Hoeveel kubieke meters in een kruiwagen?


Als u het volume van uw kruiwagen kent, kan dit u helpen om erachter te komen hoeveel ritten u moet maken als u een volledige lading vervoert. Kruiwagens zijn er in verschillende volumes om tegemoet te komen aan verschillende laadmaten en toepassingen. Ze variëren van 2 kubieke meter, die ondiep zijn tot 6 kubieke meter, die veel dieper zijn. Een standaard tuin kruiwagen met een diep bassin kan tot 3 kubieke meter bevatten, en de ondiepe kan tot 2 kubieke meter bevatten.

Een kubieke meter mulch is gelijk aan 27 kubieke meter; dit betekent dat je negen keer moet rijden met een standaard kruiwagen van 3 kubieke meter. Een diepere kruiwagen betekent minder ritten, maar ook een zwaardere lading. Als je een nieuw project van de grond af aan begint, kun je misschien de hoeveelheid materiaal die je vervoert berekenen. Dit zal je helpen om de juiste maat kruiwagen te kiezen die het beste bij de klus past.

Hoe mengt u beton in een kruiwagen?

Geen cementmolen? Geen probleem. Met een beetje elleboogvet kunt u middelgrote partijen beton in de kuip van uw kruiwagen mengen. Volg deze eenvoudige stappen om de perfecte betonmix in uw kruiwagen te krijgen.

 • Plaats de zak met betonmix in een uiteinde van de kruiwagen en snijd deze open. Leeg het mengsel in de kruiwagen.
 • Giet een afgemeten hoeveelheid water uit een kan of emmer in plaats van de tuinslang.
 • Sleep een spade of schoffel door het mengsel om een trog te maken. Voeg meer water toe als het mengsel kruimelig is.
 • Als u eenmaal de gewenste consistentie heeft, kunt u het beton storten door de kruiwagen te kantelen, of het eenvoudigweg naar de plaats te slepen waar u het nodig heeft.
 • Schrob uw kruiwagen en gereedschap met een staalborstel en spoel het goed na. Gehard beton is praktisch onmogelijk om van uw gereedschap af te komen.

Kunt u de kruiwagens opvouwen?

Opvouwbare kruiwagens maken het werk in de tuin en in het huishouden lichter en gemakkelijker. Ze zijn gemakkelijk op te bergen dankzij het feit dat ze kunnen worden opgevouwen tot een compacte opbergruimte. Opvouwbare kruiwagens zijn meestal gemaakt van duurzaam canvasmateriaal en hebben extra ingebouwde opbergvakken voor klein gereedschap. Hoewel deze kruiwagens van canvas zijn gemaakt, hebben ze een maximaal draagvermogen.

De binnenzijde van het canvas wordt ondersteund door een duurzaam metalen frame dat verrassend licht is. Hoewel vouwkruiwagens sterk en duurzaam zijn, zijn ze niet bedoeld voor zware toepassingen. Hun maximale capaciteit is veel kleiner dan bij standaard kruiwagens. Sommige vouwkruiwagens hebben meer dan één wiel om zwaardere lasten te kunnen dragen.

Meestal zijn er tussen de twee, drie of vier wielen, waardoor het moeilijker is om ze te kantelen en te legen. Het kan ook een groot probleem zijn om de kruiwagen door smalle ruimtes te leiden of te manoeuvreren.

Wat zijn de voordelen van de Worx Aerocart Multifunctionele Kruiwagen?

De Worx Aerocart is een multifunctionele kruiwagen en werfkar. Deze kar heeft kenmerken als oversized, lekke banden en uitklapbare verlengingsarmen. De Aerocart is in staat om de taak van 8 verschillende karren uit te voeren namelijk;

 • Kruiwagen
 • Handtruck
 • Cilinderhouder
 • Potplantenverplaatser
 • Rotsheffer
 • Zakhouder
 • Aanhangwagenverplaatser
 • Uitgebreide Dolly

De Aerocart heeft een capaciteit van 300lb en een kubieke kuip van 3 voet. De kuip is een beetje smal en een beetje ondiep, maar je zou het niet kunnen gebruiken als een handkar als de kuip breder was. Het is nog steeds heel goed in staat om ladingen hout, stenen en bouwmaterialen te vervoeren. De verlengingsarmen kunnen lasten tot 80 pond aan, en het gepatenteerde tweewielige ontwerp past het zwaartepunt aan.

Dit maakt het slepen van grotere ladingen beter beheersbaar. De Aerocart zorgt ervoor dat een lading van 200 pond veel lichter aanvoelt, zodat het gemakkelijk is voor uw gewrichten en rug.

Recent Content