Beste Kamado Grills van 2020


Kamado Joe Classic III Houtskoolgril

Kamado Joe Classic III Houtskoolgril
De mensen van Kamado Joe rusten zeker niet op hun lauweren. Terwijl de vorige Kamado Joe Classic een hoogwaardige grill was die goed scoorde in onze tests, heeft de Classic Joe III een ander niveau van kookperfectie bereikt met de gepatenteerde SlōRoller insert die een cyclonische luchtstroom creëert die zowel de warmte als de rook controleert voor laag en langzaam koken, helemaal tot 500 graden. Wanneer het tijd is voor hogere temperaturen, tot 750 graden, kan de SlōRoller worden geruild voor warmte deflector platen voor de perfecte sear op een biefstuk of een geweldige restaurant-achtige pizza.

De geïntegreerde thermometer maakt het gemakkelijk om de interne temperatuur te controleren, terwijl de bovenste vent het eenvoudig maakt om de rook en de warmte te controleren. De zware kar op wieltjes maakt het gemakkelijk om naar de perfecte plek te gaan om te grillen, en de asbak maakt het schoonmaken een makkie als het koken klaar is.

Net als de Classic Joe II heeft deze het drie-laags Divide and Conquer-kooksysteem dat het mogelijk maakt om in lagen te koken, wat meer kookruimte biedt dichterbij of verder van de kolen, evenals verschillende kookoppervlakken voor verschillende soorten voedsel. De totale kookruimte met het systeem is 510 vierkante centimeter, dus het is geweldig voor zowel familiediners als feesten.

Een ander voordeel van de Kamado Joe-grills is de verscheidenheid aan accessoires die beschikbaar zijn om de kookervaring verder aan te passen.

Bekijk de dagprijs

Kamado Joe Classic II

kamado joe classic houtskoolgrill
Het is moeilijk om iets te vinden om over te twisten met deze klassieke 18-inch grill die een duidelijke favoriet is onder de gebruikers. Van het roestvrijstalen beslag tot het deksel dat met twee vingers opent en in elke positie blijft staan tot de unieke aslade die het schoonmaken een fluitje van een cent maakt, deze grill is een genot om te gebruiken. Het heeft een totaal van 406 vierkante centimeter kookruimte en kan de warmte vasthouden van 225 tot 750 graden, zodat u het kunt gebruiken om laag en laag te koken of de warmte op te blazen om snel pizza’s te koken.

Met de geïntegreerde thermometer kunt u de temperatuur eenvoudig controleren, en de bovenklep is zo ontworpen dat hij precies blijft waar u hem instelt, zodat de warmte die u nodig hebt, behouden blijft. De zijplanken geven u ruimte voor gereedschap en borden, terwijl de standaard met vier wielen u in staat stelt de grill perfect te positioneren.

Met het Divide and Conquer-kooksysteem kunt u verschillende gerechten op verschillende temperaturen bereiden, en met de bijgeleverde roostergrijper kunt u de roosters eenvoudig verplaatsen of opnieuw schikken zoals u dat wilt. U krijgt een multifunctioneel roestvrijstalen rek, twee gehalveerde grillroosters en twee gehalveerde keramische warmtebuffers bij deze grill, dus alles wat u nodig hebt is houtskool en wat voedsel om te grillen.

Kamado Joe Classic II Charcoal Grill Review

Bekijk de dagprijs

Big Joe grill in Rood

Big Joe kamado bbq Grill
Als je klaar bent voor een grote kamado-grill en je hebt ruimte om het te houden, is deze 24-inch grill er een die je goed moet bekijken. Hij is zeer gewaardeerd door de gebruikers en heeft 452 vierkante centimeter kookruimte, zodat u met gemak een menigte kunt voeden.

De kookroosters zijn gemaakt van commercieel kwaliteitsvol 304 roestvrij staal dat niet zal roesten of corroderen, dus het schoonmaken is gemakkelijk. Dit is voorzien van het Divide and Conquer-kooksysteem, zodat u op verschillende niveaus kunt koken, wat betekent dat u ook op verschillende temperaturen kookt.

Met het luchtliftscharnier kunt u het zware deksel met slechts twee vingers optillen, en het blijft op zijn plaats als u het loslaat. Met een roostergrijper kunt u de roosters vastpakken om ze tijdens het koken veilig te verwijderen of opnieuw te plaatsen, en de gepatenteerde uitschuifbare aslade maakt het verwijderen van as gemakkelijk als het koken klaar is. Er wordt een asgereedschap meegeleverd voor een grondige reiniging wanneer dat nodig is. Deze grill weegt 250 pond, dus ook al heeft hij een karretje op wieltjes, het is onwaarschijnlijk dat u hem heel ver zult verplaatsen als u eenmaal de perfecte kookruimte hebt gekozen.

Bekijk de dagprijs

Kamado Joe Big Joe II met Onderstel

Kamado Joe Big Joe II met Onderstel

Bekijk de dagprijs

Kamado Joe Classic II met Modulair Onderstel

Kamado Joe Classic II met Modulair Onderstel

Bekijk de dagprijs

Kamado Joe Junior

Kamado Joe Junior

Bekijk de dagprijs

Wat te zoeken in een Kamado Grill

Gewicht

Laten we eerlijk zijn – een grote keramische Kamado grill is het tegenovergestelde van draagbaar. Het is zwaar, en keramiek kan barsten of breken als het valt. Echter, kleinere Kamado grills (en die gemaakt zijn van andere materialen) zijn lichter, en sommige komen met karren op wielen om ze een beetje makkelijker te verplaatsen. Maakt de draagbaarheid iets uit voor u?

Kookruimte

Bent u van plan om een full-size kalkoen in uw grill te koken, of heeft u meer kans om kippenvleugels, hamburgers en snotneuzen voor twee te grillen? Als u extra ruimte nodig heeft, maar u wilt zich niet binden aan een grotere grill, dan kunnen rekken met twee verdiepingen u dat bieden.

Accessoires

Naarmate Kamado grills populairder worden, worden er meer accessoires gemaakt om ze te verbeteren. Sommige grillbedrijven hebben hun eigen lijn van add-ons, terwijl fabrikanten van derden zich hebben aangesloten bij het plezier door het maken van ventilatoren, deksels, rotisseries, speciale roosters, en nog veel meer. Als add-ons aantrekkelijk zijn, controleer dan of de grill die u kiest kan passen bij de accessoires die u wenst.

Recent Content