NILFISK D 140,3-9 X-TRA 2,1KW hogedrukreiniger beoordeling


Nilfisk-D-140.4-9-DP-X-tra

Bekijk de dagprijs

Samenvatting: De Nilfik D140 is stevig, gemakkelijk te gebruiken, efficiënt en effectief van recht over elk oppervlak. De accessoires maken het makkelijk om mee te werken, omdat ze ervoor zorgen dat je hebt wat je nodig hebt om aan de behoeften van verschillende taken te voldoen.

De Nilfisk D140 hogedrukreiniger is bedoeld om uw waswerkzaamheden te verlichten, ongeacht het type oppervlak dat u reinigt. Hij is ook gemakkelijk te gebruiken en neemt niet veel ruimte in beslag voor opslag. Hij is flexibel en gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes. Wanneer u er een koopt, wordt hij compleet geleverd met een power-speed sproeier, een vario sproeier, een softgrip pistool en een klik- en reinigingslans.

Prestaties en ontwerp

Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met een krachtige motor om ervoor te zorgen dat de prestaties op topniveau zijn en dat aan uw reinigingsbehoeften wordt voldaan zoals u dat graag zou willen. De 9M-slang zorgt voor flexibiliteit omdat u verder kunt rekken zonder dat u hem voortdurend hoeft mee te slepen en u comfortabel en met gemak hooggeplaatste plaatsen kunt bereiken. Of u nu op uw gewone schoonmaakroutines zit of dat u hectische zorgen zoals mos van uw muren wilt verwijderen, de Nilfisk E zal uw doelen bereiken.

Hij is zo ontworpen dat hij gemakkelijk te manoeuvreren is dankzij de wielen en het gezellige handvat. Door zijn afmetingen kunt u de Nilfisk E in een kleine ruimte opbergen, omdat u hem rechtopstaand kunt opbergen. Het algemene ontwerp zorgt ervoor dat hij compact is en verhoogt de prestaties van de apparatuur.

Kenmerken en spicificaties

Heeft een krachtige 2.1Kw inductiemotor
Deze motor is krachtig waardoor het mogelijk is om elk soort oppervlak te reinigen. Hij geeft snel en met de juiste druk water af om ervoor te zorgen dat de oppervlakken vlekvrij zijn. Deze eigenschap is belangrijk voor optimale prestaties.

Nilfisk D 1403

Heeft een 9M hogedrukslang
Met een 9M-slang is het duidelijk dat deze hogedrukreiniger flexibel is, wat betekent dat u over grote oppervlakken kunt werken zonder de hele hogedrukreiniger te verplaatsen. Dit maakt het werken met deze hogedrukreiniger minder vervelend. Dit gaat gepaard met de 9M-slangbuis.

Hij heeft aluminium materiaal voor duurzaamheid
Deze hogedrukreiniger is gemaakt van aluminium materiaal waardoor hij zowel duurzaam als licht in gewicht is om het manoeuvreren te vergemakkelijken.

Heeft een opbergruimte voor accessoires aan boord
U kunt er zeker van zijn dat u het risico op ongelukken tot een minimum beperkt, aangezien de hogedrukreiniger wordt geleverd met een slanggeleidingssysteem voor de slangpijp aan de bovenkant van deze ring. Het wikkelt automatisch aan en uit de opslaghaspel, zodat u deze niet op de grond hoeft te laten liggen als hij niet wordt gebruikt. Bovendien wordt hij geleverd met een spuitpistool, lans, sproeier en een opslagruimte voor reinigingsmiddelen, waardoor hij een effectief en efficiënt hulpmiddel is.

Hij wordt geleverd met een automatische start/stop-functie
Deze functie komt goed van pas bij het zoeken naar controle. Wanneer u de ergonomisch ontworpen sproeigreep gebruikt, zorgt deze ervoor dat u deze eenvoudig kunt bedienen en uw veiligheid kunt waarborgen. Dit bespaart ook op het water dat u gebruikt met behulp van de thermische sensor, omdat deze ook de pomp beschermt.

Hij weegt 22 kg en heeft afmetingen van 37,4 x 38,8 x 73 cm.
Dit gewicht is voldoende om ervoor te zorgen dat het draagbaar is en met de genoemde afmetingen, het ik niet alleen draagbaar, maar ook gemakkelijk op te slaan in kleinere ruimtes. U kunt het dragen van pone punt naar een andere en het kan gemakkelijk passen in uw auto.

In de doos

 • D140 3-9 Xtra-drukreiniger
 • Doseerflesje voor reinigingsmiddelen en schuimapplicator
 • Vermogenssnelheidsmondstuk
 • Vario-sproeier
 • 9 Meter antiknik-zwakke slang met geïntegreerd slanghaspelsysteem
 • Softgrip pistool
 • Klik en maak de lans schoon

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Het is duurzaam dankzij het aluminium materiaal
 • Het is licht in gewicht
 • Het is gemakkelijk te manoeuvreren met de aangekoppelde wielen
 • Het is ook flexibel met de 9M-slang
 • Het is effectief en efficiënt
 • Het is gemakkelijk op te slaan met een minimale opslagcapaciteit
 • Het is gemakkelijk te controleren met een start- en stopcontrole, waardoor het ook gemakkelijk is om de accessoires te verwisselen.

Nadelen

 • U kunt het niet gebruiken op de buitenste geverfde muren als gevolg van de hoge druk, omdat het zal de verfbaan te verwijderen.

Conclussie

De Nilfik D 140 hogedrukreiniger is uw ideale hogedrukreiniger als u uw schoonmaakklussen in huis wilt doen. Sommige van de taken die het kan helpen met het schoonmaken van uw auto; het schoonmaken van uw terras of oprit. Alles wat onderweg is, is zo goed als schoon. Het is stevig, gemakkelijk te gebruiken, efficiënt en effectief van recht over elk oppervlak. De accessoires maken het gemakkelijk om te werken met, want het zorgt ervoor dat je hebt wat je nodig hebt om de behoeften van de verschillende taken te voldoen.

Recent Content