nilfisk-e-150-x-tra-hogedrukreiniger


NILFISK E 150.2-10 H X-TRA

Bekijk de dagprijs

Samenvatting: Dit is een fanatieke hogedrukreiniger en ideaal voor vakmensen die iets nodig hebben om vuil en vlekken van bouwwerkzaamheden te verplaatsen of gewoon op te ruimen na een klus, het is ook geweldig voor thuisgebruikers die iets nodig hebben om hun weg te wassen of om modder en vuil uit hun busje of 4×4 te verwijderen.De Nilfisk E150 2-10 X-Tra Pressure Washer is het topmodel van dit populaire merk. Zoals je zou verwachten wordt het topmodel geleverd met een topspecificatie en veel power to boot. Een 2900w motor met een hoge kwaliteit messing pompeenheid die een indrukwekkende 150 bar max. druk afgeeft met 610 liter per uur max. waterdoorstroming waardoor hij perfect geschikt is voor zwaar gebruik.

Overzicht

Deze top spec Nilfisk hogedrukreiniger is ideaal voor zware klussen zoals het reinigen van uw oprit, terras, maar ook uw auto, fiets en bestelwagen. De kracht van dit apparaat maakt het ideaal voor ambachtslieden die iets willen gebruiken om het gebied waar ze gewerkt hebben af te wassen, zoals tuinaanleg of de bouw waar u vervolgens het blokwerk en het metselwerk kunt afspoelen als dat nodig is.


NILFISK E 150 BAR HOGEDRUKREINIGER MET INDUCTIEMOTOR
NILFISK E 150

Nilfisk E150.2-10 is een semi-professionele, stevige en robuuste hogedrukreiniger voor krachtige buitenreiniging. Gebouwd voor duurzaamheid met een duurzame inductiemotor en messing cilinderkoppen, met een goede ergonomie en een groot bereik van de werking met zijn 10m stalen bewapende slang. Perfect voor diegenen die de zwaarste apparatuur met de allerbeste prestaties willen.

Bekijk de dagprijs

De Nilfisk E150 2-10 X-Tra wordt geleverd met een 10 meter lange slang, waardoor het gemakkelijk is om auto’s, bestelwagens, uw terras of uw huis schoon te maken, zodat u gemakkelijk kunt komen waar u moet zijn, zonder dat u de hoofdeenheid elke keer hoeft te verplaatsen. Het verpakt een punch met een 160 bar en een waterstroom van 610 l/u maakt het snel en eenvoudig om uw terras en oprit te wassen als nieuw.

Kenmerken

2900 Watt Motor – Een krachtige 2900 Watt luchtgekoelde inductiemotor genereert al het vermogen dat nodig is om optimale prestaties te leveren, de pomp is gemaakt van aluminium met een messing cilinderkop. De pomp is gemaakt van aluminium met een messing cilinderkop. Er is een ingebouwd filter om de pomp te beschermen tegen vuil in het water en zo te helpen bij de verzorging van uw pomp.

Spuitlans en pistool – Zoals bij alle hogedrukreinigers wordt deze geleverd met een zware lans met een compacte Tornado en Powerspeed sproeiers, die allemaal gemakkelijk te bevestigen messing aansluitingen hebben.

Nilfisk P150 XTra hogedrukreiniger.jpg

Auto Start-Stop – Effectief bij gebruik van de ergonomisch ontworpen sproeigreep voor onmiddellijke controle en veiligheid. De automatische startstop naast de uitgeschakelde thermische sensor beschermt de motor/pomp en bespaart water.

Drukregeling – De druk kan eenvoudig worden aangepast met de draaiknop. Hierdoor kan de waterstroom worden verminderd en kan deze machine nog milieuvriendelijker worden gemaakt.

Slangen en opbergruimte aan boord – Er is een lange, met Superflex-staal versterkte hogedrukslang van 10 meter die op de opslaghaspel aan de bovenkant van de hogedrukreiniger wordt gewikkeld, zodat deze er gemakkelijk uit kan worden gehaald en opgeborgen. De Tornado en Powerspeed sproeiers worden aan boord opgeslagen aan de achterkant van de unit, zodat u het allemaal netjes en opgeruimd kunt opbergen en er de volgende keer weer uit kunt halen.

Afneembare geïntegreerde wasmiddeltank – Er is een 2,5 liter opslagtank aan boord die is ontworpen als een handige manier om uw wasmiddel te bewaren.

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Goed gebouwd en ontworpen
 • Wordt geleverd met een lange slang van 10 meter
 • Goede slanghaspel en opslag
 • Zeer krachtig ideaal voor alle taken die er op het spel staan
 • Snelle & eenvoudige installatie

Nadelen

 • Stroomkabel os kort in vergelijking met de slang die u krijgt
 • Het basispakket wordt niet geleverd met extra accessoires.

Wat is inbegrepen

 • Nilfisk E150 2-10 X-Tra hogedrukreiniger
 • Ergonomische trekker Pistool
 • Stroomsnelheidsmondstuk met messing aansluitingen
 • Tornado PR-mondstuk met messing aansluitingen
 • 10m hogedrukslang
 • Aan boord van een 2,5 L-wasmiddelentank
 • Opbergvak aan boord voor slangen en sproeiers – netjes en veilig

Onze Conclussie

Dit is een fanatieke hogedrukreiniger en ideaal voor vakmensen die iets nodig hebben om vuil en vlekken uit de bouw te verplaatsen of gewoon op te ruimen na een klus, het is ook geweldig voor thuisgebruikers die iets nodig hebben om hun weg te wassen of om modder en vuil uit hun busje of 4×4 te verwijderen.


NILFISK E 150 BAR HOGEDRUKREINIGER MET INDUCTIEMOTOR
NILFISK E 150

Nilfisk E150.2-10 is een semi-professionele, stevige en robuuste hogedrukreiniger voor krachtige buitenreiniging. Gebouwd voor duurzaamheid met een duurzame inductiemotor en messing cilinderkoppen, met een goede ergonomie en een groot bereik van de werking met zijn 10m stalen bewapende slang. Perfect voor diegenen die de zwaarste apparatuur met de allerbeste prestaties willen.

Bekijk de dagprijs

De 10m slang is geweldig en is goed gemaakt, dit is een goede allround hogedrukreiniger met de kracht om te starten, het is goed gebouwd en wordt ook geleverd met een Nilfisk 2 jaar garantie. De Nilfisk E150 2-10 X-Tra Pressure Washer is niet goedkoop met een prijskaartje van meer dan €350, maar hij is goed gebouwd en heeft genoeg vermogen om de meeste klussen aan te pakken, de 2 jaar garantie geeft je een beetje gemoedsrust.

Het is jammer dat dit niet ook met een terrasreiniger komt die je apart zou moeten kopen, maar als je niet van plan bent om er een te gebruiken dan is het niet zo’n groot probleem. Dit model is tegen de Karcher K7 aan die een grote hogedrukreiniger is en ook wordt geleverd met een terrasreiniger, maar met een prijskaartje van ruim €400 maakt het de Nilfisk E150 2-10 X-Tra een geweldige koop en grote waarde.

Recent Content