Beste kleine hogedrukreinigers in 2020


Drukwassen is een zeer handige en efficiënte manier om de buitenkant van uw huis schoon te maken. Deze apparaten zijn zeer krachtig en kunnen het verschil maken voor uw huis, garage of tuin. Als u echter in een klein huis woont of gewoonweg niet over de opslagruimte beschikt, dan is het kiezen van een grote hogedrukreiniger niet geschikt. Veel standaard hogedrukreinigers zijn eigenlijk te hard voor onze huizen en voertuigen, dus we moeten iets kleiner en compacter kiezen.

Gelukkig is er een uitstekend assortiment kleine hogedrukreinigers beschikbaar. Kleine hogedrukreinigers kunnen uw huis, voertuig of tuin nog steeds efficiënt reinigen, maar ze zijn kleiner van formaat, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken en op te bergen zijn. Kleine hogedrukreinigers zijn een uitstekende investering voor veel huizen, en ze kunnen het schoonmaken elk jaar makkelijker maken. We hebben de tijd genomen en onderzoek gedaan naar de meest populaire merken en hoogst gewaardeerde producten om de tien beste kleine hogedrukreinigers in 2020 te vinden.

Bekijk hieronder de beste kleine hogedrukreiniger.

Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukreiniger


Karcher K5 Premium elektrische hogedrukreiniger

Deze kleine hogedrukreiniger is een van de krachtigste en meest efficiënte in zijn soort. De motor zorgt ervoor dat het water, en dus ook de hogedrukreiniger zelf, langer koel blijft, wat de levensduur van dit apparaat ten goede komt. Door zijn lange levensduur is deze kleine hogedrukreiniger een grote investering en is het een hoogwaardig apparaat dat u keer op keer kunt gebruiken.

Deze kleine hogedrukreiniger wordt geleverd met een detergententententank en een hogedrukslanghaspel die werkt om de slang te beschermen wanneer deze in opslag is. Deze kleine hogedrukreiniger wordt geleverd met twee toverstokken die kunnen worden gebruikt voor elke klus die u thuis of op het erf moet klaren, waardoor hij zeer veelzijdig is.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lange levensduur
 • Grote waarde
 • Twee toverstokken inbegrepen
 • Efficiënt
 • Interne detergentententank

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is ongelooflijk efficiënt, want hij wordt geleverd met twee toverstokken en een zelfkoelende motor.

Bekijk de dagprijs

Karcher K1700 kleine hogedrukreiniger


Karcher K1700

Deze kleine hogedrukreiniger is ontworpen om de manier waarop u schoonmaakt te verbeteren en het hele proces nog makkelijker te maken. Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met overgedimensioneerde wielen, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is en ongelooflijk handig is. Deze kleine hogedrukreiniger wordt geleverd met een reeks eenvoudig te gebruiken functies, waardoor het hele proces moeiteloos verloopt.

Deze kleine hogedrukreiniger wordt geleverd met een afneembare detergententententank en opbergbak, zodat u nooit hoeft te stoppen met tussentijds bijvullen. Het is een zeer efficiënt en krachtig apparaat dat u kunt gebruiken op de buitenkant van uw huis, garage, werf en voertuigen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Wendbaar
 • Handig apparaat
 • Opslag aan boord
 • Krachtig

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is ongelooflijk krachtig en handig, want hij heeft opbergruimte aan boord en duurzame wielen.

Bekijk de dagprijs

Hyundai compacte hogedrukreiniger / hogedrukspuit


Hyundai compacte hogedrukreiniger / hogedrukspuit

Schoonspuiten en reinigen doet u met deze duurzame Hyundai hogedrukreiniger. Vuile tuintegels, aanslag op een veranda of balkon, een vieze auto of tuinmeubilair? Geen probleem. Deze compact, maar zeer krachtige Hyundai hogedrukspuit met 1.600 Watt motor reinigt zeer efficïent en spuit krachtig schoon. Hij levert een sterke en verstelbare waterstraal van maximaal 135 bar en produceert tot 330 liter per uur. Een automatisch startstopsysteem voorkomt slijtage en onnodig energieverbruik. Aan de rechterzijde van deze hogedrukreiniger bevindt zich een handige kabelclip waarmee het heel eenvoudig is om de kabel veilig op te kunnen bergen na gebruik. De Hyundai hogedrukreiniger wordt geleverd met diverse, hoogwaardige accessoires; een spuitpistool met verstelbare spuitkop, een hoge drukslang 5 meter en een universele slangkoppeling. Alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen.

En wat maakt deze hogedrukspuit nu zo uniek? Het zeer lichte gewicht en het compacte ‘koffer’-formaat. Met een totaalgewicht van slechts 6 kilogram en een zeer efficïente vormgeving is het apparaat ongelofelijk flexibel in gebruik en neemt u hem overal mee naar toe. Zo maakt u overal eenvoudig schoon en zal u hem in tal van situaties met veel plezier gebruiken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Veelzijdig
 • Dubbele opslag van wasmiddelen
 • Krachtig apparaat
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Handig

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is ongelooflijk krachtig en handig met zijn dubbele opslag van reinigingsmiddelen en krachtige PSI.

Bekijk de dagprijs

BLACK+DECKER hogedrukreiniger – BXPW1300TD – 6 accessoires – compact – lichtgewicht


BLACK+DECKER hogedrukreiniger - BXPW1300TD - 6 accessoires - compact - lichtgewicht

Deze BLACK + DECKER BXPW1300E is een compacte en lichtgewicht hogedrukreiniger voor de meest voorkomende klusjes in en rond het huis. Zodra je het spuitpistool aanzet spuit hij onder hoge druk water naar buiten waarmee je kleinere oppervlaktes kunt schoonspuiten. Ideaal voor tuinmeubilair, fietsen en poorten. Dat gaat snel en gemakkelijk!

Deze lichte krachtpatser neemt weinig ruimte in beslag omdat je alle accessoires en de kabel aan de achterkant van het apparaat kwijt kunt. Omdat hij zo licht is en een handig handvat heeft, kun je er gemakkelijk mee rondlopen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Lichtgewicht
 • Veelzijdig
 • Groot bereik
 • Inclusief zeepbakje
 • Compact

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is een compact en lichtgewicht apparaat dat eenvoudig te bedienen is en een groot bereik heeft.

Bekijk de dagprijs

Kärcher K4 Compact Hogedrukreiniger


Kärcher K4 Compact Hogedrukreiniger

De Kärcher K4 Compact Hogedrukreiniger met watergekoelde motor is ideaal voor het af en toe verwijderen van middelmatige vervuiling. De watergekoelde motor is iets wat alleen Kärcher biedt en zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de reiniging van tuinhekken, fietsen en kleine voertuigen. Deze machine is compact en krachtig tegelijk.

Twee handgrepen en een handige telescopische duwbeugel zorgen ervoor dat deze machine heel gemakkelijk te vervoeren is. Het apparaat is ook zeer handig op te bergen. Het toestel omvat tevens deze indrukwekkende uitrusting : een Quick Connect spuitpistool, een 6 m lange hogedrukslang, een VarioPower spuitlans (VPS) met handige drukregeling door draaiing, een vuilfrees met roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een betrouwbare waterfilter ter bescherming van de pomp.

Waarom we deze leuk vinden

 • Efficiënt
 • Lichtgewicht wasmachine
 • Accessoires inbegrepen
 • Krachtige motor
 • Betaalbaar

Onze beoordeling

Deze compacte hogedrukreiniger is eenvoudig te gebruiken en ongelooflijk veelzijdig omdat hij snel kan reinigen.

Bekijk de dagprijs

Hofftech 1200 Watt hogedrukreiniger 100 BAR – Krachtig en compact


Hofftech 1200 Watt hogedrukreiniger 100 BAR - Krachtig en compact

Deze kleine hogedrukreiniger is krachtig genoeg om alle puin en afval aan te pakken dat uw tuin dreigt te bederven en te overspoelen. Deze kleine hogedrukreiniger kan op efficiënte wijze alle puin uit uw tuin verwijderen om de hele ruimte een frisse uitstraling te geven. Hij is veelzijdig en krachtig genoeg om allerlei klusjes in de tuin, in de garage of aan de buitenkant van uw huis te klaren. Deze kleine hogedrukreiniger heeft een wasmiddelreservoir aan boord en drie snelkoppelbare sproeiers die eenvoudig te bevestigen zijn.

Deze sproeiers kunnen worden gebruikt om de waterdruk aan te passen aan elk karwei. Deze kleine hogedrukreiniger is gemakkelijk op te bergen en is zeer duurzaam, waardoor het een uitstekende investering is.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtige
 • Veelzijdig
 • Wasmiddelreservoir aan boord
 • Drie sproeiers
 • Gemakkelijk op te slaan

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is gemaakt voor buitentaken omdat hij krachtig en veelzijdig is.

Bekijk de dagprijs

WURTH HOGEDRUKREINIGER HDR 160 COMPACT


WURTH HOGEDRUKREINIGER HDR 160 COMPACT

Deze kleine hogedrukreiniger is gemaakt om te bewegen, waardoor hij ongelooflijk efficiënt en gemakkelijk te gebruiken is in het huis of op het erf. Hij wordt geleverd met vier duurzame wielen die zorgen voor een soepel transport over verschillende oppervlakken. Deze kleine hogedrukreiniger is ook compact en licht, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is.

Deze kleine hogedrukreiniger kan snel vlekken, vet en ander afval van verschillende oppervlakken verwijderen. Hij wordt geleverd met een handig wasmiddelreservoir aan boord dat zeer groot is en veel zeep kan bevatten, zodat u niet zo vaak hoeft te stoppen en bij te vullen. Dit maakt de reiniging nog sneller en efficiënter.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gemakkelijk te vervoeren
 • Compacte
 • Duurzame wielen
 • Snelle reiniging
 • Grote wasmiddelentank

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is ongelooflijk handig en gemakkelijk te gebruiken, want hij heeft vier duurzame wielen.

Bekijk de dagprijs

Euromac Force Floorcleaner Compact Electrisch Hogedrukreiniger


Euromac Force Floorcleaner Compact Electrisch Hoedrukreiniger

Terrasreiniger voor hogedrukspuit Force 1200B, Force 1400 en Force 1800

Waarom we deze leuk vinden

 • Compact apparaat
 • Zeer aanpasbaar
 • Effectief reinigingsmiddel
 • Straalpijpen inbegrepen
 • Innovatief

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is ongelooflijk handig en veelzijdig, want hij is zeer aanpasbaar.

Bekijk de dagprijs

Kärcher K2 Compact Home Hogedrukreiniger


Karcher K2 Plus Full Control Car en Home hogedrukreiniger

De Kärcher K2 Compact Home hogedrukreiniger is zowel compact als krachtig. De compacte afmetingen van deze hogedrukreiniger garanderen een uitstekende mobiliteit en een plaatsbesparende opberging. De Home Kit omvat een T50 oppervlaktereiniger voor een efficiënte en spatvrije reiniging van grote oppervlakken rondom het huis en het reinigingsmiddel “Patio & Deck”.

De uitrusting omvat een spuitpistool, een 4 m lange hogedrukslang, een spuitlans, een vuilfrees met roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een waterfilter die de pomp op betrouwbare wijze beschermt tegen het binnendringen van vuildeeltjes.

Waarom we deze leuk vinden

 • Professionele kwaliteit
 • Veelzijdig
 • Gemakkelijk getransporteerd
 • Lang stroomsnoer
 • Efficiënt

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is ongelooflijk krachtig en efficiënt, en bovendien gemakkelijk te transporteren.

Bekijk de dagprijs

Kärcher K 7 Compact


Karcher K7 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger

Deze kleine hogedrukreiniger is ongelooflijk krachtig en kan uw huis, tuin of voertuig met gemak reinigen. Deze kleine hogedrukreiniger heeft een zeer indrukwekkende PSI, en de constante waterstroom maakt het reinigen eenvoudig. De sproeistok is zeer lang, waardoor de hogedrukreiniger een groot bereik heeft, waardoor u elke keer meer grond kunt bedekken.

Deze kleine hogedrukreiniger kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften en is zeer veelzijdig. Met zijn twee achterwielen is deze kleine hogedrukreiniger wendbaar en eenvoudig te gebruiken, waar u ook bent. Het is een compact apparaat dat na gebruik gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Waarom we deze leuk vinden

 • Ongelooflijk krachtig
 • Stabiele waterstroom
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Groot bereik
 • Wendbaar

Onze beoordeling

Deze kleine hogedrukreiniger is krachtig, veelzijdig en wordt geleverd met twee wielen waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is.

Bekijk de dagprijs

Kopersgids

hogedrukwassers kunnen ontzettend handig en nuttig zijn om thuis bij de hand te hebben. Ze kunnen worden gebruikt om het exterieur van uw huis, garage, tuin, terras en zelfs uw voertuig binnen enkele minuten een dieptereiniging te geven. Echter, veel hogedrukreinigers kunnen nogal omslachtig zijn, en veel huizen hebben gewoonweg niet de opslagruimte die nodig is voor hen.

Gelukkig is er een scala aan kleine hogedrukreinigers beschikbaar die ideaal zijn voor gebruik thuis. Kleine hogedrukreinigers kunnen nog steeds net zo krachtig en efficiënt zijn, maar ze zijn gewoon kleiner en daarom gemakkelijker op te bergen in huis of in de garage. Kleine hogedrukreinigers zijn vaak transporteerbaar, en veel van deze hogedrukreinigers zijn voorzien van wielen, en kunnen zeer veelzijdig zijn.

Waarom een kleine hogedrukreiniger gebruiken?

Om de beste kleine hogedrukreiniger voor uw huis te vinden, moet u eerst het gebruik ervan overwegen. Veel mensen kiezen ervoor om thuis een kleine hogedrukreiniger te gebruiken, omdat deze ontzettend nuttig kan zijn. Kleine hogedrukreinigers zorgen voor een goede werking:

Efficiëntie

Het gebruik van een kleine hogedrukreiniger in plaats van de traditionele reinigingsmethoden, zoals een doek of een spons, kan u veel tijd en energie besparen. Kleine hogedrukreinigers kunnen worden gebruikt om uw huis of voertuig in korte tijd te reinigen vanwege de waterdruk die ze nodig hebben.

Echter, omdat ze reinigen met behulp van een hoge waterdruk, kan dit soort apparaat eigenlijk efficiënter zijn in termen van watergebruik dan de traditionele methoden. Er is minder water nodig in een korte tijd om uw huis schoon te maken, in plaats van de hele dag met een emmer en een spons.

Handig

Proberen uw huis, voertuig of tuin te reinigen met traditionele middelen zoals een spons, borstel of emmer water kan veel tijd en moeite kosten. Dit is iets wat de meeste mensen zich in deze moderne tijd niet kunnen veroorloven.

Het gebruik van een kleine hogedrukreiniger bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie. Kleine hogedrukreinigers kunnen het werk zelfs beter doen, wat betekent dat ze een uitstekende optie zijn voor de meeste huizen.

Veilig in gebruik

Hoewel kleine hogedrukreinigers ongelooflijk krachtig kunnen zijn, zijn ze eigenlijk veilig te gebruiken in de buurt van uw huis. De hogedrukreinigers kunnen worden gebruikt op verschillende oppervlakken en locaties, waaronder metselwerk, vlonders, terras en uw voertuig. In tegenstelling tot sommige traditionele reinigingsmiddelen, kan het gebruik van een kleine hogedrukreiniger op uw huis eigenlijk veiliger zijn en zal het geen schade veroorzaken.

kleine hogedrukreiniger

Wat te zoeken in een kleine hogedrukreiniger

Om de beste kleine hogedrukreiniger voor uw huis of tuin te vinden, moet u op bepaalde factoren letten. Kleine hogedrukreinigers kunnen ongelofelijk handig en voordelig zijn, maar alleen als u weet waar u op moet letten. Bij het winkelen voor kleine hogedrukreinigers moet u overwegen:

PSI

PSI staat voor pounds per square inch en is de meting die de kracht van het water bepaalt als het uit de machine komt. Dit is de meting die bepaalt hoe krachtig de kleine hogedrukreiniger zal zijn en waarvoor hij kan worden gebruikt.

De hoogste PSI die we in deze review hebben is te zien in de Stanley SHP2150 Electric Pressure Washer, dat is een 2150 PSI kleine hogedrukreiniger. Kleine hogedrukreinigers die een hoge PSI hebben, zullen efficiënter zijn in het verwijderen van opgebouwde vervuiling, vet en vuil.

Dit is iets waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een kleine hogedrukreiniger, omdat het zal bepalen hoe effectief uw apparaat is en op wat voor soort oppervlakken het kan worden gebruikt. Om te vinden wat PSI u nodig heeft, moet u overwegen welk vuil moet worden gereinigd en welke locaties de kleine hogedrukreiniger zal worden gebruikt in – dat wil zeggen, voor uw auto of in de werf.

Gewicht

Kleine hogedrukreinigers hebben vaak de voorkeur van huiseigenaren vanwege hun compacte formaat. Maar ook al zijn ze klein, veel hogedrukreinigers zijn in deze review nog steeds vrij zwaar. Dit komt door de apparatuur die ze nodig hebben en de verscheidenheid aan accessoires die naast de motor kunnen worden gebruikt.

Bij het zoeken naar de beste kleine hogedrukreiniger voor uw behoeften, moet u rekening houden met de hoeveelheid die u wilt dat uw apparaat weegt. Lichtgewicht, kleine hogedrukreinigers, zoals de Greenworks GPW1501 hogedrukreiniger met een gewicht van 17 pond, zullen gemakkelijker te controleren en te transporteren zijn. Dit is iets wat u zult willen overwegen als u uw hogedrukreiniger in huis of op het terrein gaat gebruiken.

Wendbaarheid

Op een vergelijkbare manier als bij het gewicht, moet u misschien overwegen hoe wendbaar uw kleine hogedrukreiniger zal zijn. Veel van de hogedrukreinigers in deze review zijn voorzien van wielen, zoals de Karcher K1700 Electric Power Pressure Washer die twee oversized wielen aan de achterzijde heeft. Dit soort kleine hogedrukreinigers zijn ongelooflijk gemakkelijk te manoeuvreren in huis of op het erf en kunnen nog makkelijker worden opgeborgen.

Veelzijdigheid

De beste kleine hogedrukreiniger is er een die veelzijdig inzetbaar is, omdat u hem dan meer kunt gebruiken en dus meer waar voor uw geld krijgt. Veelzijdige kleine hogedrukreinigers kunnen worden gebruikt op verschillende locaties of oppervlakken in huis.

Om te bepalen hoe veelzijdig een kleine hogedrukreiniger zal zijn, kunt u controleren wat voor soort accessoires zijn inbegrepen of wat er naast de motor kan worden gebruikt. De meeste kleine hogedrukreinigers in deze review worden geleverd met hun eigen assortiment van sproeiers en accessoires die kunnen worden gebruikt om het waterdebiet te verversen en geschikt te maken voor verschillende oppervlakken.

Veelzijdige hogedrukreinigers zijn ook compact en gemakkelijk te vervoeren, omdat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen in uw huis of op het terrein om meerdere oppervlakken te reinigen.

winterklaar maken hogedrukreiniger

Welke metingen moet ik weten voordat ik een kleine hogedrukreiniger koop?

Wanneer u een kleine hogedrukreiniger koopt, zijn er twee unieke metingen waar u zich bewust van moet zijn – PSI en GPM. Beide hebben betrekking op het water dat door uw kleine hogedrukreiniger wordt gebruikt. De PSI is het pond per centimeter vierkant, dat is de meting die bepaalt hoe krachtig uw kleine hogedrukreiniger zal zijn. De GPM is de gallons per minuut, die de diameter van de sproeier bepalen en dus ook hoe ver deze kan reiken.

Welke veiligheidsmaatregelen moet ik nemen?

Voordat u een kleine hogedrukreiniger gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de handleiding hebt gelezen. Hierin staat hoe u de kleine hogedrukreiniger veilig kunt gebruiken en u krijgt waardevolle informatie over de opslag en het algemene onderhoud van uw apparaat. Kleine hogedrukreinigers kunnen compact zijn, maar ze kunnen gevaarlijk zijn als u niet weet hoe u ze goed moet gebruiken.

Wanneer u buitenshuis schoonmaakt, zorg er dan voor dat u de juiste kleding en veiligheidsbril draagt om uw ogen te beschermen tegen eventueel rondvliegend vuil. Handschoenen kunnen nodig zijn, naast de oorkappen als de hogedrukreiniger luidruchtig is en slipvrije schoenen zijn een must. Zorg ervoor dat het gebied schoon is en dat niemand in contact komt met de spray als u uw kleine hogedrukreiniger gebruikt.

Conclusie

Kleine hogedrukreinigers kunnen ongelofelijk voordelig zijn voor verschillende huishoudens. Het gebruik van een kleine hogedrukreiniger voor het reinigen van uw huis, garage, werf of voertuig bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie en is efficiënter in termen van waterverbruik.

Hogedrukreinigers zijn krachtige apparaten die een geconcentreerde hoeveelheid water gebruiken om vuil, vet en ander vuil van oppervlakken te verwijderen. De beste kleine hogedrukreiniger voor uw huis zal niet alleen compact zijn, maar ook licht van gewicht en gemakkelijk te manoeuvreren om ervoor te zorgen dat u hem zo vaak mogelijk in huis kunt gebruiken.

U moet ook rekening houden met kleine hogedrukreinigers die worden geleverd met hun eigen assortiment van sproeiers en accessoires, evenals het verstrekken van een lang snoer en duurzaamheid. Om het meeste uit uw aankoop van een kleine hogedrukreiniger te halen, moet u ervoor zorgen dat deze veelzijdig inzetbaar is en effectief is voor uw behoeften.

Wist u dat?

De meeste kleine hogedrukreinigers zijn efficiënt en gebruiken minder water dan traditionele reinigingsmethoden.

Deskundige tip

Zoek een kleine hogedrukreiniger die wordt geleverd met een reeks sproeiers, want deze zijn ongelooflijk veelzijdig en daarom van grote waarde.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u hebt genoten van ons artikel over “10 Beste kleine hogedrukreinigers in 2020”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Content