Beste elektrische hogedrukreiniger Beoordelingen

Er zijn SOOOOO veel opties op de markt die het overweldigend kan zijn om erachter te komen wat de beste elektrische hogedrukreiniger voor u is. We halen het giswerk eruit met een uitgebreid overzicht van het huidige landschap. Of u nu op zoek bent naar de beste overall, de krachtigste, de beste waarde, of u hebt al een merk in gedachten, hier zijn onze topaanbevelingen voor het jaar.


Beste elektrische hogedrukreiniger in het algemeen

Greenworks Pro 3000 PSI borstelloze hogedrukreiniger

Beste beoordelingen voor elektrische hogedrukreinigers | Greenworks Pro 3000 PSI borstelloze hogedrukreiniger

Met 3000 PSI en 2.0 GPM (1.1 GPM @ 3000 PSI) en PWMA-certificering om het te ondersteunen, is de Greenworks 5110502VT de krachtigste elektrische hogedrukreiniger die we hebben gezien en verdient het onze keuze als de beste elektrische hogedrukreiniger van het jaar. Hoewel het geen draadloos model is, maakt het nog steeds gebruik van een borstelloze motor en wat Greenworks “JettFlow” -technologie noemt om hoger te reiken dan anderen hebben kunnen bereiken. Andere merken komen uit rond de 2300 of 2400 PSI, of ze gebruiken PSI max om de hogedrukreiniger er beter uit te laten zien.

Het is echter niet goedkoop. Met bijna $ 400 is het het duurste model met snoer op onze lijst. Maar als je op zoek bent naar de sterkste reiniging zonder naar gas te gaan, is dit het.

Beste draadloze elektrische hogedrukreiniger

Ryobi HP borstelloze Whisper Series 1500 PSI hogedrukreiniger

Beste draadloze elektrische hogedrukreiniger | Ryobi HP borstelloze Whisper Series 1500 PSI hogedrukreiniger

Met slechts een paar batterij-aangedreven opties momenteel beschikbaar, Ryobi reikt naar zijn 40V batterijsysteem om onze keuze als de beste draadloze elektrische hogedrukreiniger van stroom te voorzien. Het heeft 1500 PSI en 1,2 GPM reinigingskracht wanneer je het in de boost-modus trapt. Zelfs in de energiebesparende standaardmodus produceert hij 1000 PSI en 1,2 GPM, beter dan de beste draadloze stroomreinigers.

Je hebt geen waterbron onder druk nodig als het niet handig is. Laat de sifonslang gewoon in een meer, zwembad of emmer vallen en je bent klaar om te gaan. Dit model maakt ook deel uit van Ryobi’s Whisper Series, dus je kunt erop rekenen dat het stil loopt terwijl je schoonmaakt.

De kit bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief twee 6,0Ah-batterijen en een oplader.

Beste elektrische hogedrukreiniger waarde

Ryobi 1900 PSI elektrische hogedrukreiniger RY1419MTVNM-SC

Beste elektrische hogedrukreiniger waarde | Ryobi 1900 PSI elektrische hogedrukreiniger RY1419MTVNM-SC

Terwijl we zochten naar de beste waarde in een elektrische hogedrukreiniger, wilden we de juiste balans vinden tussen reinigingskracht, kwaliteit en prijs. Er zijn verschillende uitstekende opties rond de $ 200 en we houden van Ryobi’s RY1419MTVNM-SC als de beste keuze.

Aan de prestatiekant heeft het tot 1900 PSI en 1,2 GPM en is het PWMA-gecertificeerd. Hoewel het mogelijk is om een paar honderd meer PSI te krijgen zonder de grens van $ 200 te doorbreken, houden we ervan hoe compact dit model is en dat het wordt geleverd met een 12-inch oppervlaktereiniger. Als u betonnen gebieden gaat schoonmaken, kan die add-on alleen al u uren werk besparen.

Beste elektrische hogedrukreinigers per merk

Vakman 2400 PSI Elektrische Hogedrukreiniger CMEPW2400

Beste vakman hogedrukreiniger | Vakman 2400 PSI elektrische hogedrukreiniger CMEPW2400 - $249

Vakman heeft verschillende solide hogedrukreiniger keuzes tegen behoorlijk aantrekkelijke prijzen. Onze topkeuze voor Craftsman heeft toevallig ook de hoogste druk in hun elektrische line-up. Gecertificeerd door CETA, komt het uit op 2400 PSI en 1.1 GPM. De vier meegeleverde nozzles van het apparaat plus een turbo nozzle-opslag aan de bovenkant en de 10-inch wielen van het frame maken het rollen over het gazon een gemakkelijkere taak.

DeWalt 2100 PSI elektrische hogedrukreiniger DWPW2100

Hoewel DeWalt een elektrische hogedrukreiniger van 2400 PSI heeft, is onze topkeuze hun innovatieve 2100 PSI / 1.2 GPM hogedrukreinigerontwerp. Ongeveer zo groot als een handbagagekoffer, omringt een rolkooi de behuizing volledig. De staaf en sproeiers worden binnenin opgeborgen en een telescopische handgreep maakt het rollen van het apparaat gemakkelijker.

HART 2000 PSI Hogedrukreiniger

HART 2000 PSI elektrische hogedrukreiniger

HART heeft verschillende hogedrukreinigers om uit te kiezen (eend een power cleaner als je minder stroom nodig hebt met meer draagbaarheid!). Onze eerste keuze is de 2000 PSI/1.2 GPM HW142112VNM. Het is de sterkste hogedrukreiniger in de line-up van HART met de reinigingskracht om kleine gebieden gemakkelijk te verwerken of te koppelen met een oppervlaktereiniger om opritten en looppaden sneller te raken. Tegelijkertijd heeft het een redelijk kleine voetafdruk, dus het is gemakkelijk om in en uit te stappen en neemt niet te veel ruimte in beslag in uw garage.

Karcher K2 Entry Elektrische Hogedrukreiniger Kit

Karcher K2 Entry Elektrische Hogedrukreiniger Kit

Karcher heeft een breed scala aan elektrische drukken om uit te kiezen. Door de draagbaarheid in te schakelen terwijl de draagbaarheid wordt verhoogd, krijgt de Karcher K2 Entry onze topaanbeveling voor het merk. Met een maximum van 1600 PSI en 1,35 GPM, verpakt deze kleine eenheid veel reinigingskracht in een frame dat minder dan 20 x 7 x 16 inch is en slechts 10,6 pond weegt, exclusief de slang en toverstok. Voeg Karcher’s schuimmondstuk toe en verander het in een zeer draagbare voertuig / boot / RV-reinigingsmachine.

Ryobi 2300 PSI elektrische hogedrukreiniger RY142300

Beste Ryobi elektrische hogedrukreiniger | Ryobi 2300 PSI elektrische hogedrukreiniger RY142300

Met een topsnelheid van 2300 PSI en 1,2 GPM, maakt Ryobi’s PWMA-geclassificeerde RY142300 elektrische hogedrukreiniger gebruik van een borstelloze motor om een betere efficiëntie en levensduur uit het systeem te halen. Borstelloze technologie is duurder en daarom lijkt dit model misschien een beetje hoger in vergelijking met anderen, maar de voordelen zijn het waard. Deze unit bevat drie nozzles, waarvan er één een turbo nozzle is. Bovendien zijn de 12-inch wielen geweldig voor het verplaatsen over gazons en andere terreinen.

Simpson Clean Machine 2300 PSI elektrische hogedrukreiniger CM60976

Simpson maakt een heleboel geweldige hogedrukreinigers voor huiseigenaren tot aan commerciële professionals. De meeste zijn gasmodellen, maar de Clean Machine CM60976 is een uitstekende keuze voor een elektrische hogedrukreiniger. Het produceren van 2300 PSI en 1,2 GPM aan de bovenkant, het grote probleem hier is waarde. Dit is een ander model dat borstelloze motortechnologie gebruikt, maar het kost minder dan zijn dichtstbijzijnde borstelloze concurrenten.

Stihl RE 90 Elektrische Hogedrukreiniger

Stihl RE 90 Elektrische Hogedrukreiniger

Stihl heeft niet zo’n diepe hogedrukreinigerlijn als sommige merken, maar ze zijn allemaal opzettelijk ontworpen. Tussen hun twee elektrische aanbiedingen biedt de Stihl RE 90 huiseigenaren een betere prijs-kwaliteitverhouding. Met 1800 PSI en 1,2 GPM is het slechts 200 PSI minder dan de sterkere RE 110 Plus, maar het is meer dan $ 150 goedkoper.

Toegang hebben tot het lokale dealernetwerk van Stihl is een groot pluspunt en de krappe voetafdruk van het frame neemt niet veel vloeroppervlak in beslag in uw garage. Een van de eigenaardigheden van dit apparaat is echter de kleinere 19-voets slang. De meeste worden geleverd met een slang van 25 voet, dus je bereik is iets korter.

Hoe zit het met Sun Joe?

Er is enige verwarring rond de PSI- en GPM-classificaties van sommige fabrikanten. Merken zoals Sun Joe en Westinghouse besloten om “PSI max” te gebruiken als een manier om druk te communiceren en het is niet hetzelfde als hoe andere fabrikanten hun nummers krijgen. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Hoewel deze merken populaire hogedrukreinigers maken en goed kunnen schoonmaken, moet u goed op de cijfers letten wanneer u modellen vergelijkt.

Sun Joe 2030 PSI elektrische hogedrukreiniger SPX3000

Sun Joe heeft een van de grootste lijnen elektrische hogedrukreinigers beschikbaar en het lijdt geen twijfel dat de SPX3000 hun meest populaire is. Met een maximale PSI van 2030 en 1,76 GPM, moet u de kleine lettertjes bekijken voordat u de trekker overhaalt. Onder een typische werkbelasting produceert het eigenlijk 1450 PSI en de GPM-classificatie wordt genomen met het mondstuk open (AKA geen mondstuk geïnstalleerd). Hoewel het prijskaartje van $ 159 aantrekkelijk is, moet u ervoor zorgen dat u het vergelijkt met andere hogedrukreinigers in het bereik van 1500 PSI.

Aan de positieve kant is het ontwerp van Sun Joe gemakkelijk te gebruiken, het heeft twee verwijderbare wasmiddeltanks en het wordt geleverd met 5 spuitmonden. Ondanks het afwijken van typische specificatierapportage, is het een zeer toegankelijke hogedrukreiniger die veel huiseigenaren zeer goed heeft gediend.

Westinghouse ePX 2050 PSI elektrische hogedrukreiniger

De Westinghouse ePX 2050 PSI hogedrukreiniger is anders dan de meeste dankzij de vier wielen op de basis. In plaats van met twee grotere wielen te gaan, is deze bestand tegen kantelen met vier punten van grondcontact. Dat maakt het echter ook moeilijk om over gras te rollen. Aan de andere kant is het hele pakket minder dan 25 pond, dus het is niet te zwaar om op te pakken als je moeten.

Aan de prestatiekant kijk je naar 2050 max PSI (de handleiding vermeldt 2030 max PSI) en 1,76 GPM. Klinkt bekend? Dat zijn dezelfde specificaties als het Sun Joe-model en hoewel Westinghouse niet dezelfde openbaarmaking heeft die Sun Joe gebruikt, is het redelijk om te verwachten dat uw werkende PSI dichter bij 1500 ligt en dat de GPM-classificatie is genomen zonder nozzle geïnstalleerd.

Worx WG607 2000 PSI elektrische hogedrukreiniger

Worx is een ander merk dat PSI max vertoont, maar tot hun eer maken ze heel duidelijk wat de verwachte werkdruk is. Op de WG607 zetten ze de 2000 PSI werkdruk in de naam en laten ze je weten dat het 2200 max PSI heeft in de technische specificaties. Hetzelfde geldt voor de GPM-rating. Het nominale debiet is 1,2 GPM met een maximum van 1,4. We waarderen de duidelijkheid!

We vinden de in het frame ingebouwde slanghaspel erg leuk. Het beheren van de slang wanneer u een hogedrukreiniger opbergt of verplaatst, kan lastig zijn en de hulp is nuttig. Onder de vier nozzles die in de doos worden geleverd, is er één een altijd handig turbomondstuk dat eenheden met een lagere PSI efficiënter laat werken.

Elektrische vs gas hogedrukreiniger

Elektrische hogedrukreinigers hebben niet zoveel vermogen als gasmodellen, maar ze bereiken wel niveaus die uitstekend geschikt zijn voor gebruik in uw huis.

Wat leuk is, is hoe onderhoudsarme elektrische modellen zijn. Er is geen gas, oliepeil, bougies of carburateurs om je zorgen over te maken. Bovendien is het geluidsniveau veel lager en zijn er geen emissies.

Je bent echter gebonden aan een elektrische bron. Aangezien u ook aan een waterbron vastbindt, is het niet zo onhandig als een met snoer of draadloos elektrisch gereedschap.

PSI en GPM vergelijken

Het kan moeilijk zijn om erachter te komen welke optie tussen verschillende hogedrukreinigers u de beste reinigingskracht geeft. Er is een relatief eenvoudige formule om ze te vergelijken – vermenigvuldig gewoon de PSI met de GPM. Hier zijn een paar voorbeelden:

PSI GPM Reinigingskracht
Model A 2000 1.2 2400
Model B 2200 1.4 3080
Model C 2300 1.3 2990

Bekijk dit artikel voor meer informatie over de relatie tussen PSI en GPM in hogedrukreinigers.

Elektrische hogedrukreiniger vs power cleaner

Er is een relatief nieuwe klasse reinigingsgereedschappen genaamd power cleaners die op de markt zijn, zoals de Worx Hydroshot. Deze zijn ongelooflijk handig voor het schoonmaken van verschillende dingen, vooral gezien het feit dat u een slang rechtstreeks op hen kunt aansluiten of een sifonslang en een emmer water kunt gebruiken.

Het grote verschil tussen een hogedrukreiniger en een power cleaner is dat hogedrukreinigers een veel hogere druk hebben. Een power cleaner zit volledig in een gereedschap dat niet veel groter is dan een hogedrukreiniger en de componenten moeten kleiner zijn. Terwijl hogedrukreinigers meestal rond de 1500 PSI beginnen en vanaf daar ver omhoog gaan, zijn de meeste power cleaners 300 – 600 PSI. Aan de andere kant kan het debiet van een krachtreiniger vergelijkbaar zijn met een elektrische hogedrukreiniger.

Waarom u pro tool reviews kunt vertrouwen

Heb je ooit een “beoordelingssite” bekeken en je kunt niet zien of ze ooit een van de tools hebben getest of dat ze gewoon de Amazon-topverkopers “aanbevelen”? Dat zijn wij niet. We zullen niets aanbevelen tenzij we het zelf zouden gebruiken, en het maakt ons niet echt uit wie de primaire retailer is. Het gaat erom u een legitieme aanbeveling en onze eerlijke mening over elk product te geven.

We zijn sinds 2008 actief op het gebied van gereedschappen, het schrijven van beoordelingen en het rapporteren over branchenieuws in de bouw- en gazonverzorgingsindustrie. Onze Pro-recensenten werken in de handel en hebben de vaardigheden en ervaring om te weten of tools goed kunnen presteren in het veld.

Elk jaar brengen en beoordelen we meer dan 250 individuele producten. Ons team zal het hele jaar door honderden extra tools in handen krijgen op media-evenementen en beurzen.

Pro Tool Reviews overlegt met innovators in de technologie en het ontwerp van tools om een breder begrip te krijgen van waar deze producten passen en hoe ze werken.

We werken met meer dan twee dozijn professionele aannemers in de Verenigde Staten die producten voor ons beoordelen op echte werklocaties. We overleggen uitgebreid met hen over testmethoden, categorieën en praktische toepassingen.

Onze site biedt dit jaar meer dan 500 stukjes nieuwe inhoud helemaal gratis voor onze lezers. Dat omvat objectieve evaluaties van individuele tools en producten.

Het eindresultaat is informatie die u kunt vertrouwen vanwege de redactionele, wetenschappelijke en professionele ervaring die we collectief gebruiken elke keer dat we een tool oppakken en testen.