Beste Samsung stofzuigers kopen in 2020


We wedden dat u al eens eerder een Samsung-product hebt gebruikt. Of het nu gaat om elektronica, smartphone, huishoudapparatuur, etc. We wedden ook dat u het product leuk vindt, wat het ook is. Maar heeft u al eens een Samsung stofzuiger geprobeerd?

De geweldige ervaring die u had of heeft met een ander product van dit merk is zeker terug te vinden in de stofzuigers. De ingenieuze innovaties zijn het meest opvallend.

Samsung stofzuigers zijn verkrijgbaar in de gebruikelijke populaire types voor thuisgebruik. Het is begrijpelijk dat het niet een breed scala aan stofzuigers heeft zoals sommige andere merken, maar de weinige die zijn naam dragen, spreekt uitmuntendheid.

Van de staanders tot de robots, deze stofzuigers verliezen geen zuigkracht omdat ze allemaal gebruik maken van de cyclonische technologie. Ze zijn ook allemaal voorzien van een HEPA-filtersysteem dat stof en allergenen op afstand houdt.

De robotstofzuigers hebben sensoren en een breed gezichtsveld waardoor ze goed kunnen navigeren en uw huis in kaart kunnen brengen voor een efficiënte reiniging.

De staanders en staafzuigers hebben een zwenkbaar stuur en wielen die hen helpen gemakkelijk te bewegen met minder inspanning.

De Samsung stofzuigers zijn ook zakloos, wat betekent dat u niet betaalt voor vervangende stofzakken. De vuilniszak die deze stofzuigers gebruiken is eenvoudig te legen en heeft een goede capaciteit.

Zoals u blijft lezen, zult u meer coole functies ontdekken die u met Samsung stofzuigers kunt gebruiken. U zult ook een aantal van de technologieën zien waarmee de stofzuigers zijn uitgerust.

Tot slot laten we u, zoals altijd, suggesties achter over hoe u de beste Samsung stofzuigers voor uw behoefte kunt kiezen.

Beste Samsung stofzuiger kopen in 2020

Samsung VC07K51J1HB/EN – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC07K51J1HB-EN - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

De Samsung VC5100 Anti-tangle Power Active stofzuiger heeft een krachtige motor en een innovatieve borstel die goed tegen de vloer blijft. Stof, vuil en haren worden snel en grondig opgezogen. De CycloneForce met Anti-Tangle Turbine heeft een turbinerooster tegen verstoppingen van vuil en haren. Zo blijft de zuigkracht optimaal en verlies je geen tijd aan het verwijderen van vastgeklitte haren. De stofzuiger is voorzien van een Remote Control Handle. Deze handgreepbediening zorgt ervoor dat je onder het stofzuigen de zuigkracht makkelijk kan regelen. Ook aan en uit zetten gaat handig en snel. De Easy Dustbin van de Samsung VC5100 is simpel te verwijderen en te legen. In één beweging los, even opendraaien, inhoud weggooien en reservoir terugklikken.

De stofzuiger wordt geleverd met een combi stofzuigerborstel geschikt voor harde en zachte vloeren en een parketborstel.

Samsung VS15T7031R1/EN – Jet 70 Turbo – Steelstofzuiger

Samsung VS15T7031R1-EN - Jet 70 Turbo - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN steelstofzuiger maakt sneller, sterker en beter schoon. Met de 21.6V batterij kan je nu op de laagste stand tot wel 40 minuten non-stop stofzuigen. Met het digitale display bedien je nu gemakkelijk de stofzuiger. Koppel het oplaadstation los om het apart op te laden of hang hem aan de muur. De MultiCyclone zorgt voor extra zuigkracht en een betere luchtcirculatie.

 • Non-stop stofzuigen tot 40 minuten
 • Zuigkracht van 150W
 • Wall-Mount oplaadstation

Samsung VS15R8542S1/EN – Jet 90E Pet – Steelstofzuiger

Samsung VS15R8542S1

Bekijk de dagprijs

De Samsung VS15R8542S1/EN Jet 90E Pet steelstofzuiger heeft drie standen; minimaal, middelmatig en maximaal, waarbij je op de minimale stand tot 40 min lang kan stofzuigen. Deze standen staan overzichtelijk uitgebeeld op het digitale display. De stofzuiger heeft een zuigkracht van 150W waarmee stof nog beter wordt opgezogen. Het stof wordt door 9 cyclonen verspreid in de opvangbak en voorkomen verstoppingen. Dankzij het EZClean stofreservoir en borstel, is de stofzuiger makkelijker in onderhoud.

 • Dubbele lader
 • Zuigkracht 150W
 • MultiCyclone

Samsung VR20M707NWSEN – Robotstofzuiger

Samsung VR20M707NWSEN - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Samsung VC5100 Anti-tangle Eco Plus – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC5100 Anti-tangle Eco Plus - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

De Samsung VC5100 Anti-tangle Eco Plus is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. Het gewicht van 5,3 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. De Samsung VC5100 Anti-tangle Eco Plus heeft een snoerlengte van 7 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.

 • Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt.
 • Extra parketborstel voor meer kwetsbare vloersoorten als parket, marmer of onbehandeld hout.
 • 3-in-1 accessoire-pack voor naden, stof afnemen en meubels

Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC3100 Anti-tangle Parquet - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

Weg met verstoppingen Ook genoeg van verstoppingen in de opvangbak, waarna je met je handen de viezigheden moet verwijderen? Samsung heeft hier nu een innovatieve oplossing voor. De Anti-Tangle Turbine heeft een turbinerooster tegen verstoppingen van vuil en haren. Zo blijft de zuigkracht optimaal en verlies je geen tijd aan het verwijderen van vastgeklitte haren. Daarnaast raakt de binnenkamer niet verstopt en hoef je deze ook niet meer met je handen te reinigen. Dat maakt toch een stuk prettiger schoon!

Samsung VS20R9046S3EN – Steelstofzuiger

Samsung VS20R9046S3EN - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Extreem krachtig. Geavanceerde schoonmaakprestaties
Maak verschillende soorten vloeren schoon met een maximum aan zuigkracht. De 500W* Digital Inverter Motor van Samsung draait extreem snel en de aerodynamisch ontworpen borstel en filter optimaliseren bovendien de luchtstroom. Het resultaat is een efficiënt energiegebruik en een zuigkracht tot maar liefst 200 watt**. Hierbij zorgt de multicyclonische luchtfilter ervoor dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Behoudt extreme zuigkracht. Multi Cyclone
Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht* dankzij de efficiënte multicyclonische structuur. De 27 luchttoevoerpunten van dit systeem optimaliseren de luchtcirculatie, waardoor er zo min mogelijk zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

Samsung VC4100 Anti-Tangle Eco Comfort – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC4100 Anti-Tangle Eco Comfort - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

De Samsung VC4100 – Anti-tangle Eco Comfort is uitgerust met CycloneForce met Anti-Tangle Turbine. Dit is een turbinerooster dat niet verstopt raakt door vuil of haren. Deze stofzuiger is nog zuiniger dan de andere modellen in de serie. De Samsung eco VC4100 volgt je overal moeiteloos dankzij een licht, compact design.

Samsung VR05R5050WKWB – Robotstofzuiger

Samsung VR05R5050WKWB - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Bespaar tijd en moeite door in één keer te reinigen en te dweilen! Het 2 IN 1 Zuig- en dweilsysteem vangt stof en vuil op en dweilt de vloer om deze effectief te reinigen. Het waterreservoir detecteert of er een dweilpad is aangebracht en schakelt het dweilen automatisch in en past de hoeveelheid water aan.

Samsung VR10M703NWG/EN – Robotstofzuiger

Samsung VR10M703NWG-EN - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de Samsung VR10M703NWG/EN geschikt voor jou. Met een verbeterde, hoogwaardige FullView Sensor™ 2.0 bestrijkt hij een groot gebied en ziet zelfs bijzonder kleine en smalle obstakels. Bovendien herkent hij kamerhoeken en reinigt deze drie keer, met 10% extra zuigkracht.

 • Automatische zuigkrachtregeling: De intelligente sensor herkent wat voor oppervlak er wordt gereinigd, en past de zuigkracht hierop aan.
 • Bedienen via Wi-Fi: Met Wi-Fi Control bedien je het apparatuur op afstand via een app op je smartphone.
 • Point cleaning: De robotstofzuiger werkt met een lampje die door de POWERbot wordt gevolgd, zodat je hem onmiddelijk bepaalde plaatsen kan laten reinigen.
 • Automatisch opladen: Als de batterij bijna leeg is, gaat de robot automatisch naar het dockingstation om zichzelf op te laden.

Samsung VC07F70HUSC – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC07F70HUSC - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

De Samsung VC07F70HUSC/EN Stofzuiger is zeer energiezuinig met energielabel A en scoort daarnaast ook een A op stofuitstootklasse en reinigingsklasse harde vloeren. Kortom: de perfecte stofzuiger voor mensen met een allergie. De stofzuiger heeft een vermogen van 700 Watt.

 • Motion Sync wielen
 • Geluidsniveau: 78 dB
 • NB810 Combiborstel
 • HB200 Parketborstel
 • TB250 huisdierenborstel
 • Mini Turbo borstel
 • Automatisch oprolbaar snoer
 • Stootrand
 • Snoerlengte 9 meter
 • Actieradius 12 meter
 • Gewicht 7.3 kg

Samsung VC07K41F0HP/EN VCC,SEBN,230V/50HZ,790,CYCLONE

Samsung VC07K41F0HP-EN VCC,SEBN,230V-50HZ,790,CYCLONE

Bekijk de dagprijs

De Samsung VC4100 Anti-tangle Comfort is uitgerust met een Anti-Tangle Turbine. De stofzuiger beschikt over een Anti-Tangle Turbine. Het turbinerooster zorgt ervoor dat verstopping door vuil en haren wordt tegengegaan. De zuigkracht van je stofzuiger blijft zo behouden en je bent geen tijd meer kwijt aan het verwijderen van vastgelopen vuil. De Samsung VC4100 volgt je overal moeiteloos dankzij een licht, compact design. Hij weegt maar 4,6 kilo.

 • Geschikt voor allergieën. Dankzij het HEPA filter is deze stofzuiger geschikt voor huishoudens waar allergieën voorkomen.
 • Snel schoonmaken. Door de easy dustbin en anti-tangle turbine is de stofzuiger legen een makkie.
 • Parket vloeren. Door de meegeleverde Parketborstel is deze stofzuiger ook geschikt voor parketvloeren.

Samsung VC5100 Anti-tangle Power Active – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC5100 Anti-tangle Power Active - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

Zakloos Snoerlengte: 7 m Gewicht: 5,3 kg Geluidsniveau: 78 dB Tooltip Stofopname harde vloeren: zeer sterk Stofopname tapijt: middelmatig Met combizuigmond

Samsung VS80N8016K2 – Steelstofzuiger

Samsung VS80N8016K2 – Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Tot 150 W aan zuigkracht
Ervaar de kracht. De Digital Inverter Motor roteert extreem snel en de motorbladen met vleugelprofiel zorgen ervoor dat de luchtweerstand tot een minimum wordt beperkt voor een superieure zuigkracht. De gemotoriseerde turbo borstel staat garant voor optimale schoonmaakprestaties, met borstels die zelfs in tapijt diep in de haren doordringen en de kleinste stofdeeltjes verwijderen.

Samsung VR20K9350WK/EN – Robotstofzuiger

Samsung VR20K9350WK-EN - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Samsung VR9350 robotstofzuiger is een echt krachtpatser. Met een krachtige motor van niet minder dan 250 watt, reinigt hij elke ondergrond.

Samsung VS80N8076KC – Steelstofzuiger

Samsung VS80N8076KC - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Samsung VS80N8076KC/EN – POWERstick Pro Complete VS8000 – Steelstofzuiger
Complete vervanging voor je stofzuiger met snoer

Extreem krachtig, in elke hoek
Tot 150W aan zuigkracht. Ervaar de kracht. De Digital Inverter Motor roteert extreem snel en de motorbladen met vleugelprofiel zorgen ervoor dat de luchtweerstand tot een minimum wordt beperkt voor een superieure zuigkracht. De gemotoriseerde turbo borstel staat garant voor optimale schoonmaakprestaties, met borstels die zelfs in tapijt diep in de haren doordringen en de kleinste stofdeeltjes verwijderen.

Samsung VS60K6080KC – Steelstofzuiger

Samsung VS60K6080KC - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

“De steelstofzuiger met een ideale prijs kwaliteit verhouding. Door het extreem flexibele design een hele wendbare en makkelijk te gebruiken stofzuiger. Deze draadloze stofzuiger heeft een verwisselbare accu waar je tot 30 minuten kan stofzuigen. Batterij leeg, maar nog niet klaar met stofzuigen? Met 1 klik verwissel je de lege batterij met een volle.Daarnaast is dit apparaat ook nog eens te gebruiken als kruimeldief, 2 apparaten in 1! Dit model komt met een verleng-accessoire dat het makkelijk maakt om kleine, nauwe, hoge en moeilijk te bereiken plaatsen te reinigen. Gewoon losmaken en op de plaats van de gewone borstel zetten om zonder acrobatische toeren smalle ruimtes en hoge plafonds te bereiken.

De POWERstick steelstofzuiger van Samsung levert extreme zuigkracht, liefst 3 keer zo sterk als gewone modellen. De Cyclone Force zorgt voor behoud van zuigkracht. Stof en vuil worden door een circulerende beweging van de lucht gescheiden en opgevangen in de buitenkamer van het stofreservoir. Hierdoor blijft het filter langer schoon en behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht. Geen stof, vuil of haar kan meer ontsnappen.

Samsung VR10M701NUW – Robotstofzuiger

Samsung VR10M701NUW - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Samsung POWERbot Boost – Robotstofzuiger

Samsung POWERbot Boost - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

De Samsung POWERbot Boost nu met nog krachtigere prestaties (140 W Vermogen, 20 W Zuigkracht). Anders dan bij conventionele robotstofzuigers met borstels, heeft de Samsung VR7000M serie robots met échte zuigkracht. Ze verwijderen gemakkelijk alle haren en stof van verschillende oppervlaktes. De robot functioneert dus als een volwaardige stofzuiger!

Samsung VC07M2110SB – Stofzuiger zonder zak – Blauw

Bekijk de dagprijs

 • CycloneForce met Anti-Tangle Turbine
 • 1,5 liter inhoud
 • 700W

De Anti-Tangle Turbine voorkomt dat stof, vuil en haren vastklitten rond de borstel. En met een druk op de knop verwijder je het Easy Dustbin stofreservoir om het gemakkelijk leeg te maken

Samsung VC2100 Anti-tangle Eco – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC2100 Anti-tangle Eco - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

Anti-Tangle Turbine
Weg met verstoppingen Ook genoeg van verstoppingen in de opvangbak, waarna je met je handen de viezigheden moet verwijderen? Samsung heeft hier nu een innovatieve oplossing voor. De Anti-Tangle Turbine heeft een turbinerooster tegen verstoppingen van vuil en haren. Zo blijft de zuigkracht optimaal en verlies je geen tijd aan het verwijderen van vastgeklitte haren. Daarnaast raakt de binnenkamer niet verstopt en hoef je deze ook niet meer met je handen te reinigen. Dat maakt toch een stuk prettiger schoon!

Cyclone Force
Langdurig behoud van zuigkracht Cyclone Force™ zorgt voor behoud van zuigkracht. Stof en vuil worden door een circulerende beweging van de lucht gescheiden en opgevangen in de buitenkamer van het stofreservoir. Hierdoor blijft het filter langer schoon en behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht. Geen stof, vuil of haar kan meer ontsnappen

Afneembaar stofreservoir
Gemakkelijk te legen met slechts één druk op de knop. Na het stofzuigen wil je de vloer natuurlijk ook schoon houden. Dat kan dankzij de Easy Dustbin. Je verwijdert simpelweg het stofreservoir, klikt het deksel open met slechts één druk op de knop en de inhoud verdwijnt zo in de vuilnisbak. Zonder moeite, zonder knoeien.
4.

Geschikt voor meerdere oppervlakken
Krachtige prestaties op harde en zachte vloeren. Met het enorme zuigvermogen ontdoet de VC2100 ieder oppervlak van vuil en stof. Zo heeft de stofzuiger geen moeite met tapijt, hardhout en tegels.

Samsung VC5100 Anti-Tangle – Stofzuiger zonder zak

Samsung VC5100 Anti-Tangle - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

 • CycloneForce met Anti-Tangle Turbine tegen verstoppingen van vuil en haren.
 • Krachtige motor en een innovatieve borstel die goed tegen de vloer blijft.
 • Gemakkelijk te legen, afneembaar stofreservoir.
 • Bediening onder handbereik.

Samsung VS60M6010KA/EN – Steelstofzuiger

Samsung VS60M6010KA-EN - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

“De Samsung POWERstick Essential is een heerlijk gemakkelijke draadloze steelstofzuiger. Door het flexibele design maak je met gemak alle grote oppervlakken schoon en met de ingebouwde kruimeldief alle hoekjes en plinten. Hij is zeer licht van gewicht en daardoor gemakkelijk in het gebruik. Met een accu van 40 uur die je in een handomdraai kunt vervangen, zodat u snel kunt overschakelen naar een andere accu en u het schoonmaken niet hoeft te onderbreken.

Samsung VS60M6010KG Zakloos 0.25l 120W Zwart, Grijs

Samsung VS60M6010KG Zakloos 0.25l 120W Zwart, Grijs

Bekijk de dagprijs

Gemakkelijk en hygiënisch verwijderen van vastgeklit haar
EZClean-technologie

Met EZClean-technologie kunt u gemakkelijk en hygiënisch stof of vuil verwijderen, inclusief lange haren die vast kunnen zitten in het stofreservoir of in de roterende borstel. Als u de EZClean Dustbin wilt legen, hoeft u alleen maar aan de hendel te trekken en u kunt het reservoir leegkiepen. De EZClean Brush kan worden uitgetrokken voor het snel verwijderen van vuil en haar uit de borstel.

De Samsung Vacuuming Experience

Als u niet weet wat Samsung is, verwelkomen wij u graag op aarde. We hebben een aantal van de leukste dingen die je kunt vinden in dit sterrenstelsel. We hopen dat u zult genieten van uw verblijf.

Als het gaat om huishoudelijke apparaten, is Samsung een reus in die afdeling en dan nog wat. Het is een van de grootste merknamen als het gaat om alledaagse apparaten die ons leven aangenamer maken.

Als u nog niet eerder een Samsung-product hebt gebruikt, gefeliciteerd, dan bent u net wakker geworden van de meest interessante tijden in de geschiedenis van de mensheid.

Samsung is zo getest en vertrouwd dat veel mensen zonder voorafgaand onderzoek een van de vele producten zullen kopen. Dat is de prioriteit die dit merk heeft en hoeveel vertrouwen mensen er in hebben.

De stofzuigers van Samsung zijn een waardige afspiegeling van waar het merk voor staat. Ze zijn van hoge kwaliteit en zullen de tand des tijds doorstaan. Deze stofzuigers zijn ontworpen met functionele innovatie en dat is een van de redenen waarom het merk zich staande houdt onder zijn gelijken.

Als u nog niet onder de indruk bent van de stofzuigers van Samsung, zult u dat binnenkort wel zijn. Blijf gewoon lezen en we zullen een deel van de functionele innovatie waar we het over hadden onderzoeken.

EZ Clean Technologie

EZ Clean Technology
Samsung stofzuigers hebben de EZ Clean technologie waarmee u verschillende soorten vloerafval, stof en haren kunt schoonmaken. De geavanceerde motor die een krachtige zuigkracht produceert maakt dit mogelijk.

Het verbazingwekkende is dat je zelfs op de snoerloze en robot modellen nog steeds zoveel vermogen krijgt.

Met deze technologie zult u geen problemen hebben om zich te ontdoen van haren van huisdieren of mensen, lang of kort.

Zowel de vuilnisbak als de borstel op de snoerloze modellen maken ook gebruik van de EZ Clean technologie. Dit betekent dat de stofzuigbeker net zo gemakkelijk te legen is als aan een hendel te trekken. Ook de borstel kan in één beweging worden uitgetrokken en grondig worden gereinigd.

180 Graden Zwenkbare besturing en MotionSync

Deze twee technologieën zijn ontworpen om beweging en wendbaarheid gemakkelijk te maken. Hiermee wordt het schoonmaken met de Samsung stofzuigers iets leuks om te doen, je zult zelfs merken dat je er soms naar uitkijkt.

De 180 graden zwenkbare stick sluit aan op de motorkop in een intelligent ontwerp dat hem gemakkelijk laat bewegen. U kunt nu de stofzuiger in elke hoek binnen 180 graden draaien op basis van uw behoeften.

Zo kunt u om obstakels heen slingeren, onder meubels komen en in gebieden reiken die u voorheen niet kon bereiken.

De snoerloze stofzuiger zit ook op grote wielen die hem in balans brengen en laat hem gemakkelijk glijden op verschillende soorten vloeren.

De MotionSync op een andere hand doet hetzelfde. Alleen deze keer vindt u deze technologie op de rechtopstaande stofzuigers van Samsung.

Dit stukje technologie werkt met behulp van een draaibare borstel waarmee u scherpe bochten en draaiingen kunt maken met de staanders. Als u al eens eerder een rechtopstaande stofzuiger hebt gebruikt, zult u het ermee eens zijn dat dit een welkome vooruitgang is.

Dat is nog niet alles, de MotionSync technologie maakt ook gebruik van omgekeerde gecamberde wielen die groot en hol zijn voor een vlottere overgang van het ene vloertype naar het andere. Deze wielen brengen ook de beweging van het vacuüm in evenwicht terwijl u slechts een minimale inspanning levert.

Visionary Mapping Plus

Dit is een van de coole technologieën die de robot van Samsung zo cool maken. De stofzuigers brengen elke ruimte in uw huis in kaart, zodat elke keer dat ze worden gereinigd, de grond beter wordt bedekt. Het lijkt er meer op dat de stofzuiger zich een weg baant door uw huis.

Met deze mogelijkheid kunt u er zeker van zijn dat uw huis te allen tijde schoon blijft terwijl u zich op andere dingen concentreert.

Randenreiniger

Stel je voor dat een cirkelvormige robot vacuüm probeert te bereiken in een hoek van je woonkamer. Hij zal het onmogelijk vinden vanwege zijn vorm.

Samsung robots hebben een D-vorm die hen helpt om tot in de hoeken te reiken voor het schoonmaken.

Niet alleen dat, er zijn ook hoeken die moeilijk te bereiken zijn voor hen, maar deze robots hebben dat bedekt. Ze hebben een valluik dat stof en vuil van de hoeken en de randen van de muren afschept.

Met deze technologie zal uw autonome reinigingsmachine u helpen zich te ontdoen van het vuil en het stof dat zich rond uw huis verbergt. Het beste wat u nog hoeft te doen, is het enige wat u hoeft te doen, is hem instructies te geven.

Fullview Sensor 2.0

Ook dit is een van de geweldige functies die u kunt vinden op de Samsung robotstofzuigers. Dit is als de ogen van de stofzuiger en het werkt zeker als het oog.

Het heeft een wijds uitzicht dat het meer laat zien in een tijd. Dit maakt het gemakkelijk voor de stofzuiger om obstakels, richels, valpartijen, etc. te detecteren en er omheen te manoeuvreren.

Met deze Fullview Sensor kan uw robot om obstakels heen stofzuigen en ze niet alleen volledig vermijden. U hoeft zich ook niet te bekommeren om het feit dat de robot van de trap valt of tegen u aan stoot.

EasyPass Wielen

EasyPass wielen
We zijn nog niet klaar met enkele van de beste technologieën die u op een Samsung robotzuiger kunt vinden.

Ze hebben grote wielen onder zich om soepele bewegingen te ondersteunen. Deze wielen zijn intrekbaar en worden alleen ingezet als ze nodig zijn.

Als je bijvoorbeeld van een harde vloer naar een tapijt gaat, komen de wielen naar beneden of blijven ze omhoog staan als dat nodig is.

Dit zorgt ervoor dat de robot te allen tijde een optimale reiniging levert op alle vloeren. De wielen zijn ook handig om de robot over obstakels te laten klimmen.

Cycloonkrachttechnologie

Cyclone Force Technology
De cycloontechnologie in stofzuigers is er een die vrij populair is onder stofzuigers zonder zak. Dit is een geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat uw stofzuiger geen zuigkracht verliest bij het vullen.

De cycloonkamer gebruikt centrifugale kracht om vuil en stof van de luchtstroom te scheiden. Dit geeft meer ruimte voor de luchtstroom om een sterke zuigkracht te blijven ondersteunen.

We hebben het op deze site al een paar keer over deze technologie gehad. Als u er meer over wilt weten, bekijk dan onze stofzuigergids.

Wasbare HEPA-filters

wasbare HEPA Filters
U weet waarschijnlijk hoe belangrijk het HEPA-filter in een stofzuiger is. Als u dat niet weet, kunt u alles lezen in onze gids over HEPA-filterzuigers.

Deze filters helpen uw stofzuiger om microscopisch klein stof op te vangen dat niet meer in uw huis terecht komt. Dit is een nuttig proces omdat het helpt om de lucht in uw huis te zuiveren om de allergische stoffen te beschermen.

Normaal gesproken moeten HEPA-filters na een tijdje worden vervangen om optimale prestaties te behouden. In dit geval met Samsung stofzuigers zijn de HEPA filters wasbaar. Dit betekent dat u af en toe wat geld bespaart op de aanschaf van vervangende filters.

Deze filters zijn zo eenvoudig te reinigen dat er geen speciaal proces voor nodig is. Het enige wat u hoeft te doen is ze onder stromend water te plaatsen en wanneer ze schoon zijn, het overtollige water eruit te persen en de lucht te laten drogen. Dat is het; het filter is klaar om weer aan het werk te gaan.

Zelfreinigende borstel en Anti-Tangle

De Samsung robotzuigers hebben een zelfreinigende borstel. Wanneer de stofzuiger haar intrekt, volgt deze een bepaalde weg naar de stofkap.

Ergens op dit deel zit een mes dat lange haren in kleinere fragmenten snijdt. Dit proces verwijdert eventuele verwarde haren op de borstel of in het pad. Op die manier wordt de krachtige zuigkracht van de robot niet aangetast.

Ook de grotere Samsung zuigt iets dergelijks in de Anti-Tangle motor. Dit is een gemotoriseerde borstelkop die de borstel zelfreinigt.

Het voorkomt dat de borstel verstopt raakt met vuil, vooral haar. Als dat gebeurt, kunnen de haren niet meer zo goed vuil oppakken. Om dit te voorkomen worden vuil en haren dus in stukjes geknipt om het vuil optimaal te kunnen verwijderen en op te pakken.

Transformator

We weten zeker dat het u niet zal verbazen dat de Samsung stofzuigers ook transformatoren hebben. De snoerloze stofzuigers kunnen transformeren tot handhelds zoals een groot aantal andere snoerloze stofzuigers dat kunnen.

U moet een aantal rechtopstaande stofzuigers gezien hebben die slangen hebben waarmee ze kunnen zuigen als een blikje. De Shark Navigator

Lift-Away transformeert zelfs volledig van een rechtopstaande in een blikkenvacuüm. Dat was op zich al een klassevolle zet.

Samsung zou niet op de achterbank worden geplaatst als het gaat om het tentoonstellen van klasse, dus kwam het met een eigen transformator. Deze gaat van een staander naar een handheld, een nooit eerder geziene prestatie in de wereld van de stofzuigers.

Accessoires

Wat is een stofzuiger zonder accessoires? We hebben op deze site al talloze malen vermeld dat accessoires de veelzijdigheid van stofzuigers openen.

Ze maken het mogelijk om allerlei soorten reiniging te doen, van het afstoffen van meubels tot het reinigen van gordijnen, spleten, spinnenwebben, enz.

Samsung stofzuigers worden geleverd met een aantal basisaccessoires waarmee u meer dan alleen vloeren kunt schoonmaken. Nu kunt u uw huis stofzuigen van de vloer tot het plafond en alles daartussenin.

Soorten Samsung Stofzuigers

De stofzuigers van Samsung zijn er op verschillende manieren. Het merk weet dat mensen verschillende voorkeuren en behoeften hebben, dus hetzelfde type stofzuiger zal niet voor iedereen werken.

Met de verscheidenheid aan stofzuigers die hun prestigieuze naam dragen, kunt u er zeker van zijn dat welke stofzuiger u ook kiest, u een goede keuze hebt gemaakt.

Rechtopstaand

Rechtopstaande samsung stofzuiger

De Samsung rechtopstaande stofzuiger is wat je nodig hebt als je op zoek bent naar eindeloze zuigkracht. Hij maakt gebruik van de cycloontechnologie om vuil en puin te verwerken.

Deze methode helpt de stofzuiger een goede luchtstroom te behouden, waardoor de zuigkracht optimaal blijft.

De Samsung UV7000 is de rechtopstaande stofzuiger met een afneembare handheld. Deze stofzuiger heeft 3 aparte motoren! Moeten we u zelfs vertellen wat dat betekent?

De borstelkop heeft een eigen motor die de borstelharen een superieure kracht geeft om door tapijten te kammen en vuil te verwijderen.

De tweede motor is de hoofdmotor die de zuigkracht opwekt die het vuil dat door de borstelkop wordt opgezogen, naar binnen trekt. Weet je nog dat we zeiden dat de cycloontechnologie het vuil aanpakt en de zuigkracht handhaaft? Dat betekent dat deze motor niet gedwongen wordt om harder te werken om vuil op te zuigen. Dat vertaalt zich in duurzaamheid.

De derde motor is de motor die gebruikt wordt door de afneembare handheld. Met deze zuigkracht zijn moeilijk bereikbare plaatsen niet langer een ding. Als je met de volledige rechtopstaande stofzuiger overal bij kunt, maak je de handheld gewoon los en schud je het vuil dat zich verbergt.

Met zak

samsung stofzuiger met zak
Het eerste wat je zal opvallen als je de Samsung stofzuigers ziet, is dat ze klein zijn. Dat elimineert direct een van de grootste problemen die blikkenstofzuigers hebben, opslag. Deze zijn gemakkelijk op te bergen omdat ze compact zijn.

Hun telescopische toverstokjes helpen ook bij het opbergen, want je kunt ze gewoon aanpassen aan de kortste tijd en ze gemakkelijk opbergen.

Dat is niet alles, het feit dat de toverstok telescopisch is, betekent dat hij ook langer kan worden. Daarmee kunt u zonder veel beweging een groter gebied afdekken. Je hebt een goed bereik met deze blikkenzuiger.

Wendbaarheid is nog zo’n gaaf iets aan deze Samsung-stofzuigers. Ze hebben grote wielen die moeiteloos over verschillende oppervlakken glijden. Dit maakt uw mobiliteit soepel en gemakkelijk. U kunt nu uw hele huis afdekken zonder de moeite die het kost om een jerrycan achter u te slepen.

Ook deze zuigers maken gebruik van de cyclonische technologie waardoor u geen zuigkracht verliest. Bovendien betekent het gebruik van deze technologie dat de stofzuiger zakloos is. Op die manier geeft u geen geld uit aan het kopen van vervangende stofzakken als deze vol zijn.

Met deze zakken hoeft u alleen maar de stofzuiger los te maken, deze te openen en de inhoud in de vuilnisbak te gieten. Deze stofzuigers zijn ook licht van gewicht, wat begrijpelijk is gezien hun grootte. Het is voor niemand een probleem om de stofzuiger mee te nemen en de trap op te gaan, zelfs niet voor uw kind.

Draadloze

draadloze samsung stofzuiger
Ook deze snoerloze stokzuigers maken gebruik van de cyclonische technologie. Dit betekent dat u zich niet hoeft bezig te houden met het verliezen van zuigkracht.

Hij gebruikt een 21,6V lithium-ionbatterij die 30 minuten werkt, afhankelijk van hoe u hem gebruikt.

De afneembare handheld maakt hem veelzijdig inzetbaar op verschillende gebieden en manieren. Hij wordt ook geleverd met een aantal hulpstukken waarmee u moeilijk bereikbare plaatsen kunt schoonmaken.

U kunt van de trap naar het meubilair, de bekleding, de spleten, enz. gaan. Het enige wat u hoeft te doen is van accessoire te wisselen en u bent er klaar voor. De EZ Clean borstelkop waar we het eerder over hadden, is zelfreinigend zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over klitten.

Robot

samsung robotstofzuiger
Samsung robotstofzuigers zijn aantoonbaar enkele van de beste robotstofzuigers die er zijn. Van hun ingenieuze ontwerpen tot krachtige zuigkracht, ze staan bovenaan vele grafieken. De zelfreinigende borstel is ook een belangrijke functie die u op deze stofzuiger vindt.

Als u op zoek bent naar een geavanceerde autonome stofzuiger, hoeft u niet verder te gaan, Samsung robots zijn wat u nodig heeft.

Ze hebben geavanceerde sensoren die hen helpen hun omgeving in kaart te brengen voor een efficiënte navigatie en effectieve reiniging. Met de Fullview-technologie die ze als ogen gebruiken, kunnen ze ook meer gebied in één keer vastleggen, wat hun navigatie en beweging verder helpt.

Het kiezen van Samsung Stofzuigers Voor Uw Behoefte

Nu weet je wat je krijgt van het gebruik van de Samsung stofzuigers en welke types beschikbaar zijn. Overweegt u waar u voor gaat?

Wij zijn er om u daarmee te helpen. We zullen de meest voorkomende stofzuigbehoeften in overweging nemen en de beste Samsung stofzuigers voorstellen om hieraan te voldoen.

Heeft u een groot huis of een klein huis?

Als u een groot huis heeft, dan heeft u waarschijnlijk veel open ruimtes. In dat geval is de Samsung staander een geweldige optie. Het zal u helpen om veel terrein te bedekken en dat zal u vrij snel doen. De MotionSync technologie maakt het manoeuvreren met obstakels makkelijker en dat maakt het werk een stuk efficiënter.

Als u in een klein appartement woont, is de Samsung snoerloos een goede keuze om overal spik en span te houden. Glijden rond krappe hoeken en het vermijden van obstakels zal geen probleem zijn met de stok vacuüm.

De 180 graden draaibare besturing maakt dat allemaal mogelijk. Nu kunt u gemakkelijk onder de meubelen in verschillende hoeken reiken. Dit maakt het schoonmaken sneller en effectiever.

Heeft u het vaak druk?

Dat u het druk heeft betekent niet dat uw huis vuil hoeft te zijn en dat u ook geen schoonmakers hoeft te betalen. De Samsung robotstofzuigers kunnen uw huis schoon houden terwijl u uw ding doet.

Omdat ze uw aandacht en zelfs uw aanwezigheid niet nodig hebben, kunt u er zeker van zijn dat ze uw huis altijd schoon houden.

De autonomie van deze robotzuigers maakt ze tot een echte helper. Ze geven u de kans om productiever te zijn en u te concentreren op wat voor u belangrijk is.

Heeft u meer tapijten of harde vloeren?

De Samsung stofzuigers kunnen goed werken op verschillende soorten vloeren, maar dan is het algemeen bekend dat sommige soorten stofzuigers hun specialiteit hebben.

Als u meer tapijten in huis heeft, kan een staande stofzuiger een betere keuze zijn om ze altijd schoon te houden. Aan de andere kant, als meer van uw vloeren kaal zijn, zijn de canister-varianten een betere keuze.

Zoals we al eerder zeiden, krijgt u nog steeds een goede schoonmaakbeurt met een van de Samsung stofzuigers op elk type vloer.

Heeft u allergieën?

Allergische en astmapatiënten zijn gevoelig voor aanvallen als ze worden blootgesteld aan stof. Stofzuigen kan een stoffige aangelegenheid zijn als u de verkeerde stofzuiger gebruikt. Gelukkig is elke Samsung stofzuiger die u gebruikt de juiste om uzelf te beschermen tegen verontreinigingen.

De reden is simpel; alle Samsung stofzuigers gebruiken HEPA filters. Deze filters vangen zelfs het kleinste beetje stof en allergenen op van het terugkomen in de atmosfeer in uw huis. Op die manier komt het stof dat wordt gestofzuigd nooit meer naar buiten, behalve in de vuilnisbak.

De meeste van deze stofzuigers zijn zelfs in staat om haren te reinigen. Dus, haren van huisdieren en huidschilfers zullen geen probleem zijn.

Accessoires

Voor welke stofzuiger u ook gaat, wat voor soort reiniging het ook niet kan, het verwisselen van het opzetstuk kan het probleem oplossen.

Met verschillende gereedschappen kunt u op verschillende manieren schoonmaken. Uw Samsung rechtopstaande stofzuiger is misschien niet in staat om uw plinten schoon te maken, maar als u de handheld losmaakt en een spleetgereedschap vastmaakt, ga je gang!

Er zijn verschillende hulpstukken die u kunt krijgen voor uw Samsung stofzuigers en ze zullen u enorm helpen om een betere reiniging te bereiken.

Geweldig werk dat je hebt gedaan om zo ver te komen met ons. We hopen dat u nu alle informatie heeft die u nodig heeft om met vertrouwen te beslissen welke van de Samsung stofzuigers het beste voor u is. Wanneer u een beslissing neemt, kunt u gewoon doorgaan met de aankoop en beginnen met het schoonmaken van de stijlvolle manier.

Inhoudsopgave

Recent Content