Beste stille stofzuigers kopen en beoordeling in 2020


De meesten van ons hebben gewoonweg geaccepteerd dat luidruchtig en stofzuiger samengaan. Immers, om een stofzuiger de moeite waard te laten zijn, moet hij een behoorlijke motor hebben en een behoorlijke motor moet luidruchtig zijn. Waar deze conclusie een paar decennia geleden misschien waar was, hebben innovaties in het ontwerp en efficiëntere motoren het potentieel voor een stille stofzuiger gecreëerd.

Aangezien een stille stofzuiger een reële mogelijkheid is, zal het in handen krijgen van een stille stofzuiger u waarschijnlijk veel interesseren. Weten wat de kenmerken van een stofzuiger zijn en welke voordelen u kunt verwachten is het doel van onze kopersgids. Naast het leveren van informatie over wat u moet zoeken in een stille stofzuiger, zal onze beoordeling van verschillende stille stofzuigers een kans bieden voor uw om verschillende modellen te vergelijken om te zien hoe deze functies zijn geïmplementeerd in hun ontwerpen.

Met deze doelstellingen in het achterhoofd, moet u tegen de tijd dat u klaar bent met onze kopershandleiding en beoordelingen, goed genoeg geïnformeerd zijn om een gekwalificeerde beslissing te nemen voor het selecteren van de beste stille stofzuiger die past bij uw behoeften en persoonlijke voorkeuren.

Beste stille stofzuiger kopen in 2020

AEG VX82-1-2MG – Stofzuiger met zak

AEG VX82-1-2MG - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De nieuwe VX82-1-2MG stofzuiger met zak geeft een nieuwe definitie van “krachtig”, slim en stil. De SmartMode-technologie herkent het vloertype en past het zuigvermogen daar vervolgens automatisch op aan. Deze stofzuiger is gemaakt van gerecycleerde kunstof, zowel goed voor jouw huis als voor de planeet. Het PureSound-systeem in de stofzuiger en de zuigmond maakt de VX8.2 tot de stilste stofzuiger ooit, zowel op harde vloeren als op tapijt. Met een uniek laag geluidsniveau van 57 dB(A)*.

 • De SmartMode-technologie herkent het vloertype en past het zuigvermogen daar vervolgens automatisch op aan
 • De stofzuiger bestaat voor 55% uit gerecyclede kunststof
 • De grote XL-wielen zijn afgewerkt met rubber
 • Comfortabele handgreep
 • Wordt geleverd met een extra 3in1 – 3 functies : meubelborstel, kierenzuigmond, kleine stofborstel accessoires.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 57 dB
 • Hepa luchtfilter: HEPA 12

Techwood – Steelstofzuiger TAS-9035 2-in-1

Techwood - Steelstofzuiger TAS-9035 2-in-1

Bekijk de dagprijs

Veelzijdig, licht en makkelijk hanteerbaar deze Techwood steelstofzuiger TAS-9035 voorzien van snoer. Deze zakloze steelstofzuiger kan eenvoudig worden omgezet in een handstofzuiger voor snelle reiniging en reiniging op lastige plaatsen. Voorzien van een cyclone-systeem voor maximale prestaties op elk vloeroppervlak zoals tegels, hout en vloerbedekking. Met deze steelstofzuiger van Techwood heb je altijd de juiste stofzuiger voor elke schoonmaakklus.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: HEPA

Bosch Flexxo BBH32551 – Steelstofzuiger

Bosch Flexxo BBH32551 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Bosch introduceert de Flexxo BBH32551 steelstofzuiger. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik. De gecombineerde accessoires zijn rechtstreeks in het apparaat geïntegreerd. Zo kun je altijd makkelijk en snel overal schoonmaken, super handig! Bovendien heeft deze steelstofzuiger verschillende standen en gaat op de laagste stand wel tot 55 minuten mee. Verder zorgt de krachtige accu voor hoge prestatie en korte oplaadtijd van 4 tot 5 uur.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB

Turbotronic CF04 – Steelstofzuiger

Turbotronic CF04 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Jouw huis is zo schoon met deze draadloze stofzuiger. Ook heeft hij een HEFA-filter én heb je geen dure stofzuigerzakken meer nodig. En dankzij het ophangsysteem kun je hem eenvoudig opbergen.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 62 dB
 • Hepa luchtfilter: HEPA

Princess Silencio 339480 – Steelstofzuiger

Princess Silencio 339480 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Krachtig, stil en toch licht. Dat is de Princess 339480 Silencio Steelstofzuiger. Deze stofzuiger kan volledig draadloos tot maar liefst 35 minuten gebruikt worden. Hij is ideaal als instapmodel. Zo kan je makkelijk een gehele verdieping stofzuiger zonder te hoeven stoppen. De speciale Silencio Extreme motor maakt hem extra stil zonder aan kracht te verliezen. Nu kan je dus ook even snel stofzuigen als je baby slaapt.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: HEPA

VC 5 Cordless (Yellow)

VC 5 Cordless (Yellow)

Bekijk de dagprijs

De superieure VC 5 Cordless van Kärcher toont aan dat een krachtige stofzuiger niet groot hoeft te zijn. De compacte stofzuiger onderscheidt zich ondanks het kleine formaat door een unieke reinigingskracht en kan de vergelijking met grote sledestofzuigers gemakkelijk aan. Dankzij het gepatenteerde driedubbele telescopische systeem kan de zuiger half zo groot worden gemaakt. Gewoon op de knop drukken en inschuiven: de VC 5 is een van de compactste stofzuigers ter wereld waarvoor ook in de kleinste woning plaats is. De grote zuigkracht heeft de VC 5 Cordless te danken aan de schakelbare Kärcher zuigmond voor droog zuigen met flexibel gewricht. De zuigmond is speciaal ontworpen voor dit apparaat. Het robuuste ontwerp en de speciale geometrie van de zool leveren maximale zuigkracht bij een laag energieverbruik. En het ErP-label bevestigt de uitstekende reinigingsresultaten van de VC 5 Cordless op alle harde vloeren en tapijten. Een ander pluspunt is het zakloze filtersysteem met geïntegreerde filterreiniging dat de aankoop van dure filterzakken overbodig maakt. De filtercassette kan eenvoudig worden verwijderd waarna het filter snel kan worden geleegd. De VC 5 Cordless is een compacte krachtpatser die een uitstekende zuigprestatie levert.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 62 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Adler AD 7043 – Handstofzuiger – Steelstofzuiger – geen zak – snoerloos

Adler AD 7043 - Handstofzuiger - Steelstofzuiger - geen zak - snoerloos

Bekijk de dagprijs

Handstofzuiger ADLER AD 7043 is een professioneel apparaat met een hoog rendement, ideaal voor het gemakkelijk reinigen van veel kamers en het interieur van de auto. Een hoogwaardige stofzuiger zonder zak zal in elk huis goed werken. Door het snoerloze ontwerp kunt u het hele appartement of kantoor stofzuigen zonder naar stopcontacten te hoeven zoeken. Comfortabele grip en laag gewicht van het apparaat maken het gemakkelijk om tussen schoongemaakte kamers te verplaatsen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over krassen op vloeren of ruimtegebrek om de stofzuiger op te bergen dankzij de muurbeugel die bij het apparaat wordt geleverd! Dankzij de ingebouwde lamp vind je zelfs de kleinste stukjes vuil. En u kunt tot 28 minuten schoonmaken, waardoor u het hele appartement kunt schoonmaken.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 55 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

AEG VX82-1-2CR – Stofzuiger met zak

AEG VX82-1-2CR - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

Energielabel

 • Geluidsniveau: 57 dB
 • Hepa luchtfilter: HEPA 12

Turbotronic TT-AK47 – Steelstofzuiger

Turbotronic TT-AK47 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een stofzuiger voor kleine stofzuigklussen? Dan is de Turbtronic TT-AK47 uitermate geschikt. Dit is een prima stofzuiger voor erbij, maar heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je ongeveer 30 minuten stofzuigen. Ruim genoeg om bijvoorbeeld na het ontbijt de keuken te zuige. Maar ook ruim genoeg om de woon of slaapkamer te doen. Batterij leeg? Opladen doe je in de meegeleverde standaard Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Turbotronic TT-AK47 is in 3 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarbij is deze Turbotronic acccu steelstofzuiger makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals achter je kast of de naden van je bank. Met een gewicht van 2,3 kg is de TT-AK47 redelijk licht. De stofzuiger is daarom makkelijk te hanteren en goed vast te houden.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: Hepa

TurboTronic TT-FG6 Steelstofzuiger Blauw

TurboTronic TT-FG6 Steelstofzuiger Blau

Bekijk de dagprijs

Stofzuigen wordt nu wel heel makkelijk dankzij de Turbotronic FG-6 draadloze stofzuiger met flexibele arm. Dankzij deze flexibele arm heb je een wel tot 5 x groter bereik onder meubilair zonder dat je hiervoor voorover hoeft te buigen.

Deze stofzuiger zorgt er voor dat je in een mum van tijd je huis schoon hebt zonder een kabel achter je aan te hoeven trekken. Je kunt je makkelijk door heel het huis bewegen met de deze draadloze stofzuiger. Ruim 40 minuten kan er moeiteloos gezogen worden op 1 acculading in de lage stand. Op de hoge stand kan er 20 minuten schoon gemaakt worden. In ruim 4 uur is de stofzuiger weer volledig opgeladen via het meegeleverde oplaadstation.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Rowenta Silence Force RO7455 – Stofzuiger met zak

Rowenta Silence Force RO7455 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De Rowenta Silence Force Allergy+ RO7455EA – Stofzuiger met zak is uitgerust met een krachtige POWER AIR zuigmond met 2 standen, die perfecte reinigingsresultaten levert en moeiteloos glijdt over elk vloeroppervlak-en bedekking, gaande van harde vloeren tot lage matten en dikke tapijten. Het unieke Allergy+ filtersysteem houdt 99,98% van het stof en de allergenen vast. Huisdierenhaar, stofmijt, resten en andere deeltjes worden verbannen dankzij de krachtige filters en doeltreffende Higiëne+ zakken. De anti-allergie functie verbetert de luchtkwaliteit en garandeert een gezondere en hygiënischere leefomgeving. Dit maakt deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen met allergieën en ademhalingsproblemen.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 58 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Turbotronic TT- AK47 – Steelstofzuiger

Turbotronic TT- AK47 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een stofzuiger voor kleine stofzuigklussen? Dan is de Turbtronic TT-AK47 uitermate geschikt. Dit is een prima stofzuiger voor erbij, maar heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je ongeveer 30 minuten stofzuigen. Ruim genoeg om bijvoorbeeld na het ontbijt de keuken te zuige. Maar ook ruim genoeg om de woon of slaapkamer te doen. Batterij leeg? Opladen doe je in de meegeleverde standaard Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Turbotronic TT-AK47 is in 3 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarbij is deze Turbotronic acccu steelstofzuiger makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals achter je kast of de naden van je bank. Met een gewicht van 2,3 kg is de TT-AK47 redelijk licht. De stofzuiger is daarom makkelijk te hanteren en goed vast te houden.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: Hepa

Montiss CVC639 – Chicago – Steelstofzuiger

Montiss CVC639 - Chicago - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De 2-in-1 snoerloze stofzuiger Chicago zonder zak is een combinatie van een steelstofzuiger en een handstofzuiger. Ideaal voor de grote schoonmaak of het vluchtig opruimen van kleine ongelukjes. Dankzij de elektrisch aangedreven turboborstel is de Chicago geschikt voor het stofzuigen van alle soorten vloeren zoals tapijt, tegels, laminaat, parket en zelfs steen. De uitneembare handstofzuiger is tevens geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen. Het vuilreservoir van 0,3 liter is makkelijk te legen en schoon te houden door de wasbare HEPA-filter. Hygiënisch, snel en bovenal plaats besparend!

Energielabel

 • Geluidsniveau: 60 dB
 • Hepa luchtfilter: Hepa

TurboTronic TT-FG6 Steel Stofzuiger

TurboTronic TT-FG6 Steel Stofzuiger

Bekijk de dagprijs

Stofzuigen wordt nu wel heel makkelijk dankzij de Turbotronic FG-6 draadloze stofzuiger met flexibele arm. Dankzij deze flexibele arm heb je een wel tot 5 x groter bereik onder meubilair zonder dat je hiervoor voorover hoeft te buigen.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Cyclonic Force TT-CF4 – Steelstofzuiger

Cyclonic Force TT-CF4 - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Met de CF04 stofzuiger van TurboTronic is je huis zo schoon. Hij is zo ontwikkeld dat hij zijn zuigkracht niet verliest en daardoor al het vuil opzuigt dat hij tegenkomt. Handig, want zo kun je zowel gladde vloeren als tapijt schoonmaken.
Ook heeft hij een HEFA-filter én heb je geen dure stofzuigerzakken meer nodig. En dankzij het ophangsysteem kun je hem eenvoudig opbergen.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 62 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Livington Accu stofzuiger 3-in-1

Livington Accu stofzuiger 3-in-1

Bekijk de dagprijs

Extreem krachtige 14,8 Volt accu stofzuiger voor het reinigen van vloer tot plafond, auto, bekleding & voor tussendoor. Door middel van 3000 toeren per minuut verwijdert de turboborstel ultra snel vuil en stof. Dankzij de 90° scharnierverbinding reinigt hij moeiteloos onder het meubilair, zonder te hoeven bukken.
Slechts 1,5 kg licht, het is uiterst handig, met flexibele draaikoppelmondstuk.
Ook als handstofzuiger kan de slang met een druk op de knop worden verwijderd.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 55 dB
 • Hepa luchtfilter: Hepa

AEG VX82-1-ÖKO – Stofzuiger met zak – Zwart

AEG VX82-1-ÖKO - Stofzuiger met zak - Zwart

Bekijk de dagprijs

De VX8.2-1-ÖKO stofzuiger met zak geeft een nieuwe definitie van “krachtig”, slim en stil. De SmartMode-technologie herkent het vloertype en past het zuigvermogen daar vervolgens automatisch op aan. Deze stofzuiger is gemaakt van gerecycleerde kunstof, zowel goed voor jouw huis als voor de planeet. Het PureSound-systeem in de stofzuiger en de zuigmond maakt de VX8.2 tot de stilste stofzuiger ooit, zowel op harde vloeren als op tapijt. Met een uniek laag geluidsniveau van 57 dB(A)*.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 57 dB
 • Hepa luchtfilter: Hepa 12

Grundig Stofzuiger op batterijen VCH9732, stofzuiger zonder zakken, 40 Volt, antraciet

Grundig Stofzuiger op batterijen VCH9732, stofzuiger zonder zakken, 40 Volt, antraciet

Bekijk de dagprijs

Energielabel

 • Geluidsniveau: 62 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Columbus ST. 11 – Stofzuiger met zak

Columbus ST. 11 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

Columbus ST. 11 IS EEN LICHTGEWICHT IS WENDBAAR EN ZEER STERK. Dit allround-model: Heeft een grote 11 liter bio fleece filterzak voor professioneel gebruik op alle textiel oppervlakken., , De Columbus ST11 is zeer stabiel en verplaatsbaar: Het innovatieve ontwerp met een laag midden van de zwaartekracht en de rubberen zwenkwielen aan de achterkant van de stofzuiger zorgt voor stabiliteit en directionele tracking-mogelijkheden., Een extreem laag geluidsniveau van 56 dB (A), ideaal voor gebruik bij lawaai gevoelige gebieden.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 56 dB
 • Hepa luchtfilter: M-klasse

TurboTronic TT-FG6 Steelstofzuiger Zilver/Blauw

TurboTronic TT-FG6 Steelstofzuiger Zilver-Blauw

Bekijk de dagprijs

Stofzuigen wordt nu wel heel makkelijk dankzij de Turbotronic FG-6 draadloze stofzuiger met flexibele arm. Dankzij deze flexibele arm heb je een wel tot 5 x groter bereik onder meubilair zonder dat je hiervoor voorover hoeft te buigen.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Montiss CVC644 – Stofzuiger met handzuiger en led-verlichting / Paars

Montiss CVC644 - Stofzuiger met handzuiger en led-verlichting - Paars

Bekijk de dagprijs

De Montiss Steel- en handstofzuiger CVC644 is ideaal voor in huis, maar is ook compact genoeg voor gebruik in een caravan, auto of boot. Deze steel- en handstofzuiger heeft 2 standen en een gemotoriseerde vloerzuigmond met handige LED-verlichting, zodat je ook goed kunt zien wat je opzuigt en waar. Eenmaal opgeladen kan je deze kruimeldief met steel ook een goede tijd benutten, zodat deze niet continu aan de lader hoeft. Het stofreservoir is met 1 druk op de knop te legen en is hierdoor uiterst hygiënisch.

Energielabel

 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter

Goldmaster GM7565K JOKER Turbo- Steelstofzuiger

Goldmaster GM7565K JOKER Turbo- Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Joker Steel Stofzuiger-Rood 800W motor met hoog rendement Automatisch motorbeveiligingssysteem tegen oververhitting Combineer 2-wegs bediening (Handige Kruimeldief) 2 in 1 stofzuiger 1,5 liter stofcapaciteit Eenvoudig stofreservoir reinigen Cycylonisch systeem Turboborstel 4-traps filtersysteem Spleetmondstuk Easy release-systeem voor stekker Verticaal parkeren 5m stekker Extra borstel voor harde vloer

Energielabel

 • Geluidsniveau: 60 dB
 • Hepa luchtfilter: Hepa

Stille Stofzuigers Kopersgids

Waarom heb je een stille stofzuiger nodig?

Het lawaai van het stofzuigen is niet alleen een beetje stresserend, maar soms kunnen bepaalde omstandigheden, zoals slapende kinderen, beperken wanneer en welke delen van het huis u kunt schoonmaken. Naast deze factoren kan het geluidsniveau van een stofzuiger ervoor zorgen dat u de telefoon niet hoort rinkelen of dat er iemand aan de deur staat. Ook huisdieren worden vaak gestresst door het geluidsniveau van de stofzuigers. Als u nog een paar minuten doorbrengt, kunt u waarschijnlijk ook uw eigen lijst met redenen uitbreiden.

Welke voordelen kunt u verwachten van een stille stofzuiger?

De beste stofzuigers kunnen duur zijn, dus voordat u een investering doet, wilt u weten of u de voordelen krijgt die u verwacht. Hoe stil kunt u echt verwachten en zal het echt helpen? Een typische stofzuiger heeft een geluidsniveau tussen 74 en 81 decibel (dB). Dat geluidsniveau is gelijk aan een toiletspoeling, een vuilnisbak of een wekker. Een stiller vacuüm kan je verwachten onder 72 dB, wat meer lijkt op het geluidsniveau van een douche of een vaatwasser.

Hoe kan een stille stofzuiger het beste worden gebruikt?

Hoewel de bovenstaande geluidsreductie misschien niet zo belangrijk voor u lijkt, als u bedenkt dat er bepaalde manieren zijn om een stille stofzuiger te gebruiken die het nog stiller maakt, dan zullen uw oren waarschijnlijk opleven. U kunt uw stofzuiger reduceren tot het niveau van een rustig gesprek of een koelkast door eenvoudigweg de juiste borstels te gebruiken of door uw stille stofzuiger in te stellen. Dat is genoeg van een geluidsreductie om het lezen van de gebruiksaanwijzing van uw stofzuiger serieus in overweging te nemen.

Wat zijn enkele functies waar u naar moet zoeken in een stille wekker?

Niet alle stofzuigers zijn gelijk en ook niet alle stille stofzuigers zijn gelijk. Er zijn dus bepaalde functies waar u naar moet zoeken om het geluid van een stofzuiger te verminderen, maar er zijn ook extra functies waar u niet omheen kunt bij de aanschaf van een stofzuiger.

Zakjesstofzuiger versus zakloze stofzuiger

Een van de eerste opties die u moet overwegen bij de aankoop van een nieuwe stofzuiger is of u kiest voor een stofzuiger in zakformaat of voor een stofzuiger zonder zak. Uw persoonlijke voorkeur kan hier een rol spelen, maar houd er rekening mee dat de constructie van stofzuigers in zakken rond het gebied waar afval en vuil in de zak wordt verzameld de neiging heeft om van een lichter, minder duurzaam materiaal te zijn. samen met het feit dat ze lichter en duurzamer zijn, zijn ze ook slecht geïsoleerd als het gaat om geluid. Zakloze stofzuigers zijn over het algemeen beter gebouwd en beter geïsoleerd in het verzamelgebied en dat maakt ze vaak stiller.

Ontwerpfactoren

Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat stillere stofzuigers meer kosten. Het is niet stil, dat kost meer, maar de kwaliteit en de techniek die is ingebouwd om de stofzuiger stiller te maken. Geluidsisolatietechniek vergt veel meer aandacht bij het ontwerp en de constructie van deze ontwerpen vraagt soms om speciale onderdelen of speciale materialen.

Lawaaierige stofzuigers hebben vaak veel ontwerpfouten en veel ruimte en opening om geluid te laten ontsnappen. Een strakker ontwerp met materialen van een hogere kwaliteit vermindert de hoeveelheid ruimte waar geluid kan ontsnappen en maakt een stofzuiger stiller.

Bovendien lopen bepaalde motoren doorgaans stiller dan andere, omdat ze ook van hoogwaardigere materialen zijn gemaakt. Een stofzuiger met een hogere kwaliteit motor gaat u ook wat meer kosten, dus houd er rekening mee dat u krijgt wat u betaalt als u boodschappen doet voor een stofzuiger.

Extra overwegingen

Net als hun volumineuze neven en nichten komen er stillere modellen in blikken, borstelbeugels, rechtopstaande en electro-borstelmodellen. De kwaliteit van hun bouw en isolatie maakt het ene model stiller dan het andere, niet hun type. Houd rekening met een aantal extra overwegingen die kunnen helpen om het geluid te verminderen, zoals:

 • Aanpassingen van het zuigvermogen. Laag-, hoog- en turboaanzuigmogelijkheden kunnen een verschil maken in geluid.
 • Vloerkiezer. Het selecteren van de juiste diepte om uw machine over verschillende soorten vloeren te laten lopen kan een verschil maken in hoe uw vacuüm presteert en in het geluidsniveau.
 • Hulpstukken. Verschillende soorten aanbouwdelen voor verschillende taken kunnen uw machine ook stiller en efficiënter maken.

Met de voordelen en functies die we zojuist hebben besproken in onze kopersgids, zou u een beter gevoel moeten hebben voor wat er in een rustig vacuüm gaat en wat u kunt verwachten. Laten we verder gaan en vergelijken hoe sommige van deze functies zijn ingebouwd in verschillende modellen stofzuigers.

Inhoudsopgave

Recent Content