NILFISK C120 6-6 PCAD hogedrukreiniger beoordeling


Nilfisk C120.7-6 PCAD - Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Samenvatting: De Nilfisk hogedrukreiniger is ideaal voor het reinigen van de meeste ruimtes in huis, ook buitenshuis en de ramen. Het is gemakkelijk te gebruiken en de accessoires die bij de wasmachine worden geleverd, maken hem zeer veelzijdig.

De Nilfisk C120 6-6 PCAD hogedrukreiniger kan worden gebruikt om alles van uw auto tot aan uw oprit te reinigen, en dat met snelheid en gemak. Nilfisk is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van reinigingsapparatuur en produceert al meer dan 30 jaar hogedrukreinigers.

Overzicht

De Nilfisk C120 6-6 PCAD hogedrukreiniger is een solide en goed gebouwd apparaat met de kracht om mee te gaan.

 • Waterstroom – 440 l/u
 • Druk – 120 bar
 • Slanglengte – 6m
 • Motor – Luchtgekoeld

Deze populaire hogedrukreiniger wordt geleverd met een patio-reinigingshulpstuk, een wasborstel en opzetstukken voor de sproeiers, die allemaal op hun plaats klikken en aansluiten.

Perfomantie

De wasmachine heeft een luchtgekoelde motor van 1400W en een metalen pomp die is ontworpen om taai en duurzaam te zijn. De druk kan oplopen tot 120 bar en is in staat om 440 liter water per uur door te laten stromen. De hogedrukreiniger weegt 10 kg en is op een wiel gemonteerd, wat betekent dat hij licht aanvoelt als hij in gebruik is.

De specificaties van dit model maken hem ideaal voor het reinigen van uw auto, terrasmeubilair en het terras zelf. De druk en de waterdoorstroming van deze hogedrukreiniger maakt het ideaal voor kleine tot middelgrote patio’s, als u iets groters heeft, wilt u misschien op zoek gaan naar iets met een grotere waterdoorstroming om het proces wat sneller te laten verlopen.

De hogedrukreiniger is verpakt in blauw recyclebaar plastic, en dit helpt om de wasmachine te beschermen tegen beschadiging. Hij heeft wielen en een handvat zodat hij gemakkelijk kan worden verplaatst wanneer u hem gebruikt. Hij is ook gemakkelijk aan te sluiten op een buitenkraan of een waterkraan.

Het is een lichtgewicht ontwerp en volledig verplaatsbaar met wielen, handvat en opbergruimte aan boord, waardoor het geweldig is om in te pakken en op te bergen in de schuur of garage, klaar voor gebruik met alles waar het moet zijn. Met een gewicht van bijna 10 kg is hij zeer robuust en stevig.

ACCESSOIRES

Bij deze wasmachine worden verschillende accessoires geleverd die u helpen het beste uit de machine te halen. Met de klik- en reinigingsmondstuk kunt u snel en eenvoudig van accessoire wisselen. Er wordt ook een slang van 6 m, een wasborstel en een ergonomische handgreep bij de wasmachine geleverd.

Voordelen

Een goede vaste hogedrukreiniger van een merk waar u op kunt vertrouwen, als u iets wilt dat ideaal is voor het reinigen van auto’s dan is dit een kijkje waard, genoeg vermogen om uw auto te laten sprankelen en een 6m slang en 440 l/u waterstroom zal het in een mum van tijd voor elkaar krijgen.

Nadelen

Niet genoeg kracht om je drive aan te pakken.

In de doos

Met de Nilfisk C120 6-6 PCAD X-Tra Big Accessory Pressure Washer krijgt u de beschikking over een grote hoeveelheid accessoires:

 • 1 x grote accessoire hogedrukreiniger C120 6-6 PCAD X-Tra hogedrukreiniger
 • 1 x doseerflesje voor reinigingsmiddelen en schuimapplicator
 • 1 x Snelheidsmondstuk
 • 1 x Vario-sproeier
 • 1 x 6 meter slang
 • 1 x Soft Grip Gun
 • 1 x Click & Clean-lans
 • 1 x Patioreiniger
 • 1 x Wasborstel en afvoer en buizenreiniger

Conclussie

De Nilfisk hogedrukreiniger is ideaal voor lichtere klussen zoals het schoonmaken van auto’s, het afwassen van uw terras en meubels, hij is goed geprijsd en heeft een goede waarde voor de prestaties en de specificaties van de machine. Het heeft meer dan 300 beoordelingen over Amazon UK en een 4.5 sterrenclassificatie, dus het is zeker een goede hogedrukreiniger. Vergeleken met de Karcher K2 die vergelijkbaar is dit is grote waarde en heeft een goede reeks van bijlagen, de Nilfisk C120 6-6 PCAD X-Tra Big Accessory Pressure Washer is een goede deal en zeer goed geprijsd, het heeft ook een 2 jaar garantie waardoor het een goede investering.

Recent Content