Beste handstofzuiger kopen in 2020 en beoordeling


Voor de momenten dat u een gemorste stofzuiger snel moet opruimen of zich van een stofzuiger moet ontdoen, is een handstofzuiger of kruimelzuiger heel, nou ja, handig. In plaats van uw full-size stofzuiger uit de kast te slepen, is een handstofzuiger licht, gemakkelijk draagbaar en klein genoeg om de spleten tussen de meubels schoon te maken. Ze zijn ook ideaal voor het schoonmaken van het interieur van uw auto.

Natuurlijk zijn niet alle handstofzuigers;in de volksmond ook wel een kruimeldief genoemd, gelijk. Sommige zijn beter voor het haar van huisdieren, sommige hebben een betere selectie van hulpstukken, en sommige wegen praktisch niets, waardoor ze voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. Hieronder hebben we de beste handstofzuigers op de markt afgerond, zodat u gemakkelijk de beste voor u kunt vinden.

beste handstofzuiger

Beste handstofzuigers kopen in 2020

Naar wat moet je kijken bij het kopen van een handstofzuiger

Gewicht

Omdat je handstofzuigers moet meenemen om ze te kunnen gebruiken, is het belangrijk om te controleren hoeveel ze wegen. Sommige lichtere opties klok in op slechts een paar pond, waardoor ze gemakkelijk te hanteren voor iedereen, maar sommige grotere eenheden met slangen en hulpstukken kan omvangrijker en zwaarder – niet geweldig voor kinderen of mensen met fysieke beperkingen.

Gebruikstijd

Veel handstofzuigers zijn draadloos, dus ze werken op batterijvoeding. Natuurlijk hebben deze producten geen oneindige looptijd – gemiddeld zorgt één lading voor ongeveer 20 minuten afzuiging. Als u van plan bent om uw handstofzuiger langer te gebruiken dan dit, wilt u misschien op zoek gaan naar een snoerloos model, dat niet zo draagbaar is, maar niet dezelfde tijdsbeperkingen heeft.

Slang en hulpstukken

Als u een bepaald gebruik voor uw handstofzuiger in gedachten heeft – zoals het schoonmaken van uw auto of het verwijderen van haren van huisdieren uit meubels – kunt u een model overwegen dat wordt geleverd met een slang, speciale hulpstukken, of beide. Een slang zal u helpen om in meer scheuren en spleten te komen, en hulpstukken voor huisdierenhaar/bekleding zullen u helpen om de klus in minder tijd te klaren. Houd er echter rekening mee dat deze eigenschappen de stofzuiger vaak zwaarder maken.

Recent Content