellen is, welke draadloze slagmoersleutel is in staat om het meeste koppel te produceren?

Degene met het meeste koppel

Technisch gezien kunt u kopen met een gereedschap dat slechts in staat is om tot 100 ft-lbs koppel te genereren, omdat dat de hoeveelheid vermogen is die nodig is om een moer of bout de eerste keer op zijn plaats te zetten. Maar omdat je die moer of bout daar waarschijnlijk al een tijdje hebt laten liggen, zul je een gereedschap willen hebben dat veel meer vermogen heeft dan dat om mee te werken.

De kans is groot dat de moer na al die tijd in de wind en de regen verweerd en verroest is geraakt, waardoor het een stuk moeilijker wordt om eruit te komen – u zult dus een machine willen hebben die in staat is om een aantal zware resultaten te produceren.

Het apparaat dat u kiest, moet daarom ten minste 200 – 220 ft-lbs momentsleutel hebben om mee te werken – maar waarom zou u zich vestigen als u het zo veel beter kunt? Het bedrijf van Ingersoll Rand is erin geslaagd om een snoerloze slagmoersleutel te maken die tot 78 ft-lbs koppel in omgekeerde richting kan produceren en die elke uitdaging die u aangaat meer dan aankan! En het is gebouwd met een aantal geweldige, duurzame materialen die het veilig houden van de elementen en klaar om een pak slaag te krijgen.

Recent Content