Beste gereedschapskoffers in 2020


Als er één ding is dat vervelend is aan het hebben van gereedschap, dan is het wel het vinden van een plek om het op te bergen – er zijn zoveel vreemde apparaten die de gemiddelde doe-het-zelf-hobbyist, bouwer, onderhoudsmedewerker of andere gereedschapseigenaar nodig kan hebben, en ze soms in een tas of rugzak dragen is geen optie. gereedschapskoffers zijn een goed alternatief, maar het vinden van een gereedschap dat aan uw behoeften voldoet kan een stuk lastiger zijn dan u misschien denkt.

Grootte kan uw belangrijkste zorg zijn, maar dat betekent niet dat het de enige is die er toe doet – het gebruik van de verkeerde opbergdoos kan leiden tot ernstige problemen verderop in de lijn, vooral als u in een steeds veranderende lijn van het werk zit. Hieronder vindt u tien gereedschapskisten die u kunnen helpen om doe-het-zelf-, reparatie- en installatiewerkzaamheden net iets gemakkelijker te maken, evenals een aantal van de functies die ze opvallen.

Gerelateerd overzicht: Beste Multigereedschap.

Bekijk de Beste gereedschapskoffer, hieronder.

DEWALT DWST17806 TSTAK gereedschapskoffer


DEWALT DWST17806 TSTAK

Deze heavy-duty gereedschapskist maakt gebruik van een uitneembare binnenbak om u meer controle te geven over hoe u hem gebruikt – u kunt hem ofwel oprichten met twee lagen kleiner gereedschap of de bak verwijderen voor een diepere, ruimere bak die veel groter materiaal kan dragen.

Hij kan tot 30kg aan gereedschap tegelijk dragen, waardoor u veel flexibiliteit hebt bij het gebruik ervan, en gebruikt ongelooflijk duurzame scharnieren en grendels om ervoor te zorgen dat hij niet openglijdt of uit elkaar valt terwijl u zware, dure apparatuur draagt.

Deze gereedschapskoffer is een zware oplossing voor zware problemen en zal niet breken of barsten als er een zware set gereedschap in zit.

Waarom we deze leuk vinden

 • hoge gewichtscapaciteit.
 • Duurzame, zware materialen.
 • Optionele binnenbak.
 • Kan veilig worden gestapeld.
 • Kan worden aangesloten op andere opslagproducten van DEWALT.

Bekijk de dagprijs

Keter Plastic Portable Organizer Gereedschapskist


Keter Plastic Portable Organizer Gereedschapskist

Deze kleine draagbare doos is uitstekend geschikt voor het vervoeren van een breed scala aan verschillende gereedschappen, onderdelen en reserveapparatuur zonder uzelf te wegen, met behulp van een binnenbak en twee verdeelde dekselvakken om uw apparatuur te kunnen scheiden.

De ingebouwde dekselstopper maakt het mogelijk om het deksel open te houden zonder dat het op uw handen valt, en de voorkant van de doos is ontworpen om hangsloten te accepteren, zodat u uw gereedschap veilig kunt opbergen zonder dat u zelf aanpassingen aan de gereedschapskoffer hoeft te doen.

Deze doos is eenvoudig, maar toch duurzaam, en kan een groot aantal verschillende gereedschappen en onderdelen bevatten zonder dat ze allemaal in de war raken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Verwijderbare binnenbak.
 • Zwaar ontwerp voor extra bescherming.
 • Hoogwaardige, duurzame materialen.
 • Kleine opbergdeksels voor spijkers en schroeven.
 • Deksel op de achterkant van de doos.

Bekijk de dagprijs

Milwaukee Packout rollend gereedschapskoffer


Milwaukee Packout rollend gereedschapskoffer

Deze rolcontainer combineert een standaard gereedschapskist met een tweewielige kar, waardoor een opbergoplossing ontstaat die gemakkelijk te verplaatsen is en sterk genoeg is om een groot aantal verschillende gereedschappen in op te bergen. Het sterke frame en de versterkte hoeken laten veel hobbels en krassen toe zonder schade te vertonen.

De betrouwbare all-terrain wielen kunnen een breed scala aan verschillende oppervlakken aan, zowel binnen als buiten. Door de inkepingen aan de boven- en onderkant van de box kan hij worden gestapeld met andere Milwaukee producten, maar hij is ook vlak genoeg om bijna elke soort box op de bovenzijde te laten rusten.

Deze doos is een uitstekend alternatief voor het gebruik van een apart karretje, maar kan ook dienen als een standaard grote gereedschapskist als het handvat is ingetrokken, wat betekent dat het niet te veel ruimte in beslag neemt.

Waarom we deze leuk vinden

 • Uiterst duurzaam en schadebestendig.
 • Eenvoudig, veelzijdig ontwerp.
 • Uitschuifbare duwbeugel.
 • Veelzijdige wielen.
 • Grote opslagcapaciteit.

Bekijk de dagprijs

Plano 1919 gereedschapskoffer


Plano 1919 gereedschapskoffer

De Sportsman’s gereedschapskoffer is een zeer eenvoudige opbergdoos met veel verborgen kracht erachter. Een van de meest nuttige kenmerken is de vier verborgen wielen, die het mogelijk maken om met gemak rond te rollen op een vlakke ondergrond zonder dat hij in de grond schraapt.

Dankzij het versterkte deksel en de stapelgroeven kunt u meerdere boomstammen op elkaar plaatsen, maar hij kan ook functioneren als een grote zelfstandige gereedschapskoffer dankzij de grote capaciteit en het eenvoudige ontwerp.

Deze opbergkoffer is gemakkelijk te verplaatsen en heeft een grote capaciteit, waardoor hij perfect geschikt is voor gebruik rond het huis of in een garage.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gemakkelijk te gebruiken.
 • Kan op een vlakke ondergrond rollen.
 • Gemakkelijk te stapelen.
 • Versterkt ontwerp.
 • Verborgen handgrepen.

Bekijk de dagprijs

Stanley 037025H 50 Gallon gereedschapskist


Stanley 037025H 50 Gallon gereedschapskist

De enorme capaciteit van deze opbergkist maakt het een uitstekende keuze voor een gereedschapskoffer, omdat het een breed scala aan grotere items kan bevatten, terwijl het toch de kleinere gereedschappen gescheiden houdt in zijn afneembare draagtas.

De zijkant van het apparaat heeft een groot uitschuifbaar handvat dat het op bijna elk moment kan veranderen in een kofferachtige rolkoffer, en de duurzame, heavy-duty wielen laten je met gemak een breed scala aan verschillende oppervlakken zien. Niet alleen dat, maar de groeven op het bovenste oppervlak kunnen u helpen bij het stapelen van andere boxen zonder dat ze er gemakkelijk afglijden.

Deze opbergkist is uitstekend geschikt voor het omgaan met allerlei soorten gereedschap en kan zowel in de normale kratmodus als in de rolvorm een groot aantal verschillende voorwerpen bevatten.

Waarom we deze leuk vinden

 • Enorme capaciteit.
 • Twee duurzame wielen.
 • Telescopische handgreep.
 • Kan worden omgevormd tot een rolcontainer.
 • Optioneel een krattenbak voor kleinere gereedschappen.

Bekijk de dagprijs

DeWalt DWST20800 gereedschapskoffer


DeWalt DWST20800 gereedschapskoffer

Het Mobile Work Center is een uitstekende toolbox voor het omgaan met grote hoeveelheden gereedschap, die fungeert als een volwaardig werkstation dat alles wat u nodig heeft kan scheiden en meenemen om direct beschikbaar te zijn.

De drie verschillende opslagniveaus zijn allemaal even duurzaam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het feit dat één ervan zwakker is dan de andere, en ze zijn allemaal zo verbonden dat ze in een gespreide stijl naar buiten kunnen schuiven.

Zelfs als het allemaal gecombineerd is in een enkel object, geven de handgrepen aan de zijkant en de telescopische bovenzijde u volledige controle over waar het geplaatst is en hoe u het verplaatst.

Deze opbergdoos werkt als een mix tussen een gewone opbergdoos en een set lades, en biedt meerdere opbergruimtes zonder te ingewikkeld of moeilijk te gebruiken.

Waarom we deze leuk vinden

 • Veelzijdig ontwerp.
 • Meerdere opslagruimtes voor verschillende soorten gereedschap.
 • Meerdere handgrepen voor gemakkelijk dragen.
 • Gemaakt van duurzame materialen.
 • Opent probleemloos.

Bekijk de dagprijs

Maxx Tools Gereedschapskoffer 416delig – Gereedschapskoffer


Maxx Tools Gereedschapskoffer 416delig - Gereedschapskoffer

Praktische gereedschapstrolleykoffer. Het gereedschap is grotendeels vervaardigd uit vanadiumchroom*. In de koffer is veel gereedschap ruimtebesparend ondergebracht in vier niveaus. De koffer is voorzien van wieltjes en een telescoopshandvat, zodat deze gemakkelijk kan worden verplaatst.Ons gereedschap is zowel geschikt voor thuisgebruik in het dagelijks leven, alsook voor professionals.

Waarom we deze leuk vinden

 • Alles in 1
 • Aluminium gereedschapskoffer 616 onderdelen
 • Koffer is in 4 vakken verdeeld
 • Trolley met wieltjes en telescopische handgreep om het te trekken
 • Gewicht: ong. 12 kg

Bekijk de dagprijs

Brüder Mannesmann Gereedschapskoffer 555-delig – Inclusief gereedschap


Brüder Mannesmann Gereedschapskoffer

De Brüder Mannesmann Gereedschapset is ideaal om gereedschap geordend en beschermd te bewaren. Hierdoor bespaar je tijd tijdens het klussen omdat je nooit meer naar je gereedschap te hoeft te zoeken. Deze gereedschapskoffer biedt ruimte voor veel verschillende soorten klusbenodigdheden, van spijkers en schroeven, tot hamers, doppen, schroevendraaiers, combinatiesleutels, tangen, sleutels en diverse bevestigingsmiddelen.

De 555-delige gereedschapskoffer biedt opslag voor een ruime collectie aan klusbenodigdheden. Het product is dan ook nuttig voor zowel de doe-het-zelver als de beroepsklusser.

Waarom we deze leuk vinden

 • Deze gereedschapskoffer wordt inclusief gereedschap geleverd.
 • Duurzaam en roestbestendig gereedschap.
 • Het gereedschap zit goed vast in de stevige behuizing, terwijl de nagels, schroeven, haken, stekkers en klemmen in 12 compartimenten op het deksel van de behuizing worden georganiseerd, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u nodig heeft en de materialen na gebruik georganiseerd kunt houden.
 • Clipsluiting voor het betrouwbaar afsluiten van de koffer.
 • Goede kwaliteit gereedschap voor een zeer gunstige prijs omdat het los-kopen van al dit gereedschap minder voordelig is.

Bekijk de dagprijs

TecTake Gereedschapskoffer


TecTake Gereedschapskoffer

Praktische gereedschapstrolleykoffer. Het gereedschap is grotendeels vervaardigd uit vanadiumchroom*. In de koffer is veel gereedschap ruimtebesparend ondergebracht in vier niveaus. De koffer is voorzien van wieltjes en een telescoopshandvat, zodat deze gemakkelijk kan worden verplaatst.

Ons gereedschap is zowel geschikt voor thuisgebruik in het dagelijks leven, alsook voor professionals.

Bekijk de dagprijs

STANLEY 1-93-968 Mobile Work Center – Gereedschapskoffer – 2 in 1


STANLEY 1-93-968 Mobile Work Center - Gereedschapskoffer - 2 in 1

De 1-93-968 STANLEY Mobile Work Center 2-in-1 maakt het mogelijk allerlei soorten gereedschap eenvoudig en veilig op te bergen: van kleine onderdelen en accessoires tot groter- en elektrisch gereedschap. De gereedschapswagen bestaat uit meerdere los te koppelen onderdelen van verschillende dieptes voor een optimale, geordende opberging van alle gereedschappen.

De extra ruime gereedschapskoffer is voorzien van een uitneembare gereedschapsbak, waar kleine accessoires en handgereedschap, zoals een rolbandmaat of een breekmes, overzichtelijk in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is de gereedschapskoffer voorzien van dekselorganisers en een organizer carrousel, waar je kleine accessoires, zoals schroeven of plugs, overzichtelijk en veilig in opbergt.

Het grote volume van de gereedschapswagen biedt de mogelijkheid om groot handgereedschap en elektrisch gereedschap netjes en veilig op te bergen.

Deze mobiele gereedschapswagen neem je snel en overal mee naartoe. Dankzij de stevige, telescopische handgreep en grote wielen is deze ruime gereedschapswagen bovendien eenvoudig te verplaatsen.

Bekijk de dagprijs

STANLEY 17-9-217 Gereedschapskoffer


STANLEY 17-9-217 Gereedschapskoffer

De 1-79-217 STANLEY Gereedschapskoffer 19” maakt het mogelijk allerlei soorten gereedschap eenvoudig en veilig op te bergen: van kleine onderdelen en accessoires tot groter gereedschap.

De gereedschapskoffer beschikt over een deksel met organizers, die het mogelijk maken om kleinere onderdelen en accesoires overzichtelijk op te bergen, zonder dat deze verloren gaan op de bodem van de koffer. De gereedschapskoffer is daarnaast voorzien van een uitneembare gereedschapsbak, waar je eenvoudig en overzichtelijk kleine onderdelen en klein gereedschap zoals hamers en schroevendraaiers in opbergt.

De gereedschapskoffer zelf biedt de mogelijkheid om groot gereedschap in op te bergen. Door de extra brede soft-grip handgreep verplaats je al jouw gereedschap snel en comfortabel. Bovendien vergrendelt de sluiting zich automatisch wanneer je de gereedschapskoffer sluit, waardoor de koffer stevig vast komt te zitten en het gereedschap veilig opgeborgen zit. Deze gereedschapskoffer is ook beschikbaar in 16” en 24”.

Bekijk de dagprijs

STANLEY FatMax Gereedschapswagen


STANLEY FatMax Gereedschapswagen

De 1-95-622 STANLEY FatMax Gereedschapswagen MP maakt het mogelijk allerlei soorten gereedschap eenvoudig en veilig op te bergen: van kleine onderdelen en accessoires tot elektrisch gereedschap. De gereedschapswagen bestaat uit meerdere los te koppelen onderdelen van verschillende dieptes voor een optimale, geordende opberging van alle gereedschappen. Dit product is een ideale oplossing voor elke professional.

De afneembare gereedschapskoffer is voorzien van een uitneembare gereedschapsbak, waar je eenvoudig en overzichtelijk klein gereedschap en kleine accessoires, zoals een breekmes of een rolbandmaat, in opbergt. De twee uitschuifbare laden zijn ideaal om kleiner handgereedschap, zoals hamers en schroevendraaiers, netjes en overzichtelijk op te bergen. Het grote volume van de uitschuifbare bak maakt het mogelijk om groot- en elektrisch gereedschap, zoals boren of lijmpistolen, veilig op te bergen. Met deze mobiele wagen heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. Bovendien neem je deze mobiele wagen snel en overal mee naar toe. Dankzij de stevige, telescopische handgreep en grote wielen is deze ruime gereedschapswagen eenvoudig te verplaatsen.

Bekijk de dagprijs

FX Tools Gereedschapskoffer 53-delig


FX Tools Gereedschapskoffer

Handige gereedschapsset voor de beginnende klusser! Alles wat je nodig hebt voor de kleinere klusjes rondom huis vind je in deze gereedschapsset van FX Tools.

Bekijk de dagprijs

Kreator KRT951008 Gereedschapskoffer


Kreator KRT951008 Gereedschapskoffer

Met deze 61-delige gereedschapskoffer is klussen een echt plezier. Je hebt al het belangrijke handgereedschap netjes in één handige koffer opgeborgen. Het gereedschap bestaat uit hoogwaardig chroom-vanadium en het handvat heeft een rubberen antislipgreep.

De gereedschappen uit deze koffer zijn zeer geschikt voor zowel de incidentele doe-het-zelver als de regelmatige klusser. Een perfecte set voor in de werkplaats of garage.

Waarom we deze leuk vinden

 • Je koopt een complete koffer met maar liefst 61 stuks handgereedschap en hebt dus altijd alles bij de hand.
 • Voor elk gereedschap is één plekje gereserveerd, waardoor je alles gemakkelijk en ordelijk kunt bijhouden. Gedaan met zoeken naar de juiste sleutel of tang.
 • Het gereedschap is gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadium-staal en heeft een handvat met rubberen antislipgreep. Het is dus erg gebruiksvriendelijk en heeft ook geen onderhoud nodig.

Bekijk de dagprijs

Swiss Kraft gereedschapskoffer 356-delig


Swiss Kraft gereedschapskoffer 356-delig

Met deze 356-delige gereedschapsset hoef je niet meer naar de bouwmarkt voor dat ene stukje gereedschap dat je echt nodig hebt om de klus te klaren. Of het nou gaat om een bepaalde bitje, de juiste schroevendraaier, een spanningstester of zelfs een lijmpistool. Deze set heeft alles wat je nodig hebt voor doe het zelf rond het huis tot het sleutelen in de garage. Al het gereedschap in de uitgebreide set is gemaakt van hoogwaardige Chroom-Vanadium. Dit materiaal komt vanuit het professionele gebruik. Het staat bekend als zeer stevig en is uitstekend bestand tegen roest. Wanneer je klaar bent met de klus plaats je het gereedschap terug in de overzichtelijke ingedeelde vakjes van de koffer. Zo raak je nooit iets kwijt en blijft het gereedschap in de trolley zelfs ondersteboven netjes op zijn plek. De afsluitbare koffer is voorzien van wieltjes en een uitschuifbaar handvat, zodat je de set gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

Bekijk de dagprijs

De kopergids van de gereedschapskoffers

Het hebben van een gereedschapskoffer is zelden een slechte zaak, maar er zijn zeker een aantal types die niet zo nuttig zullen zijn in specifieke situaties – opslagcapaciteit is niet altijd het enige waar u zich op moet concentreren, en er is veel dat u zou kunnen vergeten om rekening te houden met totdat u al een aankoop hebt gedaan.

gereedschapskoffer materiaal

Grootte

Uitgebreidere toolboxen zijn niet altijd beter dan hun kleinere tegenhangers, zeker niet als u zich in een branche bevindt die een constante mobiliteit en bereikbaarheid nodig heeft als het gaat om uw gereedschap. Het is mogelijk om enkele grotere dozen aan de binnenzijde van bestelwagens en andere voertuigen te bevestigen, maar het is vaak veel gemakkelijker om twee kleinere draagbare dozen te krijgen en ze samen te gebruiken, in plaats daarvan.

Aan de andere kant is het mogelijk dat een te kleine doos niet in staat is om specifiek gereedschap goed vast te houden – elektrische kabels en draden kunnen beschadigd raken als ze onder een onhandige hoek omhoog worden gedrukt, en als u zwaar gereedschap bovenop zwakker gereedschap moet laten rusten, kan dit leiden tot onomkeerbare schade. Kleine gereedschapskoffers zullen over het algemeen ook minder gescheiden gebieden hebben, zodat uw gereedschap op een enkele plek door elkaar wordt gehaald in plaats van over meerdere afzonderlijke dozen of planken te worden verspreid.

Mobiliteit

Sommige gereedschapskoffers zijn ontworpen om vaak te worden verplaatst, terwijl andere bedoeld zijn om op één plek te worden achtergelaten, zoals een garage of werkplaats. Hoewel dit u niet belet om ze op de andere manier te gebruiken, betekent het vaak dat ze minder behulpzaam zijn of een beperkte functionaliteit hebben in vergelijking met het ‘juiste’ type – zwaardere gereedschapskoffers kunnen nog steeds worden verplaatst, maar ze zullen u vermoeien, en mobiele exemplaren met wielen hebben misschien geen manier om ze vast te zetten op een hellende ondergrond of in moeilijke hoeken.

In het algemeen, als u probeert een gereedschapskoffer te vinden die u zowel stationair als draagbaar kunt gebruiken, kunt u het beste voor iets kleins en lichters gaan. Als u de gereedschapskoffer echter nergens mee naartoe hoeft te nemen of gewoon een plek wilt om uw gereedschap op te bergen terwijl u thuis bent, is een volledig stationaire gereedschapskoffer vaak de beste keuze dankzij de grotere gemiddelde opslagcapaciteit. Als u op zoek bent naar een kleinere oplossing, kunt u misschien met slechts een tap and die set kopen.

gereedschapskoffer op wielen

Laden, toonbankbakken en verdelers

Sommige gereedschapskoffers zijn gewoon een lege gereedschapswagen of doos die u kunt vullen met apparatuur, maar andere kunnen verschillende opslagmethoden hebben – verdelers en bakken zijn heel gewoon, vooral in grotere dozen die een aparte ruimte voor klein gereedschap nodig hebben, en sommige opbergmeubels gebruiken zelfs een conventionele opstelling op basis van lades om verschillende planken te maken die u kunt gebruiken om uw verschillende gereedschappen en reserveonderdelen op te splitsen.

Laden zijn uitstekend geschikt voor grote hoeveelheden individueel gereedschap, maar ze kunnen wel tegen een stootje omdat ze niet uit elkaar gehaald kunnen worden of tot één grote ruimte kunnen worden omgevormd. Een combinatie van een gewone doos en extra laden kan nuttig zijn, maar ze zijn vaak veel groter dan andere types, waardoor ze moeilijk te gebruiken zijn als draagbare optie.

Tote trays zijn ongelooflijk nuttig, maar alleen in dozen die altijd rechtop staan – als je ze moet kantelen om de wielen te gebruiken of om toegang te krijgen tot een ander deel van de doos, zullen de gereedschappen waarschijnlijk uitvallen en zich vermengen met de grotere items eronder, waardoor het enigszins nutteloos is. Ze zijn het beste in conventionele dozen die nooit gekanteld worden en altijd rechtop kunnen worden gedragen, vooral als ze kunnen worden verwijderd.

Verdelers komen veel minder vaak voor in kant-en-klare opbergdozen, omdat ze de ruimte in twee kleinere gebieden verdelen, wat voor de meeste gebruikers een ongemak kan zijn. Als u echter geluk hebt, kunt u er een vinden die het perfecte formaat heeft voor het gereedschap dat u gebruikt – maar dit kan vrij zeldzaam zijn.

Hoe organiseer ik een gereedschapskoffer?

Er is geen algemeen aanvaarde manier om uw gereedschapskoffers te sorteren, maar u moet toch proberen om ervoor te zorgen dat er een soort van volgorde is in de manier waarop u uw gereedschap opslaat. Bij ladeblokken houden sommige mensen ervan om elk type of formaat gereedschap in een aparte lade te sorteren, terwijl anderen er misschien de voorkeur aan geven om meerdere gewone dozen te gebruiken die ze onafhankelijk van elkaar kunnen dragen.

In de laden worden bijna altijd kleine dingen bewaard, zoals schroevendraaiers en spijkers, terwijl de open ruimte in een grote doos onvermijdelijk wordt gebruikt om grotere voorwerpen en gereedschappen in op te bergen. U moet altijd sorteren op basis van gezond verstand en voorkomen dat u de manier waarop u alles hebt aangelegd te ingewikkeld maakt, omdat u ervoor moet zorgen dat uw gereedschap op elk moment toegankelijk is.

gereedschapskoffer leeg

Hoe installeer ik een gereedschapskist?

Truck gereedschapskoffers moeten altijd worden geïnstalleerd op een plaats waar ze passen, dus uw eerste stap moet zijn om metingen te doen en de beste plaats te vinden om de kist aan te bevestigen. Niet alle plekken zullen bestaande gaten hebben die u kunt gebruiken, dus als u probeert om het boren van nieuwe gaten te vermijden, moet u misschien uw opties een beetje meer beperken.

Als je eenmaal een plek hebt gekozen, breng dan wat schuimrubberen vulling aan onder het gebied waar je de box aan vastmaakt – dit voorkomt schade en verfkrasjes op het oppervlak van je voertuig. In veel gevallen kunt u hem gewoon direct met J-bouten bevestigen: u moet hem zowel door de box als door het oppervlak eronder steken, dus zorg ervoor dat hij zo strak mogelijk zit om te voorkomen dat hij wegglijdt.

Als de doos eenmaal vastgeschroefd is, moet hij klaar zijn voor gebruik – voor specifieke doosmodellen kunnen extra stappen nodig zijn, dus zorg er altijd voor dat je de instructies of richtlijnen hebt gelezen die bij de doos zijn geleverd, vooral als hij functies heeft die een standaard doos misschien niet heeft.

Hoe verwijder ik de laden van gereedschapskisten?

Het verwijderen van de lades uit een handwerkkist is heel eenvoudig als u eenmaal weet hoe het moet – om te beginnen opent u gewoon de lade die u wilt verwijderen en zorgt u ervoor dat deze volledig leeg is. Trek hem zo ver mogelijk naar buiten en kijk dan naar de zijgeleiders om te zien of er tabbladen of hendels worden gebruikt.

Als er hendels worden gebruikt, zorg er dan voor dat je hem omhoog of omlaag trekt (het tegenovergestelde van waar hij is als je hem voor het eerst ziet), zodat hij de lade loslaat. Met lipjes moet je er gewoon met je vingers op drukken, dus zorg ervoor dat je ze niet in de tralies laat vastlopen.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je de lade er gewoon uit kunnen trekken – zo niet, dan kan er iets vastlopen, of er kan een extra veiligheidsvergrendeling zijn waar je je niet bewust van bent. Controleer de gebruiksaanwijzing, want die geeft vaak aan waar deze extra onderdelen zich bevinden.

Houd uw gereedschap veilig met een hangslot.

Deskundige tip

U kunt een laagje schuim snijden om uw eigen aangepaste lade-inlegwerk te maken, wat kan helpen om uw gereedschap in een georganiseerde positie te houden.

Wist u dat?

Metalen gereedschapskoffers accepteren over het algemeen magneten, dus u kunt magnetische labels maken om aan te geven wat er in elke lade of doos zit en deze verplaatsen als u ze op elk gewenst moment herstructureert.

Gerelateerde berichten

We hopen dat u heeft genoten van ons artikel over “Beste gereedschapskoffers in 2020”, zo ja, deel het dan en beoordeel het.

Recent Content