Black & Decker Alligator GK1000-QS


Black & Decker Alligator GK1000-QS

Black & Decker is een van de eerste aanbevolen merken als u op zoek bent naar hoogwaardig gereedschap, en ze zijn al heel lang actief. Ze bieden een grote verscheidenheid aan verschillende gereedschappen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en u vindt het perfecte gereedschap in het B&D-gamma van elektrisch gereedschap, ongeacht waar u het voor nodig hebt, of u nu een professionele aannemer bent of iemand die gewoon elektrisch gereedschap in huis gebruikt.

Hier vindt u meer informatie over de Black & Decker GK1000 kettingzaag en of het de moeite waard is om te kopen als uw volgende (of eerste) kettingzaag.

De Black & Decker GK1000 Alligator Lopper is een professioneel gereedschapsaanbod van het geweldige merk Black & Decker, en is het meest geschikt voor het knippen van zware houtblokken – en het is het perfecte gereedschap voor een professionele houthakker, of iedereen die veel brandhout heeft om door te komen voor de winter.

Lees ook ons artikel over de beste kettingzagen

U kunt het met deze machine doen, of u nu een professionele houthakker bent of niet, en het is toevallig een van de beste producten in het Black & Decker-assortiment.

Hier is hoe de eigenschappen van de Black & Decker zich verhouden tot die van het gereedschap voor een proefrit.

BLACK+DECKER GK1000 Alligator Snoeizaag - 550W - Takken zagen tot 10 cm diameter

Bekijk de dagprijs

De BLACK+DECKER 550W Alligator elektrische snoeizaag werkt als een handsnoeizaag maar met de kracht van een kettingzaag. Zwaard en ketting zijn afgeschermd door een beschermkap. Overal in de tuin te gebruiken. Automatische kettingsmering. Krachtige motor. Dubbele handgreep voor maximale controle. Uniek ontwerp. Grote capaciteit. Revolutionaire nieuwe snoeizaag met de prestaties van een kettingzaag in een gebruiksvriendelijke en veilige vormgeving. De gepatenteerde bek beschermt de gebruiker tegen de bewegende ketting. Deze innovatieve snoeizaag kan takken aan tot een diameter van 10 cm.

Producteigenschappen

Hier zijn de essentiële producteigenschappen die de Black & Decker GK1000 Alligator Lopper definiëren.

Motorinhoud

De Black & Decker Alligator LP100 wordt aangedreven door een 4AMP motor, die je meer dan genoeg vermogen geeft om elke denkbare klus te klaren, zelfs als je een professional bent die zich met snelheid en kracht een weg moet banen door een aanzienlijke stapel hout.

Staaflengte

Deze kettingzaag heeft een 6″ zaagblad en een ketting, en hoewel dat niet veel klinkt, is de tweevoudige grip meer dan genoeg om door stammen met de meeste diameters – zelfs de grotere, dikkere – te zagen.

Terugslag en Ketting

Black & Decker heeft veel gedaan om terugslag en trillingen te minimaliseren die op de handen worden overgebracht tijdens het werken, en met de GK1000 heeft u bijna niet het gevoel dat u een kettingzaag bedient – hij is licht, stil en heeft bijna geen terugslag.

Veiligheidskenmerken

De veiligheidskenmerken van de Black & Decker maken hem ideaal voor de professional die met veel snelheid moet werken, en hij is net zo goed geschikt voor iedereen die nog nooit in zijn leven een kettingzaag heeft gehad: B&D heeft er alles aan gedaan om deze kettingzaag zo veilig mogelijk te maken met functies als een directe kettingreductie en een sterk verbeterd zaagbladsysteem dat ver weg is van uw handen tijdens het werk.

Garantie

Alle Black & Decker producten worden verkocht met een beperkte garantie van 2 jaar op het product; dit dekt het product tegen eventuele schade of fouten die binnen twee jaar zouden kunnen optreden. Als u een professional bent die zijn gereedschap vaker gebruikt, kunt u zelfs de uitgebreide garantie rechtstreeks bij B&D kopen, die uw gereedschap nog eens twee jaar dekt.

Productprestaties

Vermogen, ontwerp en veiligheid zijn drie van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een kettingzaag, en dit is hoe de GK1000 op elkaar aansluit als hij op de proef wordt gesteld.

Vermogen

De 4AMP motor geeft u meer dan genoeg vermogen om door bijna elk soort hout te zagen, inclusief hardere stammen zoals mahoniehout – en het is een van de enige kettingzagen op de markt die u perfecte controle geeft.

Ontwerp

Design staat altijd als eerste op de prioriteitenlijst als Black & Decker hun producten ontwerpt en dit zorgt voor een van de beste elektrische gereedschappen die je ooit zult vinden: Het is een superieure pasvorm in de handen, zodat het nooit zal uitglijden – zelfs niet per ongeluk – en u de controle over de zaag te allen tijde heeft.

Veiligheid

Of u nu helemaal nieuw bent met kettingzagen of er de afgelopen vijftien jaar een hebt gebruikt, veiligheid is een van de belangrijkste factoren – wie zou er nu een kettingzaag kopen die niet veilig is? Black & Decker ontwerpt zijn gereedschap altijd met maximale veiligheid in het achterhoofd en de GK1000 is gemaakt met een directe kettingrem en een meer dan degelijke grip.

Bekijk de dagprijs

Voor- en nadelen

Hier is meer over de voors en tegens die de beste en slechtste eigenschappen van de Alligator GK1000 bieden wanneer u denkt aan het toevoegen van de GK1000 aan uw collectie van elektrisch gereedschap of het kopen van de GK1000 voor uw bedrijf.

Voordelen

Het is letterlijk bijna onmogelijk om uzelf te verwonden met deze kettingzaag.

De GK1000 kettingzaag is speciaal gemaakt voor het snoeien, knippen en op maat zagen van grotere stammen – en het geeft u een ongelooflijke controle over het blad dat u nog nooit eerder hebt gevoeld. Het is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend, en het zorgt ervoor dat de kans op letsel met deze kettingzaag sterk wordt verminderd, zelfs als u nog nooit eerder met een kettingzaag als deze hebt gewerkt.

Het is een van de lichtste kettingzagen op de markt.

Met slechts 6 pond is dit een van de beste en lichtste kettingzagen die u ooit op de markt zult vinden – en het is een geweldig model voor als u wat moet snoeien; het is zelfs de eerste keuze voor veel professionele aannemers die hun rug proberen te sparen: Wanneer u het gewicht van de zaag in uw rug, heupen en schouders kunt voelen, zult u deze functie voor gewichtsvermindering vaak op prijs stellen.

Het zorgt voor de grootste grip die u ooit hebt gezien in een kettingzaag.

Een van de belangrijkste factoren voor een kettingzaag is de grip. Als u geen goede grip hebt op uw kettingzaag, zult u zich niet veilig voelen bij het gebruik ervan – en loopt u een zeker risico op letsel of laat u de zaag zelfs vallen terwijl u bezig bent met de zaag terwijl er iemand onderuit loopt.

Want als u zich dit soort fouten niet kunt veroorloven, wilt u een fatsoenlijke kettingzaag die de juiste grip heeft – en de Black & Decker GK1000 is een van de beste die u altijd grip biedt met beide handen op de zaag.

Nadelen

Het kan soms moeilijk zijn om een ketting te vinden die past.

Door de kleinere afmetingen van het zaagblad kan het moeilijk zijn om een ketting te vinden die op deze zaag past. Als dit gebeurt, bestel dan direct bij de fabrikant of ga gewoon met hun aanbevolen opties voor een ketting: De betere eigenschappen van de Black & Decker GK1000 maken dit meer dan goed.

Het is alleen een model met koord.

Een van de belangrijkste nadelen van de Black & Decker Alligator GK1000 is het feit dat hij alleen in een bedraad model wordt geleverd – dit kan teleurstellend zijn als je hoopt op een model dat niet in de weg zit.

Het zou leuk zijn geweest om een groter bereik te hebben op deze zaag.

Deze kettingzaag heeft geen probleem met het zagen van de meeste stammen – maar dat betekent niet dat hij alle stammen kan zagen, en er zijn nog steeds een aantal die je misschien een gewone kettingzaag moet krijgen voor als je de klus helemaal wilt klaren. Toch, gezien dit feit, is het bereik nog steeds meer dan genoeg voor wat u nodig hebt.

Extra kettingen

Het is altijd een goed idee om een extra ketting te kopen met uw kettingzaag; slijtage gebeurt vroeg of laat, vooral als u uw ketting zwaar gaat gebruiken. Hier zijn de 3 extra kettingen die u op de GK1000 kunt monteren.

Black & Decker Vervangingsketting

De Black & Decker vervangingsketting voor de GK1000 is het eerste vervangingsmodel dat u vindt – en het is degene die u moet kiezen als u geen specifieke zaagbehoeften hebt en gewoon wilt vasthouden aan wat werkt.

Vervanging Oregon Chain

De Replacement Oregon Chain is een van de meest voorkomende kettingzaagkettingen op de markt, waardoor het een van de eerste keuzes is als u op zoek bent naar een standaard vervangingsketting die lang meegaat.

Vervangingsketting Oregon Chain

De AdvanceCut Oregon Chain is de ketting die u moet kopen als u op zoek bent naar meer geavanceerde zaagbehoeften, zoals zwaardere houtsoorten – of het soort zwaar gebruik waar een aannemer een kettingzaag doorheen zal steken.

Conclusie

Professionele aannemers hebben professioneel gereedschap nodig en de Black & Decker Alligator Looper zorgt voor een van de beste ervaringen die u ooit zult hebben bij het hanteren van een kettingzaag – zelfs als u geen professionele hovenier of boomkweker bent.

Het is een geweldige, hoge kwaliteit gereedschap dat presteert met precies de juiste hoeveelheid kracht wanneer u het het meest nodig hebt, en de Black & Decker GK1000 zorgt voor een comfortabele kettingzaag om vast te houden met weinig overdracht van trillingen.

Het is ook een van de lichtste kettingzagen die u op de markt kunt vinden, zodat u altijd volledige controle over het blad hebt; de speciale tweehandgreep zorgt voor extra veiligheid wanneer u de kettingzaag bedient, zodat er letterlijk geen kans is dat u zich verwondt.

Het is de perfecte kettingzaag voor iedereen die kracht en volledige controle nodig heeft – en het is een van de beste kwaliteit kettingzagen die u zult vinden, en het zal u veel langer meegaan dan de garantie van 2 jaar.

Als u een aannemer bent, bent u misschien zo verrast door de kwaliteit van deze kettingzaag dat u in de verleiding komt om een andere te kopen als tweede model – alleen maar omdat u ervoor wilt zorgen dat iedereen in uw team dezelfde hoge kwaliteit elektrisch gereedschap gebruikt om ervoor te zorgen dat het werk altijd perfect is.

De enige echte oplichterij voor deze kettingzaag is dat u af en toe een tweede gewone kettingzaag nodig hebt om de klus te klaren, voor het geval het bereik niet voldoende is.

Veelgestelde vragen

Hier zijn de meest gestelde vragen over de Black & Decker Alligator Lopper GK1000 kettingzaag.

Welk type olie kunt u het beste gebruiken met de Black & Decker Alligator?

Aangezien de Black & Decker-kettingzaag niet met olie wordt geleverd, is het een van de eerste dingen die u apart moet kopen – en welke olie u moet kopen is een van de meest voorkomende vragen voor mensen die dit model kopen. Meestal kunt u het beste de aanbevolen kettingzaagolie gebruiken die door de fabrikant is gebrandmerkt – bijvoorbeeld alleen echte Black & Decker-merkolie.

Hoewel andere soorten olie prima zouden kunnen werken, zijn er genoeg redenen waarom Black & Decker-olie de levensduur van uw B&D-gereedschap zal verlengen.

Kunt u struiken trimmen met de Black & Decker Alligator Lopper?

Wat u met deze krachtige kleine zaag kunt doen was een van de meest voorkomende vragen over het gebruik ervan – en ja, u kunt zowel struiken als heggen trimmen met de GK1000 – u kunt zelfs boomstammen knippen. Hij is klein, krachtig en veelzijdig tegelijk.

Heeft dit product enige montage nodig als het aankomt?

U hoeft niet het ene ding aan het andere te schroeven wanneer u deze kettingzaag bij een online verkoper bestelt; u hoeft alleen maar eerst de ketting aan te spannen en ervoor te zorgen dat u machine-olie hebt toegevoegd.

Kunt u het ook op multiplex gebruiken?

Hoewel deze kettingzaag geweldig is voor het knippen van uw heggen en struiken, wilt u hem echt niet gebruiken voor iets als multiplex – dit kan gemakkelijk versplinteren en kan letsel veroorzaken.

Waarom blijft de ketting wegglijden?

Als de ketting moet blijven afglijden van je zaag, is het enige wat je moet doen is de ketting aan te spannen – dit is genoeg om het probleem meestal te stoppen.

Recent Content