Beste Schroevendraaiersets


Schroevendraaiers zijn een noodzaak voor het huishouden – van het bouwen van flatpack meubilair tot het repareren van kapotte elektronica, het is tegenwoordig bijna onmogelijk om een huis te beheren zonder een goede schroevendraaier te hebben. In plaats van ze individueel te kopen als je ze nodig hebt, is het een geweldig idee om een volledige gereedschapsset te krijgen als je er voor het gemak intrekt. Gelukkig is er een groot aanbod aan sets online.

Van een paar goede kwaliteit schroevendraaiers tot bumpersets met meer dan 60 verschillende schroevendraaierbits, er is iets wat past bij elk van uw behoeften. Denk na over waar u de schroevendraaiers voor gaat gebruiken voordat u de producten gaat bekijken, en dit geeft u een idee van de grootte van de set die u nodig heeft en hoeveel u zich zorgen moet maken over hun kracht en kwaliteit.

We hebben deskundigen, bloggers en klantenreviews geraadpleegd om u deze lijst van de top tien van beste schroevendraaiersets die op dit moment online kunnen worden aangeschaft, te overhandigen. We hebben ook een korte lijst samengesteld van de belangrijkste factoren waar u aan moet denken wanneer u uw aankoop doet.

Bekijk hieronder de Beste schroevendraaierset voor het geld.

Jakemy schroevendraaierset


Jakemy schroevendraaierset

Deze magnetische schroevendraaierset is zeer budgetvriendelijk en zit boordevol handige functies. Het heeft 36 verschillende schroevendraaieruiteinden en gereedschap in één magnetische schroevendraaierset. Het handvat is ergonomisch ontworpen met een anti-slip materiaal. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk en veilig te gebruiken is en minimaliseert het ongemak in de hand en de pols. Het antislipmateriaal zorgt er ook voor dat u meer koppel op de schroevendraaier kunt toepassen, waardoor er meer kracht achter het gereedschap komt en de schroeven beter kunnen worden vastgezet.

De kit wordt ook geleverd met een reinigingsdoekje, een precisie pincet en een verlengstuk als u meer lengte nodig heeft voor de schroevendraaier. De schroevendraaierkoppen kunnen op Philips-schroevendraaiers, gleuf, pentalobe, tox, y-vorm, hex, driehoek en u-vorm schroeven passen, waardoor het een van de grootste reeksen van alle precisie-schroevendraaiersets op deze lijst is. De kleinere schroevendraaierkoppen zijn speciaal ontworpen om in de elektronica en andere kleine voorwerpen te komen.

De koppen zijn gemaakt van een zeer duurzaam staal, wat betekent dat ze gemakkelijk te reinigen zijn en lang meegaan. Jakemy geeft met dit product een 365 dagen geld terug garantie als u op enigerlei wijze ontevreden bent. De pincetten hebben een antistatisch handvat dat u beschermt als u ze op de elektronica moet gebruiken. Het is ook magnetisch voor precisie.

Waarom we deze leuk vinden

 • Magnetisch voor precisie
 • Budgetvriendelijk
 • Goede kwaliteit van de constructie

Bekijk de dagprijs

Stanley FMHT62052 FatMax


Stanley FMHT62052 FatMax

Deze schroevendraaiers, die iets goedkoper zijn dan de Craftsman Extreme set, zijn ook met diamant getipt waardoor ze geweldig zijn in het verwijderen van schroefdraadschroeven en het voorkomen van verdere schroefdraadvorming van andere schroeven. Stanley is een bekend en vertrouwd merk, dus u kunt zeker zijn van de kwaliteit. Deze magnetische schroevendraaierset is ook bekroond met Amazon’s Choice voor schroevendraaiersets, wat betekent dat het geweldige recensies heeft. Er zitten drie Philips-schroevendraaiers met een kop en drie sleufschroevendraaiers in deze set – hetzelfde als de Craftsman Extreme set.

Ze hebben magnetische uiteinden om de schroeven stevig aan het uiteinde vast te houden als je ze eenmaal hebt verwijderd. De bladen zijn gecoat met zwart fosfaat om ze te beschermen tegen corrosie en zorgen voor een stijlvolle, strakke uitstraling. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen met een goede grip om het comfort, de veiligheid en de kracht tijdens het gebruik te verbeteren. De zes meest gebruikte soorten schroevendraaiers worden meegeleverd.

Sommige beoordelaars hebben verklaard dat het materiaal van de handgrepen na verloop van tijd broos kan worden, maar over het algemeen houden klanten ervan hoe taai deze schroevendraaiers zijn en hoe gemakkelijk ze het werk maken. De prijs is goed voor deze magnetische schroevendraaierset, en deze FatMax diamantstift schroevendraaiers zijn geweldig als startset voor gebruik in huis en zelfs voor zwaardere mechanische klussen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Diamanttechnologie op tips
 • Stevige grip

Bekijk de dagprijs

Kingsdun Precisie Schroevendraaierset


Kingsdun Precisie Schroevendraaierset

Deze 60 in 1 reparatieset is geschikt voor het repareren van ALLE moderne smartphones / telefoons zoals iPhone 4 / 4S / 5 / 5S / 5C / 6 / 6S / 6 / 7/ 8 / X / Plus, Samsung, Huawei, HTC, OnePlus, Xiaomi, maar ook Apple Macbooks, tablets, horloges, Nintendo, moederborden, brillen, fototoestellen, PDA’s, en andere laptops.

Deze set bevat ook de complete serie van de driepuntsschroevendraaiers waarmee veel speelgoed en andere apparaten te openen zijn. Daarnaast bevat dit product de Philips 2,5 pinhead waarmee het moederbord van de Iphone 7 / 8 / X te openen is.

Waarom we deze leuk vinden

 • Alle stukken zijn van hoogwaardige kwaliteit, voor professioneel gebruik.
 • De schroevendraaierbitjes zijn magnetisch zodat de schroefjes blijven hangen en niet kwijtraken.
 • Alle stukken blijven netjes op hun plaats zitten in de opbergdoos, ook bij transport en bij het openen.
 • De opbergdoos beschikt over een speciaal mechanisme om gemakkelijk de nodige stukjes eruit te kunnen halen.
 • De schroevendraaier-steel is uit verstevigd aluminium vervaardigd, met een handige draaibare top, en anti-slip reliëf voor een handzaam gebruik.
 • Er zit een verlengstuk ingebouwd in de schroevendraaier steel.
 • Er wordt een handige flexibel / plooibaar verlengstuk meegeleverd, zodat je ook bitjes kunt schroeven als er niet genoeg plaats is voor de schroevendraaier.Alle benodigdheden zi

Bekijk de dagprijs

Brute Strength – Precisie schroevendraaier set – 40-delig


Brute Strength - Precisie schroevendraaier set - 40-delig

De 40 in 1 reparatieset van het merk Brute Strength is geschikt voor het repareren van ALLE moderne smartphones/telefoons zoals iPhone 4 / 4S / 5 / 5S / 5C / 6 / 6S / 6 / 7/ 8 / X / Plus, Samsung, HTC, maar ook Apple Macbooks, tablets, horloges, Nintendo, moederborden en andere laptops.

De schroevendraaierbitjes zijn magnetisch zodat de schroefjes blijven hangen en niet kwijtraken. Alle benodigdheden zijn aanwezig om onderdelen veilig en zonder schade te vervangen. Van de kleinste torx, pentalobe en philips schroevendraaiers tot zuignappen, plastic en metalen priemen, deze set heeft het.

Waarom we deze leuk vinden

 • Uitgebreide Precisie Reparatie Set.
 • Kit wordt geleverd in mooie kunstleren etui waardoor je nooit het gereedschap kwijt raakt door de grote etui.

Bekijk de dagprijs

MMOBIEL Jackly 6089B – Precisie Reparatieset


MMOBIEL Jackly 6089B - Precisie Reparatieset

MMOBIEL Jackly 6089-B 45 in 1 professionele precisie reparatie tool set met magnetische schroevendraaiers en flexibel verlengstuk.

Waarom we deze leuk vinden

 • Voor kleine pricisie reparaties waaronder het repareren van uw smartphones, tablets, elektronica en klein huishoudelijke apparatuur.
 • Deze set wordt geleverd inclusief een handvat en hulpmiddelen voor bijvoorbeeld verlenging en uitbreiding en 42 schroevendraaier bits. Het flexibele verlengstuk is superhandig bij moeilijk te bereiken plaatsen!
 • Naast een houder, een verlengstuk en een flexibel verlengstuk, bevat het product de volgende schroevendraaier bits: 7 x doppenset: M2.5, M3.0, M3.5, M4.0, M4.5, M5.0, M5.5, 11 x Torx schroevendraaier: 0.8 T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15, T20, 8 x Imbus schroevendraaier: H0.9, H1.3, H1.5, H2.0, H2.5, H3 0,0, H3.5, H4.0, 5 x Kruis schroevendraaier: 1,0, 1,5, 2,0, 2,5, 3,5, 7 x Platte schroevendraaier: 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 1 x Driehoek schroevendraaier: 2.0, Y2.0, U2.6, Simpin 0,8.
 • Hoogwaardig product van MMOBIEL. Elk onderdeel wordt voor verzending gecontroleerd!

Bekijk de dagprijs

Hofftech Torx Schroevendraaierset – 10-delig


Hofftech Torx Schroevendraaierset - 10-delig

De Hofftech Torx Schroevendraaierset is 10-delige set met schroevendraaiers die opgeborgen kunnen worden in een metalen wandhouder. Zo heb je je schroevendraaiers altijd goed geordend en raak je ze niet meer kwijt.

Door de variëteit aan verschillende maten schroevendraaiers zul je nooit meer het probleem hebben dat je niet het juiste formaat bij de hand hebt.

Waarom we deze leuk vinden

 • Bevatten een chroom-vanadium klink voor een verminderd risico op breken en een maximale bescherming tegen roest.
 • De L-vormige greep zorgt voor een lange en een korte Torx.
 • Inclusief hoogwaardige zwarte metalen wandhouder.
 • Op de wandhouder staan de typen schroevendraaiers vermeld waardoor je meteen kan aflezen welke je nodig hebt en waar je de betreffende schroevendraaier weer kan terugplaatsen.
 • Voorzien van een softgrip wat de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid bevordert.

Bekijk de dagprijs

STANLEY Cushiongrip Schroevendraaierset – 10-delig


STANLEY Cushiongrip Schroevendraaierset - 10-delig

De Stanley Cushiongrip schroevendraaierset 10-delig 2-65-014 is een hoogwaardige set met schroevendraaiers van goede kwaliteit. Door de grote variëteit aan verschillende maten schroevendraaiers zul je nooit meer het probleem hebben dat je niet het juiste formaat bij de hand hebt.

Deze set wordt geleverd in een handige opbergbox zodat je de schroevendraaiers altijd goed kunt ordenen en bewaren op dezelfde plek. Hierdoor ben je je schroevendraaiers nooit meer kwijt. De schroevendraaiers met een grote hangreep diameter bieden voldoende draaikracht voor houtschroeven en een smalle hals voor een snelle draaibeweging. Verder zijn de schroevendraaiers voorzien van een magnetische tip.

Waarom we deze leuk vinden

 • De Cushion Grip van de schroevendraaiers zorgt ervoor dat de hand minder snel vermoeid raakt en bevordert daarmee de comfort tijdens het doe het zelf.
 • Elke schroevendraaier ligt even prettig in de hand.
 • De afgeronde achterkant van de handgreep waarborgt een soepele en vlotte draaibeweging met de hand.
 • De schroevendraaiers hebben een Tri-lobe ergonomisch design, dit wil zeggen dat de pols maximum 1/3 van een volledige draai kan omdraaien, een tri-lobe handvat komt overeen met deze 1/3 draai.
 • De stalen klinkt heeft een chroom afwerking waardoor deze minder snel breekt en maximaal tegen roest is beschermd.
 • Elke schroevendraaier heeft een magnetische tip.
 • Elke schroevendraaier heeft een identificatie code zodat je snel kan zien welke je nodig hebt, afhankelijk van het type schroef.

Bekijk de dagprijs

Skandia schroevendraaierset – 6 delig


Skandia schroevendraaierset - 6 delig

De 6-delige Skandia schroevendraaierset bestaat uit twee sleufkopschroevendraaiers en vier kruiskopschroevendraaiers, waarvan twee Philips-kruiskoppen en twee pozidriv-kruiskoppen. De bladen bestaan uit gehard chroom vanadium staal en hebben een zwarte magnetische punt. Dankzij de magnetische punt kan de schroevendraaier op moeilijk bereikbare plekken komen en ook voor bijvoorbeeld plafonds worden gebruikt. De schroevendraaierset is vanwege de variatie in afmetingen bij uitstek geschikt voor een verscheidenheid aan klussen.

 • Schroevendraaierset bestaande uit 2 sleufkop- en 4 kruiskopschroevendraaiers
 • Materiaal: chroom vanadium staal
 • Afmetingen: 350 x 200 x 25 mm
 • Gewicht set: 456 g
 • Kunststof handvaten met twee componenten
 • Magnetische punt

Waarom we deze leuk vinden

Dankzij het kunststoffen handvat met twee componenten liggen deze schroevendraaiers erg goed in de hand. De magnetische punt zorgt ervoor dat elke schroevendraaier zonder moeite een schroef plaatst op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Vanwege het magnetische karakter kan een schroef ook gemakkelijk ondersteboven geplaatst worden, zoals in een plafond. Het geharde chroom vanadium staal van het blad zorgt voor een stevig stuk gereedschap, geschikt voor vele doeleinden.

Bekijk de dagprijs

Gedore 6-delige Schroevendraaierset


Gedore 6-delige Schroevendraaierset

De Gedore 6-delige Schroevendraaierset 2150-2160 is een hoogwaardige set met schroevendraaiers van goede kwaliteit. Door de grote variëteit aan verschillende maten schroevendraaiers zul je nooit meer het probleem hebben dat je niet het juiste formaat bij de hand hebt.

Door het gebruiksvriendelijke design is deze set met schroevendraaiers ideaal voor zowel beginnende als gevorderde klussers, zowel voor doe het zelf in en rondom het huis als op de werkvloer.

Waarom we deze leuk vinden

 • Bevatten een chroom-vanadium klink voor een verminderd risico op breken en een maximale bescherming tegen roest.
 • De schroevendraaiers liggen natuurlijk in de hand wat de ergonomie bevordert. Hierdoor heb je een effectieve aangrijping met de schroef, kun je comfortabel en stevig vastschroeven en heb je een optimale kracht-overbrengingen bij minimale inspanning.
 • Er zijn verschillende soorten handvatten die passen bij de maat blend. Een grote gripzone is handig bij grotere maten voor een krachtigere greep en het kunnen leveren van veel draaikracht. Een langer en dunnere gripzone is handig bij kleinere maten schroevendraaiers om sneller te kunnen schroeven.
 • De afgeronde achterkant van de handgreep waarborgt een soepele en vlotte draaibeweging met de hand.
 • Voorzien van een softgrip wat de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid bevordert.

Bekijk de dagprijs

11-Delige Geisoleerde Soft-Grip Schroevendraaier Set


11-Delige Geisoleerde Soft-Grip Schroevendraaier Set

Geisoleerde chroom vanadium schacht met geharde punt. 2-kleurige soft-grip handvaten. Gesleufd: 2.5 x 75 mm, 3 x 100 mm, 4 x 400 mm, 5 x 125 mm, 6 x 150 mm en 8 x 175 mm. Kruiskop: PH0 x 60, PH0 x 75, PH1 x 80, PH1 x 100 en PH2 x 100 mm.

Waarom we deze leuk vinden

 • makkelijk te hanteren
 • mooi materiaal
 • snelle levering

Bekijk de dagprijs

Schroevendraaier Koopgids

Dankzij het brede aanbod van schroevendraaiersets op de markt is er altijd voor elk wat wils, maar het kan het ook moeilijker maken om de perfecte gereedschapsset te vinden. Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen bij het zoeken naar de perfecte schroevendraaierset voor uw behoeften.

Afmetingen van de kit

Kits kunnen met alles van zes tot zestig, en zelfs meer, stukken komen. Natuurlijk, hoewel het misschien intuïtief lijkt om de set met de meeste stukken te krijgen is dit niet altijd nodig. De grotere sets zijn meestal gemaakt van goedkopere materialen en bevatten vaak schroevendraaiers die je niet eens zult gebruiken. De set moet altijd zowel de Philips-schroevendraaiers als de gleufkopschroevendraaiers in een paar verschillende maten bevatten, maar de andere die u nodig heeft, hangt af van uw eigen behoeften en hoe vaak u taken tegenkomt waarvoor u ze nodig heeft.

Als u een set koopt voor gebruik in huis, raden wij u aan een gereedschapsset te kopen met de twee belangrijkste stijlen in ten minste drie maten elk, en ook enkele kleinere schroevendraaiers voor huishoudelijke elektronica. U kunt ook van daaruit bouwen met extra artikelen voor fietsen, doe-het-zelf projecten en andere huishoudelijke taken. Dit alles is afhankelijk van uw behoeften.

Handvat

Je wilt een handvat dat een goede grip heeft. Dit voorkomt uitglijden en algemene veiligheid. Rubberen handgrepen zijn het beste – deze hebben niet alleen een goede grip, maar geven ook een klein beetje mee, zodat u meer kracht kunt zetten op de schroevendraaier als u hem gebruikt.

U moet er ook voor zorgen dat de handgreep goed uitgebalanceerd is, zodat deze comfortabel in het gebruik is en de pols niet wordt belast. Sommige sets hebben zelfs speciale deuken voor je duimen – maar die zijn niet helemaal nodig, tenzij je veel zwaardere klussen tegenkomt.

Bladen en tips

Bladen moeten altijd worden behandeld om te beschermen tegen corrosie – de meest voorkomende behandeling is om ze te coaten in een chroom materiaal. Uw schroevendraaiers zullen minder snel gaan roesten. Dit is vooral belangrijk als u ze in een garage of buitenhuisje bewaart.

Probeer versterkte tips te krijgen. Diamantstiften zijn het beste, omdat ze goed kunnen omgaan met schroefdraadschroeven en verdere schroefdraadvorming voorkomen. U wilt op zijn minst dat de tip versterkt is tegen beschadigingen, zodat hij langer meegaat en minder kans heeft om de schroeven waarmee u werkt te beschadigen.

Opslag

Hoewel het niet helemaal nodig is – vooral als u al een gereedschapskist heeft – kan het een goed idee zijn om een set te krijgen met een soort van opbergruimte. Rekken en dozen zijn geweldig om in huis op te bergen en maken het makkelijker om uw schroevendraaiers te vinden en netjes te houden.

Als u ze vervoert, zorg er dan voor dat ze worden geleverd met een draagbare doos of een opvouwbare tas. Zo kunt u ze gemakkelijk meenemen van en naar uw bestemming en voertuig.

Prijs

Het lijkt misschien logisch dat de duurste gereedschapsset het beste is, maar de echt dure sets zijn echt niet nodig voor huishoudelijke taken. Ook zullen de goedkoopste sets waarschijnlijk veel eerder breken en minder comfortabel in het gebruik zijn. U zou moeten streven naar ongeveer de $20-60 markering, afhankelijk van hoeveel schroevendraaiers u nodig heeft en hoe sterk u ze nodig heeft.

Dit is een goede prijsklasse voor huishoudsets. Toch zijn er een aantal fantastische sets voor minder dan dit – en een aantal vreselijke sets voor meer. De prijs is niet altijd een indicatie van de kwaliteit, dus controleer de beoordelingen van klanten.

Conclusie

De markt voor schroevendraaiersets is enorm, en of u nu een paar goede schroevendraaiers nodig heeft voor zware klussen of een grote set met verschillende schroevendraaiers voor meerdere klussen, er is een set voor u klaar. Zorg ervoor dat u altijd de beoordelingen van klanten controleert om er zeker van te zijn dat de fabrikant zijn beloften nakomt, en als u een beetje set met een garantie of garantie kunt krijgen dan is dit altijd de beste indicatie van duurzaamheid en kwaliteit.

Vergeet niet – u zult waarschijnlijk niet meer dan een paar schroevendraaiers nodig hebben in de loop van uw leven, zodat u niet altijd hoeft te gaan voor de grote sets met een breed scala aan schroevendraaieronderdelen. Als u toch een grote set nodig heeft voor gevarieerd werk, dan zijn er genoeg sets voor u beschikbaar.

Als de beoordelingen goed zijn en de prijs binnen uw budget ligt, zijn we er zeker van dat het de perfecte set voor u zal zijn. We hopen dat u geniet van uw nieuwe schroevendraaier maar set en dat het u helpt met uw huishoudelijke taken voor de komende jaren.

Deskundige tip

De prijs is niet altijd een goede indicator voor de kwaliteit – controleer de beoordelingen dubbel om te zien hoe tevreden klanten werkelijk zijn en om te zien waarom ze zich zo voelen.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “Beset Schroevendraaiersets”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Content