Beste goedkope stofzuigers kopen in 2020 en beoordeling


Als uw budget, levenssituatie of schoonmaakroutine geen honderden euro’s aan een stofzuiger rechtvaardigt, maak je geen zorgen, je kunt nog steeds een model vinden dat uw ruimte schoon en netjes houdt zonder uw budget te vernietigen. De stofzuigers hieronder kunnen een paar beperkingen hebben in vergelijking met onze algemene beste stofzuigers, maar ze zullen nog steeds de klus klaren en het haar, het stof en het puin van huisdieren aanpakken, maar dan wel tegen een fractie van de kosten.

Hoewel ze niet eeuwig meegaan, zullen deze goedkope stofzuigers hun werk voor een paar jaar doen, totdat u in staat bent om uw machine te upgraden. Zie hieronder enkele van onze keuzes voor de beste budget stofzuigers.

Beste goedkope stofzuiger met zak

Bosch BGL3A300 ProPower – Stofzuiger met zak

Bosch BGL3A300 ProPower - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De Bosch BGL3A300 is een budget stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren. Hij beschikt over een erg sterkte zuigkracht voor stofopname op harde vloeren. Het gewicht van 4,3 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De Bosch BGL3A300 heeft een snoerlengte van 7 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.

Beste goedkope stofzuiger zonder zak

Philips PowerPro Compact FC9330/09 – Stofzuiger zonder zak

Philips PowerPro Compact FC9330/09 - Stofzuiger zonder zak

Bekijk de dagprijs

De PowerPro Compact goedkope stofzuiger zonder zak levert een continue hoge zuigkracht dankzij de PowerCyclone 5-technologie. De krachtige en efficiente 900W motor van de Philips PowerPro Compact FC9330/09 – Stofzuiger zonder zak zorgt voor een stofopname van 99,9%. De stofemmer is speciaal ontworpen om eenvoudig en hygiënisch met één hand te legen. Stofwolken zijn hierdoor verleden tijd. Het TriActive-mondstuk reinigt in 3 richtingen en is ontworpen voor een effectieve reiniging op harde en zachte vloeren. Gebruik de handige geïntegreerde borstel om eenvoudig meubilair en vlakke oppervlakken te verlossen van stof of vuil.

Beste goedkope steelstofzuiger

Bosch BBH2P214L Readyy’y – Steelstofzuiger

Bosch BBH2P214L Readyy'y - Steelstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar de goedkoopste steelstofzuiger voor eenvoudige schoonmaakklusjes? Dan is de Bosch Readyy’y BBH2P214Lsteelstofzuiger geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot 43 minuten stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je met het meegeleverde oplaadsnoer. De Bosch Readyy’y BBH2P214L is in 4 tot 5 uur weer volledig opgeladen. Dit is kort voor een steelstofzuiger. Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger bereik je ook moeilijke bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,6 kg is de steelstofzuiger licht. Je tilt hem dus makkelijk op.

Beste goedkope robotstofzuiger

iRobot Roomba 605 – Robotstofzuiger

iRobot Roomba 605 - Robotstofzuiger

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een goedkope robotstofzuiger die je een deel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 605 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een geheugenfunctie. De robot onthoudt de route door het huis. Het duurt even voordat de stofzuiger je huis kent; en kan dus in het begin stukjes overslaan. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deel jij je huis met een harige viervoeter? Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren.

Beste goedkope handstofzuiger

Philips MiniVac FC6148/01

Philips MiniVac FC6148

Bekijk de dagprijs

Zorg iedere dag voor een groenere wereld met de energiezuinidge Philips FC6148/01 budget kruimelzuiger. De Philips Mini Vac EnergyCare van 10,8 V heeft een lichte, krachtige en duurzame lithium-ionbatterij. Het efficiënte oplaadsysteem verbruikt geen stroom meer zodra de batterijen zijn opgeladen, dus er gaat niets verloren.

Wat te zoeken in een Goedkope Stofzuiger

Stijl

Als u robuuste reinigingskracht wilt met een bredere vloerkop en een grotere vuilnisbak, is een goedkope rechtopstaande stofzuiger misschien wel uw beste gok, want die weegt waarschijnlijk meer dan andere opties. Er zijn ook meer compacte blikkenzuigers, die geweldig zijn voor trappen, en plakkenzuigers die licht van gewicht zijn en gemakkelijk te manoeuvreren. Zelfs robotzuigers kunnen worden gevonden op een budget, dus echt, geen enkele stijl van vacuüm is van de tafel.

Stofbak en filters

Houd de terugkerende kosten laag door op zoek te gaan naar een budgetvacuüm met een stofzuiger in plaats van zakken die vervangen moeten worden. Zorg ervoor dat u de stofbak schoon houdt om te voorkomen dat de zuigkracht en de prestaties van uw stofzuiger afnemen. Wasbare filters zullen ook de doorlopende kosten verminderen omdat ze schoongespoeld kunnen worden.

Draadloze

Wilt u het snoer doorknippen, maar het prijskaartje in de hand houden met uw volgende stofzuiger? Terwijl veel budgetvriendelijke stofzuigers nog steeds met snoer zijn uitgerust, zijn er enkele grote stokstofzuigers beschikbaar die minder dan €100 kosten. Zorg ervoor dat u de levensduur van de batterij controleert en ervoor zorgt dat deze voldoende is voor uw reinigingsbehoeften.

Recent Content