Hoe maak je een bladblazer met rugzak?


Het bevestigen van uw rugzakbladblazer

Als je hebt geïnvesteerd in een rugzak bladblazer (zie onze review voor de ins en outs), dan weet je dat je je spel op peil moet houden als je het in perfecte staat wilt houden. Echter, als uw machine op een of andere manier kapot is gegaan of versleten, zult u een betrouwbare reparatiemethode moeten vinden – en snel. De beste manier om uw rugzakbladblazer te repareren is om het aan de experts over te laten. U wilt niet meer bijten dan u kunt kauwen en de machine nog meer beschadigen dan voorheen, of erger nog – verpesten.

Dit zal de situatie waarin je je bevindt alleen maar verergeren. Het eerste wat je zult willen doen is uitzoeken wat de beste manier is om de reparatie uit te voeren. Als u een garantie op de machine hebt, vindt u de instructies voor het opsturen van de machine om deze te laten repareren. Normaal gesproken kunt u dit doen door de gebruiksaanwijzing door te nemen of door de website te raadplegen van het bedrijf waar u het product heeft gekocht. Als u echter geen garantie op uw apparaat heeft, heeft u een van de twee mogelijkheden.

Waar kunt u het repareren?

U kunt een professional bij u in de buurt vinden om een offerte te maken om te zien hoeveel het kost om de machine te laten repareren, of u kunt proberen de reparatie zelf uit te voeren als het een vrij eenvoudige oplossing lijkt. Voordat u aan de slag gaat, kijk of u de goedkoopste prijs kunt controleren die u kunt krijgen met voor het nemen van het in een professionele. Als de prijs betaalbaar is, raden wij u aan om naar uw plaatselijke winkel te gaan en een professional te laten zorgen voor de zaak.

D.I.Y Fix

Als u echter alleen een onderdeel moet vervangen of enige ervaring hebt met het maken van reparaties aan machines, kunt u ervoor kiezen om dit proces op eigen houtje uit te voeren. We raden u aan om alleen te proberen de olie te vervangen, een luchtfilter te verwijderen en te vervangen, en een bougie te vervangen. Al deze taken zijn vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Om bijvoorbeeld de olie te verversen hoeft u alleen maar te zorgen voor een vlak oppervlak om te werken, een container die groot genoeg is om alle olie in te doen en een nieuw blikje olie om uw apparaat bij te vullen.

Het enige wat u hoeft te doen is de oliedop te verwijderen en de olie uit de bladblazer van de rugzak te laten lopen. Kantel het apparaat na het aftappen om er zeker van te zijn dat je alle resterende olie hebt verwijderd. Zet vervolgens de bout weer vast en spoel de nieuwe olie erin. Als u een luchtfilter moet vervangen, hoeft u alleen maar de bougie uit het apparaat te halen. Dit zou u toegang moeten geven tot het luchtfilterdeksel. Als u dit ziet, maakt u de knoppen aan de bovenkant los en verwijdert u het luchtfilter en de luchtfilterhouder.

Voor het beste resultaat moet u ze allebei verwijderen alsof ze uit één stuk zijn. Als het luchtfilter eruit is, verwijdert u het en vervangt u het door een nieuwe. Daarna kunt u het luchtfilter en de filterhouder weer in uw machine plaatsen, het deksel weer bevestigen en vastdraaien. Ten slotte, als u een bougie moet vervangen, hoeft u alleen nog maar de stekkerlaars te vinden. Als u hem eenmaal hebt gevonden, haalt u hem eruit en gebruikt u een steeksleutel om de stekker er zelf uit te halen.

Bevestigingsinstructies

U moet online of in de handleiding nagaan waar u de opening voor een nieuwe bougie moet instellen. Zodra u dit nummer hebt, schroeft u de nieuwe stekker in en draait u deze vast met uw steeksleutel. Sluit vervolgens uw bougie weer aan en u kunt weer aan de slag! U kunt deze reparaties eenvoudig zelf uitvoeren. Voor aanvullende reparaties moet u de hulp van een vakman inroepen of het apparaat terugsturen naar de fabrikant voor reparatie.

Recent Content