Karcher K2 Plus Full Control Car en Home hogedrukreiniger


Karcher K2 Plus Full Control Car en Home hogedrukreiniger

Snelle samenvatting

Als u een vrij groot gebied in uw tuin hebt dat u volledig schoon wilt krijgen, zodat het lijkt alsof het gloednieuw is, of misschien wilt u dat uw auto er piepend schoon uitziet alsof er net wat duur poetsmiddel op is aangebracht, dan heeft u een hogedrukreiniger nodig.

Hogedrukreinigers zijn fantastisch in het elimineren van vuil dat u misschien wilt verwijderen, plus, ze zijn ook in staat om dit te doen op een zeer snelle snelheid. U hoeft dus niet lang te wachten met schoonmaken en het zal u niet zo veel uitputten. Beste Gereedschappen heeft de Karcher K2 plus hogedrukreiniger net onder de loep genomen.

Verschillende soorten K2 karcher modellen

Kärcher K2 Home Hogedrukreiniger

Kärcher K2 Home Hogedrukreiniger

Deze Kärcher K2 Home hogedrukreiniger inclusief terrasreiniger is ideaal voor het reinigen van kleine terrassen en het verwijderen van vuil.

Niet alleen geschikt voor terrassen maar ook voor het reinigen van bijvoorbeeld tuingereedschap en tuinmeubelen. Deze K2 is voorzien van wieltjes waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. Met een oppervlakteprestatie van 20 m²/u zorgt hij ervoor dat vuil geen schijn van kans heeft. Dit model is inclusief de “Home kit” bestaande uit een T 150 terrasreiniger en een literfles reinigingsmiddel.

Kenmerken

 • Terrasreiniger accessoires meegeleverd
 • Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen
 • Wieltjes om het apparaat makkelijk te verplaatsen

Kärcher K2 Premium

Kärcher K2 Premium

Kärcher K 2 Premium Full Control. Vormfactor: Staand, Stroombron: Electrisch, Lengte van slang: 6 m. Maximale flow rate: 360 L/u, Werkdruk (max): 110 bar, Maximumtemperatuur watertoevoer: 40 °C. Typisch stroomverbruik: 1400 W, AC invoer voltage: 230-240. Gewicht: 4,6 kg, Breedte: 290 mm, Diepte: 246 mm

Kärcher K2 Full Control

Kärcher K2 Full Control

Hogedrukreiniger – Vermogen: 1400 W – Ncor-pomp – Universele motor – Luchtstroom: 360 L / h – Regelbare druk – Aanbevolen uuroutput: 20 m² / h – Voedingskabel: 5 m – Lanssen en pistoolgreep , rotabuse, Vario Power lance – Ideaal voor incidenteel gebruik op licht vuil.

Kärcher K2 Full Control Home Hogedrukreiniger

Karcher K2 Plus Full Control Car en Home hogedrukreiniger

Deze Kärcher K2 Home hogedrukreiniger inclusief terrasreiniger is perfect uitgerust voor incidenteel gebruik op lichte vervuiling rondom huis.

Niet alleen geschikt voor terrassen maar ook voor het reinigen van bijvoorbeeld tuinmeubels, tuingereedschap, schuttingen of fietsen. Deze K2 is voorzien van wieltjes waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. Met een oppervlakteprestatie van 20 m²/u zorgt hij ervoor dat vuil geen schijn van kans heeft. Dit model is inclusief de “Home kit” bestaande uit een T 150 terrasreiniger en een literfles reinigingsmiddel.

Kenmerken

 • Full Control; druk kan worden aangepast per klus
 • Terrasreiniger accessoires meegeleverd
 • Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen
 • Wieltjes om het apparaat makkelijk te verplaatsen

Kärcher K2 Premium Home Hogedrukreiniger

Karcher K2 Plus Full Control Car en Home hogedrukreiniger

 • Vermogen 1400 Watt
 • Lengte hogedrukslang 6 meter
 • Reinigingscapaciteit 20 m²
 • Doorvoercapaciteit 360 liter per uur
 • Geïntegreerde slanghaspel Nee

Kärcher K2 Premium Full Control Home Hogedrukreiniger

Karcher K2 Plus Full Control Car en Home hogedrukreiniger

Perfect uitgerust voor incidenteel gebruik op lichte vervuiling rondom het huis: de K 2 Premium Full Control Home inclusief Home Kit met oppervlaktereiniger T 150 en 500 ml Patio & Deck reinigingsmiddel voor spatvrij reinigen van grotere oppervlakken. De praktische reinigingsmiddeltank maakt reinigen met de K 2 Premium Full Control Home zeer eenvoudig. De hogedrukreiniger is ook uitgerust met twee soepel lopende wielen, een hogedrukslang van 6 m, vuilfrees met roterende puntstraal voor hardnekkig vuil en een waterfilter dat de pomp beschermt tegen vuildeeltjes. Daarnaast kunt u de drukniveaus ZACHT, MIDDEL en HARD, en de reinigingsmiddelmodus (MIX) eenvoudig instellen door te draaien aan de Full Control 4-Click Vario Power spuitlans. Symbolen geven de ideale toepassingsgebieden voor de drukinstellingen aan – voor maximale controle. De hogedrukreiniger is ideaal voor vuil op fietsen, tuinmeubilair en tuingereedschap. Oppervlakteprestatie van 20 m²/u.

Kärcher K2 Compact Home Hogedrukreiniger

Kärcher K2 Compact Home Hogedrukreiniger

De Kärcher K2 Compact Home hogedrukreiniger is zowel compact als krachtig. De compacte afmetingen van deze hogedrukreiniger garanderen een uitstekende mobiliteit en een plaatsbesparende opberging. De Home Kit omvat een T50 oppervlaktereiniger voor een efficiënte en spatvrije reiniging van grote oppervlakken rondom het huis en het reinigingsmiddel “Patio & Deck”.

De uitrusting omvat een spuitpistool, een 4 m lange hogedrukslang, een spuitlans, een vuilfrees met roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een waterfilter die de pomp op betrouwbare wijze beschermt tegen het binnendringen van vuildeeltjes.

Eigenschappen

 • Werkdruk: 110 bar
 • Wateropbrengst: 360 l/u
 • Oppervlakteprestatie: 20m2/u
 • Vermogen: 1400 Watt
 • Slanglengte: 4 m
 • Snoerlengte: 5 m
 • Garantie: 2 jaar

Kärcher K2 Accu Hogedrukreiniger

Kärcher K2 Accu Hogedrukreiniger

Schoonmaakklusjes rondom huis? Daar draait deze K2 hogedrukreiniger zijn krachtige spuitlans en vuilfrees niet voor om! Het apparaat werkt bovendien op een accu, dus doordat je niet vastzit aan een stroomkabel geniet je van extra bewegingsvrijheid.

Kärcher hogedrukreiniger K2 Classic

Kärcher hogedrukreiniger K2 Classic

De K 2 Classic hogedrukreiniger van Kärcher is ideaal voor incidenteel gebruik en lichte vervuiling. De compacte, lichtgewicht en eenvoudig te vervoeren hogedrukreiniger maakt fietsen, tuingereedschap, tuinmeubilair en meer perfect schoon. De K 2 Classic kan door het compacte formaat gemakkelijk worden opgeborgen. Deze hogedrukreiniger wordt standaard geleverd met een hogedrukpistool, slang van 3 m, vlakstraalsproeier en waterfilter om te voorkomen dat er vuildeeltjes in de pomp komen.

Kärcher hogedrukreiniger K2 Basic Home

Kärcher hogedrukreiniger K2 Basic Home

Kärcher hogedrukreiniger met een vermogen van 1400 watt en een maximum druk van 110 bar. De snoerlengte van de hogedrukreiniger is 4 meter en een vuilfrees is inbegrepen.

Belangrijkste kenmerken

Deze Karcher hogedrukreiniger wordt geleverd met een hele reeks belangrijke functies die u niet wilt missen. Hij heeft een 1600PSI, en hij wordt ook geleverd met een 20 ft hogedrukslang, dus als u wilt dat hij hoger gelegen plaatsen kan bereiken, dan is deze hogedrukreiniger daar perfect voor.

Hij heeft een zeer eenvoudig aan te passen sproeistokje, en hij is in staat om enkele van de moeilijkste klussen in de helft van de tijd aan te pakken. Niet alleen dit, maar het is een zeer duurzame hogedrukreiniger, en het is ook niet-corrosief en onderhoudsvrij.

Voordelen

 • Er zijn veel goede punten die deze hogedrukreiniger heeft; zo is hij eigenlijk onderhoudsvrij, wat betekent dat je niet meer geld hoeft uit te geven om hem te onderhouden.
 • Een ander positief punt van deze hogedrukreiniger is hoe snel hij in staat is om dingen schoon te maken, en je hoeft helemaal niet veel moeite te doen om ervoor te zorgen dat alles schoon is.
 • Hij heeft ook een zeer lange slang, dus je kunt er heel ver mee komen, en de lengte van de slang zal je helemaal niet beperken.
 • Een ander positief punt van deze hogedrukreiniger is dat hij ook alles kan aanpakken wat je wilt, zelfs als je denkt dat hij niet zal werken op een gebied dat erg vuil is, zal hij dat zeker wel doen.

Nadelen

 • Er zijn niet zo veel slechte punten aan deze hogedrukreiniger, maar we hadden graag gezien dat de wielen er wat beter op waren geworden, omdat het soms een beetje moeilijk kan zijn om te bewegen.
 • Nog één ding dat we graag verbeterd hadden gezien is dat er een paar extra sproeieropties op de ingebouwde sproeierschakelaar waren aangebracht, want het zou leuk zijn geweest om een beetje meer variatie te hebben.

Probeer ook eens de Karcher K3 Hogedrukreiniger.

Voor wie is hij geschikt?

Deze hogedrukreiniger is eigenlijk voor iedereen geschikt, en dat komt omdat hij ideaal is voor elk soort werk, of u hem nu thuis wilt gebruiken of zelfs voor professioneel gebruik, dan laat deze hogedrukreiniger u niet in de steek. Dit komt omdat hij zeer duurzaam is en dus zeer lang meegaat, wat betekent dat u niet op korte termijn een nieuwe hoeft te kopen.

Niet alleen dit, maar hij heeft ook een 20ft slang zodat u hem kunt gebruiken op plaatsen die op een behoorlijke afstand liggen, wat hem perfect maakt voor professioneel gebruik.

Waarom we fan zijn?

Er is een hele reeks redenen waarom we deze hogedrukreiniger zo mooi vonden, maar een van de belangrijkste redenen is dat hij onderhoudsvrij is, omdat hij u tijd en geld kan besparen. Niet alleen dit, maar het zal ook nooit corroderen, wat een zeer nuttige functie is om te hebben, omdat het betekent dat je het gemakkelijk kunt opslaan voor een lange tijd en het zal nog steeds in dezelfde staat die je hebt achtergelaten.

Plus, wanneer u deze hogedrukreiniger gebruikt, kunt u direct zien dat u er helemaal niet lang over doet om iets schoon te maken. U zult ook direct weten dat hij is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zodra u de doos opent, wat garandeert dat hij lang meegaat.

Probeer ook eens de Karcher K7 Hogedrukreiniger.

Recent Content