Bosch AHS 48 li draadloze heggenschaar Review


De Bosch AHS 48 li is een andere snoerloze heggenschaar van bekende fabrikant. Bovendien wordt hij geleverd met een Lithium-ion accu. Hierdoor is de Bosch AHS 48 volledig snoerloos en vrij van alle beperkingen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over snoeren die in de war raken, het vinden van verlengingen. Dit verhoogt ook de veiligheid van de werkzaamheden, want het elimineert elke verandering van het snoer die iets verstoort.

Bosch accu-heggenscharen, zijn stijlvolle producten, dus maak je geen zorgen over de kwaliteit. Het enige wat u hoeft te weten is de hoeveelheid snoeiwerk die u moet doen.

Bosch AHS 48 LI Draadloze Lithium-Ionenheggenschaar met Syneon Chip (1 x 18 V accu, 2,0 Ah)


Bosch AHS 48 li draadloze heggenschaar

 • 18 V 2.0 Ah lithium-ionbatterijtechnologie – geen geheugeneffect, geen zelfontlading, altijd klaar voor gebruik
 • Tot 75 minuten looptijd op één lading
 • Gepatenteerd ‘Anti-Blokkeersysteem’ helpt voorkomen dat de machine vastloopt voor continu snijden.
 • 48 cm lasergesneden, diamantgeslepen zaagbladen
 • Drievoudige veiligheidsschakelaar

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 48 li Draadloze heggenschaar Key Features Review

Een van de allereerste dingen, als je voor een snoerloze knipper gaat, is de batterij. Hier bij Beste Gereedschappen, in het beste geval, besteden we speciale aandacht aan.

Bosch Ahs 48 li accu is een 18v/1.3Ah, wat 50 minuten continu knippen oplevert. Door de lithium-ion technologie behoudt de accu zijn lading voor een lange tijd. Je laadt hem dus niet op, elke keer als je hem een tijdje niet gebruikt hebt. Bovendien heeft de Bosch Ahs 48 li accu een levensduur van 500-700 ladingen, wat 8 tot 10 jaar bij regelmatig gebruik kan zijn. Een ander groot voordeel van deze accu is dat hij uitwisselbaar is met andere 18v-accu’s van andere Bosch apparatuur. Dus als u al hebt geïnvesteerd in Bosch apparatuur, heeft het alleen maar zin om deze trimmer te krijgen!

 • Draadloze heggenschaar. U hebt dus de vrijheid om Bosch Ahs 48 li overal te gebruiken.
 • Zeer krachtige en lichte heggenschaar.
 • “Antiblokkeersysteem” dat zorgt voor een continue en stijlvolle snoeiprestatie.
 • Altijd klaar voor gebruik. Zeer snel oplaadbare lithium-ionbatterij en extreem laag gewicht. Geen zelfontlading en geen geheugeneffect.
 • Geen kabels en geen risico om er doorheen te snijden.
 • Extreem lange levensduur.

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 48 li Beoordeling van de voordelen:

Bosch Ahs 48 li blad is 48 cm lang met 15 mm tandafstand. De zaagbladen zijn diamantgeslepen voor een perfecte zaagwerking en trillingsdemping. Als u een tak tegenkomt die niet gemakkelijk kan worden doorgezaagd, voelt de trimmer dit en past hij de richting van het blad aan. Het maakt gebruik van een gepatenteerd systeem genaamd “Power Tech”, om door te gaan met het werk, iets wat niet veel andere trimmers kunnen doen.

Een andere geweldige eigenschap is de batterijcompatibiliteit. Bosch Ahs 48 li maakt deel uit van de Power-4-All li-ion snoerloze systemen. Hierdoor past de accu – voor alle tuingereedschappen van deze familie.

De machine heeft twee trigger-startsystemen, die ervoor zorgen dat er niet per ongeluk wordt gestart. Hij is gemakkelijk te hanteren, aangezien hij slechts 2,2 kilogram weegt. De stille en trillingsvrije werking, betekent geen belasting van uw handen en geen noodzaak voor oorbeschermers. De trimmer wordt ook geleverd met een mesbescherming voor een veilige opslag.


bosch ahs 48 voordelen

Deze snoerloze heggenschaar biedt een optimale balans en ergonomie dankzij het nieuwe ontwerp en de softgrip.

Bosch Ahs 48 li Productgegevens

Bosch is een van de marktleiders op het gebied van heggenscharen. Hier vindt u meer van onze Bosch heggenschaar beoordelingen.

 • Productafmetingen 88,5 x 18,5 x 17,4 cm
 • Item Gewicht 2,7 Kg
 • Verzendgewicht 3,8 Kg
 • Snijlengte 500 mm
 • Afstand tussen de tanden 18 mm

Bekijk de dagprijs

Bosch Ahs 48 li Klantrecensies

 • Een paar jaar geleden kreeg ik een grasmaaier met een lithiumbatterij. Dit is een van de redenen waarom ik heb gekozen voor deze trimmer. Ik heb mijn heg gesnoeid met een schaar, wat natuurlijk geen prettige ervaring is. Het ontbreken van enig snoer is prachtig. Het volstaat te zeggen dat het perfect werkt. Eindelijk, ik ben er erg blij mee.
 • Ik heb deze enorme 100 meter lange haag, dus een goede snoeischaar is noodzakelijk. Ik koop deze snoeischaar omdat een benzinegras luidruchtig is en een koor om te vullen. Dit Bosch model is zoveel beter dan andere modellen op de markt. Indrukwekkende bouwkwaliteit. Geweldig product, ik ben erg blij en kan het aanbevelen.
 • Deze Bosch heggenschaar is echt krachtig, zeker voor een snoerloos model. Ik heb hem vaak gebruikt en het is zo leuk om me geen zorgen te maken over snoeren of benzine. Om de trimmer te starten moet je twee schakelaars indrukken, waardoor ik denk dat het bijna onmogelijk is om deze machine per ongeluk te starten.
 • Een essentieel onderdeel van de uitrusting! Door zijn gewicht is hij gemakkelijk te trimmen boven het hoofd. Het blad is scherp en de lengte is mooi. De accu laadt vrij snel op. Ik zal dit zeker aanraden aan iemand van mijn vrienden.
 • Dit is mijn eerste snoerloze trimmer en ik ben er erg blij mee. Er komen ook geen dampen uit een benzinetrimmer. Bovendien kan ik gerust zeggen dat hij krachtig genoeg is. In feite gebruikt hij dezelfde accu als mijn Bosch boormachine, wat betekent dat ik twee accu’s heb! Tot slot is de levensduur van de accu indrukwekkend.

Prijs

Beste Gereedschappen missie is om u te helpen kiezen voor de beste knipper voor uw tuin. Onze experts adviseren om de prijs te controleren bij amazon.co.uk voordat u een tuingereedschap koopt.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Content