Beste Nilfisk hogedrukreinigers in 2020


We bekijken de nieuwste hogedrukreinigers van het populaire merk Nilfisk en geven advies over de aanschaf ervan, afhankelijk van hoe u deze wilt gebruiken, zodat u zeker weet dat u genoeg vermogen hebt voor de klus.

Bekijk hieronder de beste Nilfisk hogedrukreiniger.

Nilfisk C110.7-5 PC X-TRA – Hogedrukreiniger


Nilfisk C110.7-5 PC X-TRA - Hogedrukreiniger

De Nilfisk hogedrukreiniger C 110.7-5 PC X-TRA is zeer gebruiksvriendelijk. Het handige formaat en de grote wielen zorgen voor voldoende wendbaarheid. Deze hogedrukreiniger heeft een metalen pomp en bij online registratie zelfs 5 jaar garantie!

Deze machine is geschikt voor de eenvoudige reiniging en wordt gebruikt voor taken rondom het huis, zoals het schoonmaken van auto’s, fietsen, tuinmeubelen, hekken en kleine terrassen. Inclusief patiocleaner Compact

Deze hogedrukreiniger geeft maximaal 110 bar – efficiënt genoeg voor licht tot gemiddeld vervuilde oppervlakken.

Met het Click&Clean systeem kan een uitgebreid scala aan accessoires zoals nozzles, borstels, schuimsproeiers en patiocleaners aan de lans geklikt worden.

De Nilfisk C 110.7 is gebruiksvriendelijk, makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te bergen door het compacte, lichtgewicht ontwerp.

X-TRA modellen zijn voorzien van grote wielen.

Zeer betrouwbaar door het automatische start/stop systeem en de aluminium pomp.

Bekijk de dagprijs

Nilfisk C120.7-6 PCAD – Hogedrukreiniger


Nilfisk C120.7-6 PCAD - Hogedrukreiniger

De Nilfisk hogedrukreiniger C 120.7-6 PCAD is een all-in model en geschikt voor gebruikers met lichte tot gemiddelde schoonmaakwerkzaamheden. Overweeg de C 120.7-6 PCAD als u een compacte, gebruiksvriendelijke hogedrukreiniger met een goed schoonmaakresultaat wenst. Bij uitstek geschikt voor taken rondom het huis zoals het schoonmaken van de auto, fietsen, tuinmeubels en een gemiddeld terras. Tevens maar liefst 5 jaar garantie op deze hogedrukreiniger! Deze 5 jaar krijgt u als u zich hiervoor online laat registreren.

Waarom we deze leuk vinden

  • Zeer betrouwbaar door het automatische start/stop systeem en de aluminium pomp.
  • De Nilfisk C 120.7 is gebruiksvriendelijk, makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te bergen door het compacte, lichtgewicht ontwerp.
  • Met het Click & Clean systeem kan een uitgebreid scala aan accessoires zoals nozzles, borstels, schuimsproeiers en patiocleaners aan de lans geklikt worden.

Bekijk de dagprijs

Nilfisk C 135.1-8 PAD – Hogedrukreiniger


Nilfisk C135.1-8 PAD - Hogedrukreiniger

Nilfisk hogedrukreiniger C135.1-8 PAD X-TRA VOOR GROTERE OPPERVLAKKEN EN FREQUENTE REINIGING

De Nilfisk C135.1-8 PAD X-TRA kan grotere oppervlakken en regelmatige schoonmaakklussen perfect aan. Van zachtere of delicatere oppervlakken mild reinigen tot aangekoekt vuil wegspuiten. De stevige wielen en lange slang garanderen het gebruiksgemak dat u wilt terwijl u langer aan de slag bent. Deze machine heeft een metalen pomp en er zit, na directe online registratie, maar liefst 5 jaar garantie op!

Waarom we deze leuk vinden

  • 135 bar max. druk
  • een duurzame metalen pomp
  • 8 meter hogedrukslang
  • een handige slanghaspel om de slang op te bergen
  • Keuze uit de Tornado PR (pressure regulation) en Powerspeed (hoog vermogen) sproeier, Patiocleaner, wasborstel en rioolslang 8 mtr welke standaard meegeleverd worden.
  • Click&Clean aansluitsysteem voor accessoires

Bekijk de dagprijs

Nilfisk D 140.4-9-DP-X-tra


Nilfisk-D-140.4-9-DP-X-tra

De Nilfisk D-140 is krachtige hogedrukreiniger van Nilfisk kan grotere en frequente schoonmaaktaken makkelijk aan.

Van een milde reiniging van zachte of gevoelige oppervlakken tot het “wegblazen’ van ingevreten vuil.

De telescopische greep, de robuuste wielen, de lange slang en de eenhandige bediening van de slanghaspel dragen allemaal bij aan het gebruiksgemak, zeker wanneer u langere periodes achter elkaar bezig bent.

Om de prestaties te verbeteren, wordt deze Nilfisk geleverd met het Click & Clean aansluitsysteem voor een scala van optionele accessoires.

Bekijk de dagprijs

NILFISK E 150.2-10 H X-TRA


NILFISK E 150.2-10 H X-TRA

Nilfisk E 150.2. Vormfactor: Compact, Stroombron: Electrisch, Lengte van slang: 10 m. Maximale flow rate: 500 L/u, Werkdruk (max): 150 bar, Stroomsnelheid (min): 400 L/u. Typisch stroomverbruik: 2100 W, AC invoer voltage: 230-240, Zekering: 10 A. Gewicht: 19,8 kg, Breedte: 345 mm, Diepte: 395 mm

Onze beoordeling

Zeer handig toestel lange slang van 10 m en zeer praktisch om alles op te bergen.

Bekijk de dagprijs

WELKE NILFISK HOGEDRUKREINIGER VOOR UW AUTO?

Als u op zoek bent naar een hogedrukreiniger voor het reinigen van uw auto, dan wilt u iets dat u op verschillende manieren kunt bevestigen, zodat u de lak, het wiel en de onderkant kunt reinigen, maar ook een schuimer aan uw lans kunt bevestigen.

nilfisk hogedrukreiniger voor uw auto

Als de autowasstraat het belangrijkste is dat u wilt gebruiken, dan is de Nilfisk C110 4-5 PC Xtra Compact of de Nilfisk C120 6-6 PCAD hogedrukreiniger de juiste keuze. Het instapmodel C110 heeft een druk van 110 bar en een waterstroom van 440, het is een geweldige allrounder en een geweldige optie weg van de Karcher-serie, lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, maar toch stevig en goed gebouwd, en wordt standaard geleverd met een grote selectie van aanbouwdelen. Het volgende model heeft een druk van 120 bar met hetzelfde waterdebiet. De extra druk maakt het gemakkelijker om vuil uit uw auto te verwijderen en geeft u dat extra vermogen voor meer hardnekkige vlekken. Dit is handig voor wieltjes en ook als u van plan bent om er ook bestelwagens of caravans mee schoon te maken.

Er zijn een heleboel aanbouwwerktuigen die ook bij deze apparaten horen en die u ook individueel kunt kopen voor uw behoeften. Als u kijkt naar iets dat u ook kunt gebruiken om uw terras of oprit schoon te maken, dan is de extra stroomvoorziening een must en zal de C110 deze niet afsnijden, misschien wilt u kijken naar de bovenkant van het Nilfisk assortiment voor een powerwasher met iets meer oomph erachter om het een stuk makkelijker te maken.

WELKE TE KOPEN VOOR UW TERRAS?

Bij de aanschaf van een hogedrukreiniger voor het schoonmaken van uw terras zijn de druk en de waterdoorstroming van het metselwerk erg belangrijk. De waterstroom zal de tijd die nodig is om het gebied te doen versnellen en hoe hoger de druk, hoe gemakkelijker en sneller het is om het vuil, de grimmige en hardnekkige vlekken te verwijderen. Als u uw vermoeid ogende platen wilt veranderen in iets dat er als nieuw uitziet, dan wilt u kijken naar de bovenkant van het Nilfisk assortiment, de Nilfisk C130 1-6 X-Tra Pressure Washer heeft een druk van 130 bar met een waterstroom van 440, terwijl het volgende model omhoog, de Nilfisk E 140.3-9 X-TRA 2.1 een druk van 140 bar heeft met een verhoogde waterstroom van 500. Dit is perfect voor het snel en gemakkelijk wassen van uw terras en het rijden en het opvoeren als nieuw. Terwijl u deze extra pier voor deze taken kunt gebruiken om uw auto en terrasmeubilair schoon te maken, hoeft u alleen maar de druk te verlagen om ervoor te zorgen dat u geen lakschade oploopt.

De Nilfisk C130 1-6 X-Tra Pressure Washer is een kleine compacte machine met een grote schop, die 440 liter per uur max. waterstroom met een druk van 13o bar naar buiten pompt en is geweldig voor het schoonmaken van uw auto, de auto en het terras. De Nilfisk E140 hogedrukreiniger is bedoeld om uw waswerkzaamheden te verlichten, ongeacht het type ondergrond dat u schoonmaakt. Hij is ook gemakkelijk te gebruiken en neemt niet veel ruimte in beslag voor opslag.

terras nilfisk hogedrukreinigers

DE NILFISK POWERGRIP

Nieuw bij de Nilfisk hogedrukreinigers is de powergrip. Op de basishandgreep van het lanspistool zit een op en neergaande knop waarmee u de druk van het water eenvoudig met uw vingertoppen kunt regelen. Bekijk deze video hieronder om het in actie te zien.

VOORDELEN VAN DE NILFISK POWERGRIP

De powergrip-functie is niet nieuw, maar het is wel een nieuwe manier van werken. Het aanpassen van de druk van je hogedrukreiniger is standaard, maar de Nilfisk PowerGrip maakt het nog makkelijker. Doordat het op de handgreep van het pistool zelf zit, kunt u de druk snel en eenvoudig aanpassen zonder te hoeven stoppen, terug te gaan naar de hogedrukreiniger zelf of de lans te verdraaien zoals u dat bij de modellen doet.

Er zijn 7 instellingen of niveaus, van laag naar hoog kunt u de druk aanpassen. Dit is handig bij het schoonmaken van uw auto bijvoorbeeld, u kunt de druk verlagen om er zeker van te zijn dat u de lak niet beschadigt, maar u kunt ook gemakkelijk de druk verhogen wanneer u uw lichtmetalen velgen op uw auto doet. De instelling kan snel worden neergelaten om uw tuinmeubilair schoon te maken en snel aan te passen tot het maximum om een vlek of vuil op het terras te verwijderen.

De mogelijkheid om dit zo eenvoudig aan te passen helpt u ook om water te besparen, door de druk op en neer te kunnen veranderen is de kans groter dat u dit doet in plaats van het gewoon op een maximale instelling te laten staan waar het meeste water zal worden gebruikt.

Gerelateerde berichten

Recent Content