Beste Gardena grasmaaier in 2020


Bekijk de Gardena grasmaaiers, hieronder.

GARDENA Sileno City 250 robotmaaier


GARDENA Sileno City 250 robotmaaier

De voetjes omhoog en geniet van de tuin! De GARDENA SILENO city Robotmaaier verzorgt het gazon voor je, terwijl jij tijd besteedt aan leukere dingen. Het apparaat maait gazons tot ongeveer 250 vierkante meter geheel automatisch, betrouwbaar en gelijkmatig. Dankzij het SensorCut system levert de robotmaaier streeploze maairesultaten. Hij maait op hellingen tot 25% en ook smalle doorgangen vormen geen enkel probleem. Het zwenkbare achterwiel maakt de robotmaaier heel flexibel en wendbaar; ideaal dus voor kleine en smalle tuinen. Een programmaassistent helpt je via een intuïtief menu en berekent, nadat je de gewenste informatie hebt ingevoerd, zelfstandig een maaiplan waarmee de robotmaaier werkt. Dit plan kan indien nodig worden aangepast. Het laadstation kan nagenoeg overal geplaatst worden. Zodra het werk is gedaan, keert de maaier automatisch terug naar het laadstation. Met behulp van een PIN code en een alarm bescherm je het apparaat tegen diefstal.

Waarom we deze leuk vinden

 • Ideaal voor oppervlakten tot ongeveer 250 vierkante meter
 • Eenvoudige installatie en betrouwbare, streeploze werking
 • Extreem veilig dankzij de bots-, til- en kantelsensoren
 • Mag tijdens regen gebruikt worden
 • Maaihoogte instelbaar van 20 – 50 mm
 • Uitzonderlijk stil

Bekijk de dagprijs

GARDENA Kooimesmaaier 400


GARDENA Kooimesmaaier 400

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke, energiebesparende en fluisterstille grasmaaier? Dan ben je met de GARDENA Kooimaaier 400 aan het juiste adres. De maaier heeft een speciale functie waardoor de messenwals het ondermes elkaar niet raken. Je hebt nog nooit zo stil je gazon gemaaid.

Waarom we deze leuk vinden

 • De kooimaaier is licht van gewicht
 • Door de speciaal gevormde handgreep kan de kooimaaier makkelijk vervoerd worden
 • De beugel van de maaier kan worden ingeklapt voor een efficiente opberging
 • De maaihoogte is eenvoudig aan te passen
 • Aangezien het een handmaaier is ligt er geen snoer door je tuin
 • Geluidsniveau is zeer laag doordat de messenwals en het ondermes elkaar niet raken

Bekijk de dagprijs

GARDENA Smart Sileno life 750 robotmaaier


GARDENA Smart Sileno life 750 robotmaaier

Met de GARDENA smart SILENO Life 750 houd je vrije tijd over! Deze robotmaaier zorgt volledig automatisch voor een perfect gemaaid gazon zonder strepen dankzij het SensorCut-systeem. Deze slimme robotmaaier bedien je eenvoudig vanaf je smartphone of tablet met de gratis GARDENA smart app!

Deze compacte maaier is geschikt voor hellingen tot 30 procent en hij manoeuvreert zich moeiteloos door smalle doorgangen. De maaitijden stel je eenvoudig in via de GARDENA smart App, zodat de maaier alleen aan het werk is wanneer jij dat wilt. Je zult hem overigens niet opmerken, want deze robotmaaier doet zijn werk fluisterstil.

De smart SILENO Life zorgt ervoor dat je een mooi groen en gezond gazon krijgt. De 3 scherpe mesjes maaien steeds een klein stukje van het gras wat vervolgens als een natuurlijke meststof op het gazon blijft liggen. De robotmaaier is daarnaast uitermate veilig. Het grensdraad bakent het maaigebied af, zodat de robotmaaier precies weet waar hij moet maaien. Een zeer gevoelige botssensor zorgt ervoor dat de robotmaaier niet gehinderd wordt door obstakels in de tuin. Wanneer het apparaat wordt opgetild, stoppen de messen direct om verwondingen te voorkomen.

Het installeren van deze robotmaaier is zeer eenvoudig. Plaats het laadstation op een willekeurige plek op de rand van het gazon. Leg vervolgens het begrenzingsdraad langs de rand van het gazon en bevestig het draad met de meegeleverde haringen. Koppel de smart Gateway aan de router en installeer de gratis GARDENA smart App. Volg de eenvoudige stappen in de app en de robotmaaier is vervolgens klaar voor gebruik!

Bekijk de dagprijs

GARDENA Robotmaaier Smart Sileno Set


GARDENA Robotmaaier Smart Sileno Set

Onderhoud aan je gazon is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de nieuwe innovaties van het Gardena Smart System. Altijd en overal ter wereld kan je via een app je gazon onderhouden. De robotmaaier Sileno is onderdeel van het Smart system. Het enige wat je eenmalig moet doen is het begrenzen van je tuin en de robotmaaier installeren. Direct daarna kan je gaan genieten van je vrije tijd, terwijl de Sileno volledig zelfstandig en veilig je gras maait op tijden wanneer jou het uitkomt. De geïntegreerde mulch functie zorgt er ook nog voor dat er een klein graslaagje op je gazon blijft liggen voor een optimale en natuurlijke bemesting. Je hebt er geen omkijken naar en je gazon is altijd uitstekend verzorgd!

Waarom we deze leuk vinden

 • De robotmaaier maait volledig zelfstandig grote en complexe gazons en laadt zich automatisch weer op.
 • Door het sensorcut system wordt er streeploos gemaaid.
 • Maakt geen tot nauwelijks geluid tijdens het maaien.
 • Eenmalige eenvoudige installatie.
 • Speciaal ontwikkelde app zodat je de maaitijden makkelijk kan aanpassen en kan combineren met besproeiingstijden van de smart besproeiingscomputer.
 • Maait ook de kleine doorgangen in je tuin.
 • Zelfs bij slecht weer kan de robotmaaier zijn werk doen.
 • Hoog veiligheidsgevoel en anti-diefstal bescherming.
 • De maaier kan eenvoudig worden opgetild voor bijvoorbeeld een schoonmaakbeurt.

Bekijk de dagprijs

GARDENA Grasmaaier HandyMower


GARDENA Grasmaaier HandyMower

De nieuwe HandyMower van GARDENA is de ideale accu grasmaaier voor kleine gazons tot 50 m². I.c.m de18 Volt Li-Ion batterij (let op deze wordt NIET meegeleverd) is de Handymower 20 minuten te gebruiken en deze accu is compatibel met andere GARDENA 18 Volt producten.

Waarom we deze leuk vinden

 • Door de looptijd van max. 20 minuten kun je ongeveer 50 m² maaien, wat ruim voldoende is voor de kleinere gazons.
 • Super gemakkelijk in gebruik dankzij het lichte gewicht en het compacte ontwerp
 • Zelfs de moeilijk te bereiken plaatsen zijn bereikbaar dankzij de draaibare handgreep
 • Dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk op te bergen

Bekijk de dagprijs

GARDENA Accumaaier PowerMax Li-18/32


GARDENA Accumaaier PowerMax Li-18/32

Een kleine tuin maai je snel en effectief met de manoeuvreerbare en krachtige GARDENA PowerMax™ Li-18/32 Accumaaier. Deze grasmaaier wordt aangedreven door twee accu’s (accu’s en laders niet meegeleverd), waardoor je zonder draden te werk kunt gaan en probleemloos in elke uithoek van je tuin komt. Smaken verschillen en daarom is het wel zo fijn dat je de hoogte van het gras zelf kunt bepalen. Met de centrale QuickFit hoogte-instelling voorzien van 5 standen kies je eenvoudig de gewenste maaihoogte tussen 20 en 60 mm. De grasgeleider en ergonomisch gevormde handgrepen zorgen ervoor dat de grasmaaier gemakkelijk wordt voortgeduwd. Met behulp van de randkammen op de zijkant van de maaier neem je ook het gras vlakbij muren en randen mee. Trimmen is dus niet langer nodig. Tijdens het maaien wordt het gras opgevangen in de 30 liter opvangbak, waardoor je ook niet meer hoeft te harken.

Ben je klaar met maaien? Door de inklapbare duwboom kun je de maaier compact opbergen. Met de GARDENA PowerMax™ Li-18/32 Accumaaier ligt jouw gazon er voortaan tot in de puntjes verzorgd bij.

Waarom we deze leuk vinden

 • Gebruiksvriendelijk
 • Lichtgewicht en ergonomisch vormgegeven
 • Centrale en eenvoudige maaihoogte-instelling met 5 standen
 • Inklapbare duwboom voor ruimtebesparend vervoer en opslag

Bekijk de dagprijs

Over Gardena

GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

Recent Content