Beste Roterende multitools in 2020


Er zijn veel verschillende redenen waarom u misschien het beste roterende gereedschap wilt dat u kunt vinden, van thuissnijden, slijpen, polijsten en schuren tot kleinschalig of meer gedetailleerd professioneel werk als elektricien, aannemer, loodgieter of vele andere klussen. Er zijn echter veel verschillende soorten rotatiegereedschap beschikbaar, en elk daarvan heeft zijn eigen specifieke voor- en nadelen waar u zich van bewust moet zijn voordat u kiest welk model rotatiegereedschap u wilt aanschaffen. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar rotatiegereedschap om het veld wat te verkleinen en uw beslissing te vergemakkelijken.

Hieronder vindt u de resultaten van ons onderzoek met onze top 10 rotatiegereedschappen in 2020 lijst. In elk van deze roterende multitool reviews zullen we de meest essentiële kenmerken van elk van onze 10 beste rotatiegereedschappen uitsplitsen, waarbij we de belangrijke voor- en nadelen van elk gereedschap onderzoeken om u te helpen bepalen welk gereedschap het meest geschikt is voor uw persoonlijke behoeften. Lees hieronder verder om te weten te komen wat we van elk van onze top 10 rotatiegereedschappen vonden!

Bekijk hieronder het beste Roterende multitool.

Dremel 8050-N/18 Micro draadloos roterende multitool


Dremel 8050-N/18 Micro draadloos roterende multitool

Het slanke en ergonomische ontwerp van het Dremel 8050 N/18 Micro draadloos roterende multitool is een glad en flitsend uitziend model van roterend gereedschap dat uitstekende prestaties en een comfortabele gebruikerservaring biedt. Het ergonomische ontwerp blijft comfortabel in de hand liggen, zelfs na langere tijd, terwijl het dockingstation ervoor zorgt dat het gereedschap te allen tijde volledig geladen blijft. De meegeleverde accessoires zorgen ervoor dat dit rotatiegereedschap effectief kan worden gebruikt voor een groot aantal verschillende doeleinden, en de meegeleverde LED-verlichting aan de voorkant verlicht uw werkgebied, waardoor het eenvoudig te gebruiken is, zelfs in donkere, afgesloten ruimtes.

Waarom we deze leuk vinden

 • Ergonomisch ontwerp
 • Snel opladen
 • Inclusief toebehoren
 • Frontale verlichting
 • Variabele snelheidsindicator

Onze beoordeling

Het Dremel 8050 N/18 Micro draadloos roterende multitool is een gelikt, modern rotatiegereedschap vol met hoogwaardige ontwerpelementen om uw gebruikerservaring te verbeteren. Dit is een uitstekende premium optie voor meer geavanceerde gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardig draadloos roterend gereedschap.

Bekijk de dagprijs

Dremel 8220-1/28 roterende multitool


Dremel 8220-1/28 roterende multitool

Het Dremel 8220 1/28 draadloze roterende multitool is een compact, krachtig en veelzijdig gereedschap dat geschikt is voor een breed scala aan verschillende slijp– en schuurapplicaties in veel verschillende situaties. Dit is een draadloos roterend gereedschap, waardoor het ideaal is voor gebruik onderweg of op lastige locaties zonder de complexiteit van verwarde netsnoeren. Het lichaam is ergonomisch ontworpen voor een comfortabele en stabiele grip onder elke hoek in elke positie en de kop is ontworpen voor compatibiliteit met alle bestaande Dremel accessoires en hulpstukken om het scala aan potentiële toepassingen van dit rotatiegereedschap verder te vergroten.

Waarom we deze leuk vinden

 • Draadloos ontwerp
 • Variabele snelheden
 • 28 accessoires inbegrepen
 • EZ-twist-accessoirevervanging
 • Compatibel met alle Dremel accessoires

Onze beoordeling

Compact, snoerloos en handig, is het Dremel 8220 1/28 snoerloze roterende multitool een uitstekende optie voor schuur– en slijpwerkzaamheden onderweg.

Bekijk de dagprijs

DEWALT DW660 roterende multitool


DEWALT DW660 roterende multitool

Het DEWALT DW660 roterende multitool is verassend compact voor zo’n zwaar, draadgebonden rotatiegereedschap. Het is een duurzaam en klein formaat gereedschap dat in de meeste situaties uitstekende prestaties levert. Het weegt vrij veel, maar is slank genoeg in het ontwerp om relatief gemakkelijk voor langere tijd stabiel vast te houden. Een reeks van verschillende bits wordt meegeleverd en kan snel en eenvoudig worden omgeschakeld zonder dat er een sleutel nodig is om het proces te voltooien. De gebruikersinterface is zeer eenvoudig en intuïtief, en de schakelaar is stofdicht om de interne motoren te beschermen tegen verstopping en beschadiging, waardoor de levensduur van dit duurzame multitool wordt verlengd.

Waarom we deze leuk vinden

 • Bits inbegrepen
 • Stofdichte schakelaar
 • Slank lichaamsontwerp
 • Gereedschapsloos bitwisselsysteem
 • Compact en duurzaam ontwerp

Onze beoordeling

Het DEWALT DW660 roterende multitool is een taai en duurzaam rotatiegereedschap met snoer dat is ontworpen om zo lang mogelijk op maximale efficiëntie te blijven werken, zelfs bij extreem zwaar, regelmatig gebruik.

Bekijk de dagprijs

Milwaukee 2460-20 roterende multitool


Milwaukee 2460-20 roterende multitool

De Milwaukee 2460 20 roterende multitool brengt de expertise in industriële rechte en matrijzenslijpmachines die Milwaukee in de loop der jaren heeft ontwikkeld, in stijl naar de wereld van lichtgewicht, snoerloos roterend gereedschap. Zijn lichaam is sterk en duurzaam, met slijpmachine-achtige uitlaatpoorten voor ventilatie om het gereedschap zo koel mogelijk te houden, terwijl de snelheid wordt geregeld door een draaiknop voor de vloeistofregeling en volledige controle over de gebruikerservaring. Daarnaast is de 1/8 inch spantang volledig compatibel met een breed scala aan verschillende accessoires van vele verschillende aanbieders.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lichtgewicht ontwerp
 • Compatibel met een breed scala aan accessoires
 • Duurzame bouw
 • Uitlaatpoorten in slijpstijl
 • Li-Ion batterij voor een langere looptijd

Onze beoordeling

Het Milwaukee 2460 20 roterende multitool brengt industriële bouwkwaliteit en designelementen naar de wereld van klein en draagbaar snoerloos rotatiegereedschap en is een sterke en lichte optie die voor bijna elke gebruiker geschikt is.

Bekijk de dagprijs

BLACK+DECKER RTX-6 roterende multitool


BLACK+DECKER RTX-6 roterende multitool

Het Black and Decker RTX 6 roterende multitool is een flexibel en krachtig rotatiegereedschap voor een breed scala aan toepassingen en is ontworpen om elke klus waarvoor een roterende multitool nodig is, snel en eenvoudig te klaren. Dankzij het spilsysteem met klapsluiting kunt u snel en eenvoudig wisselen tussen accessoires zonder dat er een sleutel nodig is, terwijl dit rotatiegereedschap dankzij het universele spantangsysteem alle standaard accessoires kan accepteren die momenteel op de markt zijn, ongeacht van welk merk ze zijn gemaakt. De behuizing van het gereedschap is ontworpen met rubberen overgoten handgrepen voor een hoog niveau van comfort en controle bij het vasthouden van het Black en Decker RTX 6 roterende multitool.

Waarom we deze leuk vinden

 • Motor met hoog koppel
 • Flip-lock systeem voor het schakelen van accessoires
 • 2 jaar garantie
 • Duurzame bouw
 • Instelbare snelheden voor precisiewerk

Onze beoordeling

Het Black and Decker RTX 6 roterende multitool is een veelzijdig en flexibel rotatiegereedschap dat ideaal is voor gebruik in een groot aantal verschillende situaties en dat een hoge mate van compatibiliteit biedt met accessoires van elk rotatiegereedschapsmerk.

Bekijk de dagprijs

VONROC CT501AC Multitool


VONROC CT501AC Multitool

De VONROC Multitool is een allround machine waarmee je gemakkelijk kunt polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden, of schuren.

Wat is het?

Deze multitool maakt een ronddraaiende beweging van 8.000 tot 35.000 omwentelingen per minuut. Via het traploze instelwiel kan je precies de juiste instelling kiezen die je nodig bent voor jouw klus. De VONROC CT501AC is een lichtgewicht (0.6 Kg) in zijn. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid.

Waarom we deze leuk vinden

 • Instelbaar – Instellingen kiezen met het traploze instelwiel
 • Compact – Deze multitool is een lichtgewicht (0.6 Kg)
 • Trilling reductie – Voorzien van een monteerbare flexibele as dat voor weinig trillingen in de hand zorgt.
 • Bewegingsvrijheid – In hoogte verstelbaar en meebewegende ophanghaak zorgt voor optimale bewegingsvrijheid

Onze beoordeling

Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen.

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWX1341 Multitool – Roterend


Powerplus POWX1341 Multitool - Roterend

Met deze Powerplus POWX1341 roterende multitool haal je een uiterst veelzijdig toestel in huis. Met de 126 bijgeleverde accessoires vind je altijd wat je zoekt voor de meest uiteenlopende klussen.

Waarvoor is deze multitool geschikt?

De mogelijkheden van deze multitool zijn eindeloos. Je kan hem gebruiken voor allerhande kleine klussen waar detailwerk aan te pas komt. Hij is geschikt voor het boren, frezen, graveren, polijsten, afkorten, slijpen en schuren van hout, metaal, plastic en steen.

Waarom we deze leuk vinden

 • De snelheid van deze multitool is traploos instelbaar (elektronisch) en kan zeer nauwkeurig bepaald worden.
 • Een handig digitale display laat je toe om de snelheid makkelijk af te lezen.
 • De flexibele slang zorgt voor een makkelijke bediening van de multitool en laat je toe om precisiewerk uit te voeren op moeilijk bereikbare plekken.
 • Dankzij het telescopisch statief met klem kan je de multitool makkelijk monteren. Dit geeft het nodige comfort tijdens de klus
 • Dankzij de 2 ingebouwde LED-lampjes is je werkstuk altijd goed verlicht, zelfs in donkere omstandigheden. Een goede visibiliteit geeft een nauwkeurig resultaat.
 • Met de asvergrendelingsknop wissel je de accessoires snel en gemakkelijk.
 • De multitool met zachte handgreep zit samen met de 126 accessoires in een handig opbergkoffer.

Onze beoordeling

Alleen maar positief: duurzaam, hoge kwaliteit en handig in gebruik.

Bekijk de dagprijs

Skil – 1415AD Multitool


Skil - 1415AD Multitool

Skil Multitool met hoge draaisnelheid. Ideaal voor meer dan 101 klusjes in en rondom het huis. Variabele snelheid voor optimale precisie en controle. Inclusief asvergrendeling om snel en gemakkelijk de 25 bijgeleverde accessoires te wisselen. Compact gereedschap met softgrip voor optimaal comfort. Unieke verstelbare steungreep voor optimale controle.

Waarom we deze leuk vinden

 • 125W Opgenomen vermogen
 • 0,5 kg gewicht
 • Variabele snelheid
 • Asvergrendeling
 • Softgrip

Bekijk de dagprijs

Höfftech Multislijper met Accessoires


Höfftech Multislijper met Accessoires

Het gereedschap dat iedere hobbyklusser in huis zou moeten hebben: deze praktische roterende multislijper inclusief 41 accessoires geschikt voor allerlei doeleinden. De multitool heeft een vermogen van 135 watt en kan slijpen, boren, schuren, graveren, frezen en polijsten!

Waarom we deze leuk vinden

 • hoge kwaliteit
 • handig in gebruik

Bekijk de dagprijs

FERM CTM1012 Multitool – Roterend


FERM CTM1012 Multitool - Roterend

De FERM CTM1012 multitool is een compacte en nauwkeurige combitool. De machine heeft een variabele snelheidsregeling voor universeel gebruik en een extra lang snoer van 3 meter, voor extra werkcomfort. Daarnaast is de machine uitgerust met spindelvergrendeling voor het snel en eenvoudig wisselen van de accesoires. Het multifunctionele gereedschap, inclusief maar liefst 40 accessoires, wordt geleverd in een stevige opbergkoffer voor het schoon en beschermd opbergen van machine en accessoires.

Waar is het artikel voor geschikt?

De CTM1012 is de geschikte machine voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Denk hierbij o.a. aan:

 • schuren
 • polijsten / reinigen
 • borenv
 • uitsnijden
 • graveren
 • slijpen
 • snijden

Waarom we deze leuk vinden

 • Compacte en eenvoudig te bedienen machine met 3 meter lang snoer voor optimaal werkgemak
 • Dankzij de variabele snelheidsregeling is de tool voor universeel gebruik
 • De 40 meegeleverde accessoires zijn snel en eenvoudig te wisselen via de spindelvergrendeling
 • Het geheel wordt geleverd in een opbergkoffer, zodat machine en accessoires stevig opgeborgen kunnen worden.

Onze beoordeling

FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn.

Bekijk de dagprijs

Roterende multitool Kopersgids

Gebruik voor roterende multitools

Er zijn veel verschillende dingen die je kunt gebruiken met een roterende multitool voor rond het huis of op het werk, en er kunnen er een aantal zijn waar je nog nooit aan gedacht hebt. Verschillende accessoires zullen u in staat stellen om verschillende taken te voltooien, en een aantal van de meest voorkomende beschikbare accessoires hebben een aantal zeer belangrijke toepassingen die u misschien wel ten volle wilt profiteren van rond uw huis.

Een van de belangrijkste en meest populaire toepassingen voor roterend gereedschap is snijden. Met een goed roterend gereedschap kan het snijden van alles, van tegels tot gipsplaten, een eenvoudig en ongecompliceerd proces zijn. De beste die er zijn gebruiken afgesneden wielen versterkt met glasvezel, en deze kunnen met gemak door metaal, kunststoffen en hout snijden.

Schuren is ook een belangrijke en waardevolle functie van een goed roterend gereedschap. Hoewel u nooit een klein roterend gereedschap zou willen gebruiken voor het schuren van een groot vlak oppervlak, is het een geweldige optie voor het schuren van kleine oppervlakken en details op alles, van hout tot metalen. Schuur- en slijpaccessoiresets worden vaak standaard meegeleverd met rotatiegereedschap en kunnen ook accessoires bevatten voor het uitvoeren van andere werkzaamheden zoals het verwijderen van roest van metaal of het slijpen van gereedschap.

Het snijden en graveren kan ook worden gedaan met een roterend gereedschap, zolang u een slijpsteen of graveermachine accessoire heeft bevestigd. Rotatiegereedschappen zijn ideaal voor het snijden van patronen in hout of metaal, het detailleren van meubelstukken of decoratieve voorwerpen met gemak.

Als uw rotatiegereedschap een van de echte high-end gereedschappen op de markt is, dan kunt u het gebruiken voor het verwijderen van voegwerk en voor meer artistieke doeleinden. Alleen de beste kwaliteit en de meest krachtige rotatiegereedschappen kunnen dit aan, en u hebt een hoogwaardige kit voor het verwijderen van voegmiddel nodig om er het beste uit te halen, maar als u iemand bent die graag een premium rotatiegereedschap gebruikt, dan kan het verwijderen van voegmiddel tussen de tegels een uitstekend gebruik zijn voor uw rotatiegereedschap.

Draadloze roterende multitool versus multitool met snoer

Er zijn twee hoofdtypen elektrisch roterende multitool beschikbaar: versies met snoer en versies zonder snoer. Deze hebben allebei bepaalde voor- en nadelen die het overwegen waard zijn voordat u een nieuw rotatiegereedschap koopt. Draadgebonden rotatiegereedschappen hebben een groot voordeel ten opzichte van hun snoerloze equivalenten: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het leeglopen van de accu’s! De snoeren die met snoerloze rotatiegereedschappen worden geleverd zijn meestal erg lang, zodat u op enige afstand van de stopcontacten kunt werken.

Door deze constante stroomvoorziening kunnen ze worden gebruikt voor grotere projecten en voor langere perioden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitvallen van de stroom. Zonder batterij in het lichaam van deze roterende gereedschappen zijn ze meestal ook lichter dan snoerloze gereedschappen, waardoor het gemakkelijker is om ze voor langere tijd te gebruiken zonder dat dit leidt tot vermoeidheid van armen en handen.

Snoerloze roterende gereedschappen kunnen zwaarder zijn dan snoerloze roterende gereedschappen en hebben misschien niet dezelfde mogelijkheid om langere tijd te werken zonder dat ze zonder stroom komen te zitten, maar ze hebben een aantal duidelijke voordelen die de moeite waard zijn om in gedachten te houden. Het grote voordeel is de draagbaarheid. Draadloze roterende gereedschappen zijn ideaal voor gebruik buitenshuis of voor andere situaties waarin uw snoer gewoon niet lang genoeg is om te bereiken waar u mee bezig bent.

Ze zijn ook ideaal voor situaties waarin het snoer van een roterend gereedschap met snoer in de weg zit en vervelend is. Draadloze roterende gereedschappen zijn zwaar en moeten regelmatig worden opgeladen, maar ze zijn ideaal voor kleine, snelle klussen of het werken op lastige locaties.

Draagbaarheid

Draagbaarheid is een belangrijke overweging voor een aantal gebruikers, en als je jezelf telt onder hun aantal, dan zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden als je op zoek bent naar een nieuw roterend gereedschap. In de meeste gevallen zal een draadloos roterend gereedschap zijn wat u zoekt, omdat deze ontwerpen u in staat stellen zich vrij te bewegen terwijl u werkt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het feit dat u zich binnen het bereik van een stopcontact bevindt of dat een lang snoer verstrikt raakt en problemen veroorzaakt terwijl u werkt.

Draadloos gereedschap is echter niet altijd de beste keuze, omdat het vaak veel zwaarder is, dankzij de ingebouwde batterij in het handvat. Ze moeten ook regelmatig worden opgeladen, wat betekent dat als u aan een grote klus werkt of vergeet ze op te laden, uw rotatiegereedschap tijdens het werk misschien zonder stroom komt te zitten!

Draadloze rotatiegereedschappen zijn vaak ook iets minder krachtig dan hun snoerloze tegenhangers, dus wellicht minder bruikbaar voor grotere en zwaardere projecten. Over het algemeen zou uw beslissing moeten liggen in de manier waarop u uw rotatiegereedschap wilt gebruiken; noch met snoer, noch met snoer is objectief gezien beter voor alle situaties als u op zoek bent naar iets draagbaars, hoewel snoerloos vaak het voordeel heeft voor kleinere projecten!

Bijlagen

De meeste van de rotatiegereedschappen op onze lijst worden geleverd met een reeks meegeleverde hulpstukken om meer veelzijdigheid en flexibiliteit voor uw rotatiegereedschap mogelijk te maken. Sommige zijn slechts met enkele van de meest bruikbare voorzetapparatuur uitgerust, terwijl andere meer dan 100 verschillende voorzetapparatuur hebben. Het is de moeite waard om na te denken over wat u precies van plan bent om uw rotatiegereedschap te gebruiken voordat u koopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u alle voorzetapparatuur krijgt die u nodig hebt voor uw plannen.

Als uw gekozen rotatiegereedschap niet het hulpstuk blijkt te hebben dat u nodig hebt voor een project, kunt u altijd extra hulpstukken kopen om de gaten op te vullen, maar dit is een extra kostenpost die de meeste mensen liever zouden vermijden. Het is ook de moeite waard om ervoor te zorgen dat de accessoires die bij uw rotatiegereedschap worden meegeleverd van goede kwaliteit zijn, want het is het beste om te voorkomen dat de accessoires breken en vervormen terwijl u probeert te werken!

Enkele van de meest voorkomende hulpstukken voor rotatiegereedschap zijn de volgende. Boren worden vaak gebruikt voor kleinschalige precisieboren. Hardmetalen boren zijn geweldig om te snijden en te snijden. Hardmetalen snijwieltjes zijn effectief voor het doorsnijden van metalen. Polijst- en polijstbits zijn ontworpen om metalen oppervlakken te laten glanzen.

Schuurtrommels kunnen oppervlakken schuren of afschuinen snijden, afhankelijk van hoe u ze gebruikt en waar u ze op gebruikt. Draadschijven zijn ideaal voor het verwijderen van roest op metalen oppervlakken. Met slijpschijven kunt u gereedschap sneller en efficiënter slijpen met een roterende multitool. Dit is echter geen uitputtende lijst, want sommige rotatiegereedschappen worden geleverd met meer dan 100 verschillende accessoires!

Deskundige tip

Het bereik van de verschillende toepassingen van een rotatiegereedschap is enorm. Als u niet zeker weet of u uw rotatiegereedschap voor een taak kunt gebruiken, is de kans groot dat het goed werkt!

Wist u dat?

Je hebt niet altijd een enorm scala aan alternatieve hulpstukken nodig die bij sommige rotatiegereedschappen worden geleverd! Een goed gekozen set van 10 zal vaak beter zijn dan een breed scala van 100 stuks.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u hebt genoten van ons artikel over “10 Beste draaigereedschappen in 2020”, zo ja, dan kunt u het delen en beoordelen.

Recent Content