Bosch AHS 50-20 Li draadloze heggenschaar Review


Het snoeiproces met de Bosch AHS 50-20 li snoerloze heggenschaar is geweldig. Het is essentieel om uw heggen en struiken regelmatig te knippen en te onderhouden. Als u dat niet doet, zullen ze uit de hand lopen en uw tuin overspoelen. Daarom is het belangrijk om een goede heggenschaar te hebben, net als de Bosch AHS 50-20 Li accu heggenschaar.

Met de Ahs 50-20 Li kunt u uw landschap de mooie uitstraling geven die het verdient. De Bosch Ahs 50-20 Li elektrische heggenschaar wordt geleverd met de juiste mix van balans en schoonheid. Het is een geweldige aanvulling op de uitstekende verhouding tussen kracht en gewicht. Hij heeft ook een extreme wendbaarheid zonder verlies van maaikracht.


Bosch Draadloze heggenschaar AHS 50-20 LI (1 accu, 18 V-systeem, slaglengte: 20 mm, in kartonnen doos)


Bosch AHS 50-20 Li accu heggenschaar

  • De accu-heggenschaar AHS 50-20 LI – voor mobiel en snel heggensnijden
  • Zaagfunctie: Speciale tanden aan de voorzijde van het blad snijden moeiteloos door takken met een diameter tot 25 mm
  • Bladbescherming voor het knippen langs muren en paden
  • Macht voor iedereen: Een batterijpakket en een lader voor het hele assortiment gereedschappen voor thuis en in de tuin.
  • Inbegrepen: AHS 50-20 LI, 1 batterijpakket PBA 18 V 2,5 Ah W-B, AL 1830 CV lader, kartonnen doos

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 50-20 li Draadloze heggenschaar Functies

Als uw hagen gesnoeid moeten worden, is het raadzaam om te investeren in een goede heggenschaar met de juiste eigenschappen. Dat maakt uw werk sneller en veel efficiënter. Er gaat niets boven een goed getrimde haag, met zuiver geknipte lijnen en uniforme precisie. In deze Bosch Ahs 50-20 Li Review begrijpt u alle kenmerken van de snoerloze heggenschaar van Bosch.

Het belangrijkste kenmerk van de Bosch Ahs 50-20 Li is de accuvoeding. Het elimineert de noodzaak voor lange verlengsnoeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het struikelen op een kabel of het per ongeluk doorknippen ervan. De Bosch Ahs 50-20 Li accu is in 60 minuten volledig opgeladen en heeft een indrukwekkende looptijd van 40 minuten. Dat geldt ook voor het knippen van de dikkere takken. Een andere belangrijke eigenschap van de accu is dat deze compatibel is met al het Bosch elektrisch gereedschap en tuingereedschap. De levensduur van de accu van Ahs 50-20 li maakt het een van de beste draadloze heggenscharen op de markt.


Bosch AHS 50 20 Li

Ahs 50-20 Li Balans en Ergonomie

Een cruciaal kenmerk bij de keuze van een heggenschaar is de ergonomie van de handgreep. Meestal doen mensen hun snoeiwerk op een verticale manier. Daarom zal een slecht ontworpen handgreep u ernstige krampen geven en vermoeidheid veroorzaken.

Het ergonomische ontwerp van de Ahs 50-20 Li geeft een rustige, ontspannen grip en een doorzichtige handgreep. Het geeft u de juiste mix van balans en veiligheid met minimale inspanning. Het is ook vrij licht in gewicht in vergelijking met andere machines. Het resultaat is een minimale belasting van uw arm en rug. Het product is perfect om met gemak middelgrote heggen te knippen.

Quick-Cut Technologie

Dankzij de innovatieve snelsnijtechnologie kunnen de messen van de heggenschaar lang open blijven staan. Dit is vooral van belang omdat u de perfecte snede krijgt in één schone beweging, in plaats van dat u één gebied herhaaldelijk moet knippen. De snoeitechnologie maakt het mogelijk om twijgen en takken de eerste keer dat u probeert te knippen, zodat u de heg snel en nauwkeurig kunt knippen.

Antiblokkeersysteem

De Bosch Ahs 50-20 Li is ook volledig uitgerust met het Bosch “Anti-Blocking System”, waarmee u in een handomdraai door dikkere, hardnekkige stelen en takken kunt snijden. Zo vermijdt u elke kans op blokkering.

Het antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat het blad zichzelf terugdraait zodra er een blokkade wordt gedetecteerd. Het is een uitstekende veiligheidsfunctie, omdat het gevaarlijk is om met de vingers te proberen vastzittende takken te verwijderen. Het antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat uw trimmer blijft werken, zelfs als het moeilijk wordt.

Syneon Chip

Het product wordt ook geleverd met een Syneon chip die wordt gebruikt om de energie en het vermogen te regelen, afhankelijk van de kracht die nodig is voor de taak. Hierdoor kan de Ahs 50-20 Li te allen tijde een optimaal vermogen en uithoudingsvermogen leveren.

Bekijk de dagprijs

AHS 50-20 Li Draadloze voor- en nadelen

Allereerst is dit Bosch heggenschaar. Het is zeker een van de meest succesvolle fabrikanten van heggenscharen. U kunt al onze Bosch heggenschaar Reviews lezen.

Weinig lawaai

Het is rumoeriger dan de elektrische en benzinegestuurde heggenscharen met een trillingsemissiewaarde van 2,5 m/s, waardoor het de nummer één is voor gebruik in de buurt van huizen met zuigelingen.

Perfect gewicht

Het gewicht van een heggenschaar moet altijd bij u opkomen voordat u een aankoop doet. Zware apparaten zullen u niet alleen snel vermoeien, maar het zal ook het gebruik van de trimmer boven uw hoofd bemoeilijken. Met een gewicht van ongeveer 2,5 kg is de Ahs 50-20 Li extreem licht in gewicht met behoud van zijn functionaliteit.

Perfecte bladlengte

Hoe langer het blad van uw heggenschaar, hoe meer reikwijdte u heeft. Een goede meslengte zorgt ervoor dat u minder hoeft te bewegen om de verste reikende takken te knippen. De Bosch Ahs 50-20 Li heeft een combinatie van 50 cm lasergesneden met diamantgeslepen messen en 2 cm tand voor een schonere en nauwkeurigere snede.

Vermogen

De Bosch Ahs 50-20 Li heggenschaar werkt op accu’s, met een 18V lithium-ionaccu en een looptijd van ongeveer 40 minuten. De laadtijd van ongeveer 1 uur maakt hem ideaal voor gebruik in woonwijken. Het nadeel is dat u voor elk gebruik vooruit moet plannen om uzelf de tijd te geven om de accu op te laden.

Veiligheidskenmerken

Heggenscharen zijn gevaarlijke machines die de grootst mogelijke zorgvuldigheid vereisen bij het hanteren. Daarom is het belangrijk om een trimmer te kiezen met uitstekende veiligheidsfuncties. De Ahs 50-20 Li wordt geleverd met een doorzichtige handbescherming, tipbeschermer, lushandgreep en een geautomatiseerd veiligheidsvergrendelingssysteem om ongelukken te voorkomen en het mes te beschadigen.

Bekijk de dagprijs

Beoordeling Conclusie

Als u een heggenschaar van superieure kwaliteit wilt, kijk dan niet verder dan Bosch Ahs 50-20 Li snoerloze heggenschaar. De heggenschaar AHS 50-20 Li geeft u naast maximale kracht ook snoerloze mobiliteit en bewegingsvrijheid. Het blad is 50 cm lang en heeft een tandopening van 2 cm. Het elektronische “Anti-Blocking” systeem zorgt voor uw continue snoeiwerkzaamheden.

De 18-volt batterij garandeert u een looptijd tot 40 minuten. Het is een stille machine die geschikt is voor gebruik in woonwijken. Uw buren hoeven niet meer te klagen over het lawaai van uw heggenschaar. Hij is voorzien van een Bosch Syneon chip die ervoor zorgt dat uw accu’s te allen tijde behouden blijven en u dus een langere looptijd heeft.

Tot slot zorgt de snelsnijtechnologie ervoor dat de eerste keer dat u het probeert, alle twijgen en takken op uw pad worden geknipt. U moet echter wel bereid zijn om te wachten terwijl de machine wordt opgeladen.

Het lezen van de beoordelingen van de heggenschaar en het zoeken naar een goede heggenschaar kan een uitdaging zijn, gezien de verschillende opties die er zijn. Bij het uitzoeken van een heggenschaar betekent goedkoper niet beter, en dat geldt ook voor de duurdere heggenscharen. Het belang van het kiezen van een heggenschaar die aan uw specifieke behoefte voldoet, kan niet genoeg worden benadrukt, vooral niet als het gaat om prestaties, duurzaamheid en gewicht.

De beste heggenscharen adviseren u om de aanbiedingen van Amazon te controleren alvorens te kopen.

Bekijk de dagprijs

Recent Content