NILFISK C110 4-5 PC XTRA compacte hogedrukreiniger beoordeling


Nilfisk C110.7-5 PC X-TRA - Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Samenvatting: Een geweldige allrounder en een geweldige optie weg van de NILFISK-serie, lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, maar toch stevig en goed gebouwd, en wordt standaard geleverd met een grote selectie van aanbouwdelen.

Nilfisk is een gerenommeerd bedrijf in de productie van reinigingsapparatuur. De Nilfisk C110 4-5 PC Xtra Compact hogedrukreiniger is iets duurder dan zijn tegenhangers, dus laten we eens kijken of hij het goed maakt.

Overzicht

De Nilfisk C110 4-5 PC Xtr is een instapmodel van de bekende en vertrouwde Nilfisk.

  • Waterstroom – 440 l/u
  • Druk – 110 Bar
  • Slanglengte – 5m
  • Motor – Luchtgekoeld
  • Watts – 1400

Inbegrepen bij dit model is alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan, verlenglans, sproeigreep, Tornado Nozzle & Power speed Nozzle, Foam Sprayer en een Patio Cleaner die allemaal aan de 5m drukslang kunnen worden bevestigd.

Specificaties

Dit model heeft een druk van 110 bar en een waterstroom van 440 liter per uur, wat ideaal is voor het reinigen van auto’s, met een motor van 1400W. Er is een terrasreiniger bij, maar de druk van de pomp is misschien niet zo goed als u wilt om het vuil dat zich in de loop der jaren heeft opgehoopt, te verwijderen. Als u kijkt naar iets met terras- en opritreiniging in het achterhoofd raden wij u aan om naar de volgende modellen te kijken.

Prestaties

Het robuuste en robuuste ontwerp helpt de wasmachine alle gewenste reinigingswerkzaamheden razendsnel en met een ongelooflijk gemak uit te voeren.

Deze hogedrukreiniger heeft een pomp in zich en om hem te beschermen tegen elke vorm van schade heeft het bedrijf hem gemaakt van aluminium, terwijl als je door de specificaties van veel andere hogedrukreinigers gaat ze niet gemaakt zijn van aluminium. De watertoevoer van de pomp is voorzien van een voorgemonteerd filter om hem te beschermen tegen elke vorm van vervuiling door de watertoevoer. Voor de veiligheid gebruik ik extra verwijderbare filters aan de kant van de watertoevoer om er zeker van te zijn dat de prestaties van de pompen niet worden beïnvloed.

De lichtgewicht hogedrukreiniger heeft een ongelooflijke mobiliteit; hij kan zonder enige moeite van de ene plaats naar de andere worden gereden. Ook de accessoires kunnen op de hogedrukreiniger zelf worden opgeborgen. De prestaties en de kwaliteit van het product kunnen worden beoordeeld door te weten dat de wasmachine veel minder stroom verbruikt in vergelijking met de andere beschikbare apparaten.

Nilfisk biedt een automatische aan/uit-optie die een thermische sensor heeft om de pomp bij hoge belasting te helpen uitschakelen en veel water te besparen. Het is een uitstekend en onmisbaar apparaat voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals het schoonmaken van een patio, de auto, de fiets, de stoep en het meubilair in de tuin, de muren, enz.

Accessoires

De Nilfisk kit bevat een aantal extra accessoires. Men kan altijd losse accessoires kopen, maar sommige zijn standaard en zitten in elke kit. De standaard accessoires die in het pakket Nilfisk C110 4-5 PC Xtr zitten zijn:

1. Verlengingslans: Ideaal om de straal en waterdruk op bepaalde gebieden te richten. De 360 graden beweging van de lans hielp me om de waterdruk en de kracht aan te passen.

2. Nevelgreep: Het handvat maakt het mogelijk om een eenvoudige en sterke verbinding te hebben met een draaibare slang.

3. Hogedrukslang: De 5 meter lange hogedrukslang helpt bij het bereiken van plaatsen die anders zeer moeilijk te bereiken waren.

4. Schuimspuit: De kit heeft een extra handige sproeiflacon die gebruikt kan worden om handmatig een reinigingsmiddel op het vuile oppervlak te spuiten. Dit bespaart veel water en ook het wasmiddel.

5. Tornado Nozzle & Powerspeed Nozzle: De verschillende soorten sproeiers zijn beschikbaar voor de verschillende soorten reinigingswerkzaamheden. De keuze van de sproeiers is afhankelijk van de taak die we willen uitvoeren.

6. Jet Nozzle Cleaner: Soms raken zelfs de sproeiers verstopt en moeten we ze reinigen. Dit gebeurt met de Jet Nozzle Cleaner. We raden aan om de sproeier na gebruik schoon te houden om hem te helpen onderhouden en verstoppingen tegen te gaan.

7. Patioreiniger: Ontworpen om het gemakkelijk te maken om uw terras schoon te maken terwijl u het verplaatst als een stofzuiger.

Voordelen

Eenvoudig, stevig en gemakkelijk te gebruiken, wordt geleverd met wielen, handgreep en opbergruimte aan boord voor alle toebehoren die standaard worden meegeleverd en zorgt voor een gemakkelijke mobiliteit. Een geweldige instapmodel hogedrukreiniger die zeer geschikt is voor het reinigen van auto’s.

Nadelen

Lichtelijk duur in vergelijking met andere vergelijkbare modellen op de markt, maar het is een van de bestsellers.

Conclusie

De Nilfisk C110 is een uitstekend, geweldig en zeer aan te bevelen apparaat dat het meest geschikt is voor uw huis en auto’s. Het is zeer goed geprijsd en kan worden opgehaald op Amazon voor minder dan £ 90, het is ook een van hun best verkopende op het moment van schrijven met meer dan 330 beoordelingen en een 4.5 sterrenclassificatie.

Als een instapmodel hogedrukreiniger op dit prijspunt kunt u het echt niet kwalijk nemen! Als je iets simpels wilt dat goed werkt en robuust is, dan is dit degene die je moet bekijken.

Recent Content