Karcher K4 Full Control Hogedrukreiniger Beoordeling


Karcher K4 Full Control Hogedrukreiniger Beoordeling

Snelle samenvatting

De Karcher K4 Hogedrukreiniger is een bijzondere favoriet van ons hier bij Beste Gereedschappen, gebruikmakend van de nadrukkelijke branding van Karcher voor een gereedschap waarvan we weten dat u het geweldig zult vinden. Met een 1,5 GPM elektrische hogedrukreiniger met een krachtige 1900 PSI, helpt deze hogedrukreiniger om uw klussen sneller en veel beter schoon te krijgen. Bovendien gaat de gepatenteerde watergekoelde inductiemotor tot vijf keer langer mee dan andere modellen, wat een visuele indicatie geeft door de waterstroom.

Karcher K4 soorten modellen

Karcher K4 Full Control Car & Home

Karcher K4 Full Control Car & Home

Bekijk de dagprijs

Karcher K4 Premium Full Control HOME

Karcher K4 Premium Full Control HOME

Bekijk de dagprijs

Karcher K4 Premium Full Control

Karcher K4 Premium Full Control

Bekijk de dagprijs

Karcher K4 Compact HOME

Karcher K4 Compact HOME

Bekijk de dagprijs

Karcher K4 Full Control

Karcher K4 Full Control

Bekijk de dagprijs

Belangrijkste kenmerken

Het doel van de Karcher K4 hogedrukreiniger is om u te helpen het item van uw keuze met gemak en een uitstekend niveau van kracht te reinigen. U kunt deze Karcher Hogedrukreiniger bijvoorbeeld gebruiken om snel uw auto of uw ramen schoon te maken of om de vuilste patio’s of opritten schoon te maken. U kunt kiezen uit een besproeiing met zuiver water of door het mengen met een reinigingsmiddel naar keuze.

Kenmerken van de Karcher K4 Hogedrukreiniger zijn naast een 1,5 GPM elektrische voedingsspoeling ook een 1900 PSI mogelijkheid. De druk bereikt een maximale hoogte van 25 meter, waardoor u de gebieden kunt bereiken die sommige andere hogedrukreinigers niet kunnen bereiken. Bovendien is deze hogedrukreiniger voorzien van een Vario Power Spray Wand die eenvoudig en snel kan worden aangepast door middel van een functie die zich in de staaf bevindt.

Bovendien biedt de N-COR-pomp een duurzaam en niet-corrosief element dat onderhoudsvrije mogelijkheden biedt, terwijl de gepatenteerde watergekoelde inductiemotor ervoor zorgt dat de hogedrukreiniger tot vijf keer langer meegaat dan andere vergelijkbare modellen. De Karcher K4 hogedrukreiniger biedt een wasmiddelreservoir aan boord, zodat u de hogedrukreiniger op maat kunt maken voor uw project.

Extra functies zijn onder andere de mogelijkheid om tot 38 keer de druk te genereren als een standaard tuinslang, waardoor u snel last heeft van hardnekkige vlekken, vuil, schimmel en algemeen vuil om elk aspect van uw huis, tuin of auto te reinigen. Het niveau van de druk kan eenvoudig worden aangepast aan de druk die het werk vereist, in aanvulling op het niveau van het reinigingsmiddel dat u ook nodig hebt.

Om ervoor te zorgen dat u waar voor uw geld en een goede kwaliteit aankoop krijgt, wordt de Karcher K4 hogedrukreiniger geleverd met een garantie van twee jaar. De Karcher K4 hogedrukreiniger weegt 27,3 lbs en biedt afmetingen van 34,3 x 12,1 x 12,8 inch.

Voordelen

  • 1900 PSI en 1,5 GPM elektrische voedingsspoeling
  • Bereikt een maximale hoogte van 25 meter.
  • Vario Power Spray Wand
  • N-COR-pomp
  • Wordt geleverd met twee jaar garantie

Nadelen

  • De Karcher K4 hogedrukreiniger weegt 27,3 lbs, wat iets zwaarder is dan andere hogedrukreinigers die ongeveer 16 lbs kunnen wegen. Echter, met het extra gewicht, de Karcher K4 hogedrukreiniger biedt u een goed niveau van kracht en sterkte om alle aspecten van uw huis en tuin te reinigen.

Alternatieve optie; Karcher K2 Hogedrukreiniger Review.

Voor wie is het geschikt?

De Karcher K4 Hogedrukreiniger is een goede aankoop voor iedereen die een slim en effectief hulpmiddel wil kopen dat kan helpen om zijn huis, tuin en auto schoon en vuilvrij te houden. Individuele personen kunnen deze hogedrukreiniger aanpassen aan elk project of elke behoefte, zodat u op de lange termijn geld kunt besparen door het wassen van uw eigen ramen en uw eigen auto, naast de grotere schoonmaakwerkzaamheden in de tuin.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de K3 hogedrukreiniger van Karcher.

Waarom we het leuk vinden

Hier bij Beste Gereedschappen houden we van de Karcher K4 Hogedrukreiniger, die een sterk en krachtig instrument is dat zich zeer goed aanpast. Dit model omvat de nieuwste technologie en de gebruiksvriendelijke functies die u van het merk Karcher mag verwachten. U zult veel baat hebben bij deze hogedrukreiniger en met het opnemen van de twee jaar garantie is dit een zeer verstandige en proactieve aankoop.

Alternatief: Karcher K7 hogedrukreiniger.

Recent Content