Wat te zoeken in een 18v Draadloze Boormachine?


Als je op de markt bent voor een 18v accuboormachine die genoeg stroom kan inpakken om je te helpen je werk te doen, dan heb je geluk. Er zijn honderden verschillende boormodellen op de markt en ze bieden allemaal iets anders voor elk individu. De belangrijkste dingen die u echter in gedachten moet houden zijn uw stroombehoefte. Veel mensen maken de fout om een gereedschap te kiezen dat niet het juiste vermogensniveau heeft om aan hun behoeften te voldoen.

Maar hoe weet u welk vermogen nodig is voor uw specifieke behoeften? Als je te veel vermogen hebt om mee te werken, zul je uiteindelijk ontelbare dollars verspillen aan een gereedschap dat leuk leek, maar te flitsend was. Echter, als je investeert in een gereedschap dat niet krachtig genoeg is voor de toepassingen die je nodig hebt, zou je in een paar dagen tijd uit een hoop geld kunnen komen als je door het apparaat heen brandt. Het is een precaire situatie, maar het is makkelijker om uit te vinden hoeveel kracht je in een vroeg stadium nodig hebt dan om een onnauwkeurig oordeel te vellen en daardoor geld te verspillen.

Om te weten wat voor soort vermogen je nodig hebt in een boormachine (vooral een accuboormachine), moet je rekening houden met het soort werk dat je gaat doen. Er zijn verschillende voltages op de markt, variërend van 6 volt tot 20 volt. Er zijn een indrukwekkend aantal toepassingen waarop deze voltages kunnen worden toegepast, maar er zijn een paar algemene regels die u kunt gebruiken om te bepalen welk type spanning u nodig hebt voor uw werk.

De spanning van de boren varieert als volgt:

  • 6 volt boren
  • 7,2 volt boren
  • 9,6 volt boren
  • 12 volt boren
  • 14,4 volt boren
  • 18 volt boren
  • 20 volt boren

Deze verschillende voltages maken verschillende boren geschikt voor bepaalde toepassingen en onbruikbaar in andere. Ze kunnen overal wegen, van 3 pond tot meer dan 10 pond, afhankelijk van hoeveel vermogen de boor kan uitsteken. Als u werk doet waarbij u zich moet concentreren op kleine taken zoals het boren van pilotgaten, het bouwen van opslagrekken, het ophangen van foto’s of het ophangen van gipsplaten, dan is de meeste stroom die u waarschijnlijk nodig heeft een 9,6 volt vermogen.

Echter, als u het doen van hoger aangedreven werk zoals het boren van gaten voor bouten en spikes, het boren van gaten in metselwerk muren, de bouw van dekken, of het boren in staal, moet u investeren in iets een beetje meer stevig en krachtig, zoals een 18 volt boormachine. Als het gaat om het kiezen van de perfecte boor, zult u een paar dingen in overweging willen nemen. Het eerste is dat u rekening moet houden met het gewicht van het gereedschap. 18 volt boren zijn geweldig voor het aannemen van werk, maar je zult ervoor moeten zorgen dat je een redelijk gewicht krijgt om mee te werken.

18 volt boren kunnen tot 10 pond wegen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u in staat bent om een apparaat te vinden dat u een optimale vermogensafgifte geeft terwijl u nog steeds een redelijk gewicht hebt om mee te werken. U wilt geen machine die te zwaar is om langdurig mee te werken – dat is alleen maar in uw eigen belang. U zult ook moeten kijken naar het ontwerp van de koppeling. De koppeling zorgt ervoor dat u in staat bent om zonder overboren gaten te maken in het materiaal waar u mee werkt.

Dit mechanisme dient als snijpunt, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het beschadigen van uw materiaal als u uw vinger te lang op de trekker houdt. Als je kleine schroeven hebt, gebruik je de kleinere aantallen om ervoor te zorgen dat je niet te ver boort. Als je grotere schroeven hebt, kun je grotere aantallen gebruiken op je koppelingsinstellingen. Let goed op hoeveel instellingen uw koppeling heeft. Er zal een vrij grote verscheidenheid van de koppeling aanpassingen, maar de betere boren op de markt moet een minimum van 24 instellingen om uit te kiezen.

Dit stelt u in staat om uw instellingen te verfijnen en ervoor te zorgen dat u in staat bent om het optimale resultaat uit uw werk te halen. Tot slot wilt u kijken naar de snelheden die de boormachine kan bereiken. U zult iets willen vinden dat snel en efficiënt kan werken. Snelheid is niet alles – in feite is het hebben van een goed koppel beter dan het hebben van een goede snelheid. Maar snelheid is belangrijk om snel te kunnen werken. Je zult er vooral voor willen zorgen dat je een goede snelheid vindt in een boormachine als je de neiging hebt om meer te boren dan te schroeven. Hoe hoger de snelheid is voor deze taken, hoe beter.

Komen alle 18v draadloze boren met 2 accu’s?

Voordat u investeert in verschillende boren, moet u ook rekening houden met hun accuspecificaties. Dit betekent dat u een redelijk goed beeld moet hebben van de verschillende soorten batterijen en laders die op de markt verkrijgbaar zijn. Om te beginnen zijn er drie verschillende soorten batterijen op de markt. Het zijn nikkel-cadmiumbatterijen, nikkel-metaalhydridebatterijen en lithium-ionbatterijen. Deze batterijen werken allemaal op vrij verschillende manieren.

Als het mogelijk is, wilt u niet investeren in apparaten die werken op nikkel-cadmiumbatterijen. Cadmium is een zeer giftig materiaal dat als gevaarlijk wordt beschouwd. U zult voorzichtig moeten zijn met deze batterijen, want ze zijn zeer gevoelig. Zoek in plaats daarvan naar boren die werken met nikkel-metaalhydride of lithium-ionkernen. Deze modellen zullen veel betrouwbaarder en gemakkelijker te gebruiken zijn. Naast het feit dat u weet met welk type batterij de boormachine wordt geleverd, zult u willen zien met hoeveel batterijen de boormachine wordt geleverd.

Hoewel het hebben van twee booraccu’s nuttig is, worden niet alle boorkits met twee modellen geleverd. Dit betekent dat u enige flexibiliteit moet hebben als het gaat om het werken op locatie. Als de ene accu leeg raakt, kunt u gewoon met een andere accu werken totdat de eerste accu is opgeladen. Als u echter maar één batterij hebt, wilt u er zeker van zijn dat u de batterij snel kunt opladen, met een lange lading kunt werken of in een reservebatterij kunt investeren.

Terwijl u investeert in een snel oplaadbaar batterijsysteem, zult u moeten bepalen hoe u ervoor kunt zorgen dat u investeert in een veilig systeem. Er zijn een paar bedrijven op de markt die in staat zijn om snellaadbatterijcellen op de juiste manier op te laden. U zult in staat zijn om deze bedrijven te identificeren door de manier waarop ze hun producten adverteren. Als ze het hebben over oververhittingsbeveiligingstechnologie of circuitbeveiliging noemen, is dit een veilige investering.

Echter, als ze deze functies niet vermelden, moet u uit de buurt blijven van dit soort laders. Bedrijven die geen oververhittingstechnologie of circuitbeveiligingstechnologie hebben, maken uw batterijen kwetsbaar tijdens het opladen. Als ze oververhit raken terwijl ze op de lader zitten, kunnen hun cellen beschadigd raken en zal uw batterij vernield worden. Het is beter om te investeren in een lader die een uur of twee nodig heeft om op te laden als u er niet zeker van kunt zijn dat uw batterij beschermd is tijdens deze snelle oplaadperiode.

Verschillende soorten 18V boren

Wanneer u investeert in de ultieme 18 volt boormachine, zult u moeten bepalen welk type boormachine het beste voor u werkt. Er zijn verschillende soorten boren waarin u kunt investeren en ze hebben allemaal een belangrijk doel en impact. De eerste boor die u op de markt ziet, is de standaard modelboormachine. Deze boren zijn meestal goed voor eenvoudig werk in huis. U kunt zich behelpen met het gebruik ervan voor andere taken als u genoeg spanning hebt, maar u zult er zeker van willen zijn dat u ze niet te veel gebruikt.

De tweede boor die je zult zien is de hamerboor. Deze boren gebruiken ook gewone boren en onderdelen, maar ze zijn in staat om zwaardere werklasten aan te kunnen. Hamerboren zijn ideaal voor het boren in steen, metselwerk, hout en metalen materialen. U kunt met deze boormachine een grote verscheidenheid aan taken uitvoeren, maar het enige wat u met deze boor niet moet proberen is boren in beton. Dit zal schadelijk zijn voor uw machine. Als u in beton moet boren, zult u willen upgraden naar een krachtigere boor.

De laatste boor die je vaak ziet op de werkplek is de SDS-boormachine. Deze boor is extreem krachtig en kan worden gebruikt om te boren in steen, metselwerk en beton. Hij heeft een beitelfunctie waardoor hij in deze stevigere materialen kan graven zonder zichzelf te beschadigen. Er zijn ook hulpstukken voor SDS-boren die het mogelijk maken om gewone boren en boren in andere standaardmaterialen te gebruiken. Als u werkt in een industrie waar u veel moet boren op een grote verscheidenheid aan materialen, dan is dit een van de beste boortypes waarin u kunt investeren.

Wat is Better NiMH of NiCd Batteries?

Er is een grote verscheidenheid aan booropties op de markt en ze hebben allemaal hun eigen voordelen en voordelen. Maar als het erop aankomt, moet investeren in een boormachine met een krachtige batterij een van uw topprioriteiten zijn. Er zijn drie soorten batterijen die u waarschijnlijk zult vinden in de huidige maatschappij en het zijn nikkel-cadmiumbatterijen, nikkel-metaalhydridebatterijen en lithium-ionbatterijen. Van deze drie zijn nikkel-metaalhydridebatterijen en nikkel-cadmiumbatterijen het meest populair.

De vraag is, welke van de twee belangrijkste soorten batterijen zijn de betere te kopen – nikkel-cadmium of nikkel-metaalhydride? Het antwoord, om vele redenen, is nikkel-metaalhydride. Er zijn een aantal redenen waarom nikkel-metaalhydride-batterijen beter werken dan hun tegenhangers van nikkel-cadmium. De eerste van deze redenen is dat nikkel-metaalhydridebatterijen niet giftig zijn zoals nikkel-cadmiumbatterijen. Cadmium is een zeer gevaarlijke stof en kan in sommige gevallen gevaarlijk blijken te zijn.

Daarom proberen veel fabrikanten af te stappen van het maken van producten waarvoor nikkel-cadmiumbatterijen nodig zijn. Een andere reden waarom mensen de voorkeur geven aan nikkel-metaalhydride-batterijen is dat ze efficiënter werken dan nikkel-cadmiumbatterijen. Nikkel-cadmiumbatterijen zijn niet in staat om hun lading van een lader af te houden. Binnen de eerste twee dagen kunnen ze tot 30 procent van de bestaande lading verliezen.

Elke dag daarna zullen ze 1 procent van hun lading blijven verliezen totdat er geen lading meer is. Als een nikkel-cadmiumbatterij volledig leeg is en te lang niet wordt opgeladen, gaat de batterij in de slaapstand. Als de batterij eenmaal in de winterslaapstand staat, kan hij nooit meer worden gebruikt. Als u niet voorzichtig bent met nikkel-cadmiumbatterijen, kunt u heel gemakkelijk veel geld verliezen door uw batterijen te verpesten. Nikkelmetaalhydridebatterijen werken niet op deze manier, waardoor ze een betrouwbaardere keuze zijn.

Recent Content