Beste stofzuiger dierenharen


Huisdieren zijn enkele van onze grootste metgezellen, maar de zorg voor katten en honden betekent dat we veel extra haar in huis hebben om op te ruimen. Gecumuleerde haren van huisdieren kunnen meer zijn dan alleen maar een ergernis voor mensen die lijden aan allergieën.

En voor de huisdiereigenaren zonder allergieën weet je hoe vervelend het kan zijn om gematteerd haar over je hele tapijt en meubels te hebben en te kijken naar de wolken van Snoopy’s of Garfield’s extra haar die op een zacht briesje door de kamer drijven.

Beste stofzuiger voor dierenharen kopen

AEG CX7-2-45BM – Steelstofzuiger

AEG CX7-2-45BM - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De AEG CX7-2-45BM – Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. De langwerkende Lithium HD Turbopower batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij, zorgt voor en werktijd tot 45 minuten. Deze stofzuiger beschikt over een 180° EasySteer™ design, waardoor de flexibiliteit verhoogd wordt en je eenvoudig om je meubels stofzuigt op alle type vloeren. Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger bereik je met de AEG CX7-2-45BM ook moeilijke bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Het gewicht van 2,46 kg maakt deze stofzuiger licht van gewicht.

De revolutionare en gepatenteerde Roll Clean Technologie zorgt ervoor dat haren en vezels die vast zijn komen te zitten in de roterende borstel gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Druk met je voet op het pedaal bovenop de zuigmond en een mes zal alle haren en vezels verwijderen. Zo hoef je nooit meer zelf handmatig vuil van de borstel te verwijderen. Heel erg gemakkelijk.

 • Geschikt voor het verwijderen dierenharen.
 • Complete stofzuiger met veel accessoires.
 • Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
 • Hoeft slechts 4 uur op te laden.
 • Met brush-roll clean; verwijder haren van de borstel met één druk op de knop.
 • Erg soepel in gebruik dankzij de 180-graden wendbaarheid.
 • Met LED-verlichti

AEG LX7-2-CR-A – Animal Edition – Stofzuiger zonder zak

AEG LX7-2-CR-A - Animal Edition - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

De AEG LX7-2-CR-A is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de AEG LX7-2-CR-A dankzij de speciale turboborstel. Daarnaast wordt deze stofzuiger standaard geleverd met een speciale parketborstel, speciaal geschikt voor meer kwetsbare vloersoorten zoals marmer en onbehandeld hout. Het gewicht van 5 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De AEG LX7-2-CR-A heeft een vrij kort snoer van 6 m, waardoor hij vooral geschikt is voor kleinere ruimtes.

Heb je huisdieren? Dan is deze speciale stofzuiger ideaal. Met de speciale zuigmondset verwijder je gemakkelijk alle dierenharen in huis zonder dat het je veel moeite kost. De zuigmondset bestaat uit een platte en brede zuigmond en een mini turbo borstel.

 • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
 • Handige draaiknop om de zuigkracht te bedienen.
 • Hygiënisch te legen opvangbak met Easy Empty Systeem
 • Vergrendelbare telescopische buis die je gemakkelijk op je lengte aan kunt passen

Bosch Readyy’y BCHF2MX16 – Steelstofzuiger

Bosch Readyy'y BCHF2MX16 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Bosch introduceert de Bosch Readyy’y BCHF2MX16. Deze basis steelstofzuiger is ideaal voor eenvoudige schoonmaakklusjes tussendoor. Je hebt hem altijd binnen handbereik omdat hij overal vrijstaand te plaatsen is dankzij de parkeerstand. Deze steelstofzuiger is snoerloos wat je je eindeloze bewegingsvrijheid geeft. Met een gewicht van 2,4 kg is de steelstofzuiger erg licht en daarmee makkelijk op te tillen. Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger bereik je met de Bosch Readyy’y BCHF2MX16 ook moeilijke bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Bovendien heeft deze steelstofzuiger een krachtige en duurzame accu wat zorgt voor een extra lange werktijd tot wel maximaal 40 minuten. Daarnaast heeft de accu maar een korte oplaadtijd van 4 tot 5 uur.

 • Bosch Lithium-Ion accu: duurzaam en krachtig met een lange werktijd en een korte oplaadtijd
 • 2-in-1: kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit
 • Puur gemak: eenvoudig in gebruik, opslag en onderhoud dankzij het lage gewicht en het Easy Clean System

Bosch ProAnimal Flexxo ZOO’O BBH3ZOO25 Serie | 4 – Steelstofzuiger

Bosch ProAnimal Flexxo ZOO'O BBH3ZOO25 Serie

Bekijk de dagprijs

Bosch introduceert de ProAnimal Flexxo ZOO’O BBH3ZOO25. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik en hij is ideaal voor een huis met huisdieren. De gecombineerde accessoires zijn rechtstreeks in het apparaat geïntegreerd. Zo kun je altijd makkelijk en snel overal schoonmaken, super handig! Dankzij de speciale dierenharenborstel is het opzuigen van honden- en kattenharen geen probleem. Bovendien heeft deze steelstofzuiger een lange werktijd tot 50 minuten en zorgt de krachtige accu voor hoge prestatie en korte oplaadtijd.

 • Altijd binnen handbereik. Geïntegreerde en combineerbare accessoires voor eigenaren van huisdieren.
 • Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van plafond tot vloer.
 • Constant hoge prestaties. RobustAir-systeem voor hoge reinigingsprestaties, zelfs wanneer de container volraakt.
 • Gemakkelijke filterreiniging en eenvoudig te legen container. Geoptimaliseerd voor minder onderhoud.
 • Snoerloos en altijd klaar voor gebruik. Lithium-ionbatterijen met lange levensduur voor een extra lange gebruiksduur.

AEG VX7-2-CR-A Animal Edition – Stofzuiger met zak

AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De AEG VX7-2-CR-A stofzuiger met zak is de ideale allround stofzuiger. De VX7-2-CR-A is energiezuinig, levert erg goede prestaties op harde vloeren en ook op zachte ondergronden is het één van de betere stofzuigers. De VX7-2-CR-A, X Power™ is met stilte in het achterhoofd ontworpen en is voorzien van het Silence Pro System™ voor een rustigere schoonmaakbeurt. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt samen met de constructie van de houder en het nieuwe DustPro™ stille mondstuk voor een stillere schoonmaakbeurt – zonder in te leveren op prestatie. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de “X Power™” voorzien van de 360⁰ Motion Technology™. De zwenkwielen die ideaal zijn om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het Multi Room System™ zorgt voor optimale flexibiliteit met een snoerlengte van 9 meter waardoor hij een bereik heeft van 12 meter.

Het 180° Access™-deksel geeft u volledige toegang tot stofcompartiment van de stofzuiger, zodat u de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel kunt vervangen. Er wordt bij dit model een roestvrijstalen buis en een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan de handgreep. De X Power™ beschikt over twee parkeerstanden, zowel horizontaal als verticaal. De VX7-2-CR-A wordt geleverd met de Parketto Pro-zuigmond welke uitermate geschikt is voor harde vloeren en een Turbo zuigmond voor het snel een eenvoudig verwijderen van honden en katten haren.

 • De AEG VX7-2CR-A is beste uit de test Consumentenbond Maart 2019.
 • Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 13-filter.
 • Eenvoudig op te tillen door het lichte gewicht van 4,47 kg.
 • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
 • Sterke zuigkracht op zachte vloeren.
 • Meerdere zuigmonden meegeleverd.
 • Hygiënische 180° Access-deksel waarmee je de stofzuigerzak snel en moeiteloos vervangt.
 • Bevestig de telescoopbuis via een kliksyteem aan de slang, waardoor hij nooit los kan gaan zitten.
 • Rubberen zwenkwielen waarmee je gemakkelijk om meubels heen kunt stofzuigen.
 • Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.

Philips Performer Active Cat & Dog FC8578/09 – Stofzuiger met zak

Philips Performer Active Cat & Dog FC8578-09 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De Philips Performer Active stofzuiger met zak levert optimale schoonmaakprestaties met hygiënische stofverwijdering. De krachtige en efficiente 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. De AirFlowMax-technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht. Door de hoge zuigkracht is Performer Active geschikt voor een diepe reiniging van harde vloeren tot hoogpolig tapijt. De roterende turboborstel is ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil uit uw tapijt, zoals huisdierenharen.

Miele Complete C3 Cat & Dog – Stofzuiger met zak

Miele Complete C3 Cat & Dog - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De Miele Complete C3 Cat & Dog stofzuiger met zak is ideaal voor mensen met dieren in huis. Door het AirClean-filter worden geurtjes geneutraliseerd en is de uitblaaslucht schoon. Daarnaast bevat de Miele Complete C3 Cat & Dog een Turboborstel, waarmee haren gemakkelijk opgezogen kunnen worden, zelf van tapijt of een vloerkleed. Zoek je een zeer krachtige stofzuiger die ook nog eens schone lucht uitblaast? Kies dan voor de Miele Complete C3 Cat & Dog Stofzuiger met zak.

Rowenta Air Force Flex 760 RH9574WO – Steelstofzuiger

Rowenta Air Force Flex 760 RH9574WO - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een steelstofzuiger met krachtige zuigprestaties waarmee je ook eenvoudig moeilijk bereikbare plekken stofvrij kunt maken? De Rowenta Air Force™ Flex 760 RH9574WO steelstofzuiger met flexibel design maakt stofzuigen nu nóg makkelijker. Deze steelstofzuiger biedt 180 Airwatt aan zuigkracht en heeft Rowenta’s meest krachtige lithium-ion batterij welke een werkingsduur tot wel 1 uur en 15 minuten biedt.** Met het slimme, flexibele design van deze stofzuiger, kom je tot wel vijf keer verder onder laag meubilair – zonder dat je hiervoor voorover hoeft te buigen. Ook is deze steelstofzuiger voorzien van een geïntegreerde kruimelzuiger. **Maximale werkingsduur bij gebruik van de kruimelzuiger in eco-stand.

Dankzij het flexibele ontwerp is deze steelstofzuiger snel én wendbaar met uitstekende schoonmaakresultaten op zowel harde als zachte vloeren. Een unieke zuigmond en gemotoriseerde rolborstel zorgen ervoor dat je het hele huis grondig kunt reinigen; zelfs grotere stukken zoals cornflakes of pinda’s zijn geen probleem. Dankzij de led-verlichting is stof ook op donkere plekken duidelijk zichtbaar. De stofzuiger is te gebruiken om zowel de vloer, het plafond, als meubilair te reinigen. De steelstofzuiger is met slechts één handeling om te bouwen naar een kruimeldief. Dit model wordt geleverd met accessoires die ideaal zijn voor mensen met huisdieren, waaronder een elektrische mini-borstel en een XL kierenzuiger. Alles wat je nodig hebt om dierenharen volledig te verwijderen uit je huis. Naast de toepassing voor dierenharen is deze stofzuiger ook uiterst geschikt voor het schoonmaken van de auto.

 • Eenvoudige reiniging onder laag meubilair dankzij de flexibele stang
 • Met 180 Airwatts heeft deze steelstofzuiger een erg sterke zuigkracht
 • De gemotoriseerde rolborstel zorgt voor een krachtige reiniging op elk vloertype
 • Met led verlichting zodat stof ook op donkere plekken goed zichtbaar is
 • Multifunctioneel: ook te gebruiken als kruimeldief, voor het plafond en meubilair
 • Elektrische mini-borstel speciaal ontwikkeld voor dierenharen.

HOOVER FD22G 011 – Steelstofzuiger

HOOVER FD22G 011 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Hoover Freedom 22 volt steelstofzuiger is een uitstekende draadloze zakloze stofzuiger voorzien van een elektrisch aangedreven roterende borstel. Helemaal draadloos. Het beschikt over een krachtige cycloon technologie voor comfort gedurende maximaal 25 minuten. De continu vermogen modus is bedoeld voor grotere stofzuigtaken zonder risico op pijnlijke vingers door het houden van de trekker. Het is een lichtgewicht van slechts 2,2 kg waardoor het moeiteloos is te gebruiken doorheen je huis.

 • Draadloze 2-in-1 met afneembaar handmodel.
 • Krachtige 22V
 • Lithium-ion prestaties
 • Tot 25 minuten autonomie
 • Continu power modus
 • Lichtgewicht 2.2kg
 • Inclusief wandhouder
 • 3 gereedschappen

Philips Performer Silent FC8784/09 – Stofzuiger met zak

Philips Performer Silent FC8784-09 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

Een schone vloer betekent een gezonder huis. De krachtige en efficiente 750W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. De Philips Performer Silent FC8784/09 – Stofzuiger met zak is ideaal voor eigenaren van huisdieren en beschikt over een geavanceerd mondstuk dat grondig vuil en fijn stof opzuigt. Met een geluidsniveau van 66 dB is deze iconische stofzuiger veel stiller dan een normale stofzuiger. De kleine roterende turboborstel is ideaal voor het reinigen van stoffen oppervlakken, zoals de bank en stoelen. Ideaal voor het verwijderen van huisdierenharen. Deze stofzuiger is geschikt voor mensen die hun huis grondig willen kunnen reinigen.

AEG CX7-1-30IW – Steelstofzuiger

AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De AEG CX7-1-30IW – Steelstofzuiger is een snoerloze 2-in-1 stofzuiger met enorme flexibiliteit. Door de 180° EasySteer™ technologie is deze stofzuiger eenvoudig te besturen op alle type vloeren. De AEG CX7 heeft een krachtige Lithium turbopowerbatterij waar je maximaal 30 minuten mee kan stofzuigen, hierdoor is dit een goede stofzuiger voor erbij. De gemotoriseerde zuigmond is speciaal ontworpen voor oppervlakken van textiel, zodat je gemakkelijk dierenharen en vuil kunt verwijderen. Met een gewicht van 2,32 kg is deze stofzuiger erg licht!

 • Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
 • Hoeft slechts 4 uur op te laden.
 • Beschikt over een handige parkeerstand waarmee je hem zelfstandig rechtop kunt laten staan.

Miele Complete C3 Cat&Dog – Stofzuiger met zak

Miele Complete C3 Cat&Dog - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

Ideaal voor huisdierbezitters dankzij turboborstel en geurfilter

 • Heeft een speciale dierenharenborstel voor het weghalen van dierenharen
 • Niet meer bukken dankzij de comfortabele plus/min-voetbediening
 • Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires

AEG VX6-2-CR-A Animal Edition – Stofzuiger met zak

AEG VX6-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De AEG VX6-2-CR-A is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met huisdieren. Het “Power Pro System™” combineert een efficiënte motor en het “DustPro™”-mondstuk, zodat je overal perfect schoon kunt maken, zowel op tapijt als op harde vloeren. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de “X Force™” voorzien van de 360⁰ Motion Technology™. De zwenkwielen zijn ideaal om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het 180° Access™-deksel geeft u volledige toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger, zodat je de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel kunt vervangen. Het Multi Room System™ zorgt voor optimale flexibiliteit met een bereik van 9 meter. Er wordt bij dit model een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan de handgreep. De X Force™ beschikt over twee parkeerstanden. Extra wordt er bij de VX6-2-CR-A een SpeedyClean-zuigmond geleverd welke uitermate geschikt is voor harde vloeren.

 • Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 13-filter.
 • Eenvoudig op te tillen door het lichte gewicht van 4,26 kg.
 • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
 • Sterke zuigkracht op zachte vloeren.
 • Hygiënische 180° Access-deksel waarmee je de stofzuigerzak snel en moeiteloos vervangt.
 • Twee parkeerstanden waarmee je de stofzuigers horizontaal als verticaal weg kunt zetten.
 • Rubberen zwenkwielen waarmee je gemakkelijk om meubels heen kunt stofzuigen.

AEG CX7-2-30DB – Steelstofzuiger

AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De AEG CX7-2-30DB – Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Het 180° EasySteer™ ontwerp creëert flexibiliteit en zorgt voor soepele bewegingen op alle type vloeren. Dankzij de langwerkende lithium turbopower batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij, heeft deze stofzuiger een werktijd tot wel 30 minuten. De AEG CX7 is voorzien van een zuigmond met LED verlichting zodat geen enkel stofdeeltje aan het oog ontgaat. Deze stofzuiger heeft een handige zelfstaande functie om de stofzuiger rechtop te laten staan wanner dat nodig is.

 • Flexibel design om moeilijke plekken makkelijk te bereiken
 • Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
 • Hoeft slechts 3 uur op te laden.
 • Met LED-verlichting op de zuigmond. Op donkere plekken is het stof dus ook goed te zien.
 • Deze stofzuiger heeft een handige zelfstaande functie om de stofzuiger rechtop te laten staan wanner dat nodig is.

Bosch Flexxo BCH3P210 – Steelstofzuiger

Bosch Flexxo BCH3P210 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Bosch introduceert de Flexxo BCH3P210. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik. De gecombineerde accessoires zijn rechtstreeks in het apparaat geïntegreerd. Zo kun je altijd makkelijk en snel overal schoonmaken, super handig! Bovendien heeft deze steelstofzuiger een lange werktijd tot 50 minuten en zorgt de krachtige accu voor hoge prestatie en korte oplaadtijd.

 • Alle accessoires altijd binnen handbereik.
 • Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van plafond tot vloer.
 • Het RobustAir-systeem zorgt voor hoge reinigingsprestaties, zelfs wanneer de container volraakt.
 • Gemakkelijke filterreiniging en eenvoudig te legen container.
 • Tip! Heb je huisdieren? Ga dan voor de Bosch Flexxo ZOO’O

Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger

Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047-01 – Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Haal de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis met de Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de kleine gemotoriseerde turboborstel voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren. Met de krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 25.2V Li-ion batterij kun je tot wel 70 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken.

Kleine gemotoriseerde turboborstel: Klik de gemotoriseerde mini-turboborstel op de steel om hardnekkig vuil (zoals huisdierenharen) te verwijderen van meubilair zoals stoelen en banken. De mini-turboborstel is compact, krachtig en effectief.

Philips Performer Silent FC8780/09 – Stofzuiger met zak

Philips Performer Silent FC8780-09 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

Een schone vloer betekent een gezonder huis. De Philips Performer Silent FC8780/09 beschikt over een geavanceerd mondstuk dat grondig vuil en fijn stof opzuigt. Met een geluidsniveau van 66 dB is deze stofzuiger veel stiller dan een normale stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een allergiefilter, is ECARF gecertificeerd en geschikt voor mensen met een allergie óf die hun huis grondig willen reinigen. De stofzuiger komt met een extra parketmondstuk.

 • Energieklasse A+ voor hoogwaardige prestaties en laag energieverbruik
 • Stofzuig zonder anderen te storen dankzij laag geluidsniveau (66dB).
 • Het ECARF-gecertificeerde allergiefilter vangt 99,9% van al het stof op
 • Inclusief geïntegreerde borstel op de steel en extra parketmondstuk
 • Tri-Active Pro-mondstuk is geschikt voor harde vloeren en tapijt, én pakt het fijnste stof voor een grondigere reiniging.

AEG QX9-1-40GG – Steelstofzuiger

AEG QX9-1-40GG - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De AEG QX9-1-40GG – Steelstofzuiger is een krachtige, lichtgewicht stofzuiger met geïntegreerde uitneembare kruimeldief. Het design van de uitneembare kruimeldief zorgt voor een maximale geluidsreductie d.m.v. een gestructureerde luchtstroom en een gedempte uitlaat. De AEG QX9 heeft een uitzonderlijk lange gebruiksduur tot 55 minuten op eco-modus 25,2V. De stofzuiger heeft 3 vermogensinstellingen en een geheugenfunctie – start altijd opnieuw op de laatst ingestelde vermogensinstelling. Dankzij het volledige kantelbare slanke design, past de stofzuiger onder meubels met een hoogte vanaf de vloer van 140 mm. De stofzuiger heeft een ergonomische grip zodat deze altijd perfect in de hand ligt.

 • Beschikt over een 2-in-1 functie met een geïntegreerde uitneembare kruimeldief
 • Met één druk op de knop op de zuigmond worden alle haren en vezels uit de borstel verwijderd
 • Ook zonder de lader kan de stofzuiger gemakkelijk blijven staan door de zelf staande parkeerfunctie.
 • Uitzonderlijk lange gebruiksduur tot 55 minuten op eco-modus 25,2V
 • Dankzij het volledige kantelbare slanke design, past de stofzuiger onder meubels met een hoogte vanaf de vloer van 140 mm

AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition – Steelstofzuiger

AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition – Steelstofzuiger levert superieure prestaties op harde vloeren. Deze stofzuiger is voorzien van een unieke power roller. Het afgedichte mondstuksysteem creëert een hogere luchtsnelheid en zuigt dichter bij de vloer. Hierdoor reinigt hij zes keer beter in spleten en maakt hij de randen en hoeken eenvoudig schoon. Bereik met gemak oppervlakken die moeilijk bereikbaar zijn door de afneembare kruimelzuiger. De AEG QX8 heeft een werktijd tot maximaal 45 minuten. Met een gewicht van 2,48 kg is dit een zeer lichte stofzuiger in de hand!

 • Geschikt voor het verwijderen dierenharen.
 • Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
 • Met een gewicht van 2,48 kilo erg licht.
 • Hoeft slechts 4 uur op te laden.
 • Met zachte vloerborstel voor optimaal resultaat op harde vloeren.
 • Soepel in gebruik vanwege de plaatsing van de motorunit aan de onderzijde van de steelstofzuiger.
 • Maak je vloer en meubels gemakkelijk stof en haarvrij met het extra Animal Care Mondstuk.

Bosch Unlimited BCS61BAT2 Serie

Bosch Unlimited BCS61BAT2 Serie

Bekijk de dagprijs

De Bosch Unlimited Serie | 6 BCS61BAT2 is de meest compacte snoerloze steelstofzuiger van Bosch. Met de speciale borstel en motor maak je elke vloer eenvoudig schoon. Ook komt de Bosch Unlimited Serie | 6 BCS61BAT2 met een extra accu, zodat je nooit tijdens het schoonmaken noodgedwongen moet stoppen. En de accu’s zijn onderdeel van het Power for ALL system en kunnen daardoor met veel apparaten uit de Bosch Home & Garden lijn gecombineerd worden. Zo krijg je één accu voor het hele huis!

Op een volle accu en in de laagste stand gebruik je de steelstofzuiger 35 minuten. De Bosch Unlimited Serie | 6 BCS61BAT2 is uitermate geschikt voor alle schoonmaakklussen in huis. Van vloer tot plafond komt deze steelstofzuiger altijd van pas. Voor de kleinere schoonmaakklusjes, pak je de ingebouwde kruimelzuiger erbij. Deze klik je eenvoudig los van de steelstofzuiger wanneer er een paar kruimels rond de eettafel liggen. Er wordt ook een lange flexibele kierenzuigmond meegeleverd. Ideaal om de lastig bereikbare plekken mee te pakken.

Reinig met de Bosch Unlimited Serie | 6 BCS61BAT2 op alle niveaus in je huis. Door de krachtige motor en In combinatie met de speciaal ontwikkelde borstel, heb je de vloer in een handomdraai grondig gereinigd.

Xiaomi Roidmi F8 Storm – Steelstofzuiger

Xiaomi Roidmi F8 Storm - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Xiaomi Roidmi F8 Storm – Steelstofzuiger levert goede prestaties op alle vloertype en heeft een aantrekkelijk minimalistisch wit design. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je op de laagste stand tot wel 55 minuten stofzuigen. Voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Wanneer de batterij leeg is kun je deze in 2.5 uur weer volledig opladen. De Roidmi F8 Storm is licht van gewicht met 1.5 kg en dus makkelijk te manoeuvreren door jouw huis. Deze steelstofzuiger integreert met een speciale applicatie op je smartphone, waarop je onder adere kunt zien wanneer je het reservoir moet legen en de filters moet reinigen.

 • Naast harde vloeren ook geschikt voor zachte vloeren, dankzij de speciale rolborstel voor laagpolige tapijten.
 • Complete steelstofzuiger met 7 opzetstukken.
 • Met het HEPA-13 filter is deze steelstofzuiger ook geschikt voor mensen met een stofallergie.
 • Gaat op de laagste stand tot wel 55 minuten mee, en hoeft slechts 1.5 uur op te laden.
 • Deze steelstofzuiger kan je bedienen vanaf een speciale smartphone-applicatie. Hierop kun je de zuigmodus wijzigen, de status van het vuilreservoir en de huidige levensduur van de batterij bekijken.
 • Met LED-verlichting op de zuigmond. Op donkere plekken is het stof dus ook goed te zien.

Rowenta Air Force 360 Animal Care RH9059 – Steelstofzuiger

Rowenta Air Force 360 Animal Care RH9059 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Rowenta Air Force 360. Stofzuigercontainer type: Zakloos, Kleur van het product: Bruin, Metallic, Wit, Stof capaciteit: 0,4 l. Soort reiniging: Droog, Dirt separating method: Cyclonisch, Reinigt ondergronden: Tapijt, Harde vloer. zuigkrachtregeling: Elektronisch. Stroombron: Batterij/Batterij, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium, Accu/Batterij voltage: 21,9 V. Breedte: 250 mm, Diepte: 260 mm, Hoogte: 1145 mm

 • Geschikt voor het verwijderen dierenharen
 • Ook te gebruiken als kruimelzuiger
 • Met een gewicht van 2,8 kilo erg licht

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine – Stofzuiger zonder zak – Herfstrood

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine - Stofzuiger zonder zak - Herfstrood

Bekijk de dagprijs

Ideaal voor huisdierbezitters dankzij turboborstel en geurfilter

De Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een A-prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat staat voor een erg sterke zuigkracht. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 15-filter dat 99,9995% van de stofdeeltjes filtert. Hierdoor is deze stofzuiger erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine dankzij de speciale dierenharenborstel. De Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine heeft een snoerlengte van 7,5 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.

 • Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 15-filter.
 • Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
 • Sterke zuigkracht op zachte vloeren.
 • Meerdere zuigmonden meegeleverd.
 • Een hygiënisch resultaat doordat grof vuil en fijnstof uitstekend van elkaar gescheiden worden: het grove vuil belandt in het transparante stofreservoir, het fijnstof in een apart reservoir met fijnstoffilter.
 • Niet meer bukken met de elektronische zuigkrachtregeling met voetbediening (+/-)
 • Geïntegreerde 3-delige accessoires: Ze zijn stofvrij opgeborgen onder de klep en zijn daardoor altijd bij de hand.

De beste stofzuiger, speciaal ontworpen voor huisdieren

Verharen is natuurlijk voor onze harige metgezellen en het wegwerken van al dat haar is een stuk lastiger dan een beginnende huisdiereigenaar zou denken – de eerste verdedigingslinie is een stofzuiger die speciaal is ontworpen om het haar van een huisdier schoon te maken.

De meeste normale stofzuigers zijn gewoonweg niet ontworpen om dierenharen effectief te zuigen – of het nu gaat om draagbare modellen, zware staanders of zelfs krachtige centrale systemen. U moet elk van hun kenmerken zorgvuldig evalueren om de topstofzuiger van de beschikbare merken te bepalen en deze af te stemmen op uw unieke behoeften en voorkeuren. De mantra is om een machine te kiezen met de zuigkracht, filters en gereedschappen om hoge volumes dierenhaar te behandelen.

Verschillende soorten stofzuigers voor huisdieren haar

Er zijn verschillende opties die u zult willen overwegen – deze kunnen bestaan uit rechtopstaande stofzuigers, blikkenzuigers en all-around stofzuigers. De stofzuigers bieden meestal een grotere wendbaarheid over nauwe randen in vergelijking met de rechtopstaande stofzuigers. Er zijn ook een aantal grote snoerloze stokjeszuigers zoals de Bissell Bolt XRT Pet 2-in-1 snoerloze stofzuiger die geweldig werk verrichten op dierenharen.

HEPA Stofzuigers voor mensen zonder huisdier

Als u een allergie hebt zonder huisdier, dan kunt u deze handleiding ook gebruiken om de beste stofzuigers met HEPA-filters te vinden – aangezien deze stofzuigers het aantal allergenen in de lucht aanzienlijk kunnen verminderen.

Beste stofzuiger voor huisdieren kopen

Hier vindt u een overzicht van een aantal van de best beoordeelde stofzuigers voor huisdieren in verschillende categorieën voor bed, bad en daarbuiten die echt uitblinken in het opruimen van uw katten en honden:

Koopgids – Dingen om te overwegen bij het beslissen over welke stofzuiger te kopen

Met zoveel beschikbare stofzuigers en stofzuigermerken kan het kiezen van het juiste product voor uw behoeften verwarrend zijn. Er zijn specifieke factoren die u moet evalueren voordat u zich op de juiste stofzuiger vestigt, zoals:

1. De stofzuiger Versus staande stofzuiger, of Gecombineerd – Wat is beter?

Dit zijn twee woorden die u tegenkomt bij het winkelen voor uw stofzuigers. Wat is dan het verschil tussen de twee types?

De stofzuigers (met een verrijdbaar lichaam dat achter de gebruiker wordt getrokken met een lange slang) bieden over het algemeen meer flexibiliteit en wendbaarheid met een aparte slang waardoor de gebruiker onder de banken en tafels kan reiken. Het belangrijkste nadeel is dat er minder controle is over de zuiger – stel je voor dat deze tegen muren en meubels aanbeukt als je hem achter je aan trekt.

Voorstanders van rechtopstaande stofzuigers (die met de zuigkop en de jerrycan in één apparaat) houden van de compactheid van dit type ontwerp en zeggen dat ze gemakkelijker op te bergen zijn. De duurdere modellen (zoals het topmodel Dyson) zijn ook voorzien van een telescopische slang, zodat u onder salontafels kunt komen en de trap op kunt gaan.

Wat betreft de reinigingskracht zijn de prestaties meestal gelijk, en zijn ze meestal afhankelijk van het model dat u koopt.

Wat u kiest is dus min of meer afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

2. Zak Versus Stofzuigers zonder zakken

Dit is een ander verwarrend element als het gaat om de keuze van de stofzuigers. Een stofzuiger “met een zak” slaat het verzamelde vuil en stof op en u zult bij de aankoop van de stofzuiger een pakket zakken moeten aanschaffen – aangezien deze meestal een beperkte levensduur hebben en moeten worden vervangen. Zakkenzuigers hebben over het algemeen goedkopere kosten vooraf, maar hogere doorlopende kosten.

De stofzakloze stofzuiger daarentegen bespaart u het ongemak van de aankoop van zakken voor uw stofzuiger. Het legen van een stofzuiger zonder zak is veel leuker omdat u geen vuile zak hoeft aan te raken, en het ophalen van die per ongeluk gestofzuigde oorbellen is ook makkelijker. De afweging is een veel lagere doorlopende kost (geen noodzaak om vervangende zakken te kopen) versus de hogere initiële kosten.

3. De HEPA-luchtkwaliteitskenmerk

De HEPA-functie (die staat voor High-Efficiency Particulate Air) is een zeer belangrijke functie, die veel moderne stofzuigers nu hebben, en is verantwoordelijk voor het uitfilteren van deeltjes (bijvoorbeeld dierenbont en huidschilfers) in de lucht, die uw huis vrij van allergenen laten. De HEPA wordt meestal regelmatig vervangen op basis van de aanbeveling van de fabrikant – hoewel sommige stofzuigers, zoals de #1 Dyson, een niet-wasbaar HEPA-filter hebben, en de haaien- en stofzuigers op onze lijst een wasbaar filter hebben.

4. Het vermogen en de prestaties van de stofzuiger

Het spreekt voor zich dat u uw stofzuiger gaat gebruiken om spullen op te pakken – dus de zuigkracht van een dierenharenzuiger is belangrijk. Een model met een lage zuigkracht verwijdert alleen oppervlaktemateriaal, zonder het vuil en het haar dat vastzit in tapijt of bekleding op te vangen of zwaarder materiaal zoals kattenbakvulling op te pakken.

Het kan moeilijk zijn om modellen in dit opzicht te vergelijken, omdat de zuigkracht wordt gemeten door verschillende metrieken en degene waar fabrikanten waarschijnlijk over opscheppen u niet echt veel vertellen over de werkelijke zuigkracht. Bijvoorbeeld, watts, ampères en pk’s vertellen u over de hoeveelheid vermogen die de motor gebruikt of uitzet. Ze zijn meestal niet nuttig metingen als het gaat om zuiging, omdat ze niet meten hoe efficiënt het vacuüm gebruikt het vermogen dat het verbruikt.

De belangrijkste cijfers om te zoeken zijn CFM (kubieke voet per minuut) of AW (luchtwatt). CFM meet hoeveel lucht een vacuüm in de opvangbak of -zak wordt opgenomen tijdens een minuut gebruik. AW is de beste maatstaf voor de hoeveelheid kracht die een stofzuiger daadwerkelijk gebruikt om vuil door het mondstuk te trekken. Hoe hoger het getal, hoe meer zuigkracht een machine levert. Een groot getal is nog belangrijker wanneer een vacuüm een HEPA-filter heeft, omdat er extra zuigkracht nodig is om vuil door een filter met kleine openingen te trekken.

Er is geen “juist” AW-nummer, en het soort werk dat u gaat doen (en het filter op uw machine) zal bepalen of de afzuiging die u nodig hebt uitzonderlijk of gewoonweg fatsoenlijk moet zijn. Een goede vuistregel is echter dat een rechtopstaande machine ten minste 100 AW aan zuigkracht moet hebben, en een bus heeft ten minste 220 AW nodig omdat hij het vuil helemaal door een slang moet trekken.

5. Denk aan de gebieden die je zult zuigen…

Het is veel gemakkelijker om de losse vacht van een kortharig huisdier van een hardhouten vloer te verwijderen, dan om een “halve kat” uit een tapijt van een kattenboom of de diepe plooien van een gestoffeerde bank te zuigen. Daarom is het belangrijk om na te denken over waar (en wat) je gaat stofzuigen voordat je een machine kiest. Een vacuüm met een ongelofelijke zuigkracht – en een prijskaartje dat daarbij past – kan overkill zijn voor routineklussen.

Als Fluffy of Fido routinematig waar en wanneer dan ook stallen (en schuren…en schuren…) opstelt, zorg er dan voor dat het huisdierhaar dat u kiest net zo goed presteert op vloeren, tapijt, bekleding en in auto’s (als u uw huisdier regelmatig meeneemt voor een ritje), een sterke zuigkracht heeft en voorzien is van de juiste hulpmiddelen om stoffen diep te reinigen en in scheuren en spleten te kunnen komen.

Zo niet, dan kunt u zich tevreden stellen met een haarzuiger voor huisdieren met een lagere zuigkracht – of misschien zelfs met een gewone stofzuiger. Denk er ook aan hoe groot een gebied is dat u gaat schoonmaken, aangezien een draagbaar model mogelijk niet genoeg batterijvermogen heeft om het werk te doen zonder te pauzeren voor een oplaadbeurt.

6. Accessoires voor huisdierenhaarzuigers

Nu we het er toch over hebben, hier een paar van de accessoires die u misschien wilt zoeken bij het kiezen van een dierenharenzuiger. Sommige modellen worden meegeleverd met uw aankoop, andere fabrikanten stellen ze ter beschikking als optie. Afhankelijk van uw situatie kunnen ze allemaal nuttig zijn.

 • Turbo gum: Dit aangedreven gereedschap voegt extra zuigkracht toe voor die echt moeilijke gebieden waar het haar van huisdieren diep in tapijten of stoffering is geklemd.
 • Telescopisch verlengstuk: Uw huisdier houdt van klimmen en verkennen? Dat betekent dat er waarschijnlijk haren van huisdieren op moeilijk bereikbare plekken zitten, en een verlengstang helpt u om ze gemakkelijk op te ruimen.
 • Verlicht spleetooggereedschap: Veel stofzuigers worden geleverd met LED-lampjes op hun spleetgereedschap, maar het kan van onschatbare waarde zijn bij het zoeken naar verborgen haar.
 • Ontsmettingsmiddel: Het doet wat de naam doet vermoeden, en het is vooral nuttig in huizen met gevoelige bewoners (of stinkende huisdieren).
 • Verzorgingssets of hulpmiddelen: Hiermee kunt u uw huisdierhaar vacuüm zuigen om het losse haar van uw huisdier af te zuigen – in de veronderstelling dat hij of zij lang genoeg stil blijft staan om te worden verzorgd.

Inhoudsopgave

Recent Content