GreenWorks 20312 draadloze kettingzaag Review


GreenWorks 20312 draadloze kettingzaag

Inleiding

Op het eerste gezicht ziet dit eruit als een klein groen monster, en het lijkt erop dat je het durft uit te proberen. De GreenWorks 20312draadloze-kettingzaag spreekt als een snoerloze, accu-aangedreven kettingzaag zacht, maar draagt (zaagt) een grote stok, wat zorgt voor soepele, schone zaagsneden, een lange levensduur van de ketting en een nieuwe houding ten opzichte van accu-aangedreven, accu-aangedreven, accu-aangedreven, accu-aangedreven zagen.

Laten we het eens hebben over deze slanke, groene machine en wat deze biedt op het gebied van kracht, prestaties en duurzaamheid. We kunnen u misschien overtuigen om uw horizon te openen en dit uit te proberen, want zoals ze zeggen, als u eenmaal snoerloos gaat, gaat u niet meer terug.

Kenmerken

Laten we eerlijk zijn: met een snoerloos gereedschap als de GreenWorks 20312 Draadloze Kettingzaag wordt het leven veel gemakkelijker voor de hogere, hogere klussen. Er is geen sprake van een snoer in de weg, er is geen zorgen over hoe ver het zal gaan. En met minder dan 7 pond is het net alsof je je Yorkie optilt. Maar zonder al dat gejank. Maar dat is nog maar het begin van alle functies die deze kettingzaag te bieden heeft.

GreenWorks 20312 draadloze-kettingzaag tilt de ionenlithium technologie naar een hoger niveau met 30% meer koppel en tot 70% minder trillingen dan gas aangedreven kettingzagen, en past een innovatieve borstelloze motortechnologie toe die zorgt voor een langere levensduur, betere efficiëntie en minder lawaai, wat deze zaag tot een perfect gereedschap maakt voor gebruikers van elke zaagervaring – beginner of veteraan.

Deze kettingzaag heeft een zware Oregon zaagblad en ketting, een kettingrem, metalen bokpieken en een automatisch oliesysteem dat deze zaag een bevelende, duurzame aanwezigheid geeft, of het nu gaat om kleine werfklusjes of om hulp bij natuurrampen. Deze zaag doet het werk snel en efficiënt.

Andere kenmerken

Er is een automatische oliemeter die wordt gefaciliteerd door eerst de vastgemaakte kap aan de linkerkant van de zaag los te schroeven en deze te vullen met kettingolie. U kunt de kettingspanning en de verwijdering van de ketting regelen met twee gemakkelijk te gebruiken draaiknoppen aan de rechterkant van de zaag. De ketting is zeer indrukwekkend omdat hij de spanning goed lijkt vast te houden. Net als de traditionele kettingzagen heeft de GreenWorks 20312 een groot aantal veiligheidsfuncties, waaronder een kettingrem en een terugslagketting, een handbeschermer en een trekker die de motorzaag uitschakelt wanneer deze niet wordt gebruikt.

De aan/uit-knop is een kortstondige schakelaar, dus het activeren of deactiveren van de zaag wordt geregeld door de interne elektronica, wat ook de automatische time-out na ongeveer een minuut van inactiviteit vergemakkelijkt om te voorkomen dat de batterij ontladen wordt. Het herstarten van de zaag is een makkie met een druk op de knop, vooral als u op 20 voet hoogte zit. Nooit meer trekken.

En de prestaties? Als u eenmaal over de typische korte leercurve van de accu-aangedreven kettingzagen heen bent, wordt het een feest om naar het eigenlijke zaagwerk te gaan. De rust van de zaag is bijna surrealistisch – anders dan de normale motor zeurt en zaagt door materiaal, is het geluid indrukwekkend laag – wat een geweldige optie is als u in een buurt met naaste buren woont.

Het stalen Oregon zaagblad en de ketting op deze zaag zijn .043 gauge, ontworpen om meer zaagkracht te leveren met minder motorbelasting. Voor een accu-zaag is dit een geweldige optie. Dit zorgt ook voor minder gedoe bij het zagen van meer hout met een grotere diameter en minder vastlopen.

Goed voor het milieu

Het kiezen van een accu-aangedreven zaag is ook een milieuvriendelijke keuze. In tegenstelling tot gas-aangedreven kettingzagen is er geen sprake meer van die vervelende uitstoot en geen rommelige olie- en gasmenging. Een accu-zaag heeft minimale bedrijfskosten. Naarmate de tijd en de technologie op het gebied van kettingzagen verbetert, zien we dat steeds meer milieubewuste consumenten hun gaszagen gooien en overschakelen op elektrische of accu-aangedreven kettingzagen omdat ze schoner en milieuvriendelijker zijn en minder duur in gebruik. Met een snoerloze kettingzaag is het niet meer nodig om tijdens het werk om een snoer heen te dansen.

Waarom we het leuk vonden

Deze kleine, groene, gemene machine was gemakkelijk aan te zetten en kon zonder problemen onze vele verschillende snijwerkzaamheden doorstaan. Het lichte gewicht en de draagbaarheid van deze kettingzaag maakten het erg handig om het hoge, moeilijk te bereiken werk te doen. Een stiller model is een mooie optie, vooral bij de buren. En de borstelloze technologie die een langer, gezonder motorleven betekent. En het hebben van veel veiligheidskenmerken gaf ons gemoedsrust bij het doen van ons werk met het volste vertrouwen. Goed gedaan, Greenworks!

Conclusie

Voor het gebruiksgemak is GreenWorks 20312draadloze-kettingzaag draagbaar, vrij van rommel en geschikt voor het kappen van bomen of lichtere snoeiwerkzaamheden, en is het een van de stilste zagen die we hebben beoordeeld. De afneembare accu en de lichtgewicht basis maken deze zaag gemakkelijk te hanteren en te bedienen voor iedereen, ongeacht de ervaring.

GreenWorks producten zijn beschermd tegen alle defecten bij normaal gebruik. Ze bieden een garantie van (4) vier jaar (90 dagen voor commercieel gebruik) vanaf de verzenddatum. Gereconditioneerde GreenWorks-producten zijn beschermd tegen alle defecten bij normaal gebruik voor een periode van 30 dagen vanaf de verzenddatum.

  • Draadloos, draagbaar
  • Drukknopstart
  • Veel veiligheidskenmerken
  • Rustig aan
  • Lichtgewicht

Gerelateerde berichten

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “GreenWorks 20312 draadloze kettingzaagReview”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Content