beste zakloze stofzuigers kopen in 2020 en beoordeling


Stofzuigers behoren waarschijnlijk tot de belangrijkste onderdelen van ons leven. Het is eigenlijk moeilijk voor te stellen om het huis schoon te maken zonder.

Wanneer u besluit om een nieuw model te kopen zijn er veel factoren waarmee u rekening houdt, maar zeker een van de eerste dingen waar u aan denkt is het type vuilafzetting dat het apparaat heeft. Wilt u een stofzuiger zonder zak?

Ik geloof echt dat dit een kwestie van smaak is voor iets anders. Dus als uw voorkeur zonder zak is, hier zijn de beste zakloze stofzuigers die u vandaag de dag kunt kopen.

Beste zakloze stofzuiger kopen in 2020

Alles wat je moet weten over de zakloze stofzuigers

U kunt de zakloze stofzuigers nog steeds nieuw noemen in vergelijking met de andere en ze groeien dagelijks in populariteit. Dit is mogelijk omdat mensen ze meestal gemakkelijker te gebruiken, te reinigen en te onderhouden vinden.

Ook zal een zakloze stofzuiger u redden van de kwestie van het vergeten te kopen zakken en het realiseren dat u ze mist wanneer u ze het meest nodig hebt.

Ze zijn er in verschillende vormen en maten, maar meestal hebben ze dezelfde plussen en minnen die ervoor zorgen dat mensen van ze houden of ze haten. Dus laten we begrijpen wat deze redenen zijn.

Voordelen van stofzuigers zonder zakken

Ik zal beginnen met de voordelen die deze modellen ongetwijfeld hebben

1. Ze zijn goedkoper

Ik heb het hier niet over de initiële kosten, maar over de totale kosten. Als je een zakloos model koopt, weet je dat je niet meer hoeft te investeren om het te onderhouden.

Dus, de kosten van het voortdurend kopen van zakken voor de stofzuiger is volledig verwijderd. Dit betekent dat u elk jaar veel extra geld bespaart.

2. U ziet wanneer de stofzuiger moet worden geleegd.

De stofzuigers zonder zak worden geleverd met duidelijke containers, zodat u kunt zien wanneer uw apparaat moet worden geleegd.

Ook kunt u zien of het vuil daadwerkelijk van de vloer wordt gezogen of niet. Aangezien de vuilafscheider transparant is, zult u merken of het vuil zich daar verzamelt of niet.

Net als alle andere soorten stofzuigers heeft de stofzuiger de neiging om zijn zuigkracht te verliezen wanneer de vuilcontainer vol raakt. Als u dus voortdurend kunt zien dat het vuil zich opstapelt, kunt u dit soort situaties gemakkelijk vermijden.

3. Milieuvriendelijk

Als je een stofzuiger zonder zak vergelijkt met een stofzuiger zonder zak, is het duidelijk dat de stofzuiger zonder zak zal winnen in termen van milieuvriendelijker zijn.

De stofzuigers in zakken gebruiken meerdere zakken tijdens hun leven, zakken die niet zo goed zijn voor het milieu.

Maar een stofzuiger zonder zak zal dit soort problemen niet veroorzaken. U kunt de stofzuiger eenvoudigweg legen in een compostbak (als u er een heeft).

Zakloze stofzuigers Nadelen

Zoals u zich kunt voorstellen, is het niet allemaal perfect als het gaat om zakloze stofzuigers. Dus laten we eens kijken wat de minnen zijn die mensen meestal de neiging hebben om te kiezen voor de stofzuigers in zakken.

1. Meer blootstelling aan allergenen

Wanneer u de vuilcontainer van een stofzuiger zonder zak leegmaakt, wordt u meestal meer blootgesteld aan allergenen en stof dan wanneer u een model met een zak zou schoonmaken. Dit is mogelijk omdat het vuil niet in een luchtdichte zak terechtkomt, maar in een luchtdichte kamer.

Dus, omdat de verwijdering manier is niet alleen het opheffen van een zak en gooi het weg, is het waarschijnlijk voor een aantal van de allergenen worden voortgestuwd terug in de lucht, terwijl het lossen van uw zakloze stofzuiger.

2. Minder zuigkracht

Het is bekend dat zakloze modellen de neiging hebben om minder zuigkracht te hebben dan de zakken. Dus mensen die een stofzuiger nodig hebben voor zware toepassingen, zullen eerder kiezen voor een ouderwetse stofzuiger met een stofzak en meer zuigkracht.

Koopgids – Hoe kiest u de beste stofzuiger zonder stofzak?

Wanneer u een stofzuiger koopt, moet u aan veel dingen denken, zodat u er zeker van bent dat u de perfecte stofzuiger voor u en uw behoeften hebt geselecteerd. Laten we eens kijken wat de belangrijkste factoren zijn waarmee u rekening moet houden voordat u een beslissing neemt.

Type

Er zijn nu zoveel soorten stofzuigers en ze komen ook allemaal als zakloze modellen. Dus denk eerst eens na over uw verwachtingen met betrekking tot deze aanwinst en kies dan een blikken model, een rechtopstaande of ga met een lichtere versie zoals stokstofzuigers of handheld modellen.

Zuigkracht

De zuigkracht is waarschijnlijk de belangrijkste factor, dus zorg ervoor dat u er de juiste aandacht aan besteedt. Uw stofzuiger moet krachtig zijn en in staat om al het stof en vuil van de vloeren op te zuigen.

Zoals u zich kunt voorstellen, verschillen stofzuigers van model tot model en dat geldt ook voor de zuigkracht. U zult dus modellen vinden die zelfs het fijnste stof van uw vloer kunnen opzuigen, terwijl anderen niet de kracht hebben om het haar van uw huisdier te reinigen.

Denk na over wat uw behoeften zijn en kies degene die de exacte kracht heeft die u nodig heeft.

Prijs

Natuurlijk gaat alles uiteindelijk naar beneden. Dus, denk aan het bedrag dat je bereid bent uit te geven. Met een getal in gedachten, kunt u kijken naar de functies en beslissen wat u absoluut nodig hebt en wat zijn degenen die je kunt leven zonder.

Op deze manier kunt u een stofzuiger kiezen die in uw budget zit en die ook alles heeft wat u nodig heeft. Ga niet extra betalen voor functies die u nooit zult gebruiken, vooral als u krap bij kas zit.

Merk

Iedereen heeft een favoriet merk dat blijft gebruiken. Sommigen van ons doen het voor handelswaar en sommigen denken echt dat er geen betere op de markt is.

Dus als je een favoriet merk hebt, kijk dan eens naar de bagless modellen die dat specifieke merk te bieden heeft en kies er een uit hun portfolio.

Als u geen speciaal merk in gedachten heeft, moet u een van de populaire merken kiezen waarvan bekend is dat ze geweldige zakloze stofzuigers bieden, zoals Shark of Eureka.

Vloertype

Sommige stofzuigers doen het beter op tapijt, sommige op harde vloeren en sommige zijn goed, ongeacht het type vloer.

Denk na over welke oppervlakken u in uw huis heeft en kies degene die in uw geval het beste resultaat oplevert.

Bijlagen

Elk model stofzuiger wordt geleverd met enkele opzetstukken. Natuurlijk zijn er modellen die met meer komen dan andere.

Echter, de meest populaire op het gebied van accessoires zijn stofborstels, spleetgereedschap, bekledingsgereedschap, trapopzetstukken, accessoires voor het schoonmaken van auto’s of haren van huisdieren en ga zo maar door.

Ze zijn geen must have, maar kunnen uw leven makkelijker maken. Dus, als u een stofzuiger zonder zak vindt die meerdere nuttige hulpstukken heeft en die tegen een prijs komt die u zich kunt veroorloven, moet u niet twee keer nadenken voordat u hem koopt.

Leegmaken van het systeem

Een belangrijk voordeel van een stofzuiger zonder zak is het gemak van het legen van de stofzuiger in plaats van dat er een zak moet worden opgetild en opnieuw moet worden geplaatst. Dit gezegd zijnde, moet een goede stofzuiger zonder zak de vuilnisbak niet morsen wanneer u de vuilnisbak buiten zet. Ook moet het gemakkelijk zijn om de stofzuiger in een vuilnisbak te legen. Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om dit proces met één hand te doen.

Geluidsniveau

Waarschijnlijk is dit het minste van uw zorgen als u denkt aan het kopen van een stofzuiger. Als u echter in een kleine flat woont met niet zo dikke muren of een kleine baby heeft die moet slapen terwijl u het huis schoonmaakt, moet u deze factor niet negeren.

Dus, voordat u een model koopt, kijk ook naar dit aspect.

De lengte van het netsnoer

Dit is meestal niet zo’n deal-breaker factor, maar als u een lang netsnoer heeft, kunt u tijd besparen en slechts één stopcontact gebruiken voor een groter gebied.

Ook zijn er mensen die de voorkeur geven aan kortere stroomkabels omdat ze een hekel hebben aan struikelen tijdens het schoonmaken. Dus uiteindelijk is het gewoon een kwestie van voorkeur.

Hoe maak je een stofzuiger zonder zak schoon?

Hoewel stofzuigers zonder zak geen extra kosten bevatten na de aankoop ervan, zoals de stofzuigers in zakken, moet u nog steeds wat onderhoud plegen als het om ze gaat.

Elk model heeft zijn eigen routine die moet worden verzorgd en u moet hierover lezen in de handleiding, maar hier is een aantal algemene adviezen die u in overweging moet nemen met betrekking tot het reinigen van uw stofzuiger.

Het eerste wat u moet doen is de bus verwijderen en de inhoud ervan in de vuilnisbak gooien.

Nadat dit gedaan is, moet u de bus uit elkaar halen, de hardnekkige vuildeeltjes die nog aanwezig zijn optillen en vervolgens in warm water afspoelen.

Nu is het tijd om ook de filters te controleren. De meeste filters zijn wasbaar, maar voor de zekerheid moet u het controleren. Als je ze inderdaad kunt wassen, doe het dan.

Spoel ze af met warm water tot het water schoon begint te lopen. Knijp met uw handen in het overtollige water en laat het vervolgens drogen. Ik raad u aan het filter niet op dezelfde dag te gebruiken nadat u het hebt gewassen om er zeker van te zijn dat het volledig gedroogd is.

Als u klaar bent met het filter, is het tijd om te controleren of er geen verstoppingen in de slang zitten.

Met een naadscheurmachine begint u met het verwijderen van eventuele haarvezels en touwtjes uit uw rolborstel. Als u geen naadknipper heeft, ga dan gewoon met een schaar.

Zoals u ziet is het niet zo moeilijk en hoe meer u voor uw stofzuiger zorgt, hoe beter hij werkt en hoe langer hij meegaat.

Ik maak mijn stofzuiger meestal minstens één keer per maand schoon, maar ik raad u sterk aan om geen twee maanden te laten voorbijgaan zonder een volledige reiniging.

FAQ’s

Zijn alle zakloze stofzuigers voorzien van HEPA-filters?

Nee, alleen sommige stofzuigers zonder zak zijn uitgerust met HEPA-filters. U moet dit aspect controleren voordat u er een koopt.

Kan ik de filters wassen en opnieuw gebruiken?

Meestal zijn de filters die worden gebruikt voor stofzuigers zonder stofzak wasbaar en herbruikbaar. Ik raad u echter aan de gebruiksaanwijzing te lezen voordat u iets doet.

Is het waar dat stofzuigers zonder zak groener zijn dan de stofzuigers met zak?

Ja, ze zijn milieuvriendelijker.

Hoe duur is een stofzuiger zonder zak?

Dit hangt af van het merk en de kenmerken. U kunt low budget 2-cijferige prijsmodellen vinden en ook premium modellen die zelfs in een 4-cijferige prijsklasse zitten.

Kan ik mijn stofzuiger zonder stofzak op meerdere oppervlakken gebruiken?

Bekijk de gebruiksaanwijzing en zie wat de suggesties voor uw model zijn Er zijn meerdere stofzuigers zonder stofzak die zeer veelzijdig zijn.

Conclusie

Ik hoop echt dat u genoten hebt van het lezen van dit artikel en dat u weet wat het volgende model stofzuiger zonder zak zal zijn. Als u vragen heeft over het onderwerp, voel u dan vrij om de onderstaande commentaarsectie te gebruiken en een discussie te starten.

Recent Content