NILFISK C135 1-8 X-TRA hogedrukreiniger beoordeling


Nilfisk C135.1-8 PAD - Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Samenvatting: De Nilfisk C135 1-8 X-Tra hogedrukreiniger wordt geleverd met een garantie van 2 jaar en is goed geprijsd voor £150, hij is goed gebouwd en heeft genoeg vermogen voor de meeste taken die er naartoe gegooid worden.

De Nilfisk C135 1-8 X-Tra hogedrukreiniger is een kleine compacte machine met een grote schop, die 440 liter per uur max. waterstroom met een druk van 130 bar naar buiten pompt en is geweldig voor het reinigen van uw auto, de auto en het terras.

Een krachtige hogedrukreiniger die eenvoudig te installeren en te gebruiken is, onderdelen klikken gemakkelijk op hun plaats, klaar voor gebruik. Wat betreft de specificaties zijn de details:

 • Waterstroom – 440 l/u
 • Druk – 130 bar
 • Slanglengte – 6m
 • Motor – Luchtgekoeld
 • Watts – 1700

Inbegrepen bij dit model is een 6m hogedrukslang, een schuimfles, tornado en power speed nozzles en een spuitpistool.

Bekijk de dagprijs

Performantie

Deze hogedrukreiniger is in het midden van het bereik van Nilfisk, ideaal voor de meeste banen, van het schoonmaken van landen, opritten, metselwerk, tot gewoon het schoonmaken van uw auto of fiets, tuinmeubilair of BBQ. Dit compacte apparaat verpakt een punch en met 130 bar druk kan vele taken aan.

Het apparaat wordt geleverd met een paar onderdelen die gewoon op hun plaats duwen en klikken, er is een 6m slang die het gemakkelijk maakt om uw auto schoon te maken zonder de pomp voortdurend te verplaatsen. De pomp kan worden aangesloten op uw kraan of een waterkraan, weer gewoon een eenvoudige veel en sluit het apparaat aan. In het handvat is een slanghaspel ingebouwd die het gemakkelijk maakt om de 6m slang op te bergen en klaar te houden voor het volgende gebruik.

Bij de wasmachine worden twee verschillende sproeiers meegeleverd, die beide eenvoudig op het spuitpistool kunnen worden geklikt en aangesloten. De Tornado Nozzle is een ventilatorstraal en ideaal voor algemene reiniging en spoelen, proefschrift handig voor bijvoorbeeld het reinigen van auto’s. De volgende is de Powerspeed Nozzle, ontworpen voor het reinigen van hardnekkige vlekken en vuil waardoor een smalle en zeer krachtige waterstraal ontstaat.

Er is ook een Click and Clean Foam Sprayer en Bottle die u toelaat om eender welk detergent toe te voegen, dit is geweldig voor het spuiten van schuim bij het reinigen van uw auto.

In de doos

 • C135 1-8 X-Tra hogedrukreiniger
 • Doseerflesje voor reinigingsmiddelen en schuimapplicator
 • Spuitmond met vermogenssnelheid
 • Vario-sproeier
 • 6 Meter slang
 • Soft Grip Gun
 • Klik & Schone lans

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Krachtige hogedrukreiniger voor het schoonmaken van auto’s of het afwassen van uw terras. Een goed solide en goed gebouwd ontwerp van een vertrouwd merk.

Nadelen

 • Er wordt alleen een garantie van 2 jaar gegeven.

Conclussie

De Nilfisk C135 1-8 X-Tra hogedrukreiniger wordt geleverd met 2 jaar garantie en is goed geprijsd voor £150, hij is goed gebouwd en heeft genoeg vermogen voor de meeste taken die er naartoe gegooid worden. Als we kieskeurig zouden zijn, zou het geweldig zijn als hij met een paar meer aanbouwdelen zou komen, maar het volgende model heeft deze wel, maar natuurlijk betaal je meer.

Als u iets wilt om de auto op een zondag schoon te maken, of het terras na de winter te wassen, dan is dit een kijkje waard en een goede solide investering.

Bekijk de dagprijs

Recent Content