Beste popnageltangen kopen in 2020 en beoordeling


Popnageltangen zijn een stuk gereedschap dat niet altijd in de gemiddelde gereedschapsset past. Het is jammer, want ze zijn ontzettend handig bij het installeren van zware verbindingen tussen metaalplaten, waardoor ze van onschatbare waarde zijn op bouwplaatsen, maar ook in het algemeen bij het onderhoud van voertuigen.

Hier in deze gids voor het beste popnageltang op de markt, snijden we de overweldigende hoeveelheid beschikbare popnagelpistolen door, zodat u een popnagelgereedschap kunt aanschaffen dat het beste bij uw behoeften past. Er zijn op dit moment verschillende soorten popnageltangen te koop, variërend van een blindpopnageltang tot een popnagelpistool en zelfs een pneumatisch popnageltang. We overlopen alle verschillende soorten in ons productassortiment, zodat u snel en eenvoudig een popnagelwerktuig kunt kopen dat voor u het meest geschikt is.

Beste popnageltang kopen in 2020

Stanley Popnageltang MR100

Stanley Popnageltang MR100

Bekijk de dagprijs

Popnageltang van Stanley, type 6 -MR100Eigenschappen van de popnageltang: – Stevige, duurzame, gegoten metalen constructie – Uitgerust met verwijderbare veer – Lange ergonomische handgrepen – Extra nozzles en moersleutels – handig opgeborgen in de handgrepen

STANLEY opnageltang MR77

STANLEY opnageltang MR77

Bekijk de dagprijs

Popnageltang van Stanley, type 6 -MR77Eigenschappen van de popnageltang: – Stevige, duurzame, gegoten metalen constructie – Hoofd 360° draaibaar voor toepassingen op moeilijk te bereiken plaatsen – Lange ergonomische handgrepen – Extra nozzles en moersleutels – handig opgeborgen in de handgrepen

Popnageltang 18″ 45 cm blindpopnageltang groot met opvangbakje en 5 adapters

Popnageltang 18 45 cm blindklinknageltang groot met opvangbakje en 5 adapters

Bekijk de dagprijs

Popnageltang 45 cm met opvangbakje.

 • Met 5 adapters die kunnen worden opgeborgen in de handgreep van de tang.
 • Door de overbrenging is er weinig kracht nodig om een popnagel te plaatsen, voorzien van kunststof handgrepen.
 • Maten: 2.4mm , 3.2mm , 4.0mm , 4.8mm en 6.4 mm.
 • Gewicht 1,25 Kg

Popnageltang harmonica model 3.2 – 6.4 mm BGS 398

Popnageltang harmonica model 3.2 - 6.4 mm BGS 398

Bekijk de dagprijs

 • KRAFTMANN Popnageltang, harmonica model. Harmonica constructie maakt het mogelijk om (extra) kracht te zetten.
 • Vijf verschillende nipples in de maten: 3.2, 4.0, 4.8, 6.0, 6.4 mm
 • Minimale lengte 300 mm en maximale lengte 730 mm

TOPEX inleglade popnagels 251 delig

TOPEX inleglade popnagels 251 delig

Bekijk de dagprijs

Popnageltang:
Inclusief verschillende maten Popnagels, 250 stuks

Beste popnageltang koopgids en FAQ

Wat is popnagel?

Voordat u een popnageltang koopt, is het een goed idee om precies te weten wat popnagelen is, zodat u zeker weet dat u überhaupt een popnageltang nodig heeft. Kortom, een popnagel is een vorm van permanente bevestiging. Een popnagel zelf is van metaal en bestaat uit een cilinder met een kop aan slechts één van de uiteinden. Het uiteinde zonder kop staat bekend als de staart van de popnagel.

Om een popnagel te monteren wordt de popnagel in een reeds gemaakt gat gestoken en vervolgens wordt het uiteinde van de popnagel vastgespijkerd. Dit betekent dat de popnagel groter wordt, zodat de popnagel op zijn plaats wordt gehouden. Het buigen van de popnagel betekent in wezen dat door het raken van de kop, de staart eigenlijk groter wordt als de popnagel zo hard wordt geraakt dat het uiteinde van de staart plat wordt.

Als de popnagel is geïnstalleerd, kan deze spanningsbelastingen dragen, omdat er twee kopeinden in de nu haltervormige popnagel zitten. Het kan ook belastingen opnemen die haaks op de popnagel staan, wat het primaire doel van een popnagel is.

Gerelateerde berichten: Beste boorhamer en hamers

Wat te overwegen bij de aankoop van een popnageltang

Hoewel het gebruik van een popnagelgereedschap eenvoudig en ongecompliceerd is en er weinig tot geen specialistische training nodig is, zijn er toch een aantal zaken die u moet overwegen voordat u een popnageltang koopt. Ten eerste moet u echt nadenken over de hoeveelheid popnagels die u wilt installeren en hoe vaak. Dit zal een grote invloed hebben op het product dat u koopt in termen van kosten, maar ook in termen van verschillende functies die u wilt zien in uw gekozen popnageltang – dat wil zeggen of u wilt een pneumatische popnagelpistool of een blinde popnageltang onder andere.

Bovendien, hebben een lange na te denken over waar je zal worden met behulp van uw popnageltang. Bijvoorbeeld, als je in de open lucht met geen toegang tot elektriciteit, moet u een batterij bediende popnagel of op zijn minst een popnagel die kan worden bediend met de hand. Dit heeft uiteraard gevolgen voor het aantal popnagels dat u kunt installeren. Als u binnen bent, in een fabriek bijvoorbeeld, zou een pneumatisch popnageltang beter zijn omdat het sneller en veel efficiënter is, vooral wanneer de herhalingsinstelling wordt gebruikt.

Voordelen van popnagelverbindingen

Het gebruik van een geklonken verbinding heeft een groot aantal voordelen, en daarom worden ze zo vaak gebruikt in veel voorkomende situaties. De voordelen ervan zijn:

 • Veel betrouwbaarder dan de typische lasverbindingen als het gaat om blootstelling aan trillingen, schokken en stoten.
 • Non ferro metalen kunnen worden gebruikt om een geklonken verbinding te maken, maar ook om niet-metalen materialen te maken. Dit betekent dat veel meer materialen kunnen worden gebruikt zoals aluminiumlegering, kunststof, messing, asbest of koper.
 • Er is geen nawerking van warmte, omdat er nooit warmte is gebruikt om de verbinding te maken, waardoor deze veel stabieler en betrouwbaarder is.
 • Het is gemakkelijk om te zien of een geklonken verbinding goed is geïnstalleerd en kan worden gebruikt.
 • Bij het demonteren van een geklonken verbinding zijn de onderdelen minder beschadigd dan bij het demonteren van een gelaste verbinding.

Verschillende typen popnagelpistolen

Een van de redenen dat er zoveel popnagelpistolen op de markt zijn, is dat er zoveel verschillende soorten popnagelpistolen te koop zijn. Dat is ook zo:

 • Een standaard popnagelmachine. Dit is een zeer eenvoudig gereedschap met twee handgrepen. Het heeft een aantal verwisselbare sproeiers, zodat gebruikers alle verschillende maten popnagels kunnen installeren.
 • Tweehandige popnagel of lange arm popnagel. Lange arm popnagels geven gebruikers een grotere hefboomwerking voor wanneer ze grotere popnagels moeten installeren. Ze hebben uiteraard ook langere armen dan de standaardmodellen en hebben dus een groter bereik voor gebruikers. Dit kan de installatie gemakkelijker maken en het heeft ook twee handgrepen die gebruikers in staat stellen om de popnagel te knijpen, wat resulteert in de toepassing van meer druk.
 • Luie tong popnagelmachine. Deze merkwaardig genoemde popnageltang heeft een lichaam dat in staat is om uit te breiden als gevolg van het traliewerk van metaal waaruit het wordt gevormd. Gebruikers moeten de handgrepen open en dicht trekken en duwen, zodat ze de popnagel inbrengen.
 • Lange neuspopnagel. De lange neus waarmee dit popnageltang wordt geleverd, kan van pas komen als u de popnagels in verzonken gebieden moet installeren.

Hoe gebruik je een popnagelmachine?

Het gebruik van een popnagelpistool is eenvoudig als je weet hoe, wat fantastisch nieuws is gezien hoe nuttig popnagels en een popnageltool kunnen zijn. Hierboven hebben we een paar van de beste popnagelpistolen op een rijtje gezet, maar hier bekijken we hoe je ze kunt gebruiken.

 • Boor twee stukken metaal of plastic tot een maat die iets groter is dan de popnagel.
 • Haal de popnagel door de gaten in beide platen.
 • Gebruik het popnagelpistool om de pin naar binnen te duwen door de handvatten in elkaar te knijpen.

Beste popnageltang FAQ:

Wat is een popnageltang?

A: Een popnageltang is ook wel bekend als een pneumatische hamer. Het wordt gebruikt om popnagels te installeren die een vorm van verbinding zijn in verschillende timmer- en metaalwerkprojecten. Ze werken door het grote hoofdeinde van een popnagel met zo’n kracht in een gat te hameren dat de staart, of het smalle uiteinde, wordt platgedrukt om het gat te vullen waarin het in eerste instantie werd geplaatst. De kracht is groot in alle popnagelpistolen, maar vooral in die welke pneumatisch aangedreven worden.

popnagelpistolen zelf kunnen variëren in vormen en maten, zoals een pneumatisch popnagelpistool versus een eenvoudig blindpopnageltang. Ze worden ook geleverd met een verscheidenheid aan handgrepen, die allemaal geschikt zijn voor verschillende toepassingen. De eerder genoemde pneumatisch aangedreven pistolen worden ook geleverd met een regelaar, zodat de hoeveelheid lucht die het gereedschap binnenkomt, kan worden geregeld. De gebruiker bedient dit vervolgens met de trekker in de handgrepen. Deze activeert de zuiger die heen en weer werkt om de kop van de popnagel te raken, die vervolgens samen met de bokstang de staart van de popnagel platdrukt.

V: Moet ik een beschermingsmiddel gebruiken om een popnageltang te bedienen?

A: Aangezien een popnagelpistool een gereedschap is dat wordt gebruikt om popnagels in metaal te monteren, zijn het zeer krachtige apparaten, dus moeten we allemaal beschermende kleding dragen om onze veiligheid te allen tijde te garanderen. Daarnaast zijn er een aantal veiligheidsmaatregelen die we in acht moeten nemen.

Zo moeten gebruikers zich ervan vergewissen dat ze de gebruiksaanwijzing grondig hebben gelezen voordat ze hun popnageltang gaan gebruiken – zelfs als ze al eerder andere popnagelpistolen hebben gebruikt. Elk pistool zal enigszins verschillen van fabrikant tot fabrikant, zodat gebruikers zich bewust moeten zijn van eventuele verschillen.

Wat betreft de beschermingsmiddelen die gedragen moeten worden, vergeet niet dat een veiligheidsbril een absolute must is, zodat uw ogen altijd beschermd zijn tegen rondvliegende deeltjes of puin. Naast een veiligheidsbril moet de gebruiker er ook voor zorgen dat hij/zij handschoenen en een jas draagt. Iedereen die zich in dezelfde werkomgeving bevindt, moet ook dezelfde kit dragen, zelfs als ze het pistool zelf niet bedienen. Vermijd ook het dragen van losse kleding, want dit kan het gezichtsvermogen en het pistool zelf in de weg staan. Lang haar, als gevolg daarvan, moet worden teruggebonden.

Andere veiligheidsmaatregelen die u moet nemen, zijn het niet gebruiken van uw pistool in de aanwezigheid van explosieve materialen. Richt het pistool ten slotte altijd van uzelf en van andere mensen af en bewaar het op een veilige plaats als u klaar bent met het gebruik ervan.

V: Heeft mijn popnagelmachine onderhoud nodig?

A: Rivetpistolen moeten regelmatig worden onderhouden door een opgeleide professional. Klinkpistolen kunnen veel schade veroorzaken als ze niet goed functioneren, maar ze zijn ook een stuk gereedschap dat alleen door een ervaren monteur moet worden onderhouden.

V: Hoe verwijder ik een popnagel als ik er verkeerd mee rijd?

A: Er zijn een aantal manieren om een popnagel te verwijderen als u hem verkeerd in een gat rijdt, ongeacht of u een handpopnageltang of een pneumatisch model hebt gebruikt.

U kunt popnagels verwijderen met een slijpmachine en boren door een zo groot mogelijke hoeveelheid van de verkeerd geplaatste popnagel af te slijpen met behulp van de slijpmachine en slijpschijf. Let er wel op dat het metaal rond de popnagel niet beschadigd wordt. Gebruik vervolgens een hamer en pons om het pin gedeelte van de weg door de popnagel te duwen of te slaan. Dit is een startgat dat helpt om de boor te geleiden. Haal dan een boor die een hele maat kleiner is dan de popnagel zelf. Nu kunt u het laatste overgebleven deel van de popnagelpen uitboren. Door ervoor te zorgen dat de boor recht in het midden van de pin gaat, wordt het gat niet groter. Het laatste deel van deze methode is het veranderen van de boor in een grootte die gelijk is aan die van de popnagel en vervolgens het boren van de popnagelpen. U kunt dan de popnagel vervangen door een nieuwe.

U kunt de popnagels ook met een beitel verwijderen. Dit kan door de kop van de popnagel letterlijk af te scheren wanneer een beitel gelijk met het metalen oppervlak waar de popnagel in is geforceerd wordt geplaatst. Hamer het uiteinde van de beitel zodat deze onder de kop van de popnagel begint te werken. Met een pons kan de pin van de popnagel die overblijft eruit worden getrokken.

Als een popnagel ten slotte verkeerd is aangebracht, kan deze met een speciaal gereedschap voor het verwijderen van de popnagel worden verwijderd. U hebt een boor nodig met dezelfde grootte als de popnagels die u gebruikt, maar de meeste popnagelverwijderaars worden geleverd met verschillende boormaten. Bevestig de juiste maat aan uw boor en schuif de geleider en de bits in de juiste positie op de popnagelverwijderaar. Begin met het instellen van de boordiepte, zodat bij het inschakelen alleen de popnagel wordt verwijderd. Boor vervolgens gewoon de popnagel uit.

Recent Content