Beste nagelpistool voor 2020


Dakbedekking is geen gemakkelijke taak, hoe ervaren u ook bent. Het belangrijkste onderdeel is echter niet de veiligheidsuitrusting die u zou kunnen gebruiken of het type dak waar u mee te maken heeft: het is het gereedschap dat u gebruikt voor het werk. De beste daknagelpistolen voor elke persoon kunnen komen in allerlei vormen en maten, en zelfs de kleinste verandering in hun ontwerp of de manier waarop de onderdelen van het nagelpistool werken kan veranderen waar ze het beste voor zijn. Het kiezen van de beste nagelpistool voor uw huidige baan lijkt misschien lastig, maar het is gemakkelijk om uw zoektocht te beperken als u geduldig genoeg bent.

Bekijk de Beste nagelpistool, hieronder.

Makita AF505N 8 bar Brad tacker

Makita AF505N 8 bar Brad tacker

* Geschikt voor 18 Ga (1,0 x 1,2 mm) brads van 15 t/m 50 mm. * Ideaal voor meubel- en interieurafwerking zoals de bevestiging van plinten, architraven, kroonlijsten en lambrisering. * Licht en compact, dus inzetbaar in zelfs de kleinste ruimten. * Makkelijke diepte-instelling met draaiwiel, instelbaar zonder gereedschap. * Uitgerust met smal neusstuk voor het makkelijker werken in krappe ruimten en in smalle naden. * Gereedschapsloos te openen neusstuk voor het gemakkelijk verwijderen van eventuele vastgelopen brads. Makita AF505N 8 bar Brad tacker

Powerplus POWAIR0311 Tacker en nagelpistool – Pneumatisch – Incl. 1000 nieten en 1000 spijkers

Powerplus POWAIR0311 Tacker - Pneumatisch - Incl. 1000 nieten en 1000 spijkers

Neem afscheid van hamer, schroeven, lijm en duimspijkers. Dit pneumatische nagel- en nietpistool helpt je bij het vastmaken van panelen, vezelplaten of panlatten of het bevestigen van plaatmateriaal, isolatie, folie enz. Het klussen gaat een hiermee duidelijk stuk sneller.

Voordelen

  • Het spijker- en nietpistool met stevige aluminium behuizing heeft een instelbare nageldiepte. Je kan daardoor spijkers en nieten van verschillend formaat gebruiken: spijkers tussen 15 en 50 mm en nieten tussen 16 en 40 mm.
  • De POWAIR0311 is erg licht en ligt comfortabel in de hand dankzij de zachte handgreep.
  • Het pneumatische pistool zit verpakt in een handig koffertje, samen met 1000 nagels en 1000 nieten.
  • Het magazijn is gemakkelijk te laden.

nagelpistool Kopersgids

Het kiezen van een nagelpistool is niet zo eenvoudig als het klinkt, omdat er honderden (zo niet duizenden) merken zijn die allemaal concurreren om uw bedrijf en aandacht. In staat zijn om het nuttige uit het nutteloze te sorteren lijkt misschien onmogelijk, maar het kost gewoon wat tijd en zorgvuldig denken: elke persoon zal zijn eigen eisen en voorkeuren hebben in het soort nagelpistool dat hij koopt, en dakbedekking is een zeer niche baan die alle verschillende vormen kan aannemen, afhankelijk van de betrokken materialen en het soort werk dat moet worden gedaan. Uitzoeken wat voor u belangrijk is en wat u kunt negeren maakt het veel gemakkelijker om uw zoektocht te vernauwen en u te richten op producten waarvan u weet dat ze nuttig zijn.

Nagelcapaciteit

Elke nagelpistool heeft een specifiek soort tijdschrift dat het kan gebruiken, en bepaalde nagelpistolen zullen gewoon meer nagelpistolen bevatten dan andere op een basisniveau. Hoewel het misschien niet belangrijk lijkt om een groot tijdschrift te hebben (en dat is het zeker niet in bepaalde situaties), kan het ook een van de meest nuttige functies zijn die je onder bepaalde omstandigheden kunt krijgen. Een nagelpistoolpistool is immers nog steeds een model van een pistool, ook al is het niet zo krachtig of dodelijk: hoe meer “schoten” je kunt afvuren voor het herladen, hoe gemakkelijker het op korte termijn te gebruiken is.

Laten we zeggen dat je nagelpistolen met een capaciteit van 60 nagelpistolen gebruikt: je moet hem twee keer zo vaak herladen als een nagelpistool met een capaciteit van 120 nagelpistolen, ook al is de rest van de nagelpistolen hetzelfde. Aan de andere kant betekent het ook dat een vol magazijn meestal meer zal wegen, en dat je meer kans hebt om alle 120 nagels snel door te branden omdat je herladingen zo ver uit elkaar liggen. Sommige mensen vinden kleinere tijdschriften makkelijker om te pakken te krijgen omdat je ze vaker herladen en hebben een beter begrip van hoe lang ze meegaan met een volle lading. De meeste nagelmagazijnen zijn van de voorkant weggedraaid om ook tijdens de dakbedekking lastige hoeken makkelijker te kunnen hanteren.

In andere gevallen betekent identieke nagelpistoolcapaciteiten niet dat de twee hetzelfde zijn. Neem de WEN 61782 en Hitachi NV45AB2 als voorbeeld: beide hebben dezelfde capaciteit en luchtdruk, maar de WEN 61782 heeft een 1/4 inch luchtinlaat in vergelijking met de 3/8 inch inlaat van de Hitachi NV45AB2. Het is een klein verschil, maar dit kan veranderen met welke gereedschappen of apparatuur ze compatibel zijn en hoe efficiënt ze zijn in termen van de lucht die ze gebruiken. De WEN 61782 is ook twee keer zo zwaar als de Hitachi NV45AB2, ook al lijken ze op papier vergelijkbaar.

Gewicht

Deze twee nagelpistolen zijn ook een goede manier om te laten zien hoe het gewicht het gereedschap drastisch kan veranderen. De WEN 61782 weegt ongeveer hetzelfde als de Hitachi NV45AB2 modellen (ongeladen), wat een nadeel lijkt, maar het hangt volledig af van wat u verkiest. Sommige mensen zijn blij met een lichter model als de Hitachi NV45AB2 vanwege de extra bewegingen die ze kunnen maken zonder al het gewicht, maar andere mensen geven misschien de voorkeur aan die extra massa om hen te helpen stabiel te blijven als ze hun nagelpistolen gebruiken voor zeer nauwkeurige dakklussen.

Sommige nagelpistoolontwerpen gebruiken zelfs specifieke materialen om hun gewicht te verminderen, zoals de aluminium behuizing van de Bostitch RN46-1. Aluminium staat bekend als sterk en lichtgewicht en wordt gebruikt in duizenden verschillende ontwerpen bij honderden bedrijven: de Bostitch RN46-1 is slechts één voorbeeld. Maar zelfs die specifieke nagelpistool heeft een gewicht van slechts 4,9 pond, terwijl hij nog steeds een groot aantal nagelpistolen vasthoudt en een werkdruk van minstens 70-120 psi bereikt.

Druk

Druk speelt een grote rol in elk elektrisch gereedschap op basis van lucht, maar een nagelpistool heeft veel nodig om effectief te zijn. Je hebt genoeg druk nodig om nagelpistolen in het dakmateriaal te kunnen drijven zonder dat het zo sterk is dat het de nagelpistool zelf of de materialen die je gebruikt voor de dakbedekking beschadigt. De meeste modellen hebben een druk van ongeveer 70 tot 120 totale psi, meestal met een optie om het aan te passen in dit bereik, maar dat is niet altijd het geval. Een nagelpistool voor framing en niets anders zou kunnen hebben een ander bereik dat wordt verondersteld om het de beste framing nagelpistool beschikbaar, in vergelijking met dakbedekking nagelpistolen die zou kunnen gebruik maken van een hogere psi. Zelfs buiten de niche types zoals een luchtframenagelpistool, kunnen deze psi niveaus variëren puur op basis van het ontwerp.

Als we de Bostitch RN46-1 weer als voorbeeld nemen, kunnen we zien dat hij het standaard psi–assortiment van 70 tot 120 heeft, maar dat betekent niet dat hij identiek is aan andere daknagelpistolen met dezelfde limieten. Je krijgt ook een ontwerp, een neusstuk, slijtagebeschermers en een single-action slide die de werking verandert, waarbij de psi niveaus niets anders zijn dan een technische specificatie om in gedachten te houden. Je hoeft meestal niet hoger of lager te gaan, tenzij je een zeer specifieke en/of niche-taak doet.

Branding

Branding speelt een grote rol in de markt voor elektrisch gereedschap en dat is niet per se slecht. Zoals elk gereedschap, kunnen daknagelpistolen zeer ingewikkelde namen krijgen, en het is niet altijd gemakkelijk om het ene van het andere te onderscheiden als je alleen maar kijkt naar hun eenheidsnamen. Door het opnemen van een merknaam en de naam van de productlijn, zoals “Senco Roof Pro”, wordt u verteld dat deze producten Senco “Roof Pro” daknagelpistolen zijn, ongeacht hoe ingewikkeld de rest van de naam kan worden. Als u probeert een heel specifiek merk te vinden of weet dat een bepaald bedrijf een functie heeft die u wilt, dan maakt dit het een stuk makkelijker om ze te vinden.

Houd er rekening mee dat deze merkconcurrentie het ook moeilijk kan maken om eerlijke recensies te vinden op bepaalde sites. Veel power tool merken regelen graag reviews over daknagelpistolen die hun producten bevoordelen, meestal laten ze de review-makers of -gastheren reclamekosten verdienen als ze een link naar de Amazon.com productpagina van dat model maken. Veel van deze beoordelingen zullen legitiem zijn, maar het kan moeilijk zijn om te vertellen in sommige gevallen.

Het is ook werk vermelden dat het kopen van het officiële bedrijf is uw beste inzet als je gaat voor een merk pneumatische nailer ontwerp. Dit zorgt er niet alleen voor dat de aankoop een garantie omvat, maar het betekent ook dat u het product krijgt waarvoor u betaald heeft: een bedrijf kan alle rechten voorbehouden hebben op hun gereedschap, maar kopieën of vervalsingen kunnen nog steeds bestaan. De beste manier om er zelf een te krijgen is om de originele bedrijven te vinden en ervoor te zorgen dat zij alle rechten op hun producten hebben gereserveerd: kortom, koop waar mogelijk bij het originele bedrijf of hun partners.

Wat voor soort nagelpistool wordt gebruikt voor dakbedekking?

Het inlijsten en afwerken zijn twee verschillende soorten werkzaamheden die veel individuele werkzaamheden omvatten, maar het onderscheid moet duidelijk zijn: het inlijsten gaat gepaard met veel zorgvuldig hengelen en het opzetten van materialen zodat ze op hun plaats kunnen worden genagelpistoold, terwijl de afwerking meer betrekking heeft op het zorgen dat de kleinere delen van de projecten er esthetisch correct en prettig uitzien. Beide zijn nuttig, en u hebt idealiter minstens één gereedschap voor elke klus, maar het inlijsten van daknagelpistolen is op de lange termijn veel belangrijker.

U kunt technisch gebruik maken van framing tools voor de afwerking, maar de hoge psi (meestal meer dan 100 psi in totaal) kan het gemakkelijk maken om de zijkant of het oppervlak dat u probeert af te werken, wat kan resulteren in meer visuele problemen of zelfs schade aan het materiaal dat u werkt met. Tenzij je geen andere optie hebt, moet je het gereedschap op de beoogde manier gebruiken, vooral als je al een keer van elk type bezit.

Deskundige tip

Sequentiële triggers zijn de veiligste optie voor de meeste situaties, waarbij de contact- of stoottriggers meer gespecialiseerd zijn. Als u tussen deze triggers kunt wisselen, zorg er dan voor dat u de juiste optie voor elke opdracht kiest om te voorkomen dat u zich bezeert.

Wist u dat

Niet alle nagelpistolen zijn pneumatisch: sommige gebruiken gewone brandstof, andere kunnen met grote accu’s worden gevoed. Zorg ervoor dat u op voorhand weet wat u koopt.

Conclusie

U zou nu al een idee moeten hebben van wat u zou kunnen zoeken in daknagelpistolen, evenals het soort functies dat voor u nuttig zou kunnen zijn tijdens uw zoektocht. Het kan een tijdje duren om erachter te komen wat voor soort daknagelpistolen u het meest nodig hebt, maar de producten die in de recensies eerder zijn vermeld, moeten u een goede plek geven om te beginnen: veel van hen zijn speciaal ontworpen voor dakbedekking, en anderen zijn ontworpen voor een mix van verschillende framing activiteiten.

Het maakt niet uit wat u kiest, er zijn tal van opties, dus er is vast en zeker ten minste een die perfect past bij uw behoeften. Uiteindelijk zult u de perfecte nagelpistool vinden voor uw volgende dakwerk, hoe vaag of specifiek uw wensen ook zijn.

 

We hopen dat u hebt genoten van ons artikel over ” Beste nagelpistolen voor 2020″, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Content