Bosch AHS 52 LI Draadloze heggenschaar Review


Bent u moe van elektrische of benzinetrimmers? Kijk dan eens naar de Bosch AHS 52 LI accu heggenschaar. Deze accutrimmer van Bosch is ideaal voor middelgrote heggen. Een van de belangrijkste kenmerken waar u rekening mee moet houden is dat hij 50% langer meegaat dan de vorige. Dat is indrukwekkend.


Bosch AHS 52 LI Draadloze heggenschaar

Hij maakt gebruik van de standaard Bosch 18V accu, wat betekent dat als u andere Bosch producten heeft, u dezelfde accu op alle producten kunt gebruiken. Deze trimmer is zo licht. Hij maakt je niet zo snel moe, wat ideaal is als je veel werk moet doen.

Het diamantzaagblad is 52 cm met 15 mm tandafstand. Het is voorzien van een antiblokkeersysteem. Dit zorgt ervoor dat u een doorlopende snede krijgt, zelfs door dikkere takken. Het activeert automatisch, en je kunt er zeker van zijn dat je je mooie trimmer niet doorbrandt, als je per ongeluk die dikkere tak probeert door te zagen die je alleen maar ergert.

Waarschijnlijk is het beste kenmerk van deze trimmer het ontbreken van snoer. Als u eerder een elektrische trimmer had, is het bijna zeker dat u het snoer minstens één keer doorknipt. De accu is 2.0Ah en gaat meer dan een uur mee, en laadt in slechts ongeveer 90 minuten op. De accu heeft ook geen zelfontladingseffect. U bevindt zich dus niet in de situatie dat u klaar bent om te werken, alleen maar om te beseffen dat u moet wachten tot uw accu is opgeladen.


Bosch AHS 52Li heggenschaar


Bosch AHS 52Li accu heggenschaar

De machine heeft twee trigger-startsystemen, zodat u niet per ongeluk hoeft te starten. Het is gemakkelijk te hanteren, aangezien het slechts 2,2 kilo weegt. De stille en trillingsvrije werking, betekent geen belasting van uw handen en geen noodzaak voor oorbeschermers. De trimmer wordt ook geleverd met een mesbescherming voor een veilige opslag.

Productdetails

  • Productafmetingen 94 x 15 x 17,5 cm
  • Item Gewicht 1,5 Kg
  • Verzendgewicht 1,5 Kg
  • Snijlengte 520 mm
  • Afstand tussen de tanden 15 mm

Bosch AHS 52 LI klantengedachten

Bekijk de dagprijs

  • De belangrijkste reden dat ik voor deze trimmer heb gekozen, is dat ik me realiseerde dat ik er mijn oude batterijen op kan gebruiken. Deze Bosch AHS 52 LI is geweldig, want als je, net als ik, een lange tijd Bosch gebruiker bent, kun je veilig op batterijen omdat je ze al hebt. Wat de trimmer betreft, deze is zeer goed. De balans is geweldig. Ik voel me erg zelfverzekerd als ik ermee werk. Het is eigenlijk ook vrij stil. De accu gaat meer dan een uur mee, wat geweldig is. Zeer goede aankoop.
  • Het mes op deze trimmer is zo scherp! Het werkt zo goed dat ik erg onder de indruk ben. Ik had eigenlijk niet verwacht dat een accutrimmer zo goed en effectief zou zijn. Als je geen snoer hebt, is het gevaar van doorknippen duidelijk geweken, wat volgens mij een groot pluspunt is. De investering is zeker de moeite waard.
  • Ik heb een middelgrote tuin en deze heggenschaar is er perfect voor. Ik had een elektrische trimmer, die een verlengsnoer nodig had om de hele weg te kunnen bereiken. Die dagen zijn voorbij en daar ben ik zo blij om. Het feit dat dit snoerloos is, maakt mijn leven zoveel makkelijker. Zoveel meer flexibiliteit. Het is erg licht, en ik voel me erg comfortabel bij het gebruik ervan. Heel goed.
  • Voor de prijs kan je niet fout gaan. Ik heb ongeveer 50 meter heggen. Dat kan heel, heel goed met ze. Ik kan het eigenlijk allemaal op één lading doen. Hoe geweldig is dat? Werkt goed, zelfs op takken van ongeveer 20 mm dik. Zou zeker aanraden.
  • Zeer mooie touch van Bosch, waardoor hun accu’s min of meer universeel zijn. Ik heb nog wat ander Bosch gereedschap, en was erg blij toen ik las dat ik de accu’s van deze trimmer kan gebruiken. Ik heb een grote tuin en dit gereedschap presteert erg goed. Ik vond het heel gemakkelijk te gebruiken en te bedienen. Zeer comfortabel en licht van gewicht. De balans is ook goed. Het mes gaat door alles wat ik moet knippen. Er is een soort van systeem, dat het mes stopt als het iets tegenkomt wat het niet kan knippen. Een leuke bijkomstigheid, in termen van veiligheid.

Prijs

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Content