Beste energiezuinige stofzuigers kopen en beoordeling in 2020


Beste energiezuinige stofzuiger kopen in 2020

Een energiezuinige stofzuiger kopen: een kopersgids

Energie-efficiëntie is een van de grootste zorgen voor moderne huiseigenaren, en het is gemakkelijk te zien waarom. Met gestaag stijgende energiekosten en meer en meer staten die subsidies voor energie-efficiëntie aanbieden, is het belangrijk om elk item in uw huis zo efficiënt mogelijk te maken. U heeft misschien al overwogen om lage stroomdouches en energiezuinige wasmachines te gebruiken, maar als u nog niet heeft nagedacht over een energiezuinig vacuüm, dan mist u een serieuze besparing.

U gebruikt uw stofzuiger waarschijnlijk maar een paar minuten per dag (of zelfs per week), maar het wattage voor een gemiddelde stofzuiger is vergelijkbaar met dat voor een gemiddelde ruimte airconditioner, wat een aanzienlijke hoeveelheid vermogen is.

Het is uiteraard belangrijk om een stofzuiger te kiezen die u kunt gebruiken om het energieverbruik in uw huis te verlagen. We hebben een aantal tips opgesteld om u te helpen er een te vinden. Neem een kijkje, en winkel dienovereenkomstig:

Denk aan het type energiezuiger dat u wilt…

Voor sommigen is een stofzuiger gewoon een stofzuiger. U moet echter weten dat stofzuigers er zijn in verschillende stijlen die gemiddeld verschillende hoeveelheden energie verbruiken, wat betekent dat sommige stofzuigers energiezuiniger zijn dan andere.

Stofzuigers zijn er in twee vormen: rechtopstaand of cilindrisch. Elk van deze twee vormen kan in zakken of zonder zakken worden geleverd, waardoor er vier hoofdtypen stofzuigers beschikbaar zijn. De meest recente statistieken geven een lijst van staande stofzuigers in zakken met het laagste ingangsvermogen, met 1150 tot 2000 W. Vergelijk dat getal met 1400 tot 2700 W voor zakloze cilinderzuigers, die de grootste gebruikers zijn.

Specifieke merken en modellen kiezen

De naam Hoover is niet voor niets al sinds de oprichting van het bedrijf in 1908 synoniem voor stofzuigers. Hoover heeft altijd een kwaliteitsniveau weten te handhaven dat andere stofzuigers willen evenaren, en hun moderne aanbod is ook verrassend energiezuinig. De Hoover Windtunnel T-Serie Rewind Plus heeft een energiezuinige 1440 W motor en vangt 99,97% van het vuil, stof en pollen op.

Het meten van uw energiezuinigheid

Benieuwd hoeveel efficiënter een van de bovenstaande stofzuigers uw huis zal maken? Het is gemakkelijk om erachter te komen wanneer u een app als Homeselfe gebruikt, een app die u vragen stelt over uw gewoontes en op basis van de antwoorden een gepersonaliseerd energierapport opstelt. De informatie die Homeselfe geeft, kan u helpen om precies te zien welke delen van uw huis energie-efficiënter kunnen worden gemaakt, inclusief uw stofzuiger.

Elke kleine verandering die u in uw huis en dagelijkse gewoontes aanbrengt, kan u helpen bij het bereiken van energie-efficiëntie, en een energie-efficiënt vacuüm is daarop geen uitzondering. Gebruik deze gids om u te helpen bij het kiezen van een energiezuinige stofzuiger, en u zult een beetje verder zijn op uw reis naar een efficiëntere woning!

Recent Content