Beste kleine stofzuigers kopen in 2020 en beoordeling


Of het nu groot, klein, stijlvol of rafelig is, je huis zal op een gegeven moment wel vies worden. En hoezeer je het ook wenst met je hele lichaam en ziel, het kan gewoonweg niet schoonmaken. Hiervoor heb je een stofzuiger nodig. Deze machines zijn veruit de gemakkelijkste en handigste manier om uw huis schoon te maken, maar na een lange dag op het werk kan dit ook vermoeiend zijn. Welnu, met de juiste stofzuiger bij de hand kan dit proces iets minder frustrerend zijn.

Vandaag de dag worden stofzuigers steeds beter, we hebben nu een verscheidenheid aan opties, waaronder snoerloze en gerobotiseerde stofzuigers die geprogrammeerd zijn om op hun eigen manier te werken. Deze apparaten zijn ook kleiner geworden voor de draagbaarheid en zijn nu kleiner en betaalbaarder dan ooit. Welnu, hoe goed ze ook zijn voor kleinere ruimtes, kleine stofzuigers zijn niet zo krachtig als full-size zuigers. Maar er zijn wel modellen met een pint-size formaat die krachtig genoeg zijn om de klus te klaren.

Dat gezegd hebbende, het vinden van de juiste stofzuiger die aan uw behoeften voldoet en gemakkelijk op te slaan als hij eenmaal klaar is, kan moeilijk zijn, dat is waarom we onze beste keuze voor de beste kleine stofzuigers voor uw kleine appartement hebben opgesomd.

Beste kleine stofzuiger kopen in 2020

Kopersgids – Hoe kiest u een kleine stofzuiger?

Wanneer u een kleine ruimte heeft, moet u alles in het huis aanpassen aan de kleine flat waarin u woont. Dit betekent dat u op zoek gaat naar kleine apparaten, die goed kunnen werken, minstens zo goed als de grotere.

Dus, als het gaat om de compacte stofzuigers, denken sommige mensen dat ze niet dezelfde grote motoren of dezelfde zuigkracht krijgen als hun full-size broers en zuigers.

Maar deze mensen moeten weten dat ze alle kansen hebben om een fatsoenlijk en compact model te vinden, dat dezelfde hoeveelheid reiniging kan bieden in een kleine ruimte zo goed als een grote stofzuiger. En het grootste voordeel is dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn en in de kast, schoenendoos of in elke hoek van het huis kunnen worden opgeborgen.

Tot nu toe goed, maar het enige probleem is hoe en waar het beste model te vinden. Dit is waar mijn artikel langskomt en u helpt.

Om u door de wereld van de kleine stofzuigers te laten navigeren, is hier een kopersgids die laat zien naar welke functies u moet kijken, waar u op moet letten en de principes van waaruit u moet beginnen bij de aankoop van dit type stofzuiger.

Oké, dus wat is het eerste waar u naar moet kijken als u besluit om een kleine stofzuiger te kopen?

Grootte

Het eerste wat door je hoofd komt bij het zoeken naar dit soort producten is zeker de grootte, toch? Uw wil is om een stofzuiger te hebben die u gemakkelijk kunt opbergen.

Tegelijkertijd heeft u een stofzuiger nodig die krachtig genoeg is om elke vorm van rotzooi in het appartement schoon te maken en in elke hoek te passen. Dus u wilt iets dat niet te klein is, dus u zou de container meer moeten legen dan u wilt, maar met genoeg kracht, zodat hij het rommelige werk kan doen.

In een klein appartement zijn de beste stofzuigers die niet te groot zijn. Dus als u in een heel klein appartement woont, bent u zeker op zoek naar een compacte stok- en blikkenzuiger, die nu zo populair zijn.

Voor een gemakkelijker manoeuvreren, zoekt u een stofzuiger die handheld is. Zo kunt u hem na elk gebruik in elke hoek van het huis plaatsen. Als het gaat om de handstofzuigers, dan zijn deze goed genoeg voor het geval dat u ter plaatse komt of voor een zeer snelle reiniging.

Als u bijvoorbeeld nog wat kruimels op tafel heeft liggen, hoeft u alleen maar de stofzuiger te pakken en alle rommel op te ruimen. Maar natuurlijk zijn deze kleine machines niet goed voor dieptereiniging, zoals een dik tapijt. Dus misschien heb je ook wel ergens in huis een grotere stofzuiger nodig.

Wat ga je stofzuigen?

Je zou deze vraag een beetje retorisch kunnen vinden, toch? Maar dat is het niet, en ik zal het je uitleggen. Natuurlijk, je bent de flat aan het schoonmaken. Maar wat voor soort vloeren maak je schoon? Gaat u kale vloeren schoonmaken, of vooral tapijten?

Ook al heeft u alleen maar tapijten in huis, u moet er toch rekening mee houden van welke materialen ze gemaakt zijn.

De dikke pluche tapijten hebben bijvoorbeeld een speciaal type stofzuigkop nodig. Ze zijn zo dik dat de stofzuiger sterk genoeg moet zijn om al het vuil van het oppervlak op te zuigen.

En als het gaat om een mengsel van oppervlakken in uw huis, zou ik u aanraden om op zoek te gaan naar een kleine stofzuiger, die heeft geschreven over de eigenschappen ervan die goed kunnen presteren op een mix van vloeren en oppervlakken.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is WAT soort vuil je gaat stofzuigen. Probeer hier eens over na te denken: heeft u te maken met haren van huisdieren? Of uw eigen haar? Heb je kleine kinderen die de neiging hebben om hun eten op de vloer te gooien en ook de vloeistoffen die ze drinken?

U moet rekening houden met deze aspecten, want niet alle stofzuigers doen goed werk op alle soorten vuil. Sommigen kunnen niet eens de vloeibare zooi schoonmaken, dus let op dit aspect.

Snoerloos model of een stofzuiger met snoer?

Wanneer mensen op zoek zijn naar een goede reinigingssessie, zal het snoerloze gedeelte hen veel helpen. Denk er maar eens over na: je hebt geen draden om je te hinderen, en je hoeft ook geen stekkers te verwisselen als je van de ene naar de andere kamer gaat.

Als u met uw stofzuiger snoerloos gaat, zal dit u helpen bij uw mobiliteit en wendbaarheid, en zal u de stofzuiger in elke kamer van het huis achterlaten.

Natuurlijk zijn er ook nadelen, zoals een beperkte looptijd. Hoe graag mensen ook zouden willen dat een accu hetzelfde vermogen heeft als een snoerloos apparaat, dit kan niet. U zou dus onbeperkt stroom kunnen hebben als u kiest voor een snoerloze stofzuiger.

Laten we zeggen dat u uiteindelijk kiest voor een snoerloze stofzuiger. Als dat het geval is, moet u ervoor zorgen dat het snoer voldoende lengte heeft om de hele kamer te kunnen schoonmaken, zonder de stekkers precies in het midden van de sessie te verwisselen.

U leest dus over zowel de snoerloze als de snoerloze typen stofzuigers. Nu moet u ze allebei wegen en zien welke van de twee voldoet aan uw persoonlijke behoeften, voorkeuren en ook opbergmogelijkheden.

Op zoek naar een gemotoriseerde borstel?

Kleine stofzuigers worden ook geleverd met grote opzetstukken om u te helpen bij het schoonmaken van de kleine ruimtes. Een van deze hulpstukken is de gemotoriseerde borstel.

Misschien heb je nog niet gehoord over dit soort voorzieningen, maar de gemotoriseerde borstel helpt veel bij het opzuigen van het vuil van de vloer. Dit betekent dat de borstel wordt geleverd met een aparte motor die de borstel met meer kracht zal draaien dan de motor van de stofzuiger zou doen.

Door deze kracht zal de kop de dikke tapijtvezels met veel meer gemak kunnen reinigen. Bovendien hebben sommige modellen van gemotoriseerde borstels een soort van accessoire dat u helpt om de dikkere tapijten diepgaand te reinigen.

Met of zonder zak kleine stofzuiger?

De kleine stofzuigers hebben dezelfde kenmerken wat betreft de ruimte waar al het vuil naartoe gaat. U kunt dus kiezen voor een stofzuiger zonder zak of een kleine stofzuiger zonder zak. De stofzuigers in zakken zijn wat dat betreft eenvoudig.

Ze gebruiken dus een verwijderbare stofzuigerzak. En zodra de zak vol is, kunt u de zak in het afval gooien. Als de zak wegwerpbaar is, heeft u geen last meer van allergieën.

U zult de zak echter elke keer moeten vervangen, dus het kan op een gegeven moment duur worden. Naar mijn mening betaalt het al het stof af dat je niet meer hoeft te ademen.

Aan de andere kant, als het gaat om zakloze stofzuigers, komen ze met deze afvalcontainer, zodat mensen ze kunnen legen elke keer dat het vol raakt. Omdat je in dit geval de zakken niet weggooit, wordt dit type stofzuigers als milieuvriendelijker beschouwd.

Echter, in vergelijking met de stofzuiger zonder zak heeft dit type kleine stofzuiger een beter filtratiesysteem nodig, om al het stof van de stofzuiger te verwijderen.

Ik raad u aan om op zoek te gaan naar filters die afwasbaar zijn, zodat u de filters niet om de paar maanden hoeft te vervangen.

Filtratie

Het doel van een stofzuiger is om het stof en vuil te verwijderen. Je wilt toch niet dat al deze rotzooi in de stofzuiger wordt gezogen? Je wilt ook niet dat het stof weer de lucht in gaat als je klaar bent met schoonmaken. Dus om te voorkomen dat vuil en stof in de lucht ontsnappen, moet u investeren in een aantal filters die het vuil op de beste manier zal filteren.

De meest populaire filters zijn de HEPA-filters, waarvan bewezen is dat ze 99,97% van alle deeltjes filteren, zelfs de zeer kleine, met 0,3 micron. Deze informatie is zeer belangrijk, vooral voor degenen die veel allergieën hebben.

Het maakt niet uit welke filter u gebruikt, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze herbruikbaar zijn en ook zeer eenvoudig te reinigen. Je zou dit onderwerp echt belangrijk kunnen vinden, want niemand zou het filter elke maand willen vervangen en hier veel geld aan uitgeven.

Bijlagen

De accessoires zijn zeer belangrijk als het gaat om het schoonmaken van het huis. Deze hulpmiddelen zullen de stofzuiger veelzijdiger maken en kunnen zich aanpassen aan meerdere gebieden en oppervlakken die moeten worden gereinigd.

Omdat u zeker weet dat u wilt investeren in een kleine stofzuiger, wilt u dat deze kleine machine wordt geleverd met genoeg toebehoren die u kunnen helpen bij het schoonmaken. Naarmate er meer hulpstukken worden meegeleverd, zullen ze ook het grootste deel van de aankoop doen.

Zoek naar hulpstukken die u kunnen helpen bij het schoonmaken van het hoge plafond, de gordijnen of de bekleding. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar een roterende borstel, enkele verlengstukken, ook voor speciale borstels voor verschillende soorten oppervlakken.

Prijs

En ten slotte, laten we het over de prijzen hebben. Je zou verbaasd kunnen zijn, maar als de stofzuigers klein zijn, betekent dat niet dat ze goedkoop zijn. U kunt dus verwachten dat sommige grote merken, met producten van zeer hoge kwaliteit, hoge prijzen hebben of hoger zijn dan u verwachtte.

Het eerste wat u moet doen is al uw behoeften, uw verwachtingen en de ruimte die u nodig heeft om te reinigen meten en te controleren.

Het is waar dat high-end merken de beste technologie en de nieuwste functies op de markt zullen hebben, dus ze zullen meer kosten. Het reinigingsproces zal gemakkelijker zijn en ook het opslaggedeelte.

Hoewel het perfect zou zijn voor een kleine stofzuiger om alle toeters en bellen te hebben, moet u zich bewust zijn van wat u nodig hebt en wat u zich kunt veroorloven. Verwijs uw behoeften naar de verwachtingen en het budget, en op deze manier vindt u de beste stofzuiger voor u.

Conclusie en persoonlijke ervaring

De meeste mensen wonen in kleine appartementen of kleine huizen, vooral degenen die in het centrum van de grote steden wonen. Deze plaatsen hebben dus één ding gemeen: ze hebben een beperkte opslagruimte.

Daarom moet u alles aanpassen aan uw kleine plaats, evenals het gereedschap dat u helpt bij het schoonmaken van het huis. Laat me je vertellen, ik kan niet meer leven zonder een kleine stofzuiger. Het is zo gemakkelijk te pakken, dankzij de handheld, dat het me helpt om met het haar van mijn huisdier van elke dag om te gaan, ik gebruik het zelfs om de tafel schoon te maken na elke maaltijd. Ik vind deze machines zo nuttig, ik kan zelfs niet het plezier uitdrukken dat ik heb om zulke slimme stofzuigers te gebruiken.

Al met al zou ik iedereen aanraden om een kleine stofzuiger te gebruiken. Maar zorg er alstublieft voor dat het model dat u kiest aan uw verwachtingen en behoeften voldoet.

Als u een leuke ervaring had met een kleine stofzuiger of als u een merk hebt dat echt aan uw wens voldoet, laat het me dan weten in de commentaren hieronder. En als u al deze informatie nuttig vindt voor u en uw vrienden, druk dan op de deelknop en verspreid het woord!

Recent Content