Karcher K7 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger


Karcher K7 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger

De Karcher K7 Premium Full Control is een grote, robuuste en zeer betrouwbare hogedrukreiniger. Hij is efficiënt en effectief in het reinigen van de meest hardnekkige vuilvlekken op patio’s en auto’s, en geweldig als hij gebruikt wordt om uw terras er weer helemaal nieuw uit te laten zien. Het verwijdert algen en vuil en haalt zelfs het onkruid op, zonder de voegen te beschadigen. Door het grote design en de vele accessoires aan boord heeft hij veel opbergruimte nodig. Het is bijna £500, dus het is niet de beste optie als u een budget heeft.

Karcher K7 verschillende modellen

Karcher K7 Premium Full Control Plus Home

Karcher K7 Premium Full Control Plus Home

Bekijk de dagprijs

Karcher K7 Full Control Plus Splash Guard

Karcher K7 Full Control Plus Splash Guard

Bekijk de dagprijs

Karcher K7 Full Control Plus Home

Karcher K7 Full Control Plus Home

Bekijk de dagprijs

Karcher K7 Premium Full Control Plus

Karcher K7 Premium Full Control Plus

Bekijk de dagprijs

Karcher K7 Premium Full Control Plus + Rioolreinigingsslang

Karcher K7 Premium Full Control Plus + Rioolreinigingsslang

Bekijk de dagprijs

Expert beoordeling

De Karcher K7 Premium Full Control levert krachtige prestaties en we vonden hem ideaal om zelfs de meest hardnekkige gedroogde vlekken van auto’s te krijgen en zelfs onkruid tussendoor te voegen. Hij bevat een indrukwekkende reeks accessoires, van een LEDdisplay-trekkerpistool tot een terrasreinigingsapparaat.

Bekijk ook andere karcher hogedrukreinigers

Het hulpstuk voor de terrasreiniger is echter een beetje wankel. Het heeft de neiging om veel om te draaien wanneer het heen en weer wordt geduwd. We werden ook een beetje in de steek gelaten door de onhandigheid van het in elkaar zetten van de hogedrukreiniger. Het helpt niet dat de instructies een beetje verwarrend zijn.

Alternatief: Karcher K5 hogedrukreiniger.

We hadden ook moeite met de extreme zwaarte van deze hogedrukreiniger, omdat we het moeilijk vonden om hem in de tuin te vervoeren en om de auto heen te manoeuvreren. Hij heeft wel wat mankementen, maar de algehele prestaties zijn zeer indrukwekkend. Het is ideaal voor grote tuinen en grote auto’s.

Kenmerken en Voordelen van de Karcher K7

1.Geen montage vereist

Het eerste wat je zal opvallen is hoe ongelooflijk eenvoudig deze hogedrukreiniger is op te zetten. Met “opzetten” bedoelen we gewoon het openen van de doos. Het apparaat is klaar om te vertrekken vanaf het moment dat u het uitpakt, zonder dat u hoeft te fronsen bij de gebruiksaanwijzing.

Het enige wat u hoeft te doen is het lichaam van de hogedrukreiniger aan te sluiten op een waterbron en de lans te bevestigen. Dit is zo eenvoudig; het zou niet langer dan ongeveer 3 minuten moeten duren.

Het is duidelijk dat dit een enorme bonus is, want ik weet zeker dat je zult begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om je glimmende nieuwe gadget thuis te krijgen en dan urenlang te moeten worstelen om hem in elkaar te zetten.

2. Eenvoudig te bedienen

De Kärcher K7 Premium Full Control Plus kan veel instellingen hebben, maar door de toevoeging van een LED–display op het trekkerpistool is het eenvoudig te gebruiken, zelfs voor een beginner.

Dit LED–display geeft duidelijk het huidige druk-/reinigingsniveau van de drie beschikbare niveaus aan en geeft u advies over waar dit moet worden gebruikt. De niveaus kunnen eenvoudig worden aangepast door de +/- knoppen op de handgreep van het trekkerpistool in te drukken. Deze bevinden zich dicht genoeg bij elkaar om gemakkelijk bereikbaar te zijn, maar niet te dicht bij elkaar zodat u ze per ongeluk kunt raken.

Een van de mooie dingen van deze LED–display-functie is dat het u helpt om de beste en veiligste drukinstelling voor het te reinigen oppervlak te kiezen. U wilt immers uw tuinmeubilair zo goed als nieuw achterlaten, niet erger dan voordat u begon.

Het kan echter een paar seconden duren voordat de instelling verandert – wees hier dus bewust van als u zich op een delicater oppervlak begeeft.

3. 3-in-1 Multi-Jet Lance

Dit is de ster van het Kärcher K7 Premium-model. In principe is deze lans nuttig, omdat hij u toegang geeft tot 3 sproeiers binnen handbereik; een standaard vlakstraalsproeier of Vario-lansinstelling, een robuuste, roterende “vuilmolen” en een sproeier voor het doseren van reinigingsmiddelen.

Het beste aan deze 3-in-1 multi-jet is dat u niet meer voortdurend van opzetstuk hoeft te wisselen. In plaats van over te schakelen op een ander mondstuk bij het reinigen van een ander oppervlak, hoeft u alleen maar uw pols te draaien om de instelling te veranderen.

Dit maakt het supergemakkelijk en snel voor u om te proberen van het reinigen van zachte oppervlakken zoals hekken en hout naar hardere oppervlakken zoals bestrating en metselwerk te gaan, zonder vervelende onderbrekingen.

4. Inbegrepen T450 Patio Cleaner

Hoe geweldig de lans ook is, er zijn ongetwijfeld gelegenheden waarbij u niet te veel tijd wilt besteden aan het schoonmaken van uw terras of andere grotere ruimtes. Hier komt de handige Karcher T450 terrasreiniger in beeld.

Deze terrasreiniger wordt standaard meegeleverd met de hoofdunit en kan zeer effectief zijn op uw grungy bestratingsplaten. De druk kan ook worden aangepast afhankelijk van hoe delicaat het oppervlak is, dus als u dit op terrasvloeren zou gebruiken, kunt u het eenvoudigweg een inkeping naar beneden draaien.

De puntige voorkant maakt het heel gemakkelijk om in lastige hoeken en dicht bij de randen te komen, zodat u na afloop geen oneffenheden meer heeft.

De terrasreiniger kan zelfs worden gebruikt om over grindoppervlakken te reinigen dankzij een beschermrooster – wat zeker een betere optie is dan het mogelijk stralen van uw grind met de spuitmond van de lans. Bovendien is hij voorzien van een handig handvat zodat u verticale oppervlakken zoals muren kunt reinigen als u dat wilt, wat zeker een mooie optie is om te hebben.

5. Lange slang

De Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home wordt geleverd met een royale 10 meter lange slang en een slanghaspel. Deze is 2 m langer dan het vorige model.

Zo’n lange slang is erg handig, en als u een middelgrote tuin hebt, is het onwaarschijnlijk dat u niet genoeg bereik hebt. Daarom zou u hier geen problemen moeten hebben, tenzij u een ongewoon grote tuin hebt.

Sommige klanten klaagden dat de slang een beetje stijf is, maar dit zou flexibeler moeten worden met het gebruik.

6. Wendbaar en toch stabiel

Ook al is de slang een grote lengte, mocht u het apparaat moeten verplaatsen, dan is dit gezien het gewicht van 18 kg verrassend pijnloos te doen.

Twee grote wielen onder het hoofdgedeelte van deze hogedrukreiniger en een telescopische handgreep maken het transporteren van de slang van plaats naar plaats gemakkelijk. In feite is het onwaarschijnlijk dat u de hogedrukreiniger weer moet optillen nadat u hem uit de doos heeft gehaald, omdat hij eenvoudig te verplaatsen is. Er is echter een handvat aan de basis om u te helpen de hogedrukreiniger op te tillen als dat nodig is.

Een andere indrukwekkende factor is hoe stabiel de Karcher K7 Premium Full Control hogedrukreiniger is, gezien de wielbasis, de lange slang en het gewicht.

Deze stabiliteit is te danken aan een speciaal ontworpen geleidingssysteem voor de slang en een brede voetplaat. In combinatie met de slang zorgt dit voor een laag zwaartepunt, wat leidt tot een stevig ontwerp. Dit maakt het dus een goede keuze als u in het verleden bent afgeschrikt door omslachtige en onstabiele hogedrukreinigers.

7. Hoge druk/waterstroom

Met een ongelooflijke waterdruk van 160 bar en een debiet van 10 liter per minuut is er weinig dat de Kärcher K7 Premium Full Control Plus niet aankan.

Dit maakt het een van de beste keuzes als u een zware schoonmaakbeurt moet uitvoeren, zoals een ernstig verwaarloosd metselwerk of een oprit die in de loop van een aantal jaren zijn kleur heeft verloren. Het apparaat is zo krachtig dat u in staat moet zijn om tot 60 vierkante meter in slechts een uur schoon te maken – wat u veel tijd en moeite bespaart.

Aan de andere kant zal deze hogedrukreiniger bij gebruik veel water verbruiken.

8. Plug-N-Clean-systeem

Als het gaat om het reinigen van de buitenruimte, zullen er momenten zijn dat er gewoonweg niet genoeg water onder hoge druk is. In deze gevallen kan het toevoegen van reinigingsmiddel aan de mix u helpen om de klus veel sneller en met een beter resultaat te klaren.

De Kärcher K7 Premium Full Control biedt een eenvoudig te gebruiken “Plug n Clean”-systeem. Hiermee kunt u eenvoudig een flesje wasmiddel ondersteboven in het stopcontact plaatsen en de klus zonder problemen klaren.

Een flesje Karcher plug-in steen en gevelwasmiddel wordt vaak standaard bij de K7 meegeleverd, zodat u meteen kunt beginnen met het aanvallen van dat smerige gebied.

Alternatief: Karcher K2 hogedrukreiniger.

Conclusie

Ik hoop dat deze Karcher hogedrukreiniger review u heeft geholpen om te zien hoe het gebruik van deze hogedrukreiniger een geweldige manier is om uw buitenruimtes op te ruimen en terug te brengen naar hun beste niveau.

De handige en eenvoudig te gebruiken 3-in-1 lans maakt het wisselen tussen de sproeiers een fluitje van een cent, terwijl de super krachtige drukopties en het stekker- en schoonsysteem ervoor zorgen dat u moeiteloos vuil kunt wegstralen om elke keer weer ongelofelijke resultaten te bereiken.

En alsof dat nog niet genoeg is, is de Kärcher K7 Premium Full Control Plus direct klaar voor gebruik, zodat u meteen aan de slag kunt met het transformeren van uw tuin!

Recent Content