Beste Powerplus Hogedrukreinigers in 2020


Het merk Powerplus biedt een breed scala aan elektrisch gereedschap en tuinaccessoires voor vele klussen. Als je kijkt naar de lijst van producten die ze aanbieden, zou het moeilijk zijn om een baan te vinden die ze niet kunnen afdekken met het assortiment.

Het assortiment gaat van maaiers tot generatoren en van hogedrukreinigers tot boormachines. Omdat ze zo’n groot merk zijn met een breed assortiment, kunnen ze een goede klantenservice geven.

Als het gaat om hogedrukreinigers hebben ze een groot assortiment elektrische modellen met twee benzinedrukreinigers voor de zwaardere klussen. Hieronder geven we een kort overzicht van de Powerplus benzinemodellen.

Bekijk de beste Powerplus hogedrukreiniger, hieronder.

Powerplus POWXG90420 Hogedrukreiniger – 2200 W – 170 bar – 450 l/h

Powerplus POWXG90420 Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Deze 2200W hogedrukreiniger levert water met een druk van 170 bar en tot 450 liter per uur. De POWXG90420 wordt geleverd met een lange slang van 8 meter, voor een grote bewegingsvrijheid. Je kiest voor je spuitklus voor de regelbare lans of de turbolans. Om gemakkelijker te werken, kan je de lansen ook verlengen.

Voordelen

  • De start/stop motor slaat aan van zodra je het spuitpistool aanzet. Hij stopt meteen van zodra je de hendel loslaat. Dat bespaart zowel energie als water.
  • De 8 meter lange slang rol je netjes op op de haspel bovenaan op het toestel.
  • Je regelt zelf het spuitpatroon van de hogedrukreiniger met de verstelbare spuitmond. Heb je behoefte om grondiger te reinigen, dan gebruik je de turbo spuitmond.
  • De hogedrukreiniger heeft een stevige handgreep en wieltjes zodat je hem moeiteloos verplaatst. Het toestel heeft ook een pistoolhouder, zo hang je het pistool netjes weg als je klaar bent met je klus.
  • Aan het chassis is nog een houder langs de zijkant, zodat je de elektriciteitskabel ordelijk weg hangt. De zeepfles is geïntegreerd in de voet.
  • Het pomphuis van hoogwaardig aluminium vormt het duurzame hart van deze hogedrukreiniger.
  • In de verpakking vind je ook een reinigingsnaald om spuitmond schoon te maken voor je de hogedrukreiniger wegzet na je werk. Zo vermijd je een verstopping als je de hogedrukreiniger de volgende keer wilt gebruiken.

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWXG90425 Hogedrukreiniger – 2500 W – 195 bar – 468 l/h

Powerplus POWXG90425 Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Deze 2500W hogedrukreiniger levert water met een druk van 195 bar en tot 468 liter per uur. Met de inductiemotor werk je comfortabeler omdat hij merkelijk minder lawaai produceert. De POWXG90425 wordt geleverd met een lange slang van 8 meter, voor een grote bewegingsvrijheid. Je kiest voor je spuitklus voor de regelbare lans of de turbolans. Om gemakkelijker te werken, kan je de lansen ook verlengen.

Je kan je auto ook inzepen met de geïntegreerde zeep flacon van 1,1 liter en afwassen met de autoborstel. Zit je met een verstopping in het riool? Dan breekt de meegeleverde rioolrat er moeiteloos door.

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWXG90415 Hogedrukreiniger – 2000 W – 160 bar – 450 l/h

Powerplus POWXG90415 Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Deze 2000W hogedrukreiniger levert water met een druk van 160 bar en tot 450 liter per uur. De POWXG90415 wordt geleverd met een lange slang van 8 meter, voor een grote bewegingsvrijheid. Je kiest voor je spuitklus voor de regelbare lans of de turbo lans. Je kan je auto ook inzepen met de geïntegreerde zeep flacon van 1 liter.

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWXG9009 Staand 540L/u Zwart, Geel hogedrukreiniger

Powerplus POWXG9009 Staand 540L/u Zwart, Geel hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Met de 208cc benzinehogedrukreiniger POWXG9009 van Powerplus X Garden geniet je van een uitzonderlijke autonomie. Deze hogedrukreiniger werkt zonder kabel dankzij zijn zuinige benzinemotor én indien nodig zonder stromend water, een vat zuiver water volstaat! De krachtige hogedrukreiniger met stalen buis levert water met een druk van 225 bar en tot 540 liter per uur; voldoende voor het reinigen van het meest hardnekkig vuil op elk oppervlak.

De inbegrepen spuitmonden bieden je de keuze tussen een krachtige precisiestraal, een brede krachtige straal, een zachtere straal voor algemene reinigingswerken of met lage druk voor het sproeien van detergent. Deze Powerplus hogedrukreiniger is erg veilig in gebruik en schakelt automatisch uit bij een te laag motoroliepeil.

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWXG90405 Hogedrukreiniger – 1400 W – 110 bar – 390 l/h

Powerplus POWXG90405 Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Deze 1400W hogedrukreiniger levert water met een druk van 110 bar en tot 390 liter per uur. De POWXG90405 wordt geleverd met een lange slang van 5 meter, voor een grote bewegingsvrijheid. Je kiest voor je spuitklus voor de regelbare lans of de turbo lans. Je kan je auto ook inzepen met de praktische zeep flacon.

Bekijk de dagprijs

Powerplus POWXG90400 Hogedrukreiniger – 1200 W – 100 bar – 390 l/h

Powerplus POWXG90400 Hogedrukreiniger

Bekijk de dagprijs

Deze 1200W hogedrukreiniger levert water met een druk van 100 bar en tot 360 liter per uur. De POWXG90400 wordt geleverd met een lange slang van 3 meter, voor een grote bewegingsvrijheid. Je kan het spuitpatroon van de hogedrukreiniger regelen met de verstelbare spuitmond.

Bekijk de dagprijs

Gerelateerde berichten

Recent Content