Wat is een haakse boor?


Een haakse boor is een kruising tussen een miniatuur handboormachine en een schroevendraaier. Hij is klein van formaat en licht van gewicht en is ontworpen om in al die krappe of onhandige krappe ruimtes te passen. Een haakse boormachine doet hetzelfde werk als een gewone boormachine, maar in plaats van een kortere handgreep en een langere kop, heeft hij een langere handgreep en een zeer korte kop. De kop is kort en staat onder een hoek van 90 graden, zodat de gebruiker in krappe ruimtes kan boren zonder zijn armen te hoeven verdraaien.

Er zijn hamsters van dit soort boren op de markt, elk met een eigen lijst van speciale kenmerken. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: hun handgrepen. Elk handvat is zo gevormd dat de toepassingen meestal met één hand kunnen worden uitgevoerd. De comfortabele handgreep zorgt ook voor een beter bewegingsbereik en een betere gewichtsbalans, zelfs met een schuif in het batterijpakket. In tegenstelling tot conventionele boren wordt een haakse boormachine met beide handen vastgehouden voor een betere balans en nauwkeurigheid op die krappe, moeilijk bereikbare plaatsen.

Als u zich regelmatig op een krappe plek bevindt, dan moet u een goede kwaliteit haakse boormachine hebben – klik hier voor de top 10. De meeste van deze boren hebben de mogelijkheid om de aandrijfkop te verwijderen en de boorkop te gebruiken als een conventionele boormachine. Dit geeft u eigenlijk twee boren in één! Deze boren zijn voorzien van een snoer of batterij en de keuze tussen de twee is uitsluitend een persoonlijke voorkeur. Als u het niet erg vindt om een 30 ft verlengsnoer te gebruiken, dan is de wereld uw oester en is er geen hoekje waar uw boor niet bij kan.

Boormachines op batterijen geven u een zeer handsfree ervaring, maar ze moeten wel worden opgeladen. Je zou kunnen worden gevangen met een lege batterij als je niet echt gebruik maken van het gereedschap dat regelmatig en moet misschien overwegen de stekker in en ga model in plaats van een kale tool voor snelle taken.

Dit is een gereedschap dat je serieus moet overwegen om het toe te voegen aan je gereedschapskist, zelfs als het alleen maar is om op te scheppen over alle unieke functies.

Haakse Boorbevestiging

Maak van uw haakse boormachine een magere gemiddelde mini-bevestigingsmachine door een haakse boorbevestiging toe te voegen. Dit vergroot niet alleen uw bereik bij het werken in krappe hoeken, maar helpt u ook om in die echt kleine ruimtes snel en nauwkeurig gaten te maken in vrijwel elk materiaal. Dit is iets wat u misschien wilt overwegen om toe te voegen aan uw gebruikelijke diy gereedschapsrepertoire. Het maakt het leven zoveel makkelijker als je een gereedschap hebt dat eindelijk al die vervelende hoekjes en gaatjes kan bereiken zonder dat je je arm eraf hoeft te draaien.

Wij raden u aan om dit extra gereedschap te gebruiken in uw volledige hoekboringen.

Er komt geen einde aan de krappe ruimtes die u kunt bereiken als u een boorhulpstuk toevoegt aan uw toch al zeer nuttige haakse boormachine. U kunt nu uw boormachine gebruiken om snel te bevestigen of te boren in alle materiaaltoepassingen. Deze kleine boren bevatten veel ponsen, maar met het toegevoegde boorhulpstuk zijn ze vrijwel niet te stoppen als het gaat om het werken in krappe ruimtes.

Recent Content