Beste invalzaag beoordeeld


In deze Review hebben we voor u de beste invalzaag op de markt van vandaag onder de loep genomen, met een uitgebreide tooltest. We hebben alle belangrijke factoren zoals prestaties, ontwerp, vermogen en prijs met elkaar vergeleken, zodat u dat niet hoeft te doen. Of u nu een D.I.Y. advocaat bent of een doorgewinterde professional, een goede baanzaag is een van de beste gereedschappen die u kunt toevoegen aan uw werkplaats. Deze robuuste, veelzijdige elektrische gereedschappen zijn perfect voor het maken van gladde, schone zaagsneden in plaatmateriaal op houtbasis. En met het juiste zaagblad kunt u met uw nieuwe rupszaag ook snel werk maken van hout en andere materialen.

Maar met zoveel modellen op de markt kan het verwarrend zijn om alle verschillende functies, specificaties, prijzen en beoordelingen door te nemen. Dit kan het vernauwen van uw opties en het uitzoeken van welk specifiek model u moet kopen een onmogelijke taak maken. We hebben onze lijst van de top 8 geteste baanzagen die vandaag beschikbaar zijn, samengesteld. Lees onze recensie- en aankoopgidsen door en we zijn er zeker van dat u kunt beslissen welke zaag het beste is voor uw behoeften. We moeten ook opmerken dat deze producten geweldige cadeau-ideeën zijn voor de D.I.Y. beoefenaar in uw leven! Lees verder voor onze volledige gereedschapstest op deze vitale handgereedschappen voor woningverbetering!

Bekijk hieronder de Beste invalzaag op de markt.

Makita SP6000J1


Makita SP6000J1

De Makita SPJ6000 Invalcirkelzaag , een van de beste gereedschappen in zijn klasse, is een krachtig, goed ontworpen gereedschap dat ongelooflijk indrukwekkende prestaties levert. Deze makita sp6000j levert verbluffend soepele, zuivere zaagsneden door een verscheidenheid aan materialen en is gebouwd om jarenlang zwaar gebruik te weerstaan. De SP6000J1 makita railzaag is voorzien van een 12 Ampère motor die gemakkelijk door hout, melamine, vloeren en andere materialen kan snijden. En de elektronische snelheidsregeling helpt de snelheid onder belasting constant te houden voor meer afgewerkte, scheurvrije resultaten. Met een variabele snelheidsknop kunt u de zaagsnelheid aanpassen aan uw toepassing en biedt u tussen 2.000 en 2.500 omwentelingen per minuut.

En een grote snijcapaciteit van 2 3/16″ bij 90 graden en 1 9/16″ bij 45 graden is perfect voor bijna elke klus. Een optioneel 55″ geanodiseerd aluminium railgeleidingssysteem zorgt voor de zaagnauwkeurigheid en een stevige magnesiumconstructie zorgt ervoor dat deze invalcirkelzaag, of compound verstekzaag, licht maar duurzaam is. Met een 3 mm snij-instelling en de mogelijkheid om schuine sneden te maken van -1 tot 48 graden – met voorinstellingen van 22,5 en 45 graden – is dit een ongelooflijk veelzijdig elektrisch gereedschap. En dankzij de rubberen overmold twin grips is het ook nog eens verrassend comfortabel in gebruik.

Waarom we deze leuk vinden

 • Duurzame magnesiumconstructie
 • 3mm scoringsvermogen
 • Geweldige bouwkwaliteit
 • Afschuivingsvermogen van -1 tot 48 graden
 • 12 Ampère motor geschikt voor snelheden van 2.000 tot 2.500 tpm
 • 55″ aluminium geleiderail inbegrepen

Onze beoordeling

Makita staat bekend om het bouwen van hoogwaardig elektrisch gereedschap en de SP6000J1 is daarop geen uitzondering. Het is licht, maar ongelooflijk duurzaam en biedt meer dan genoeg kracht om elke toepassing met gemak aan te pakken. De mogelijkheid om de optionele 55″ geleiderail te bevestigen en 3mm-score dieptesnedes te maken helpen de nauwkeurigheid en kwaliteit van elke snede te verbeteren. En door het grote bereik van de afschuining kunt u dit gereedschap in verschillende projecten thuis en op het werk gebruiken.

Festool TS 55 REQ


Festool TS 55 REQ

De Festool TS 55 REQ is licht en krachtig en is een van de meest indrukwekkende baanzagen op de markt van vandaag. Met zijn uitzonderlijke precisie en veelzijdigheid is hij perfect voor elke werkplaats en biedt hij u de mogelijkheid om een verscheidenheid aan werkzaamheden uit te voeren waar normaal gesproken een tafel-, verstek– of paneelzaag nodig is. Met een zaagsnelheid van 2.000 tot 5.200 tpm is de TS 55 geschikt voor het snel doorzagen van praktisch elk projectmateriaal. En zijn spouwmes zorgt ervoor dat uw werkstuk nooit bindt, zelfs niet bij lange plaatsnedes. Bovendien zorgt een kunststof splinterbescherming ervoor dat elke snede schoon is, zodat er direct bruikbare stukken overblijven.

Met een schuin kantelbereik van -1 tot 47 graden is deze railzaag ideaal voor diverse thuis- en professionele projecten. En dankzij de platte behuizing kan hij langs elke muur vlak snijden. Het wisselen van het blad is ongelooflijk eenvoudig: u hoeft alleen maar een vergrendelingshendel om te draaien, het pro-gereedschap in te storten en de prieelbout los te draaien. Met de eenvoudig aan te passen micro-instellingsknoppen kunt u uw zaagsnedes afstemmen op elke toepassing. En dit model glijdt veilig en soepel over de bijgeleverde 55″ rail. Er is ook een accessoirepakket beschikbaar met diepteaanslag en diepteverstelling.

Waarom we deze leuk vinden

 • Grote onbelastbare snelheid van 2.000 tot 5.200 tpm
 • Micro-regelknoppen voor precieze snedes, elke keer weer
 • Indrukwekkende stofafzuiger
 • 55″ rail inbegrepen

Onze beoordeling

Met iets minder dan 500 euro is de Festool TS 55 REQ een dure optie, maar het is ook een van de meest populaire opties onder professionele houtbewerkers en handelaars. Hij is indrukwekkend krachtig en biedt de snelheid en precisie die nodig zijn om elke klus te klaren. Robuust maar met een gewicht van minder dan 10 pond is het een van de beste zagen voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige baanzaag die de plaats kan innemen van een aantal omvangrijkere elektrische gereedschappen die hun werkruimte verdringen.

Triton TTS1400


Triton TTS1400

De Triton TTS1400 is een stevige, krachtige railzaag die de prestaties en veelzijdigheid biedt die u nodig hebt om een verscheidenheid aan materialen en toepassingen aan te pakken, waardoor het een van de beste zagen in zijn klasse is. Met een 12 Ampère, 1400 Watt motor met variabele snelheidsregeling en een zachte start is hij snel en nauwkeurig en biedt hij een snelheidsbereik van 2.000 tot 5.300 toeren per minuut. Met een schuin kantelbereik van 0 tot 48 graden kunt u eindeloze toepassingen aan, terwijl u met het compacte frame op slechts 5/8″ afstand van een muur kunt zagen.

Dit model is ontworpen met een cilinderknop waarmee u eenvoudig kunt kiezen uit de modi voor het knippen, scoren en wisselen van messen, en een terugslagbeveiligingsmechanisme helpt de veiligheid te garanderen bij het werken langs een baan. De universele vacuümsysteemadapter kan 360 graden worden gedraaid en de dubbele kwadranten voor en achter geven deze zaag een betere stabiliteit. Met 12 pond is het een zware, duurzame rupszaag, maar de twee over-vormig gevormde handgrepen bieden de gebruiker comfort, zelfs bij langdurig gebruik.

Waarom we deze leuk vinden

 • De krachtige 12 ampère motor levert een vermogen van 2.000 tot 5.300 toeren per minuut.
 • 0 tot 48 graden gemakkelijk aan te passen afschuining
 • Gemakkelijk wisselen van de messen
 • Nuttige scoremodus helpt om te zorgen voor schone, precieze sneden

Onze beoordeling

De Triton TTS1400 is een krachtige, veelzijdige optie die zowel voor woningverbetering als voor professionele projecten kan worden gebruikt. Hij maakt scherpe, nauwkeurige zaagsneden en zijn schuine kanten zorgen voor stabiliteit. Terwijl u waarschijnlijk de optionele accessoires zoals een geleiderail wilt aanschaffen om de echte voordelen van dit veelzijdige elektrische gereedschap te kunnen benutten, is het met ongeveer 250 euro nog steeds een van de beste aankopen in zijn klasse.

Scheppach Invalzaag PL55


Scheppach Invalzaag PL55

De PL55 invalzaag van Scheppach wordt geleverd inclusief geleiderail (2x 700mm) plus 1x 140 cm geleiderail.

De combinatie van de Scheppach PL55 en de geleiderail creëert een systeem dat meer precisie genereert.

Waarom we deze leuk vinden

 • Krachtige 1200 Watt motor
 • De parallelle inval zorgt ervoor dat er glad gezaagd kan worden met een constante handpositie tijdens het zagen
 • Het zaagblad heeft 24 tanden en geeft een fijne en accurate afwerking met erg weinig afbraak van laminaat
 • Het ingebouwde veiligheidssysteem geeft de mogelijkheid om 90% van het stof af te zuigen
 • Rechtop kan de zaag tot 55 mm diep zagen, ideaal om bijvoorbeeld deuren mee te zagen
 • In een hoek van 45° kan de zaag tot 45 mm diep zagen
 • Geschikt voor plaatwerk en massief hout
 • De afstand tussen de muur en de zaag is slechts 16 mm
 • Inclusief geleiderail – 1400mm (2 x 700 mm)

Onze beoordeling

Uitstekende invalzaag. zaagt nauwkeurig en handig dat er 280 cm geleiderail bijgeleverd wordt. Aanrader

Powerplus POWX1425


Powerplus POWX1425

Deze goed uitgebalanceerde invalzaag van 600 W is zo ontworpen dat hij erg compact en licht in de hand ligt en toch zeer krachtig kan zagen. Dit lichtgewicht met ‘smart grip’ bedien je heel gemakkelijk met één hand.

Waarom we deze leuk vinden

 • Je bepaalt zelf hoe diep en onder welke hoek je wilt zagen.
 • Wil je perfect recht zagen? Met de hulp van de zijgeleider is het resultaat steevast een scherpe en kaarsrechte zaagsnede.
 • De ergonomische ‘smart grip’ geeft je een sterke, comfortabele greep. De invalzaag is mooi in balans en jij kan veilig aan het werk.
 • De metalen voet geeft extra stevigheid.
 • Je kan met de stofafzuigslang je stofzuiger verbinden. Doordat het stof wordt opgezogen, blijf je een helder zicht op de zaaglijn behouden. Je werkt in een propere, werkomgeving met een minimum aan rondvliegend stof.
 • Met de drie bijgeleverde TCT-zaagbladen van Ø89 mm kan je meteen aan de slag.

Onze beoordeling

Deze invalzaag is geschikt voor het zagen, dwars en in de lengte, van hout, laminaat, spaanplaat, multiplex, aluminium, lichte metalen, kunststof, tegels en steen. Het bijgevoegde zaagblad is enkel voor hout bedoeld.

Powerplus POWE30040


Powerplus POWE30040

Deze 500W compacte mini-invalzaag wordt geleverd met 3 zaagbladen. Zo kan je direct aan de slag.

Waarom we deze leuk vinden

 • Je zaagt kaarsrecht dankzij de hulp van de precisielaser en de zijgeleider.
 • Dankzij de V-vormige aanwijzers aan de voor- en achterkant van de zaagvoet kan je makkelijk in een rechte lijn zagen.
 • Als je de invalzaag (die tegelijk ook een cirkelzaag is) aansluit op je stofzuiger, ben je bovendien verzekerd van een helder zicht op de zaaglijn en van een propere, stofvrije werkomgeving.
 • Met deze invalzaag kan je onmiddellijk aan de slag. Je krijgt er zowel een TCT-zaagblad, HSS-zaagblad als diamantzaagblad bij. Alles handig geleverd in een koffer.

Onze beoordeling

Deze mini-invalzaag is geschikt voor het zagen van vol hout, spaanplaat, multiplex, aluminium, tegels en steen. Zowel dwars als in de lengte.

Hyundai invalzaag met geleiderails


Hyundai invalzaag met geleiderails

Nauwkeurige zaagsnedes met het grootste gemak. Daar staat deze Hyundai invalzaag met geleiderail voor. De ideale hulp bij het uitzagen van binnenmaten, zoals een gat in een aanrecht voor een wastafel of een (trap)gat in bijvoorbeeld een houten vloer. Zeer precies en uiterst efficïent door de bijgeleverde geleiderails. Geschikt voor het zagen door diverse houtsoorten en gelijkwaardige materialen, maar ook door gips, vezelplaten, kunststof en zelfs aluminium. En met deze krachtige Hyundai invalzaag, ook wel liniaalzaag genoemd, snijdt u niet alleen preciese, rechte sneden. Door de kantelfunctie maakt hij ook de mooiste schuine sneden.

Waarom we deze leuk vinden

 • Vermogen; 1050W.
 • Netfrequentie; 50 Hz.
 • Netspanning; 230/240 V.
 • Snoerlengte; 2 meter met VDE-stekker.
 • Toerental; 12.000 per minuut.
 • Diameter zaagblad; 110mm.
 • Asgat; 22,2mm.
 • Max. zaagdiepte in hout; 28mm.
 • Max. zaagdiepte in tegels; 8mm.
 • Max. zaagdiepte in aluminium; 5mm.
 • Gewicht; 4500 gram.
 • Inclusief zaagblad.

FEIDER Invalzaag met rail 1400W


FEIDER Invalzaag met rail 1400W

Waarom we deze leuk vinden

 • Vermogen: 1400 W
 • Snelheid: 2000 tot 5000 tpm
 • Lemmetdiameter: 165 mm
 • TCT-mes: 48 tanden
 • Snijcapaciteit op 90 / 45 met rail: 54/38 mm
 • Snijcapaciteit: 54 mm
 • Snijcapaciteit 45 zonder rail: 42 mm
 • Geleverd met 3 rails van 50 cm, 2 klemmen en 1 zijgeleider.

Vragen van kopers

Wat is een invalzaag?

Rupszagen zijn vergelijkbaar met cirkelzagen, maar kunnen worden gemonteerd op een metalen geleiderailsysteem of spoor. Aangezien het zaagblad langs het spoor loopt, kunt u met dit veelzijdige elektrische gereedschap gemakkelijk en nauwkeurig door platen van materialen zoals deuren, platen multiplex, MDF en melamine heen zagen. Hoewel ze lijken op de meer betaalbare prijs van een cirkelzaag, zijn deze handige handgereedschappen ontworpen om taken aan te pakken die een veelvoorkomend cirkelmodel simpelweg niet aankan. Bent u op zoek naar iets anders? Zie onze gids op de bovenhakzagen.

Het zaagblad van een cirkelzaag trekt zich terug in een afscherming die pas loslaat als u een hendel raakt die de motorconstructie in uw werkstuk brengt. Hierdoor kunnen deze zagen worden gebruikt voor het maken van schone duikzagen en kunnen ze ook worden gebruikt voor meer conventionele zaagwerkzaamheden. Hierdoor kunnen deze zagen worden gebruikt in plaats van een verstekzaag, tafel-, paneel- en cirkelzaag (klik voor volledige geleiding).

Wat doet een invalzaag?

Het belangrijkste voordeel van deze modellen is dat de basis van het gereedschap op het kanaal van een aluminium geleiderail of -spoor past. Eenmaal gezekerd, kan het gereedschap langs deze rail glijden, zodat de gebruiker precieze, perfect rechte zaagsneden kan maken, zelfs over lange afstanden. Aangezien de rand van de rails voorzien is van een plooibare strip die uw werkstuk ondersteunt, vermindert het ook het verspanen langs de zaaglijn. Dit betekent dat de gebruiker een meer afgewerkt werkstuk kan produceren dat niet geschuurd of afgewerkt hoeft te worden.

En omdat u de geleiderail in elke gewenste richting kunt schuiven, is het ook het perfecte gereedschap om over grote plaatmaterialen te frezen zonder dat u te maken krijgt met de hoekbeperkingen die paneel- en tafelzagen met zich meebrengen. Aangezien de meeste modellen een zachte start en een variabele snelheidsregeling hebben, zijn ze perfect voor het doorsnijden van materialen van verschillende hardheid en dikte, zoals platen multiplex, kasten, timmerhout, melamine en zelfs deuren en lijsten.

Een ander voordeel is dat de meeste modellen zijn voorzien van een stofaansluiting die kan worden aangesloten op een stofzuiger of een stofverzamelsysteem (stofafzuiger), zodat u het vuil van uw werkstuk en uw werkgebied kunt weghouden.

invalzaag vs. cirkelzaag

Omdat ze zo op elkaar lijken, is het gemakkelijk om een invalzaag te verwarren met een cirkelzaag. Maar het feit dat ze op elkaar lijken betekent niet dat ze onderling uitwisselbaar zijn. Deze gereedschappen zijn eigenlijk heel anders ontworpen, waardoor een invalzaag projecten en taken kan aanpakken die een conventioneel cirkelmodel gewoonweg niet aankan. De invalzaag, ook wel duikzaag genoemd, is een van de meest populaire gereedschappen onder doe-het-zelvers, professionele houtbewerkers en ambachtslieden.

Ze kosten aanzienlijk meer dan conventionele cirkelzagen, maar met een zeer goede reden. Laten we eens kijken naar de verschillen tussen deze twee soorten elektrisch gereedschap, zodat u beter kunt begrijpen waarom de invalcirkelzaag zo’n veelzijdige en indrukwekkende aanvulling is op elke werkplaats. Een invalcirkelzaag is gebouwd met een motor, een zaagblad, een basis en een zaagbladbescherming. Wanneer het tijd is om een werkstuk te zagen, brengt u het zaagblad dicht bij het einde van het object en past u de diepte van uw zaagsnede aan door aan een knop te draaien die de basis van het gereedschap aanpast.

Wanneer u zaagt, trekt de beschermer zich terug, zodat het mes de zaagsnede kan uitvoeren. Helaas hebben cirkelzagen een aantal nadelen. Het eerste probleem is dat u gedwongen wordt om vanaf het einde van het werkstuk te zagen, waardoor de toepassingen waarvoor het gebruikt kan worden beperkt zijn. Bovendien produceren deze gereedschappen, omdat de zaagbladzijde open is, een aanzienlijke hoeveelheid stof en puin. Het laatste grote nadeel van cirkelzagen is dat ze niet in staat zijn om een gladde, splintervrije zaagsnede te maken en dat lange, perfect rechte zaagsneden praktisch onmogelijk zijn.

Cirkelzagen daarentegen zijn ontworpen zonder een intrekbare zaagbladbescherming, omdat het zaagblad eigenlijk in de machine zelf verborgen is. Het lijkt misschien een klein verschil, maar dankzij deze ontwerpeigenschap kunnen gebruikers van invalcirkelzagen genieten van een aantal indrukwekkende voordelen. Aangezien het zaagblad verborgen is in het gereedschap, kunnen duikzagen worden gebruikt om in elk deel van het materiaal te duiken, niet alleen aan het eind. En omdat het gereedschap een vlakke, gladde kant heeft, kan het vlak tegen een muur of de vloer worden geleid.

Bovendien zijn deze modellen ontworpen om de zaagdiepte gemakkelijker in te stellen, omdat u eenvoudigweg een schuifmechanisme aan de voorkant van het gereedschap instelt. Duikzagen hebben ook drie andere voordelen, met name: veiligheid, betere stofafzuiging en schonere resultaten. Omdat het blad verborgen is in het gereedschap, zijn ongelukken met een van deze gereedschappen minder snel te gebeuren dan met een invalcirkelzaag. Ook is het gebruik van een van deze modellen vrijwel stofvrij, omdat de meeste zijn voorzien van stofpoorten die kunnen worden aangesloten op stofzuigers of stofopvangsystemen.

Tot slot zijn deze gereedschappen ontworpen om nauwkeurige, precieze zaagsneden te maken die weinig nabewerking vereisen en niet de gekartelde randen en splinters hebben die cirkelzagen produceren. Het laatste en belangrijkste verschil en voordeel is het feit dat de invalcirkelzagen langs een spoor of geleiderail lopen. Deze rails zijn er in verschillende lengtes en hebben een anti-slip onderzijde die voorkomt dat de geleider op uw materiaal beweegt.

En omdat deze rails zijn voorzien van splinterbescherming op de snijkant, houden ze uw materiaal stevig op zijn plaats. Hierdoor kunt u een invalzaag zelfs over de langste afstand van het materiaal verplaatsen en een gladde, perfect rechte zaagsnede maken die vrijwel geen nabewerking nodig heeft.

Welk invalzaag heeft u nodig?

De aankoop van een blad voor uw nieuwe invalzaag is net zo eenvoudig als de aankoop van een conventionele cirkelzaag. Het eerste wat u nodig hebt om te weten te komen voor welk formaat zaagblad uw gereedschap is ontworpen. De meeste modellen maken gebruik van 612inch plunjerbladen, maar er zijn ook modellen die grotere bladen gebruiken, zoals 8 ½” bladen. Voor zover het materiaal waarvan uw mes is gemaakt, zijn er verschillende opties beschikbaar. De meest voorkomende stijl is de metaallegering messen met een carbide punt.

Deze bladen zijn ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan zonder overmatige slijtage en bieden een langere levensduur van de bladen. Het andere voordeel van hardmetalen messen is dat ze bestand zijn tegen hitte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verbranden van uw werkstuk langs de snijlijn. Nu u de grootte en de stijl van uw mes hebt bepaald, moet u rekening houden met het soort materiaal dat u van plan bent te snijden. Messen met slechts 14 tanden zijn perfect voor het doorsnijden van stukken hout of hout.

Het nadeel is dat ze weliswaar snel door werkstukken snijden, maar dat de rand minder goed af is. Voor het werken met plaatmateriaal zoals multiplex en melamine, of als u een gladde, afgewerkte snede wilt bereiken, dan kunt u het beste een mes met ongeveer 48 tanden aanschaffen. Deze bladen zullen fijnere sneden maken die geen gladstrijken of schuren vereisen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zaag?

Wanneer u op de markt bent voor een nieuwe invalzaag, zijn er een paar factoren die u moet overwegen zoals afschuining capaciteit, maximale snelheid en snoerlengte. Door te kijken naar deze drie factoren, zult u in staat zijn om het perfecte model te kiezen voor uw behoeften. Als u op zoek bent naar cadeau-ideeën voor de doe-het-zelver of professional in uw leven, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Afgeschuinde capaciteit

De afschuining van uw gereedschap is eenvoudigweg de mogelijkheid om onder een hoek te snijden. Terwijl sommige modellen alleen in een hoek van 90 graden snijden, of recht naar beneden, kunt u bij andere modellen ook onder een hoek snijden. Deze functie verhoogt de veelzijdigheid van uw zaag, waardoor u deze kunt gebruiken voor een grotere verscheidenheid aan projecten. Modellen met afschuining kunnen een bereik van -1 tot 48 graden hebben.

Dit betekent dat hij niet alleen recht naar beneden kan snijden, maar ook onder hoeken die hem perfect maken voor een grote verscheidenheid aan projecten en toepassingen. Voor iedereen die zijn nieuwe invalzaag voor een aantal projecten wil gebruiken, is de slimme zet de aanschaf van een model met een afschuining die het mogelijk maakt om een verscheidenheid aan houtbewerkingen en andere taken aan te pakken.

Maximale snelheid (RPM)

De snelheid waarmee een zaagblad ronddraait wordt gemeten in RPM’s, oftewel omwentelingen per minuut, wordt in veel gevallen ook beschouwd als de voet per minuut. Het gemiddelde model heeft een minimum toerental van ongeveer 2.000 omwentelingen, wat perfect is voor het doorsnijden van de meeste dunne werkstukken. Maar een van de belangrijkste voordelen van een rupszaag is zijn veelzijdigheid.

En om ervoor te zorgen dat uw pro-gereedschap in staat is om door een zo groot mogelijke verscheidenheid aan materialen te snijden, moet u op zoek gaan naar een model met een breed toerentalbereik. Veel topmodellen hebben een bereik tot 3.000 of zelfs 5.000 toeren per minuut. Dit stelt u in staat om alles aan te pakken en te kiezen uit snelle zaagsneden of tragere, fijnere resultaten.

Koordlengte

Een laatste ding om te overwegen is de snoerlengte van uw nieuwe pro-tool. U gaat uw invalzaag gebruiken langs vloeren, muren en geleiderails. Het laatste wat je wilt doen is knoeien met verlengsnoeren of beseffen dat je je zaagsnede niet kunt afmaken omdat je geen koord meer hebt. Zorg ervoor dat het model dat u koopt een snoer heeft dat lang genoeg is om de klus te klaren.

Sommige modellen worden geleverd met stroomkabels die slechts 8 voet meten, terwijl andere modellen koorden kunnen hebben die tot 14 voet lang zijn. Een andere optie is om de noodzaak van een netsnoer helemaal over te slaan en een snoerloos model aan te schaffen. Er zijn een aantal zeer indrukwekkende, op batterijen werkende modellen die u totale vrijheid en mobiliteit bieden.

Recent Content