Karcher K5 Full Control Car en Home handleiding en beoordeling


Karcher K5 Premium elektrische hogedrukreiniger

Snelle samenvatting

De Karcher K5 is een hoogwaardige elektrische hogedrukreiniger die een hoog PSI- en drukniveau combineert met een compact en gemakkelijk te dragen ontwerp, wat resulteert in een klein, krachtig wasmiddel. Wij van Beste Gereedschappen hebben deze Karcher hogedrukreiniger review & Handleiding samengesteld om u een beter inzicht te geven in de eigenschappen, gebreken en functionaliteit, zodat u kunt beslissen of het het juiste product voor u is of niet.

Misschien vindt u de Karcher k2 hogedrukreiniger ook wel leuk.

Belangrijkste kenmerken

De Karcher K5 beschikt over een extreem hoge drukslang om een sterke, snelstromende waterstroom te creëren voor een snellere, betrouwbaardere reiniging op verschillende oppervlakken. Het frame is ontworpen om duurzaam en relatief licht te zijn, waardoor het gemakkelijk te dragen is, maar sterk genoeg om met de meeste normale weersomstandigheden om te gaan. De meeste materialen die in de constructie worden gebruikt zijn waterbestendig, niet corrosief en lekvrij.

De watergekoelde motor helpt de waterstroom sterk te houden, zelfs wanneer de Hogedrukreiniger op maximale snelheid draait, waardoor de levensduur minstens vijf keer zo lang is als de normale hoeveelheid van een gewone hogedrukreiniger. Met de ingebouwde wasmiddeltank kunt u een aantal van de door u gekozen reinigingsmiddelen of zeep mengen zonder dat u zich steeds hoeft in te zetten voor het gebruik ervan, waardoor het nuttig is voor het omgaan met een gevarieerde reeks van oppervlakken die niet allemaal extra reinigingsmiddelen en zepen nodig hebben.

De Hogedrukreiniger wordt ook geleverd met twee verschillende verlengde staafjes voor een nauwkeurigere sproeidekking, zodat u gemakkelijk moeilijke of lastige gebieden kunt bereiken zonder dat u de hele slang en de Hogedrukreiniger dichter bij elkaar hoeft te brengen. De wielen zijn, net als de rest van het ontwerp, sterk genoeg om alle soorten fysieke straffen op te vangen, maar bieden toch een soepele, gemakkelijke bewegingsvrijheid zonder u te dwingen hem op te pakken en te dragen.

Voordelen

 • Ongelooflijk duurzaam en duurzame constructie.
 • Krachtige 2000 PSI wateropbrengst.
 • Veelzijdig en in staat om een verscheidenheid aan oppervlakken te reinigen.
 • Watergekoelde motor voor betere prestaties.

Nadelen

 • Zwaarder gewicht dan de meeste andere kleine ringen.
 • Kan zijn kracht en PSI niet direct laten aanpassen.

Verschillende versies verkrijgbaar van je Karcher type K5 hogedrukreiniger

Een Karcher K5 heb je in 7 versies:

Karcher K5 Full Control


Karcher K5 Full Control

Het toestel is geschikt voor een regelmatig gebruik bij gemiddelde vervuiling, en heeft een oppervlakteprestatie van 40 m²/u. Met deze Full Control hogedrukreiniger vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau kan worden aangepast op de spuitlans en gecontroleerd op het LED-scherm op het spuitpistool – voor een maximale controle. U kan omschakelen van hoge druk naar reinigingsmiddelenmodus zonder van spuitlans te moeten verwisselen. Het spuitpistool is altijd binnen handbereik en kan, samen met de spuitlans, worden geparkeerd tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de in de hoogte verstelbare telescopische handgreep, kan u het toestel rondrijden op een comfortabele hoogte en het compact opbergen. En met het eenvoudig te gebruiken Plug ‘n’ Clean systeem, kan u de reinigingsmiddelen met een simpele beweging vervangen en het vulpeil in een oogopslag controleren. Deze hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt, een verlengde parkeervoet voor een grotere stabiliteit en een praktische slanggeleiding. De parkeervoet kan ook gebruikt worden als een tweede draaggreep, waardoor het toestel gemakkelijk kan worden opgetild om op een schap te zetten, of in de koffer van een auto.

Full Control spuitpistool en spuitlansen

Drie drukniveaus en een instelling voor het reinigingsmiddel zorgen voor de perfecte instelling voor elke ondergrond. De druk kan worden aangepast door de Vario Power spuitlans te draaien tot het gewenste niveau wordt getoond. Op het LED display op de Full Control Power Gun kan u heel eenvoudig de instelling controleren.

Parkeerpositie voor een handige opberging van het toebehoren op elk moment

De Full Control Power Gun en de aangesloten spuitlans kunnen handig worden opgeborgen op het toestel tijdesn werkonderbrekingen. De Full Control Power Gun is altijd klaar voor gebruik en eenvoudig bereikbaar. Als het werk is afgelopen, kunnen de Full Control Power Gun en de spuitlans op het toestel worden opgeborgen om plaats te besparen.

Plug ‘n’ Clean

Snel, eenvoudig en handig reinigingsmiddelen aanbrengen met de hogedrukreiniger. De Kärcher reinigingsmiddelen verhogen de efficiëntie en helpen het te reinigen oppervlak te beschermen en te verzorgen.

Karcher K5 Full Control Home


Karcher K5 Full Control home

Voor regelmatig gebruik op matige verontreiniging, met een oppervlakteprestatie van 40 m²/u: de K 5 Premium Full Control Plus Home van Kärcher. De meegeleverde Home Kit bestaat uit de T 350 oppervlaktereiniger en 1 liter steenreiniger voor betere reinigingsresultaten rondom het huis. Met de 3-in-1 Multi Jet spuitlans kunt u verschillende straalsoorten en de reinigingsmiddelmodus eenvoudig instellen door aan de lans te draaien, zonder van spuitlans te wisselen. U kunt de ingestelde druk controleren op de LCD-scherm van het hogedrukpistool en aanpassen met de +/– knoppen. Voor maximale controle op elk oppervlak. Het hogedrukpistool is binnen handbereik en kan samen met de spuitlans worden weggezet bij korte pauzes in het reinigen. Met de inschuifbare telescopische handgreep kan het apparaat eenvoudig worden verplaatst en compact worden opgeborgen. En met het eenvoudig te bereiken Plug ‘n’ Clean-systeem kunt u in een handbeweging het reinigingsmiddel wisselen en tegelijkertijd het vulpeil controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt, een praktisch slangoprolsysteem en een stevige basis die ook kan worden gebruikt als tweede handgreep.

Kärcher K5 Premium Full Control


Kärcher K5 Premium Full Control

De hogedrukreiniger met slanghaspel is geschikt voor de regelmatige reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 40 m²/u. Met deze Full Control hogedrukreiniger vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen – voor een maximale controle. Zo kan u omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen. Het spuitpistool is gemakkelijk binnen handbereik en kan samen met de lans worden geparkeerd, tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, kan u het toestel op een comfortabele hoogte verplaatsen en compact opbergen. En met het handige Plug ‘n’ Clean systeem kan u met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto.

Dankzij de VarioPower spuitlans (VPS), waarbij de waterdruk simpelweg kan worden aangepast door de lans te draaien, is de druk altijd aangepast aan het te reinigen oppervlak. De vuilfrees met roterende puntstraal lost zelfs de meest hardnekkige vervuiling op. De pomp van de K5 wordt beschermd door een waterfilter, wat zorgt voor een lange levensduur.

Eigenschappen

 • Werkdruk: 20-145 bar
 • Wateropbrengst: 500 l/u
 • Oppervlakteprestatie: 40m2/u
 • Vermogen: 2100 Watt
 • Slanglengte: 8 m
 • Snoerlengte: 5 m
 • Garantie: 2 jaar

Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. Een Kärcher hogedrukreiniger kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn er veel verschillende Kärcher hogedrukreiniger onderdelen beschikbaar, voor ieder type klus.

Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukreiniger


Karcher K5 premium Full Control plus

De K5 Premium hogedrukreiniger inclusief slanghaspel en Multi Jet spuitlans is geschikt voor regelmatig gebruik en verwijdert vuil met gemak!

Deze krachtpatser met watergekoelde motor levert maar liefst 145 bar druk en helpt je bij het verwijderen van vuil van tegels, terrassen, muren, tuinmeubels, auto’s, etc. De hogedrukreiniger heeft een indrukwekkende oppervlakteprestatie van 40 m²/u, waardoor hij ideaal is voor middelgrote klussen.

Kenmerken Kärcher K5 Premium Full Control Hogedrukreiniger

 • Full Control Plus; druk kan worden aangepast op het pistool
 • Multi Jet spuitlans
 • Inclusief slanghaspel
 • Lange levensduur door speciale watergekoelde motor
 • Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug ‘n’ Clean
 • Handige parkeerfunctie

Voordelen

 • Full control Plus
  Dankzij Kärcher ‘Full Control Plus’ kun je zelf op het pistool regelen welke druk je wilt gebruiken. Hierbij heb je keuze uit zacht, middel, hard of mix (reinigingsmiddel), elk geschikt voor een ander doeleinde. Op het led-display van het spuitpistool kun je eenvoudig aflezen welke druk momenteel is ingesteld.
 • Multi Jet spuitlans
  Met de Multi Jet spuitlans hoef je niet langer van lans te wisselen! Je kunt eenvoudig schakelen tussen vlakstraal, roterende straal en reinigingsmiddelmodus door te draaien aan spuitlans.
 • Plug ‘n’ Clean
  Reinigingsmiddel (niet meegeleverd) toevoegen is erg eenvoudig door het Plug ‘n’ Clean systeem van Kärcher. De fles reinigingsmiddel kan in de hogedrukreiniger worden geklikt, vervolgens kun je op de spuitlans kiezen voor de stand ‘mix’ om het reinigingsmiddel te verspreiden.
 • ‘Premium’ slanghaspel
  Dit premium model is voorzien van een slanghaspel zodat je eenvoudig de hogedrukslang weer kunt oprollen en compact kunt opbergen.
 • Watergekoeld
  Een Kärcher K5 hogedrukreiniger is watergekoeld waardoor hij een aanzienlijk langere levensduur heeft dan modellen met een luchtgekoelde motor. Luchtgekoelde motoren raken eerder oververhit, waardoor je ook minder goede oppervlakteprestaties hebt.
 • Parkeerstand
  Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. Zo heb je altijd de juiste benodigdheden bij de hand.
 • Stabiliteit
  De hogedrukreiniger heeft een laag zwaartepunt voor betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto te tillen.

Karcher K5 Premium Full Control Plus Home


karcher k5 premium full control plus home

Deze krachtige Kärcher K5 hogedrukreiniger is geschikt voor regelmatig gebruik en is voorzien van een solide slanghaspel en terrasreiniger.

De hogedrukreiniger is ideaal om vuil en groene aanslag te verwijderen van bijvoorbeeld terrassen, patio’s, muren, tuinmeubels en auto’s. Dit premium model met een duurzame watergekoelde motor levert maar liefst 145 bar druk en heeft een indrukwekkende oppervlakteprestatie van 40 m²/u. Ook wordt er een “Home kit” bestaande uit een T-350 terrasreiniger en een literfles 3-in-1 steenreiniger meegeleverd. Je kunt dus direct aan de slag!

Kenmerken Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home Hogedrukreiniger

 • Full Control Plus; druk kan worden aangepast op het pistool
 • Multi Jet spuitlans
 • Terrasreiniger accessoires meegeleverd
 • Inclusief slanghaspel
 • Lange levensduur door speciale watergekoelde motor
 • Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug ‘n’ Clean
 • Handige parkeerfunctie

Kärcher K 5 Full Control Car en Home Hogedrukreiniger


Karcher K5 Full Control car en home

Deze Kärcher K5 hogedrukreiniger inclusief wasborstel en terrasreiniger is ideaal als regelmatig wilt reinigen en alles wilt kunnen aanpakken.

De Kärcher K5 Car & Home hogedrukreiniger is een echte krachtpatser en helpt je bij het verwijderen van vuil van tegels, terrassen, muren, tuinmeubels, auto’s, etc. Dit model heeft een watergekoelde motor levert maar liefst 145 bar druk en heeft een indrukwekkende oppervlakteprestatie van 40 m²/u. Ook wordt er een “Car & Home kit” bestaande uit een T 350 terrasreiniger, literfles steenreiniger, literfles autoreiniger, roterende wasborstel en foam-jet meegeleverd. Je kunt dus direct aan de slag!

Kenmerken Kärcher K5 Full Control Car & Home Hogedrukreiniger

 • Full Control; druk kan worden aangepast door te draaien aan de lans
 • Multi Jet spuitlans
 • Terrasreiniger accessoires meegeleverd
 • Inclusief wasborstel en foam-jet
 • Lange levensduur door speciale watergekoelde motor
 • Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug ‘n’ Clean
 • Handige parkeerfunctie

Karcher K5 Compacte hogedrukreiniger


Karcher K5 Compacte hogedrukreiniger

De K5 Compact is gemakkelijk te vervoeren en is perfect voor het reinigen van tuinmeubelen en gereedschap of auto’s. Voorzien van een hogedrukslang van 8 m. Verticaal of horizontaal gebruik – Watergekoelde inductiemotor – Zware aluminium pomp

Alternatief: Karcher K3 hogedrukreiniger.

Voor wie is het geschikt?

Deze hogedrukreiniger is geweldig voor iedereen die een langdurige, consistente manier nodig heeft om buitenoppervlakken en meubels te reinigen zonder te moeten vertrouwen op handmatige reinigingsmethoden of gimmicky, gemakkelijk te breken apparatuur. De wielen maken het gemakkelijker om zich te verplaatsen, zodat u hem in staat bent om de hele buitenkant van uw huis mee te nemen zonder dat u zich hoeft te vermoeien met het dragen ervan, wat hem een nuttig hulpmiddel maakt voor grotere huizen met veel buitenruimte.

Het duurzame frame betekent ook dat het meer geschikt is voor gebruik buitenshuis dan veel andere modellen en ontwerpen, waardoor het veel nuttiger is bij slecht weer of in klimaten die niet vriendelijk zijn voor de meeste onderdelen van de elektrische buitentechniek.

Omdat hij volledig door elektriciteit wordt aangedreven, hoef je hem niet constant te vullen met meer brandstof – je kunt hem aansluiten op een buitenstroomkabel of stroombron en hem van daaruit direct laten lopen.

Alternatief: Karcher K7 hogedrukreiniger.

Waarom wij fan zijn ?

De Karcher K5 is een eenvoudig concept, in wezen een compacte elektrische hogedrukreiniger die een veel duurzamer en veelzijdiger lichaam heeft gekregen, maar hij is veel veelzijdiger dan hij in eerste instantie lijkt. De sterke motor en de hoge PSI maken hem ongelofelijk krachtig wanneer hij op de juiste manier wordt gebruikt, en hij kan gemakkelijk vergelijkbare Karcher-gasgebaseerde hogedrukreinigers inhalen zonder de nadelen of bijwerkingen die ze met zich meebrengen.

Het is ook veel stiller dankzij de motor zelf, wat betekent dat je niet te maken krijgt met onaangename geluiden als je een grote schoonmaakbeurt voor de boeg hebt. Natuurlijk kan Beste Gereedschappen u niet vertellen wat u moet denken – neem de tijd om na te denken over de vraag of het wel of niet goed voor u is.

Geen enkel product is perfect voor iedereen, maar de Karcher K5 lijkt zeker boven zijn soortgenoten uit te steken, vooral als het gaat om de verscheidenheid aan verschillende situaties waarin het nuttig kan zijn. Als u op zoek bent naar een krachtige, duurzame en betrouwbare elektrische hogedrukreiniger, dan is dit misschien wel het juiste product voor u!

Recent Content